ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال: امکان ارسال یک اطلاعیه در سایتهای مشتریان

Azad Web
January 17th, 2014, 15:06
سلام دوستان

آیا در سی پنل یا دیگر کنترل پنل ها امکانی وجود داره که بشه اطلاعیه ای ایجاد کرد مثلا با این عنوان "وبمستر محترم سایت شما در حال انتقال به سرور دیگری میباشد لطفاً شکیبا باشید."
و این اطلاعیه در تمام سایتهای مشتریان نشون داده بشه....

البته یه راهش رو میدونم از طریق صفحه ساسپند میشه اینکارو کرد ولی ترجیحاً نمیخوام از اون قابلیت استفاده کنم... صرفاً یه ایندکس ساده باشه که بصورت خودکار در هاست مشتری درج بشه و مجدد برداشته بشه.

اگر دوستان راهی براش دارن ممنونم میشم توضیح بدن
در غیر اینصورت به همون ساسپند پناه میبریم
mhiizadi
January 17th, 2014, 17:13
از whm میتونید اطلاعیه بزنید که در سی پنل در قسمت noites به نمایش در میاد میتونید با html یه جور بهتری نمایش بدید اون پیام رو از لحاظ ظاهری مثلا:
تگ blink رو به کار ببیر , جالبه

mhiizadi
January 17th, 2014, 17:16
Modify cPanel/WHM News گزینه اش هست

Azad Web
January 17th, 2014, 17:37
از whm میتونید اطلاعیه بزنید که در سی پنل در قسمت noites به نمایش در میاد میتونید با html یه جور بهتری نمایش بدید اون پیام رو از لحاظ ظاهری مثلا:
تگ blink رو به کار ببیر , جالبه

ممونم از شما

ولی منظور بنده اینه که توی سایت مشتری نشون بده نه توی کنترل پنلش

taghi.karimi
January 17th, 2014, 19:24
ممونم از شما

ولی منظور بنده اینه که توی سایت مشتری نشون بده نه توی کنترل پنلش

دوست عزیز اینجوری که شما میگی باید روی هاست هر کدوم از مشتری ها فایل آپلود کنید که خودش مشکل هست./
بهتر این هست یه اطلاعیه بزنید و یه mass mail بزنید و از whm هم یه نوتیفیکیشن بفرستید.

موفق باشید

InterServer.ir
January 17th, 2014, 19:57
تنها راه راحتش ساسپند کردن سایت مشتری است صفحه ساسپند رو اونطور که می خواین تغییر بدین بعد سایت ها رو suspand کنید
فقط تنها بدیش اینه باید کاربران کش مرورگرشون رو پاک کنند تا بتونند بعد از حل مشکل سایت رو ببینند البته در مورد سایت های در حال
انتقال نمی دونم چنین مسئله ای هست یا نه چون آیپی سرور عوض میشه تاثیرش رو روی مرورگر امتحان نکردم بهتره تو همون صفحه ذکر
کنید که باید کش مرورگر رو در بازدید بعدی پاک کنید

alfavps.com
January 17th, 2014, 21:43
همچین چیزی ممکن نیست دوست عزیز
یا همینطور که دوستمون گفتند ساسپند کنید و روی صفحه ساسپند بنویسید

mhiizadi
January 17th, 2014, 22:42
تنها راه راحتش ساسپند کردن سایت مشتری است صفحه ساسپند رو اونطور که می خواین تغییر بدین بعد سایت ها رو suspand کنید
فقط تنها بدیش اینه باید کاربران کش مرورگرشون رو پاک کنند تا بتونند بعد از حل مشکل سایت رو ببینند البته در مورد سایت های در حال
انتقال نمی دونم چنین مسئله ای هست یا نه چون آیپی سرور عوض میشه تاثیرش رو روی مرورگر امتحان نکردم بهتره تو همون صفحه ذکر
کنید که باید کش مرورگر رو در بازدید بعدی پاک کنید

همچین چیزی ممکن نیست دوست عزیز
یا همینطور که دوستمون گفتند ساسپند کنید و روی صفحه ساسپند بنویسید

شما به همون حرف دوستمون عمل کن یه mass mail بزن به یوزر هات
بگو سایتشون رو آپ نکن
سایتا رو شب منتقل کن
خیلی هم زمان نمیبره

InterServer.ir
January 18th, 2014, 02:07
شما به همون حرف دوستمون عمل کن یه mass mail بزن به یوزر هات
بگو سایتشون رو آپ نکن
سایتا رو شب منتقل کن
خیلی هم زمان نمیبره

همه سایت ها که به وسیله مشتری آپ نمیشند تغییر دی ان اس تا 1-2 روز اختلال تو کار سایت ایجاد می کنه ممکنه کلی ارسال تو سایت هایی که فروم دارند یا ارسال گالری هایی که توسط کاربران آپ میشند از دست بره و مشتری شاکی بشه

میشه عملیات انتقال رو بعد از تغییر آیپی دی ان اس انجام داد چند ساعتی برای بعضی سایت ها مشکل ایجاد میشه ولی هیچ اطلاعاتی از بین نمیره

mahdiazarnia
January 18th, 2014, 04:35
از طریق آپاچی باید بشه اینکارو کرد
پس این هاستینگ های رایگان که ads free نیستند چیکار می کنند
من جستجو کردم چیزی پسدا نکردم ، شما حستجو کنید شاید به نتیجه برسید
به ما هم بگید یاد بگیریم

mojtaba.ghadri
January 18th, 2014, 09:30
یک روش دیگه هم هست , که من قبلا در موردش شنیده بودم , حتی توی همینجا هم قبلا بحث شده بود , اینکه چطوری اطلاعات رو از یک سرور به سرور دیگه انتقال بدیم بدون لحضه ای قطع شدن ... چیز یادی یادم نیست یه سرچ کنید پیدا می کنید , و اینکه افرادی هستند اینکار رو انجام میدند که یه دنیا پول هم ازت میگیرند.

Azad Web
January 19th, 2014, 06:14
از طریق آپاچی باید بشه اینکارو کرد
پس این هاستینگ های رایگان که ads free نیستند چیکار می کنند
من جستجو کردم چیزی پسدا نکردم ، شما حستجو کنید شاید به نتیجه برسید
به ما هم بگید یاد بگیریم

بله دقیقا همین نکته هاستهای رایگان که تبلغات میذارن منو به این فکر انداخت.
حتما دنبالش هستم به نتیجه ای برسم دوستان رو مطلع میکنم.
و فعلا مشکل خودم رو با ارسال sms به مشتریا حل کردم.

branserver
January 20th, 2014, 04:07
سلام دوستان

آیا در سی پنل یا دیگر کنترل پنل ها امکانی وجود داره که بشه اطلاعیه ای ایجاد کرد مثلا با این عنوان "وبمستر محترم سایت شما در حال انتقال به سرور دیگری میباشد لطفاً شکیبا باشید."
و این اطلاعیه در تمام سایتهای مشتریان نشون داده بشه....

البته یه راهش رو میدونم از طریق صفحه ساسپند میشه اینکارو کرد ولی ترجیحاً نمیخوام از اون قابلیت استفاده کنم... صرفاً یه ایندکس ساده باشه که بصورت خودکار در هاست مشتری درج بشه و مجدد برداشته بشه.

اگر دوستان راهی براش دارن ممنونم میشم توضیح بدن
در غیر اینصورت به همون ساسپند پناه میبریم
به نظرم بهتره یه صفحه اچتی امل ساده طراحی کنی بزاری
دردسرشم کمتره
فکر نکنم تو سی پنل همچین قابلیتی باشه