ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ست کردن دامنه و راه اندازی سایت در سرور

mortezam
January 16th, 2014, 17:04
با عرض سلام و ادب به همه ی دوستان مهندس

آقا سریع می ریم سر اصل مطلب. سرتون رو درد نیارم. اگه بدونید چقد دنبال این موضوع گشتم شما هم خسته میشید !! #:-S

میخوام یه سرور مجازی با سیستم عامل ویندوز 2008 بخرم. برای اولین بار هم دارم این کار میکنم. تا دلتون بخواد با هاست کار کردم. سوالاتی دارم که خیلی دنبالشون گشتم و آموزش کامل و مفیدی پیدا نـکردم.
میخوام سایتم رو منتقل کنم رو vps. صفحات سایت هم PHP هستن و به SQL هم نیاز دارم.

تو مطالبی که تا الآن خوندم نرم افزار هایی همچون xampp و wamp رم زیادی اشغال می کنن و سرعت سرور میاد پایین. نمی خوام از اینا استفاده کنم. پنل های کاربری مثل cpanel و direct admin هم نمی خوام استفاده کنم.

می مونه نصب IIS و php و SQL و DNS Server . . . . هرجا خوندم فقط گفتن اینو نصب میکنی ، اینو نصب می کنی و اینو نصب می کنی . . . تمااااااام !! حله :-|
IIS رو باز یه چیزی ازش فهمیدم. ( ولی توضیح بدین ممنون میشم. ) . . . dns خیلی برام مهمه. دقیق تر توضیح بدید لطفاً .

خب. الآن می خوام یه مهندس پیدا بشه مثل یه مرد قشنگ اینارو نکته به نکته آموزش بده . . . من و همه ی کسایی که تو این موضوعات گیر کردیم و گیج شدیم انشالله بتونیم مشکلمون رو برطرف کنیم.
لطفا اگه لینک آموزش هم میدین آموزشی باشه که واقعا خوب و واضح (ترجیحاً با عکس ) باشه. خیلی ممنون.

یا علی :x

ho3yn_sha2
January 16th, 2014, 17:07
منم مدتی هست که دنبال این آموزش ها هستم

دوستانی که بلدن لطف کنن راهنمایی کنن 8-|

ULTRAWEB
January 16th, 2014, 17:07
شما باید همه ی موارد رو جستجو کنی در انجمن دونه به دونه پیدا میکنی
بعدشم اگر سایتتتون phpهست باید تنها کاری کنی اینه یک سرورت رو به لینوکس تغییر بدی
کنترل پنل کلوکسو که نصب کاملش هست اموزشش در انحمن رو ورداری بخونی
سایتتت رو راه بندازی تموم هیچ مسله ای نامشخص ی وجود ندارد که شما نتونی سایتت رو با کلوکسو و توی لینوکس بدون دردسر راه اندازی نکنی. پس یک جستجو بزن توی فروم
که برای دیگران دوباره کاری هم نشه

mortezam
January 16th, 2014, 17:17
خیلی ممنون بابت پاسختون . . . اما من گفتم که نمی خوام اصلا پنل نصب کنم. اونم کلوکسو که حالمو به هم میزنه. (البته رایگانه :-|)

تو ویندوز هم میشه با php کار کرد.

و اینکه گفتید دوباره کاری : من خیلی گشتم . . . اول هم نوشتم اگه لینک یه آموزش کامل و واضح دارین اینجا past کنین من بخونم.

بازم خیلی ممنونم که جواب دادین

ULTRAWEB
January 16th, 2014, 17:43
خیلی ممنون بابت پاسختون . . . اما من گفتم که نمی خوام اصلا پنل نصب کنم. اونم کلوکسو که حالمو به هم میزنه. (البته رایگانه :-|)

تو ویندوز هم میشه با php کار کرد.

و اینکه گفتید دوباره کاری : من خیلی گشتم . . . اول هم نوشتم اگه لینک یه آموزش کامل و واضح دارین اینجا past کنین من بخونم.

بازم خیلی ممنونم که جواب دادین

ویندوز دنگ و فنگ بالا اوردن یک سایت خیلی بیشتر از سرور لینوکس هست
شما پس کافیه که لینوکست رو نصب کنی
و بعد برای سایر مواردی که یک سایت نیاز داره
مثل دی ان اس سرور
اف تی پی سرور
ونصب دیتابیس اینها همه گوگل کنی بدست میاری
البته الان حوصلم نشد بگردم و دونه و دونه به شما لینک بدم ولی هست همش در انجمن
ولی شما با همین یک لینک میتونی وب سایتتت رو روی سرور لینوکسی بدون هیچ کمکی بیاری بالا
https://www.digitalocean.com/community/articles/how-to-launch-your-site-on-a-new-ubuntu-12-04-server-with-lamp-sftp-and-dns
پس شروع کن به حوندن و معطلش نکن
بعدشم پی اچ پی روی سرورهای لینوکسی خیلی بهتراز سرورهای لینوکسی لود میشه البته اگر مدنظرت این باشه که کسی تمام این مراحل رو مو به مو بخواد و بیاد اینجا
برای ویندوز بگه فکر نکنم کسی بیاد و اینقدر وقتش رو بزاره برات خودت با جستجوی گوگل میتونین بهش برسید موفق باشید.

aminxa
January 16th, 2014, 17:44
سلام
خدمت شما دوست عزیز
تنظیمات DNS بر روی سرور ویندوز (http://parspack.com/the-news/244-dns-server-windows)

bmi
January 16th, 2014, 18:07
از مدیران سرور ها و هاستینگ ها کمک بخواهید حتما آموزش خواهند داد

mortezam
January 16th, 2014, 18:07
سلام
خدمت شما دوست عزیز
تنظیمات DNS بر روی سرور ویندوز (http://parspack.com/the-news/244-dns-server-windows)

با تشکر. آموزش کاملیه. ممنون

mortezam
January 16th, 2014, 19:43
Up . . . :105:

ho3yn_sha2
January 16th, 2014, 21:12
دیتابیس رو هم یکی آموزش بده خیلی خوب میشه

downloaddl
January 16th, 2014, 21:18
windows برای php ساخته نشده
بهتره از لینوکس استفاده کنید
طبق گذشته خودم اینو گفتم
یک سایت sharetonix داشتم منابع مصرف میکرد
رو یکی از سرور ها یک ویندوز نصب کردم اول روی wamp بعد هم iis در دو حالت خیلی اعصابمو خورد کرد رو wamp که 3 بار هک شدم و اطلاعات رو پاک کردن
بهتره یک لینوکس تهیه کنید و از 15 روز تریال سی پنل استفاده کنید بعد از 15 روز هم با ftp به فایل هاتون دسترسی داشته باشید

mortezam
January 16th, 2014, 21:41
windows برای php ساخته نشده
بهتره از لینوکس استفاده کنید
طبق گذشته خودم اینو گفتم
یک سایت sharetonix داشتم منابع مصرف میکرد
رو یکی از سرور ها یک ویندوز نصب کردم اول روی wamp بعد هم iis در دو حالت خیلی اعصابمو خورد کرد رو wamp که 3 بار هک شدم و اطلاعات رو پاک کردن
بهتره یک لینوکس تهیه کنید و از 15 روز تریال سی پنل استفاده کنید بعد از 15 روز هم با ftp به فایل هاتون دسترسی داشته باشید

خیلی ممنونم از راهنمایی تون . . . cpanel تریال رو می تونم دانلود کنم ؟ چه کاری باید انجام بدم ؟ :39:

downloaddl
January 16th, 2014, 21:46
خیلی ممنونم از راهنمایی تون . . . cpanel تریال رو می تونم دانلود کنم ؟ چه کاری باید انجام بدم ؟ :39:

آموزش نصب سی پنل (http://i-so.ir/f17/a-6.html)

سی پنل در لینوکس نصب میشه
درخواست بدین براتون روش لینوکس نصب کنن
البته فقط نصب سی پنل کافی نیست
باید کانفیگ هم بشه
دایرکت ادمین هم نصب کنید خوبه
یک بار هزینه لایسنس میدین :دی دیگه نمی خواد بدی ولی نمی تونید دایرکت ادمین رو آپدیت کنید

sitetheme
January 16th, 2014, 22:58
حق با دوستانه! بنده هم شخصا تجربه کردم منم میخواستم رو ویندوز سایت بالا بیارم خیلی سخته!و با IISهم نمیشه PHPبالا آورد و رو xampو wampهم ست کردن دامنه کاریست بسی دشوار

mortezam
January 16th, 2014, 23:04
پس با توجه به راهنمایی دوستای گلم میریم دنبال لینوکس . . .دم همتون گرم بابت راهنمایی هاتون >:d

ho3yn_sha2
January 17th, 2014, 11:55
آموزش نصب سی پنل (http://i-so.ir/f17/a-6.html)

سی پنل در لینوکس نصب میشه
درخواست بدین براتون روش لینوکس نصب کنن
البته فقط نصب سی پنل کافی نیست
باید کانفیگ هم بشه
دایرکت ادمین هم نصب کنید خوبه
یک بار هزینه لایسنس میدین :دی دیگه نمی خواد بدی ولی نمی تونید دایرکت ادمین رو آپدیت کنید

اینجا دوتا سوال پیش اومد واسه من :

1- اگه تریال سی پنل تموم بشه دسترسی به دیتابیس و پی اچ پی مای ادمین و ایمیل و ... که دیگه از کار میوفته دیگه؟ :39:

2- درباره دایرکت ادمین متوجه نشدم . اگه یه بار لایسنس یک ماه بگیریم و دیگه لایسنس نگیریم فقط عیبش اینه که نمیشه دایرکت ادمین رو آپدیت کرد؟ دیگه هیچ مشکلی پیش نمیاد؟ :-?

downloaddl
January 17th, 2014, 19:06
اینجا دوتا سوال پیش اومد واسه من :

1- اگه تریال سی پنل تموم بشه دسترسی به دیتابیس و پی اچ پی مای ادمین و ایمیل و ... که دیگه از کار میوفته دیگه؟ :39:

2- درباره دایرکت ادمین متوجه نشدم . اگه یه بار لایسنس یک ماه بگیریم و دیگه لایسنس نگیریم فقط عیبش اینه که نمیشه دایرکت ادمین رو آپدیت کرد؟ دیگه هیچ مشکلی پیش نمیاد؟ :-?

اول ببخشید دیر جواب دادم

1.بله همه چی از کار میوفته ولی با اسکریپت های برای مدیریت دیتابیس و ایمیل می تونید باز هم دسترسی داشته باشید برای دسترسی به فایل ها هم از اف تی پی باید استفاده کنید

2.بله برای یکی از دوستان راه انددازی کردم و الان 2ماهی میگزره از لایسنس که گذشته

ولی بگم فقط تهیه سرور و نصب کنترل پنل نیاز نیست باید کانفیگ ها و تنظیمات اولیه سرور رو اجرا کنید تا سایت شیرترانیکسی به خوبی کار کنه نه فقط شیرترانیکس بلکه هر اسکریپتی