توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طراحی سایت با asp.net و عواقب آن!
ali.karimi2022
January 16th, 2014, 10:41
طراحی سایت با asp.net در ایران به دلیل تک قطبی بودن درس های دانشگاهی کشور و یاد دادن asp.net به دانشجویان زمینه ای را در ایران پدید آورده است که شرکت هایی که با مدرک تحصیلی معتبر در زمینه طراحی وب سایت فعالیت می کنند ادعای برتری این روش در طراحی وب سایت را داشته باشند و دانشجویانی که از دانشگاه فارق الحتصیل میشوند در این حیطه یک نوع مورد هجوم شست و شوی مغزی قرار میگیرند که طراحی سایت فقط با asp.net امکان پذیر می باشد.
امروزه متاسفانه شاهد آن هستیم که طراحی های بسیار ضعیفی از این قشر شاهد هستیم تا آنجا که حتی بسیاری از وب سایت های دولتی آن قدر بد برنامه ریزی شده اند که فقط با مرورگرinternet explorer کار میکنند آن هم نسخه 6 یا 7!طراحی وب سایت با asp.net بد نیست، در ایران متاسفانه به دلیل به روز نبودن کتب دانشگاهی،سطح طراحی وب سایت ها با asp.net خیلی پایین هستند و از آنجایی که کمتر نیروی متخصصی در این زمینه داریم باعث شده است که تقریبا تمام طراحی های وب سایت پیاده سازی شده با asp.net از کیفیت پایین و پنل مدیریتی اندک برخوردار شوند و حقیقتا کار را برای کاربران و کسانی که قرار است سایت را به روز رسانی کنند دشوار می کند در ایران متاسفانه کسی نمی تواند مدیریت محتوایی با asp.net طراحی نماید که فول پنل باشد و تمامی نیاز های کاربران را رفع نماید و کاربر پست باشد در دنیای اینترنت،تمامی کشور های پیشرفته از php به دلیل آینده بهتر استفاده میکنند و در حال حاضر تمامی سایت های معروف جهانی از جمله یاهو،فیس بوک و ... با php نوشته شده اند.
متاسفانه شاهد آن بودیم که شرکت معروفی برای یکی از دوستان،وب سایتی را طراحی کرده بود با asp.net و مشتری میخواست که مجموعه بندی عوض شود که با بهانه های مختلف مانع از این کار شدند زیرا پنل مدیریت آنها قابلیت چنین کاری را نداشت و باز داستان ضعیف بودن سطح برنامه نویسی و کامل نبودن آن به خوبی مشهود می باشد.
از طرفی طراحی سایت با asp.net نسبت به php( که زبان برنامه نویسی محبوب جهانی میباشد ولی درون ارگان های دولتی کشور ما متاسفانه هنوز مقاومت وجود دارد) هزینه های سنگینی را در پی خواهد داشت و اگر باگی در آن پیدا بشود حتما خود ماکروسافت باید آن را رفع نماید و این روند ممکن است چندیدن ماه به طورل بی انجامد در صورتی که تا در php باگی پیدا شود به دلیل این که متن باز میباشد در عرض چند روز این باگ رفع خواهد شد در کل هزینه ها و سطح کیفی و کمی طراحی سایت با php برای مشتریان هم با کیفیت تر و هم به صرفه تر خواهد بود.
مشکلات asp.net در ایران به اینجا ختم نمی شود متاسفانه به کرات شاهد آن هستیم که شرکت هایی که در زمینه طراحی وب سایت با asp.net کار میکنند به مشتریان خود این تلقین را میکنند که بهترین زبان برنامه نویسی دنیا می باشد و از آنجایی که php بازار آن ها را به دلیل امنیت بالا و کیفیت بهتر خراب کرده است سعی در تخریب php در ایران را دارند کافیست در اینترنت جستجو نمایید و شاهد آن خواهید بود که تمامی کشور های پیشرفته دنیا رو به زبان php آورده اند زیرا آینده شرکت آنها برایشان بسیار مهم میباشد و به فکر حال حاضر خود نیستند و طراحان asp.net سعی در توجیه این مسئله دارند که متاسفانه در آخر هم مشتری ضرر خواهد کرد!
شرکت های طراحی سایت با aps.net سعی میکنند همیشه پنل مدیریتی کامل را در اختیار شما قرار ندهد تا همیشه برگ برنده ای دست آنها باشند و برای هر تغییرات اضافی،شامل فاکتور جدید شود.
اخیرا متوجه شدم که شرکت های بزرگی که با asp.net کار میکنند به دلیل طراحی های نامناسب لینک های مخفی خود را در وب سایت های مشتریان خود قرار داده بودند که باعث افزایش رنکینگ خود شوند! که این از مصادیق مجرمانه می باشد و چگونه میتوان آن را توجیه نمود؟!
نکاتی برای بهبود کیفیت طراحی سایت با asp.net:
اگر از asp.net استفاده می کنید نکات زیر را همواره مدنظر داشته باشید:
همواره از طراحان،پنل کامل مدیریت را بخواهید که دسترسی کامل به شما بدهند که شما در آینده بتوانید هر کاری مانند تغییرات کلی در قالب،مجموعه بندی،راه اندازی چندین قسمت درون هم و انعطاف پذیری را داشته باشد که نیازی به پرداخت هزینه به آنها نباشید سعی کنید با یکی مدیر IT ماهر و مسلط به سراغ برنامه نوسان ASP.NET بروید.
به طراح بگویید که آدرس ها(url) تولیدی در سایت به صورت استاندارد باشد و حروف بی ربط در آن وجود نداشته باشد و بهینه باشد!
سعی کنید کد های سایت شما را فرد متخصصی بررسی نمایند تا از ضعیف نبودن و باگ نداشتن برنامه نویسی با aps.net مطمئن شوید!
همواره سعی کنید وب سایت طراحی شده خود را با یک وب سایت طراحی شده با php مقایسه کنید و از طراح سبکی بخواهید که کد های خروجی استاندارد داشته باشند که قابل خواندن برای موتور های جستجو باشد.
نتیجه گیری:
من به تمام افراد و شرکتهایی که قصد راه اندازی سایت دارند پیشنهاد میکنم که گزینه طراحی سایت با asp.net را در ایران از ذهن خود بیرون کنند. در صورتی که برای کیفیت سایت خود ارزشی قائل نیستید و به سراغ سیستم های امن تر با امکانات بیشتر نظریر php بروید.
البته مقاله فوق به این معنا نیست که همه روش های طراحی سایت به غیر از asp.net مناسب هستند و هیچ مشکلی ندارند، هر روشی مزایا و معایب مربوط به خود را دارد اما افرادی که دید حرفه ای و دراز مدت به سایت خود دارند بهتر است هرگز از aps.net برای آینده شرکت و موسسه خود استفاده نمیکنند.
ProLiant
January 16th, 2014, 11:22
با حرفت کاملا موافق هستم بنظر من حتی یادگیری زبان هایی که مایکروسافت ساخته مثل سی شارپ هم بیهوده هست
maddahi.m.p
January 16th, 2014, 11:59
سلام ، دقیقا مشکل اینه که حرفه ای نیستند ویزارد کارن فقط ، کپی پیست کن ، سرچر .... این شده روش برنامه نویسی خیلی شرکت ها و افراد
به جای اینکه واقعا تجزیه تحلیل کنند ، مستند سازی کنند ، بومی سازی کنند و ....
فقط میخان سریع و سیر تحویل بدن بره ... پول بگیرند
وگرنه خیلی شرکت ها داریم که واقعا در هر دو زمینه مخصوصا asp واقعا ساختار های شاهکار دارند
ولی من 10 ساله با هر دو کار کردم
وبه این نتیحه رسیدم فقط java
ali.karimi2022
January 16th, 2014, 12:51
متاسفانه شرکت های خوب asp.net در ایران خیلی خیلی کم هستند و تمامی شرکت های asp.net همیشه سعی در تلقین برتری وب سایت های خود را دارند در صورتی که حقیقت چیز دیگری می باشد.کافیست امکاناتی که در اختیار مشتریان میگزارند را مقایسه نمایید!
pakradm
January 16th, 2014, 12:51
جناب آقای کریمی
نمیدانم شما فارغ التحصیل کدام دانشگاه کشور هستید که در آن به دانشجوی کامپیوتر #C یاد می دهند!!!
تمام دانشگاه های دولتی و معتبر نظیر تهران، شیراز و ... همگی در درس مبانی برنامه نویسی زبان C ، در درس برنامه نویسی پیشرفته زبان ++C و در درس ساختمان داده ها Java را آموزش می دهند.
چه دوست داشته باشیم و چه نداشته باشیم سرعت اجرای NET. سریعتر از PHP است، چون دستورات شما که تحت #C نوشته شده اند توسط ماشین مجازی NET. به کدهای بسیار نزدیک به ماشین Compile می شوند. اما در PHP کلیه دستورات در هر بار فراخوانی صفحه یکبار از اول Compile شده، به کدهای ماشین ترجمه و اجرا می شود(Interpreter). یکی از عیوب بزرگ PHP عدم مدیریت صحیح حافظه است چون شما در زبان PHP نوع متغیر را تعریف نمی کنید که مثلا Integer هست یا String واسه همین برنامه مجبوره بزرگترین حافظه را در نظر بگیره
احتمالا شما در پاسخ به این حرف من می گویید پس چرا PHP که این همه ایراد دارد اینقدر گسترش یافته است...
در جواب شما خواهم گفت در کشور های خارجی به دلیل رعایت قوانین کپی رایت وقتی یک برنامه نویس بخواهد Visual Studio 2012 Ultimate را نصب نماید باید مبلغ 13,300$ هزینه پرداخت نماید یعنی تقریبا 40 میلیون تومان اما همین شخص وقتی وارد ایران می شود میتواند همین نرم افزار را با 3000 تومان تهیه نماید... البته اینکه PHP همچنین IDE قدرتمندی را در خواب هم ندیده است را فعلا چشم پوشی می کنیم!!!
علاوه این هزینه خرید License نرم افزار های Windows Server 2012 و SQL Server 2012 را جهت میزبانی سایت های مبتنی بر NET. در نظر بگیرید و ببینید چه هزینه سرسام آوری واسه خارجی ها می شود و چه هزینه مفتی واسه ما ایرانی ها!!!!
یه قانون در تمام دنیا وجود دارد که می گوید::: هر چقدر پول بدهی همان قدر آش میخوری!!!
کسی که بخواهد برنامه نویسی حرفه ای کند باید پولش را هم بدهد، مطمئن باشید اگر در ایران همین الان رعایت قوانین Copyright الزامی شود همه مردم به سمت PHP حمله می کنند، چرا؟؟؟... چون مجبورند و پول این همه هزینه را ندارند!!!
لذا با تمام تفاسیر بالا به نظر من هر کسی که میگوید PHP و MySQL بهتر از #C و SQL Server است فقط و فقط نشان می دهد بلد است کد بزند و ذره ای علم در زمینه مهندسی نرم افزار ندارد(یه تایپیست)!!!
راستی گفتم MySQL.... اگر بخواهم از ایرادات و ضعف های این سیستم بانک اطلاعاتی در مقایسه با SQL Server بگویم یه چندین صفحه ای باید حرف بزنم و سر شما عزیزان را به درد آورم!!!... همین قدر بس که Performance آن در حجم اطلاعات بالا بسیار بسیار پایین تر از SQL Server است. واسه همین است که MySQL رایگان و SQL Server 2012 Standard قیمتش 7,500$ می شود!!!
اگر شما میگویید یاهو و فیس بوک بر اساس PHP نوشته شده اند من هم میگویم سایت های ناسا و Motorola و Nokia بر اساس ASP.NET هستند!!
در ایران هم هر شرکتی که عاقبت اندیش باشد، هر شرکتی که مسئول IT آن واقعا مهندس کامپیوتر باشد نه اینکه آفتابه سازی خونده باشه قطعا به سراغ شرکت های معتبری که در زمینه NET. فعالیت می کنند خواهد رفت. وقتی در ایران اینچنین امکانات گران قیمیتی به صورت رایگان در اختیار ماست چرا طرفداری کوکورانه از یه سیستم ضعیف کنیم؟؟؟!!!
امیدوارم مفید بوده باشه!!!
ali.karimi2022
January 16th, 2014, 12:57
جناب آقای کریمی
نمیدانم شما فارغ التحصیل کدام دانشگاه کشور هستید که در آن به دانشجوی کامپیوتر #C یاد می دهند!!!
تمام دانشگاه های دولتی و معتبر نظیر تهران، شیراز و ... همگی در درس مبانی برنامه نویسی زبان C ، در درس برنامه نویسی پیشرفته زبان ++C و در درس ساختمان داده ها Java را آموزش می دهند.
چه دوست داشته باشیم و چه نداشته باشیم سرعت اجرای NET. سریعتر از PHP است، چون دستورات شما که تحت #C نوشته شده اند توسط ماشین مجازی NET. به کدهای بسیار نزدیک به ماشین Compile می شوند. اما در PHP کلیه دستورات در هر بار فراخوانی صفحه یکبار از اول Compile شده، به کدهای ماشین ترجمه و اجرا می شود(Interpreter). یکی از عیوب بزرگ PHP عدم مدیریت صحیح حافظه است چون شما در زبان PHP نوع متغیر را تعریف نمی کنید که مثلا Integer هست یا String واسه همین برنامه مجبوره بزرگترین حافظه را در نظر بگیره
احتمالا شما در پاسخ به این حرف من می گویید پس چرا PHP که این همه ایراد دارد اینقدر گسترش یافته است...
در جواب شما خواهم گفت در کشور های خارجی به دلیل رعایت قوانین کپی رایت وقتی یک برنامه نویس بخواهد Visual Studio 2012 Ultimate را نصب نماید باید مبلغ 13,300$ هزینه پرداخت نماید یعنی تقریبا 40 میلیون تومان اما همین شخص وقتی وارد ایران می شود میتواند همین نرم افزار را با 3000 تومان تهیه نماید... البته اینکه PHP همچنین IDE قدرتمندی را در خواب هم ندیده است را فعلا چشم پوشی می کنیم!!!
علاوه این هزینه خرید License نرم افزار های Windows Server 2012 و SQL Server 2012 را جهت میزبانی سایت های مبتنی بر NET. در نظر بگیرید و ببینید چه هزینه سرسام آوری واسه خارجی ها می شود و چه هزینه مفتی واسه ما ایرانی ها!!!!
یه قانون در تمام دنیا وجود دارد که می گوید::: هر چقدر پول بدهی همان قدر آش میخوری!!!
کسی که بخواهد برنامه نویسی حرفه ای کند باید پولش را هم بدهد، مطمئن باشید اگر در ایران همین الان رعایت قوانین Copyright الزامی شود همه مردم به سمت PHP حمله می کنند، چرا؟؟؟... چون مجبورند و پول این همه هزینه را ندارند!!!
لذا با تمام تفاسیر بالا به نظر من هر کسی که میگوید PHP و MySQL بهتر از #C و SQL Server است فقط و فقط نشان می دهد بلد است کد بزند و ذره ای علم در زمینه مهندسی نرم افزار ندارد(یه تایپیست)!!!
راستی گفتم MySQL.... اگر بخواهم از ایرادات و ضعف های این سیستم بانک اطلاعاتی در مقایسه با SQL Server بگویم یه چندین صفحه ای باید حرف بزنم و سر شما عزیزان را به درد آورم!!!... همین قدر بس که Performance آن در حجم اطلاعات بالا بسیار بسیار پایین تر از SQL Server است. واسه همین است که MySQL رایگان و SQL Server 2012 Standard قیمتش 7,500$ می شود!!!
اگر شما میگویید یاهو و فیس بوک بر اساس PHP نوشته شده اند من هم میگویم سایت های ناسا و Motorola و Nokia بر اساس ASP.NET هستند!!
در ایران هم هر شرکتی که عاقبت اندیش باشد، هر شرکتی که مسئول IT آن واقعا مهندس کامپیوتر باشد نه اینکه آفتابه سازی خونده باشه قطعا به سراغ شرکت های معتبری که در زمینه NET. فعالیت می کنند خواهد رفت. وقتی در ایران اینچنین امکانات گران قیمیتی به صورت رایگان در اختیار ماست چرا طرفداری کوکورانه از یه سیستم ضعیف کنیم؟؟؟!!!
دوست عزیز قصد ما نگاه تعصبی به مسئله نیستش!
قصد ما بیان واقعیت در جامه کنونی ما هستش!من نگفتم که asp.net بده اما مطمئنا شرکت های خوب asp.net در ایران اصلا بازده خوبی ندارند گرچند چندیدن و چند شرکت معتبر می شناسم که به دلیل رعایت تبلیغات نام آنها را ذکر نمی کنم!
امیدوارم به مسئله به صورت منطقی نگاه کنیم و متعصبانه نگاه نکنیم
با تشکر
pakradm
January 16th, 2014, 13:10
دوست عزیز قصد ما نگاه تعصبی به مسئله نیستش!
قصد ما بیان واقعیت در جامه کنونی ما هستش!من نگفتم که asp.net بده اما مطمئنا شرکت های خوب asp.net در ایران اصلا بازده خوبی ندارند گرچند چندیدن و چند شکرت معتبر می شناسم که به دلیل رعایت تبلیغات نام آناه را دکر نمیکنم!
امیدوارم به مسئله به صورت منطقی نگاه کنیم و متعصبانه نگاه نکنیم
با تشکر
دوست عزیزم جناب آقای کریمی
من هم مثل شما نه قصد دعوا دارم و نه نگاه تعصبی
شما ایراداتی را به زبان asp.net وارد نمودید من هم آمدم و واقعیت های این دو زبان را نمایان کردم... نمایان کردم که چقدر این ادعاهای مردم به ظاهر برنامه نویس ایران و دنیا صحت دارد
من برای برتری asp.net بر php ادعا نکردم بلکه دلیل علمی و فنی آوردم!!!
راسیتش من متوجه این درد شما می شوم... کاملا شما را درک میکنم... حرفتان در خصوص سایت ها و برنامه های ایرانی کاملا صحیح است...اینکه شرکت های asp.net در ایران بازده خوبی ندارند ربطی به هیچ کدام از زبان های php و net. نداره اگر همین شرکت ها و همین برنامه نویس ها و همین مدیران سراغ php هم بیایند باز همین اتفاق خواهد افتاد... مشکل این است که برنامه نویسان ما برنامه نویس نیستند صرفا بلدند کپی پیست کنند حالا با هر زبانی... شما میگویید این قضیه مربوط به asp.net است اما من میگویم عین همین مشکلات را در ایران و با php کار ها هم دیده ام!!!
ali.karimi2022
January 16th, 2014, 13:19
شما ایراداتی را به زبان asp.net وارد نمودید من هم آمدم و واقعیت های این دو زبان را نمایان کردم... نمایان کردم که چقدر این ادعاهای مردم به ظاهر برنامه نویس ایران و دنیا صحت دارد
راسیتش من متوجه این درد شما می شوم... کاملا شما را درک میکنم... حرفتان در خصوص سایت ها و برنامه های ایرانی کاملا صحیح است...اینکه شرکت های asp.net در ایران بازده خوبی ندارند ربطی به هیچ کدام از زبان های php و net. نداره اگر همین شرکت ها و همین برنامه نویس ها و همین مدیران سراغ php هم بیایند باز همین اتفاق خواهد افتاد... مشکل این است که برنامه نویسان ما برنامه نویس نیستند صرفا بلدند کپی پیست کنند حالا با هر زبانی... شما میگویید این قضیه مربوط به asp.net است اما من میگویم عین همین مشکلات را در ایران و با php کار ها هم دیده ام!!!
بله صحبت بنده هم همین می باشد و من صحبتم با داخل کشور هستش میگویم وقتی مشتری سایتی را به طراح میدهد حواسش جمع باشد که به شخصی می دهد و باید ما اطلاعات عمومی جامعه خود را بالا ببریم و مشتری ها اطلاعات لازم را داشته باشد و به قول معروف کلاه سرشان نرود تا با چشم باز دنبال طراح بروند.
با تشکر
s1r101
January 16th, 2014, 13:30
دوست عزیز کی گفته سرعت asp.net بیشتر از php!
جالبه اولین بار میشنوم این حرف رو!
PHP از دیتابیسهای مختلفی پشتیبانی می کنه. MYSQL و MSSQL و ORACLE و SQLITE و PGSQL و LDAP و ... که فراوان هست
PHP دارای سرعت بسیار بالایی در پردازش هست. بر خلاف تصور افراد که PHP دارای مفسر هست و باید برای هر بار اجرا تفسیر بشه اما دارای سرعت بالایی هست (ASP.NET کامپایل میشه که این یکی از مزیتهای ASP.NET هست) اما سرعت رو کامپایل بودن یا نبودن مشخص نمی کنه بلکه bemchmark درست معین می کنه!!
asp کارها میگن که php محیط ویژوال نداره. در حالی که php نیازی به محیط ویژوال نداره و یک php کار حرفه ای این رو واقعا می تونه خوب درک کنه!
مگه هر چیزی که پولی هستش خوبه؟ کی گفته حجم دیتابیس php بیشتر میشه؟خوب شما php رو خوب درک نکردی که این حرف رو میزنی و یا مهارت کامل بهش ندارید اگه بخواید شما یک سایت با تمام علم خود طراحی کنید با asp.net و من هم با php! ببینیم سرعت کدام بهتر هستش!حاضر به مناظره با شما هستم!اگر برنامه نویس ماهر باشد برایش فرقی نمی کند!خود گوگل گفته برام فرقی نداره asp.net یا php اما چون برنامه نویس های ماهری تری الان تو ایران در زمینه php هستند خیلی سئو بهتری تونستند پیدا کنند و هسته سایت رو درست برنامه ریزی میکنند!
pakradm
January 16th, 2014, 14:52
PHP از دیتابیسهای مختلفی پشتیبانی می کنه. MYSQL و MSSQL و ORACLE و SQLITE و PGSQL و LDAP و ... که فراوان هست
دوست عزیز، از کی تا حالا پروتکل LDAP جزو سیستم های Database به شمار میاد؟؟؟!!!:39:... شما لیست نمرات دانش آموزان را میخوایی در سیستمی مثل Active Directory ذخیره کنی!!!:))
PHP دارای سرعت بسیار بالایی در پردازش هست. بر خلاف تصور افراد که PHP دارای مفسر هست و باید برای هر بار اجرا تفسیر بشه اما دارای سرعت بالایی هست (ASP.NET کامپایل میشه که این یکی از مزیتهای ASP.NET هست) اما سرعت رو کامپایل بودن یا نبودن مشخص نمی کنه بلکه bemchmark درست معین می کنه!!
شما یکسری از مفاهیم پایه کامپیوتر را دارید زیر سوال می برید!!!... اینکه برنامه های Compile شده نسبت به Interpreter سریعتر هستند یک چیز اثبات شده در علم کامپیوتر است و نیازی به بحث نداره!!!
چرا اون مورد عدم مدیریت صحیح حافظه اش را طرفداری نکردید؟؟؟ میدانید عدم مدیریت صحیح حافظه چقدر روی Performance برنامه تاثیر داره:d
asp کارها میگن که php محیط ویژوال نداره. در حالی که php نیازی به محیط ویژوال نداره و یک php کار حرفه ای این رو واقعا می تونه خوب درک کنه!
بله خوب، Notepad را باز میکنیم> کد را مینویسیم> فایل را ذخیره میکنیم > با مرورگر آن را فراخوانی می کنیم> نتیجه و خطا ها را مشاهده می کنیم> یک IDE بسیار قوی برای PHP:d
مگه هر چیزی که پولی هستش خوبه؟ کی گفته حجم دیتابیس php بیشتر میشه؟خوب شما php رو خوب درک نکردی که این حرف رو میزنی و یا مهارت کامل بهش ندارید
نه هر چیز پولی خوب نیست ولی خب هیچ گرانی بی حکمت نیست و هیچ ارزانی بی دلیل
من نگفتم حجم دیتابیس PHP بیشتر میشه اصلا این جمله کاملا غلطه!!!... من گفتم MySQL در حجم اطلاعات بالا در مقایسه با SQL Server دارای Performance بسیار بسیار کمتری است!!!
پیشنهاد میکنم جای اینکه صرفا از روی تعصب و علاقه یکسری موارد اشتباه و نامرتبط را بیان کنید بیایید و با علم کافی این دو زبان را مقایسه کنید;)
MEHDI KARAMI
January 16th, 2014, 16:01
البته تو ایران هم سیستم های خوبی با asp نوشته شده یکیش blogfa
nightman
January 16th, 2014, 17:11
با حرفت کاملا موافق هستم بنظر من حتی یادگیری زبان هایی که مایکروسافت ساخته مثل سی شارپ هم بیهوده هست
دقیقا تا پایتون و پی اچ پی هستن سی شارپ باید بره جلو بوق بزنه
کسی که به پایتون مسلط بشه هر کاری رو تو هر سیستم عاملی میتونه بکنه پس چه مرضیه که آدم بره زبان ماکروسافت رو یاد بگیره که مجبور باشه از محصولات ماکروسافت استفاده کنه که پولی هم هست
LightOnline
January 16th, 2014, 17:41
توی دنیای مجازی تا چیزی دلیلی برای وجودش نباشه , به وجود نمیاد. هروقت هم کاربردش از بین رفت خودش از بین میره .
در مورد وبسایت های Asp هم وبسایت های پویایی هستند که به بهترین شکل و به هزاران کاربر در لحظه سرویس میدن از جمله وبسایت کانون فرهنگی آموزش .
سوالی که برای من به وجود اومد از لحاظ امنیتی چرا بانک ها asp رو انتخاب میکنن ؟
viyona
January 16th, 2014, 18:22
asp.net اگه حرفه اي سايت درس كنن سرعت و پويايي داره- php هم تحت يك فريم ورك مثل yii كار كنيد خوب ميشه
بايد بر حسب هزينه و امكانات تصميم بگيريد- 80% كارا با سيستم هاي آماده php حل ميشه -php را يه دنيا پشتيباني ميكنه-asp فقط ماكروسافت-
درگوشي:با اين اوصاف امكان جاسوسي ماكروسافت ممكنه باشه؟
ProLiant
January 16th, 2014, 18:23
دقیقا تا پایتون و پی اچ پی هستن سی شارپ باید بره جلو بوق بزنه
کسی که به پایتون مسلط بشه هر کاری رو تو هر سیستم عاملی میتونه بکنه پس چه مرضیه که آدم بره زبان ماکروسافت رو یاد بگیره که مجبور باشه از محصولات ماکروسافت استفاده کنه که پولی هم هست
ولی یه مشکلی داره کسی زیاد نمیتونه از لینوکس و پایتون و پی اچ پی نمیتونه زیاد پول دربیاره همه دنبال مایکروسافت رفتن
SixthElement
January 16th, 2014, 20:01
سلام دوستان عزیزم.
خیلی سلیقه ای هستش این بحث. هر کس بنا به تجربه و تخصص خودش انتخاب می کنه. مطلب رو که می خوندم دیدم متاسفانه دوستان نظراتی که میدن خیلی عامیانه هستش. عموماً نمیشه یک زبان برنامه نویسی رو به تنهایی با زبان دیگه مقایسه کرد. یک نرم افزار خوب مجموعه ای است از ابزارهایی که لایه های واسط کاربری ، نرم افزار و بانک اطلاعاتی و ...
نمیشه گفت به تنهایی کدوم بهتره.
به عنوان مثال من شخصاً از سال 1371 کار با بانک های اطلاعاتی رو شروع کردم و تا الان جزیی جدا نشدنی از کارهای من هستند. به واسطه کارم با همه dbms های عمومی کار کردم. از ابزارهای تکست بگیرید تا بانکهایی که در روز افزایش داده 2 میلیارد رکوردی دارند (ثبت اطلاعات و ترنزاکشن های شرکت های عظیم) که با پلتفرم های Sun/Oracle و DB2 مدیریت می شد.
بهتره بگیم هر کدوم کجا و چطور استفاده میشن و کجا استفاده از این ابزارها اقتصادی تره. مثلاً دوستان فیسبوک یا ناسا رو به عنوان کردند. به نظر شما آیا فیسبوک در پشت پرده اگر از مدیر بانک Mysql استفاده می کرد میتونست این نتیجه رو بگیره؟ یا مثلاً ناسا اگر درلایه داده خودش از Ms-Access استفاده می کرد چطور؟
معمولاً این پلتفرم ها رو بر اساس مزایا و معایب مقایسه می کنند. من نظر خودم رو اینطوری میگم.
پلفترم .net framework
یک فریم ورک رایگان مایکروسافت هستش که تقریباً دسترسی به تمام منابع سیستم رو در اختیار کاربر قرار می ده. همچنین جهت استفاده دروب سایت ها با ترکیب از ساختار تگ ها لایه واسط کاربر ASP.NET هست که از این پلتفرم بهره می بره.
مزایا
- دسترسی به حجم بزرگی از روتین ها و توابع سیستمی
- سرعت عملیاتی بالا به دلیل روش ترجمه (Compiler) و پس از دو سطح رسیدن به زبانی نزدیک زبان ماشین - CLR
- پشتیبانی توسط سیستم های عامل متفاوت (ویندوز و لینوکس: فریم ورک مونو)
- هماهنگی و قابلیت استفاده از زبانهای برنامه نویسی متفاوت مانند C++,C#,f#,j#,vb در یک پروژه (البته فقط درشرایط Compatibility)
- وجود ابزارهای برنامه نویسی بسیار قوی مانند Visual Studio و ابزارهای جانبی
- ابزار ها و فریم ورک های تست راندمان
- پشتیبانی شرکت مایکروسافت در رفع اشکالات در سطح سیستم عامل و فریم ورک
- هزینه کمتر آموزش نیروی کار و سطح دستمزد پرداختی
- قابلیت قرار گرفتن عضوی از یک برنامه وب ، موبایل ، ویندوز ، سرویس یا حتی Unmanaged Code!
- قابلیت دیباگ خط به خط و روتین به روتین کد (Stack Trace) و Watch ها
- تغییر و تخصیص مقادیر متغیر ها همزمان با دیباگ و اجرا در زمان دیباگ کردن
- پشتیبانی فوق العاده عالی (بیرون از ایران) در قبال دریافت پول
- Disaster recovery ساده تر و قابلیت ARR (Application Request Routing)
معایب
- نیاز به منابع زیاد (البته ویندوز 2012 به شکل معجزه آسایی مدیریت منابع رو بهبود داده)
- غیر اقتصادی بودن در پروژه های بسیار بزرگ با سطح درخواست 2 میلیارد درخواست در ساعت
- گران قیمت بودن ابزارهای برنامه نویسی (البته نسخه های کاملاً کاربردی Express رایگان نیز وجود دارد)
- گران قیمت بودن نرخ لایسنس و هزینه های پشتیبانی
پلتفرم PHP
زبان اسکریتپت سمت سروریه که برای ایجاد صفحات وب طراحی شده که البته به گاهی به عنوان زبان اسکریپتینگ عمومی هم استفاده میشه.در سال 1995 توسط راموس لردرف بنیان گزاری شده. در حال حاضر در بیش از 240 میلیون وب سایت این ابزار استفاده میشه. با اینکه php مفسر هستش (Interpreter) اما به اندازه کافی قوی هست که بشه هر نوع خروجی رو ازش گرفت.
مزایا
- کاملاً رایگان بودن ( بجز فریم ورک های جانبی)
- وجود منابع زیاد اطلاعات به دلیل متن باز بودن و وجود تعداد زیادی برنامه نویس که راهنمایی های دوستانه میدن
- تعداد کمتر خطوط برنامه نهایی به نسبت asp.net به دلیل interpreter بودن
- وجود ابزارها و محیط های برنامه نویسی زیاد ( البته به نسبت ضعیف تر از ابزارهای مایکروسافت )
- سادگی پیاده سازی محصول نهایی
- پشتیبانی از اکثر سیستم های عامل به صورت ISAPI و CGI و Core App
- کنترل بالا درکد و reusability
معایب
- سختی برنامه نویسی و درک کد در کار گروهی در صورت عدم رعایت استاندارد های برنامه نویسی
- وابستگی بسیار زیاد به سیستم عامل در نحوه مدیریت منابع
- کندی عملکرد نسبی به دلیل مفسر بودن
- عدم پشتیبانی ذاتی از OOP
- نیاز به زمان زیاد برای رسیدن به یک برنامه نویس حرفه ای
- هزینه دستمزد بالاتر
در مورد امنیت هم لازمه بگم کاملاً بستگی به برنامه نویس و شناختش از امنیت اطلاعات و داده داره. نمیشه گفت php امن تره یا asp.net.
شخصاً انتخاب من پلتفرم مایکروسافت بوده به دلیل اینکه برنامه نویسی راحت تری داشته و سرعت پیاده سازی کد در کار تیمی با توجه به ابزارهای جانبی بیشتر بوده.
به عنوان مثال من میتونم 2 وب سایت رو معرفی کنم که با استفاده از پلتفرم ویندوز ترافیک هایی چند ده و چندصد میلیونی رو بی هیچ مشکلی با حد اقل منابع جواب میدن. علتی که این 2 سایت رو مثال میزنم اینه که طراحی اونها کار خود ما بوده و اطمینان از صحت اطلاعات دارم.
نمونه 1 : تابلو معاملات بازار آتی سکه ، بورس کالای ایران : http://cdn.ime.co.ir در ساعات پیک ترافیک به 25 میلیون هیت در ساعت میرسه.
نمونه 2 : صرافی المپیک صرافی المپیک - اعلام نرخ لحظه ای ارز (http://www.o-xe.com) که در طول روز به طور متوسط 30 میلیون هیت روی وب سرور هستش.
نمونه 3 : سایت ساز سایت بایک سایت بایک! ابزار قدرتمند، سریع و اقتصادی طراحی وب سایت (http://www.sitebike.ir) با پشتیبانی از 600 وب سایت بصورت Single Core که روی یک اپلیکیشن در روز بیشتر از 25 میلیون هیت رو جواب میده.
باز هم تاکید می کنم در ابعاد پروژه هایی که ما کار می کنیم هیچ تفاوتی نداره که از چه پلتفرمی استفاده بشه. البته یک برنامه نویسی بد میتونه یک وب سایت رو با 10 تا بازدید کننده هم کند کنه.
دنیای برنامه نویسی دنیای عجیبیه.
نه؟
پیروز باشید.
rules
January 16th, 2014, 22:27
دوست عزیز شما تعصبی داری نگاه میکنی به این قضیه. آینده asp آینده internet exploer هست. این موضوع رو حل شده بدون دوست عزیز! متاسفانه asp نتونست محبوبیتی که php بدست آورد بدست بیاره.
nightman
January 16th, 2014, 23:52
ولی یه مشکلی داره کسی زیاد نمیتونه از لینوکس و پایتون و پی اچ پی نمیتونه زیاد پول دربیاره همه دنبال مایکروسافت رفتن
باید خلاقیت داشته باشید
مثلا من الان با پایتون و پی اچ پی تو سایت freelancer.com کار میکنم درامد دلاری خوبی داره بالای ۲-۳ هزار تا در ماه اونم به صورت پاره وقت فقط کار میکنم
الان شما تو سایت های مختلف مثل freelancer نگاه کنید اکثرا نیاز به پی اچ پی کار دارن تا کسی که asp.net بلد باشه
nightman
January 16th, 2014, 23:56
توی دنیای مجازی تا چیزی دلیلی برای وجودش نباشه , به وجود نمیاد. هروقت هم کاربردش از بین رفت خودش از بین میره .
در مورد وبسایت های Asp هم وبسایت های پویایی هستند که به بهترین شکل و به هزاران کاربر در لحظه سرویس میدن از جمله وبسایت کانون فرهنگی آموزش .
گروهی که کار امنیت و برنامه نویسی سایت بانک هارو از ۱۵-۲۰ سال پیش بر عهده گرفته با asp و جاوا کار رو انجام داده و ترجیح داده همون سیستم رو امن تر کنه تا اینکه سیستم جدید رو استفاده کنه
raminramz
January 17th, 2014, 00:19
asp = پول مفت
nader.bayati
January 17th, 2014, 01:20
حرف استار تر رو من هم قبول دارم asp کار ها در توهم هستند!واقعا همین طوره!فکر میکنند asp یعنی همه چیز!آخه یه مدیریت محتوای خوب با فول پنل نمیتونید درست کنید خودتون!!
اگر ادعا میکنید اصلا مدیریت محتوایی در حد جوملا با asp با قدرت هسته آن بسازید تا من دیگر حرف نزنم!
asp کار ها در ایران این کاره نیستند!
nader.bayati
January 17th, 2014, 01:28
دوست عزیز خیلی ادعاتون میشه؟!
ممنون میشم یه وب سایت asp.net که طراحی کردید رو بزارید اینجا تا اول دیفیس بشه مطمئن باش میشه!خخخ
و بعد لیست ایرادات سایتتون رو ردیف کنم!
باز هم میگویم در ایران asp کار حرفه ای نداریم که نداریم!
;)
SixthElement
January 17th, 2014, 02:40
حرف استار تر رو من هم قبول دارم asp کار ها در توهم هستند!واقعا همین طوره!فکر میکنند asp یعنی همه چیز!آخه یه مدیریت محتوای خوب با فول پنل نمیتونید درست کنید خودتون!!
اگر ادعا میکنید اصلا مدیریت محتوایی در حد جوملا با asp با قدرت هسته آن بسازید تا من دیگر حرف نزنم!
asp کار ها در ایران این کاره نیستند!
سلام دوست عزیز. زود قضاوت نکنید. پیشنهاد می کنم ابزار ساخته شده ما رو یک نگاهی بهش بندازید نظرتون عوض میشه .
سایت بایک! ابزار قدرتمند، سریع و اقتصادی طراحی وب سایت (http://www.sitebike.ir)
فکر نمی کنم جوملا حالا حالاها به پای کار ما برسه. افتخار می کنم که ابزار کاملاً ایرانی و وطنی هستش.
nader.bayati
January 17th, 2014, 03:22
سلام دوست عزیز. زود قضاوت نکنید. پیشنهاد می کنم ابزار ساخته شده ما رو یک نگاهی بهش بندازید نظرتون عوض میشه .
فکر نمی کنم جوملا حالا حالاها به پای کار ما برسه. افتخار می کنم که ابزار کاملاً ایرانی و وطنی هستش.
نمیدانم چرا این قدر اصرار دارید بگید در حد جوملا هستید!!
هسته جوملا همه جوره انعطاف پذیر هستش و هر نیاز هر نیازی داشته باشید افزونه مورد نظرش پیدا میشه و یا راحت برنامه نویسان خارجی و یا داخلی توسعه میدهند یکی دو تا هم نیستند!!
جوملا کار حداقل 100 نفر برنامه نویس خارجی هستش که واقعا علم دارند!
جوملا را برای من تعریف کنید؟
آیا میدانید در جوملا بیش از 20000 افزونه نوشته شده است که 1000 برابر این امکاناتی که فرمودید را دارا می باشد؟!
100000 نفر در دنیا در حال گسترش و توسعه جوملا در زمینه های مختلف هستید تنهایی میتوانید مبارزه کنید؟!!
چرا این قدر برنامه نویسان asp.net ما مغرور هستند؟!باید ریشه فرهنگی آن جستجو شود.
SixthElement
January 17th, 2014, 03:49
دوست عزیز من چطور ندیده قضاوت می کنید؟ شما به فاصله 17 دقیقه جواب پست من رو دادید. مطلقاً صحبت غرور نیست. صحبت فنی هستش. امروزه عرور و احساس جایی در دنیای تجارت نداره.
گله دارم که اینجا بجای تقسیم کردن اطلاعات شده جنگ 72 ملت.
والا ماجرای ریشه فرهنگی رو هم نفهمیدم. نمیدونم چرا اینجا هرکس ادعای متفکر بودن داره می چسبونه ماجرا رو به فرهنگ. اگر خوبه که فبها ، اگر بده، مگر نه اینکه متعلق به همه ماهاست؟ چرا بهترش نکنیم.
بگذریم. شما گفتید "
اگر ادعا میکنید اصلا مدیریت محتوایی در حد جوملا با asp با قدرت هسته آن بسازید تا من دیگر حرف نزنم!" من هم معرفی کردم. احساسی برخورد نکنید. اگر دیدید و نپسندیدید حرف شما قبول.
پیروز باشید.
rules
January 17th, 2014, 04:34
عزیز اصلا قابل مقایسه نیست به قول دوستان توی توهم نباشید اینم به این دلیله که توی دانشگاه ها به زور از c شروع میکنند تا asp.
توی asp میخوای یک sql ریموت کنی فقط 4 تا دکمه میزنی و چند تا هم درگ و.. برای همین ایرانی ها علاقه زیادی به asp دارن!!:71:
heshi
January 17th, 2014, 09:47
سلام اینم سایت خوبیه با asp ساخته شده
راسخون - یار همیشه همراه : صفحه اصلی (http://rasekhoon.net)
webna
January 17th, 2014, 11:28
استارتر اول تو هیچ دانشگاهی c# و .net تدریس نمیشه هر کس کامپیوتر خونده میدونه. دوما زبان asp زبان پیچیده و مشکلی هست بخاطر همین افراد حرفه ای با اون کار میکنند و هر کسی نمیتونه این زبان رو یاد بگیره و امنیت این دو اصلا قابل مقایسه نیست سایت تمام بانک ها و مراکز مهم با asp هست چون php که زبان تازه کارهای برنامه نویسی هست پر از باگ هست
webna
January 17th, 2014, 11:32
چون asp امنیت بسیار بالایی نسبت به Php و mysql داره
aalireza439
January 17th, 2014, 11:54
استارتر اول تو هیچ دانشگاهی c# و .net تدریس نمیشه هر کس کامپیوتر خونده میدونه. دوما زبان asp زبان پیچیده و مشکلی هست بخاطر همین افراد حرفه ای با اون کار میکنند و هر کسی نمیتونه این زبان رو یاد بگیره و امنیت این دو اصلا قابل مقایسه نیست سایت تمام بانک ها و مراکز مهم با asp هست چون php که زبان تازه کارهای برنامه نویسی هست پر از باگ هست
دیگه چرت و پرت نگید ، حتما سایت هایی مثل فیسبوک ، ویکی پدیا و وردپرس و ... یک مشت سایت در پیت هستند.
من همیشه میگم زبان های برنامه نویسی رو نمیشه گفت کدوم بهتره ، حرف مسخره ای که بگید asp.net بهتر از php هست یا php بهتر از ruby ، هر کدوم ویژگی های خواص خودشون رو دارن ، هر برنامه نویسی هم با هر کدوم راحت تر باشه همون رو انتخاب می کنه.
ProLiant
January 17th, 2014, 12:00
باید خلاقیت داشته باشید
مثلا من الان با پایتون و پی اچ پی تو سایت freelancer.com کار میکنم درامد دلاری خوبی داره بالای ۲-۳ هزار تا در ماه اونم به صورت پاره وقت فقط کار میکنم
الان شما تو سایت های مختلف مثل freelancer نگاه کنید اکثرا نیاز به پی اچ پی کار دارن تا کسی که asp.net بلد باشه
حالا تو ایران برعکسه برو تو سایت پونیشا فریلنس ایرانی هست اکثرا دنبال ای اس پی کار هستن خخخخخخخخخخخ
nader.bayati
January 17th, 2014, 13:10
سلام اینم سایت خوبیه با asp ساخته شده
راسخون - یار همیشه همراه : صفحه اصلی (http://rasekhoon.net)
ما هم نگفتیم سایت asp.net خوبش کمه نمونش بلاگفا درسته امکاناتش کمه اما خوب هسته اون درست شده در کل!
ما حرفمون اینه که تو توهم نباشید که asp.net سریع تره یا بهتره و یا امنیتش بهتره!
به من ثابت شده که بیشتر بستگی به ژنتیک افراد داره یکی با ap.net حال میکنه یکی با php اما خوب چرا نباید ما از php استفاده کنیم تا خودمون گسترشش ندیم؟تا حرفی برای گفتن داشته باشیم!اما خوب asp.net دست آدمو از 24 جا می بنده!
nader.bayati
January 17th, 2014, 13:23
خدا شاهده من تو 20 تا شرکت asp.net رو دیدم که این طوری صحبت میکنند
ما براتون با asp.net اختصاصی سایت میزنیم و هر کاری بخواید میشه براتون انجام داد ولی بخوایدم قیمت پایین تر میزنیم واستون با جوملا!که php! یکی نیست بهشون بگه آخه تو تو توهم هستی که فقط کار با asp.net رو بلدی!با این طراحی های سطح پایینی که انجام میدید و url های عجق وجق که میسازید و از سئو هیچی نمیدونید!یا خیلی هاتون هنوز دارید با table طراحی میکنید!خیلی زشته به خدا!
اصلا کلا فکر میکنن asp.net کلاس داره من خیلی ها و خیلی ها رو دیدم که ادعاشون میشده ولی وقتی مدیریتی که ساختن رو دیدم ،میدیدم که اصلا بلد نیستن به امکانات مدیریت جوملا،دروپال،وردپرس هم برسند!خیلی خیلی به درد نخور طراحی میکنند!
کلا یه مدیریت محتوای asp.net خوب داریم اونم asp.net nuke که اونم داغونه! حداقل از این کمک بگیرید یکم asp.net های عزیز!
حقیقت رو قبول کنید کم سر مشتری های بد بخت کلاه بزارید بگید که ما asp.net براتون انجام میدیم و بهترین هستش تو دنیا بعد کلی تیغشون میزنید!آخه وقتی بازده کارتون رو هم میبینیم واقعا خندمون میگیره!حداقل یکم منابع روز دنیا رو بخونید و گسترش بدید سطح طراحیتون رو!
webna
January 17th, 2014, 14:39
دیگه چرت و پرت نگید ، حتما سایت هایی مثل فیسبوک ، ویکی پدیا و وردپرس و ... یک مشت سایت در پیت هستند.
من همیشه میگم زبان های برنامه نویسی رو نمیشه گفت کدوم بهتره ، حرف مسخره ای که بگید asp.net بهتر از php هست یا php بهتر از ruby ، هر کدوم ویژگی های خواص خودشون رو دارن ، هر برنامه نویسی هم با هر کدوم راحت تر باشه همون رو انتخاب می کنه.
اول اینکه سایت های فیس بوک و ... با سایت هایی که خودت طراحی میکنی مقایسه نکن .اینکه asp زبان سخت و تخصصی هست شکی نیست و php به درد آدمهای تازه کار میخوره که نمیتونن با پیچیدگی های asp کار کنند . سایت مایکروسافت هم با asp هست اینجوری که مقایسه نمیشه." بعدا خواص درس نیست بنویس خاص "
webna
January 17th, 2014, 14:43
خدا شاهده من تو 20 تا شرکت asp.net رو دیدم که این طوری صحبت میکنند
ما براتون با asp.net اختصاصی سایت میزنیم و هر کاری بخواید میشه براتون انجام داد ولی بخوایدم قیمت پایین تر میزنیم واستون با جوملا!که php! یکی نیست بهشون بگه آخه تو تو توهم هستی که فقط کار با asp.net رو بلدی!با این طراحی های سطح پایینی که انجام میدید و url های عجق وجق که میسازید و از سئو هیچی نمیدونید!یا خیلی هاتون هنوز دارید با table طراحی میکنید!خیلی زشته به خدا!
اصلا کلا فکر میکنن asp.net کلاس داره من خیلی ها و خیلی ها رو دیدم که ادعاشون میشده ولی وقتی مدیریتی که ساختن رو دیدم ،میدیدم که اصلا بلد نیستن به امکانات مدیریت جوملا،دروپال،وردپرس هم برسند!خیلی خیلی به درد نخور طراحی میکنند!
کلا یه مدیریت محتوای asp.net خوب داریم اونم asp.net nuke که اونم داغونه! حداقل از این کمک بگیرید یکم asp.net های عزیز!
حقیقت رو قبول کنید کم سر مشتری های بد بخت کلاه بزارید بگید که ما asp.net براتون انجام میدیم و بهترین هستش تو دنیا بعد کلی تیغشون میزنید!آخه وقتی بازده کارتون رو هم میبینیم واقعا خندمون میگیره!حداقل یکم منابع روز دنیا رو بخونید و گسترش بدید سطح طراحیتون رو!
کلا طراحی سایت با وردپرس و جوملا برای آدمهای تازه وارد هست که دلشون خوش باشه سایت دارن . طراحی حرفه ای با asp کار هر کسی نیست داداش شما جوش نزن هنوز مونده بدونی asp چی هست شما فعلا ورد پرس جوملا نصب کن تا بتونی 20 سال دیگه اختصاصی با asp کار کنی. " هر حرفه ای میدونه که سایت های به درد بخور باید با asp طراحی بشه " شما هم فعلا تازه کاری با ورد پرس جوملا کار کن
maddahi.m.p
January 17th, 2014, 14:46
بازم دعوای بین این دو زبان !!! که نباید این دو زبان رو با هم مقایسه کرد باید با نیازهامون مقایسه کنیم _...
j4b3r
January 17th, 2014, 14:51
سلام
اگر ظرفدارهایی که به این سبک صحبت میکنند.
حضوری خدمت هم برسند چند تا تلفات میدیم !!!
با هر دو زبان میشه بهترین سایت ها رو ایجاد کرد فقط بسته به انتخاب برنامه نویس داره که کدوم رو انتخاب کنه بسته به نیاز هاش.
nader.bayati
January 17th, 2014, 15:35
کلا طراحی سایت با وردپرس و جوملا برای آدمهای تازه وارد هست که دلشون خوش باشه سایت دارن . طراحی حرفه ای با asp کار هر کسی نیست داداش شما جوش نزن هنوز مونده بدونی asp چی هست شما فعلا ورد پرس جوملا نصب کن تا بتونی 20 سال دیگه اختصاصی با asp کار کنی. " هر حرفه ای میدونه که سایت های به درد بخور باید با asp طراحی بشه " شما هم فعلا تازه کاری با ورد پرس جوملا کار کن
حرفه ای؟! به جرات میتونم بگم 90 درصد asp.net های ایران حرفه ای نیستند!آخه مشکل اینه که سواد نداری آقا به قرآن شما یه مدیریت محتوا در حد جوملا 3.5 بزن من نامردم اگه از 15 ملیون نخرم!نمیتونی قربونت برم!خخخ
منم خودم php کامل بلدم اما دیدم نمیتونم یه مدیریت محتوایی مثل جوملا با قدرت جوملا از اول بنویسم سعی میکنم اونو گسترش بدم خدا رو شکر خیلی در آمد خوبی دارم با افزونه نویسی!
هیچی نمیگم اما شما سرچ کن "سئو"
ببین چه سایت هایی بالا می آیند آیا میتوانید با این سئو مزخرفی که دارید بالا بیایید asp کار ها!
فقط سایت های asp.net هایی بالا هستند که واقعا سواد بالایی دارند!
خدا رو شکر همه چی مشخصه!
nader.bayati
January 17th, 2014, 15:37
عزیزان asp.net کارها خواهشا کمی به فکر بالا بردن سطح طراحی خود باشید و این فکر را از سر خود بیرون کنید که php بازار ما را خراب کرده است و قصد تخریب آن را داشته باشید!
بازار،بازار رقابت هستش شما هم با علم روز پیشرفت کنید تا با هم رقابت داشته باشیم!هر کی کارش خوب بود اون موفق میشه!
webna
January 17th, 2014, 16:14
عزیزان asp.net کارها خواهشا کمی به فکر بالا بردن سطح طراحی خود باشید و این فکر را از سر خود بیرون کنید که php بازار ما را خراب کرده است و قصد تخریب آن را داشته باشید!
بازار،بازار رقابت هستش شما هم با علم روز پیشرفت کنید تا با هم رقابت داشته باشیم!هر کی کارش خوب بود اون موفق میشه!
پسرم طراحی cms با طراحی سایت فرق داره اولا فرق این دوتا رو بدون بعد بیا حرف بزن 90 در صد اونها که asp کار میکنند با 95 درصد اونهایی که php کار میکنند برنامه نوسیی بلد نیستند از کی تا حالا جوملا کار شده برنامه نویس ؟ شما با 50 تومن مثلا سایت راه میندازی دیگه بازار شما که خراب نمیشه همیشه آدم ناشی هست بده شما براش با جوملا سایت بزنی . ناراحت نباش :))
rules
January 17th, 2014, 16:17
پسرم طراحی cms با طراحی سایت فرق داره اولا فرق این دوتا رو بدون بعد بیا حرف بزن 90 در صد اونها که asp کار میکنند با 95 درصد اونهایی که php کار میکنند برنامه نوسیی بلد نیستند از کی تا حالا جوملا کار شده برنامه نویس ؟ شما با 50 تومن مثلا سایت راه میندازی دیگه بازار شما که خراب نمیشه همیشه آدم ناشی هست بده شما براش با جوملا سایت بزنی . ناراحت نباش :))
شما متاسفانه مفاهیم ابتدایی یاد ندارید ؟!:39:
webna
January 17th, 2014, 16:21
ناراحت نشدید واقعیت هست شما تازه کارها تازه وردپرس و جوملا یاد گرفتین زورتونمیاد حرف حساب بشنوید
rules
January 17th, 2014, 16:28
ناراحت نشدید واقعیت هست شما تازه کارها تازه وردپرس و جوملا یاد گرفتین زورتونمیاد حرف حساب بشنوید
منظور شما در نوشته ی بالا قالب بود شما به قالب میگی سایت! لری پیج گوگل رو ساخت تا شما بتونی یکم تحقیق کنی:d
nightman
January 17th, 2014, 16:41
خدا شفات بده اگه دیشب پستت رو دیده بودم حتما واست خیرات میکردم شاید فرجی میشد
nightman
January 17th, 2014, 16:43
آقا بدجوری شادمون میکنید شما با کامران غلامی فامیلید؟
aalireza439
January 17th, 2014, 16:58
آقا بدجوری شادمون میکنید شما با کامران غلامی فامیلید؟
گمونم یکی از برنامه نویس های مایکروسافته :دی
rezaonline.net
January 17th, 2014, 17:07
معذرت میخوام توی بحث داغ دوستان وارد شدم .
اما ظاهرا اینجا رقابت بین نحوه صحبت کردن و تخریب دیگران هست تا اینکه بخواید واقعا دو تا قیاس انجام بدید !!!
این دو زبان برای طراحی وبسایت استفاده میشن و صد البته زبانهای دیگه ای چون جاوا و پایتون !!
خب اگر منطقی باشیم جاوا رو یک مقایسه کنیم باهاشون بد نیست !!!
من خودم پی اچ پی کار هستم ، جامعه و درصد استفاده کنندگان از پی اچ پی خیلی زیاد هست و نسبتا زبان محبوبی هست اما این دلیل بر قدرتش نمیشه .
asp هم همینطور ، چون فقط پشتیبانی مایکروسافت رو داره و به قول معروف یک غول پشتشه رو هم نمیشه گفت زبان قدرتمندیست.
همه ما به نوعی داریم تحت وب کار میکنیم ، بهتره با زبانی کار کنیم که کار کردن باهاش رو دوست داریم و باهاش راحتیم ، حالا به اقتضای زمان ، چون استفاده از ویندوز در ادارات زیاد بوده و همچنین راه اندازی سرورهای ویندوز در ایران از ابتدا باب بوده ، توی ایران روی asp.net زیاد کار میشه در ارگان ها البته جدیدا بانکها از جاوا استفاده میکنن .
بهتره این کل کل های بچه گانه رو ول کنید .
توی هر زبانی اگر به دانش قابل قبولی برسید میتونید بهترین سایتها رو طراحی کنید .
موفق باشید .
امیدوارم مدیر انجمن این تاپیک را قفل کنه تا بیش از این کش دار نشه .
SixthElement
January 17th, 2014, 17:10
خدا شفات بده اگه دیشب پستت رو دیده بودم حتما واست خیرات میکردم شاید فرجی میشد
دوست عزیز
شما که دیگران رو مسخره می کنی ، آیا تاحالا تونستی یکی از بخش های همون ابزار دوست داشتنیت رو دیباگ کنی ؟ نمیگم بنویس از اول. فقط به دلیل اثبات اینکه روی هوا حرف نزده باشم ابزار ما بین 2500 شرکت تونست سومین رتبه بزرگترین جشنواره ملی ict کشور رو بیاره و از رییس جمهور جایزه بگیره. اینم سند :
18052
یک تیم کارشناسی ابزار رو تجزیه تحلیل کردند و مستندات رو مطالعه کرند و رتبه بندی کردند.
حالا شما دوست عزیز من که آرزو شفا برای من می کنید ، چیزی دارید که حتی توی این جاها شما رو راه بدن؟ نمیگم مقام بیار.
nader.bayati
January 17th, 2014, 17:54
پسرم طراحی cms با طراحی سایت فرق داره اولا فرق این دوتا رو بدون بعد بیا حرف بزن 90 در صد اونها که asp کار میکنند با 95 درصد اونهایی که php کار میکنند برنامه نوسیی بلد نیستند از کی تا حالا جوملا کار شده برنامه نویس ؟ شما با 50 تومن مثلا سایت راه میندازی دیگه بازار شما که خراب نمیشه همیشه آدم ناشی هست بده شما براش با جوملا سایت بزنی . ناراحت نباش
آخه قربونم برم iهمیشه باید چیزی بنویسی که تو آینده کسی خواست سایت رو آپدیت کنه اون که چیزی از کد نویسی نمیدونه و بتونه همه کار کنه و مشکلی نداشته باشه و همه جوره انعطاف داشته باشه برای کسایی که برنامه نویس نیستن!:)):))
خیلی سخته درک این موضوع فدات شم؟
صورت مسئله رو چرا پاک کردی قربونت برم عزیزم.تونستی cms در حد جوملا طراحی کن!:)):)):))
nader.bayati
January 17th, 2014, 17:57
یه سایت به زبان انگلیسی تو جوملا دارم افزونه برای جوملا مینویسم ماهیانه 5000 یورو درآمدم هستش!تو خواب هم نمیبینی!
میگم که تو توهم هستی!چون asp کار خشک هستی و نمیدونی ماجرای اینترنت چیه! فقط خشک asp کاری!! نمیدونی چه طوری میشه در آمد کسب کرد!!!
کلا مغذت بسته هستش حالا شما به ما بگو برنامه نویس نیستی شاید که شفا پیدا کنید!خخخ
rules
January 17th, 2014, 18:29
یه سایت به زبان انگلیسی تو جوملا دارم افزونه برای جوملا مینویسم ماهیانه 5000 یورو درآمدم هستش!تو خواب هم نمیبینی!
میگم که تو توهم هستی!چون asp کار خشک هستی و نمیدونی ماجرای اینترنت چیه! فقط خشک asp کاری!! نمیدونی چه طوری میشه در آمد کسب کرد!!!
کلا مغذت بسته هستش حالا شما به ما بگو برنامه نویس نیستی شاید که شفا پیدا کنید!خخخ
داداشم چی زدی ؟ جنست خوب بوده :d من کجا گفتم برنامه نویسم اصلا :d
nader.bayati
January 17th, 2014, 19:56
داداشم چی زدی ؟ جنست خوب بوده :d من کجا گفتم برنامه نویسم اصلا :d
جیگر،من با شما نبودم!داور عزیزم دقت کن!!
webna
January 17th, 2014, 20:19
5000یورو چندتا از نمونه کارهات خصوصی بفرست .
bmi.ir
bpi.ir
blogfa.com
persianblog.ir
digikala.com
اینها با asp هست
nader.bayati
January 17th, 2014, 21:01
5000یورو چندتا از نمونه کارهات خصوصی بفرست .
bmi.ir
bpi.ir
blogfa.com
persianblog.ir
digikala.com
اینها با asp هست
بله من هم گفتم asp کار خوب هم داریم!!
اون وقت شما کارت رو با اینا مقایسه کردی؟!
پیشنهاد میکنم به تاپیک زیر سر بزنی!خوب دقت کن!
تاپیک معرفی قالب های طراحی شده در ایران برای جوملا (http://joomlaforum.ir/showthread.php/11025-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7)
webna
January 19th, 2014, 01:20
من خودم جز تیم برنامه نیسی بانک ملی ام پس حرف مفت نزن 8-}
ParsWebIT
January 19th, 2014, 03:16
عجبا...
webna
January 19th, 2014, 11:27
حیرتا ...
nader.bayati
January 19th, 2014, 20:01
برنامه نویسی خواستی منم انجام میدم؟php هم کار کردم کمی بلدم؟!!
شما لالایی بلد بودی خوابت میگرفت خودت !! هی بناز به جاهلیت خودت! کی بیشتر در آمد داره؟خوب فکر کن قبلش بازم فکر کن!
برنامه نویس بانک ملی چقدر بی کاره تو انجمن وله!!خخ ما 4 سال پیش اونجا رو آسفالت دو جداره کردیم!
رو حرفم هستم شما ثابت کن جزء برنامه نوییس های بانک ملی هستی منم ثابت میکنم ماهانه 5000 یورو در آمدم هستش!
کلا ذهنت بسته هستش!هر کی لیاقتش یه چیزه!شما ایشا ا... وقتی مردی رو قبرت مینویسن asp کار ناکام!!http://www.webhostingtalk.ir/images/IPBPRO/smilies_IPBPRO/24.gifhttp://www.webhostingtalk.ir/images/IPBPRO/smilies_IPBPRO/24.gifhttp://www.webhostingtalk.ir/images/IPBPRO/smilies_IPBPRO/24.gifhttp://www.webhostingtalk.ir/images/IPBPRO/smilies_IPBPRO/24.gif
هپاتیت "الف" تا "ی" نداری که خوب میشی!
s1r101
January 23rd, 2014, 01:26
بعضی ها میگن!میگن دیگه!!
هر کس php را نشناسد و از این دنیا برورد با مرگ جاهلیت از این دنیا رفته است!!
portalsazan
January 23rd, 2014, 11:04
دقیقا تایید میشه در دنیا دیگه جایی برای دات نت نیست ..
با تشکر
موفق باشید ..
camelian77
January 23rd, 2014, 11:52
توی دنیا خیلی جا برای دات نت هست. پلتفرم بزرگ و خوبیه. چیزی که من سعی دارم توضیح بدم اینه که توی یک کار بزرگ یکی از فاکتورهای مهم انتخاب زبان، اینه که چقدر کار گروهی می شه روش کرد و چقدر هزینه داره. به طور مثال برای راه انداختن نرم افزار یک بانک چقدر کار باید بشه و چند نفر می خوان برنامه نویسی کنن. این چیزیه که توی این بحث زیاد بهش توجه نشد.
ضمنا در مقایسه php و asp توجه کنین که پی اچ پی یه زبان اسکریپت نویسی ئه و ای اس پی می تونه اصطلاحا application server باشه -- یعنی بشینه منتظر کاربر بدون از بین رفتن داده ها. این تفاوت خیلی مهمی ئه.
من خودم شخصا تو کار زبان های اوپن سورس ام. php , python / perl و اگه قرار به انتخاب باشه من حتما دوست دارم که کار رو با پرل انجام بدم. ولی همیشه به انتخاب من نیست، این گروه / شرکت / مشتری و مهم تر از همه تعریف پروژه است که زبان رو مشخص می کنه. هر کدوم این زبان ها تو یه چیزی قوی اند و تو چیزی دیگه ای ضعیف. اون کسی که برنامه نویسی بلده با یه sublime text و یه اینترنت و stack overflow می تونه تو همش برنامه بنویسه.
ضمنا حقوق asp کار ها از php کار ها generally بیشتر هست (حداقل اینجا توی کالیفرنیا این جوریه)
nader.bayati
January 23rd, 2014, 13:47
ضمنا حقوق asp کار ها از php کار ها generally بیشتر هست (حداقل اینجا توی کالیفرنیا این جوریه)
بستگی به پروژه داره آخه!
من میگم چون php طرافدار بیشتری در دنیا داره پروژه های خیلی بیشتری که مردم نیاز دارند گیر ادم میاد!کلی مدیریت محتوای php داریم که مردم میخوان گسترشش بدیم!
برای شما تو خارج شاید اما برای ما ایرانی ها که یورو الان 4100 هستش خیلی خیلی عالی هستش که با خارجی ها کار کنیم!یعنی عاقلانه ترین کاره!
همون کاری که من میکنم و کلی پروژه php از افراد مختلف و عادی تو کل دنیا میگیرم ولی یقینا پروژه های app.net کمتر هستش تو دنیا نسبت به php! چون در رکن کار بودم اینو میگم خدمتتون!
اگر این طور بود من خودم میرفتم دنبال asp.net چون هر جا پول باشه منم رخنه میکنم اونجا!
خلاصه حرفام اینه من خیلی بازار رو بررسی میکنم همیشه و از همه جا میخوام پول در بیارم و طی بررسی های خیلی زیادم دیدم پروژه های php خیلی بیشتر و سود آور تره!
کلا هر جا پول باشه من اونجا هستم!
alireza.076
January 23rd, 2014, 14:34
همه ی این حرفا از عدم فرهنک سازی هستش
شما که خودت داری میگی لایسنس ویندوز فلان $ و ... شمااین ها رو پرداخت میکنید واقعا? من که اینکار رو ***ی میینم!
شما واقعا متن باز رو با کد شده مقایسه میکنید?!!
دوست عزیز php اوپن سورسه، asp باید تو خوابش با php رقابت کنه
نمیخوام بحث تعصبی راه بندازم اما دقیقاهمین چند روز پیش برای یکی از همین فعالان تاپیک که به طرفداری از asp آلان پرداخته براش روشن سازی کرده بودم و برتری اوپن سورس رو بر ماکروسافت روتوضیح دادم! ببینید شما یه سایت دیجی کالا که یه سایت شخصی (حالا شرکتی یه غیر شرکتیش رو کار ندارم به هر حال خصوصی) رو با یه سایتی مثل فیسبوک مقایسه نکنید! قابل قیاس نیست عزیز
اکه قرار باشه بگیم پشت asp ماکرسافت هست پشت php هم گوگل سامسونک و هزار شرکته دیگه هست، پی اچ پی تحت لینوکسه و این شرکت ها هم از لینوکس حمایت میکنند که خیلی بالاتر از ماکروسافت قرار دارند
ببینید روزیکه ماکروسافت اعلام تعطیلی شرکت کنه asp هم همراهش میمیره در حالی که php رو خوده طرفداراش میتونند سرپا نکه دارند این خیلی مهمه مخصوصا با شکست هایی که پشت سر هم ماکروسافت داره میبینه (همین ویندوز هشت، نوکیا و ...)
شما با پایتون و php میتونید کار های خلق کنید که به دور از درک و فهم باشه! قدرت پایتون رو شمابرید سرچ کنید کار دستتون میاد، از ساخت بازی بگیر تا ساخت نرم افزاری که در همه ی سیستم ها یعنی ادروید که همون لین***ه ویندوز و مک میتونید این نرم افزار رو اجرا کنید در حالی که هیچ تغییری نیاز نداره بدید!
یه نمونه ی ساده میارم
نیم باز رو دیگه همه میشناسیمش! قبلایادمه یهسری بوت هایی ذر داخل چت روم هابوده که وظایفی رو انجام میداده وبرای اینکار مشتریانی داشتم که سرور خریداری میکردند، سری به این بوت ها زدم که دیدم با پایتون نوشته شده اند و همن بوتی که روی لینوکس اجرا میشه روی ویندوز و حتی سیمبین هم اجرامیشده! این قدرت یه زبان رو میرسونه
زبانی که نزدیک ترین به زبان انکلیسی حساب میشه
خوده ناسا هم داره از پایتن حمایت میکنه پس مهم نیست که سایتش با چی طراحی شده
خیلی از سیستم های این شرکت برپایه پایتون هستند! و در سایتشون نیز ذکر شده که از پایتون حمایت میکنند پس من در اوردی نیست حرفم
rules
January 23rd, 2014, 19:37
تو اصلا سنت قد نمیده باقالی پلو:71: این انجمنم مثل اینکه صاحب نداره هرچی گذارش این خوشگل پسرو پ خ میکنیم انگار به دیوار داریم ریپورت میدیم. اگر قرار نیست مدیرا کاری بکنن ما حضوری ترتیب اینو بدیم ؟!
اقا بحث نکنید :دی ،این بحث مثل ایکس باکس بهتره یا پلی استیشن و یا پرسپولیس بهتره یا استقلال! هستش به هیچ جا هم اخرش نمیرسه!
mhiizadi
January 23rd, 2014, 20:23
مدیریت این تایپیکو ببنده؛ شد اسپمسرا :)
از جمله تایپیک خودم
camelian77
January 23rd, 2014, 21:25
بستگی به پروژه داره آخه!
من میگم چون php طرافدار بیشتری در دنیا داره پروژه های خیلی بیشتری که مردم نیاز دارند گیر ادم میاد!کلی مدیریت محتوای php داریم که مردم میخوان گسترشش بدیم!
برای شما تو خارج شاید اما برای ما ایرانی ها که یورو الان 4100 هستش خیلی خیلی عالی هستش که با خارجی ها کار کنیم!یعنی عاقلانه ترین کاره!
همون کاری که من میکنم و کلی پروژه php از افراد مختلف و عادی تو کل دنیا میگیرم ولی یقینا پروژه های app.net کمتر هستش تو دنیا نسبت به php! چون در رکن کار بودم اینو میگم خدمتتون!
اگر این طور بود من خودم میرفتم دنبال asp.net چون هر جا پول باشه منم رخنه میکنم اونجا!
خلاصه حرفام اینه من خیلی بازار رو بررسی میکنم همیشه و از همه جا میخوام پول در بیارم و طی بررسی های خیلی زیادم دیدم پروژه های php خیلی بیشتر و سود آور تره!
کلا هر جا پول باشه من اونجا هستم!
علت اینکه توی freelancer پروژه های دات نت نیست اینه که اون پروژه ها به غایت کوچیک اند. هیچ کس نمی یاد یه اپلیکیشن حساب داری آنلاین رو بگذاره روی freelacner.com
ضمنا شما که پی اچ پی کار خوبی هستین و با خارجی ها کار می کنین یه رزومه / پورتفولیو به من بفرستین :دی
ضمنا اگه عاشقان سینه چاک پی اچ پی / ای اس پی موافق اند یه مسابقهی کوچولو بگذاریم؟ خودم هم بین ۵۰ تا ۱۰۰ دلار اسپانسر اش می کنم
nader.bayati
January 25th, 2014, 18:03
علت اینکه توی freelancer پروژه های دات نت نیست اینه که اون پروژه ها به غایت کوچیک اند. هیچ کس نمی یاد یه اپلیکیشن حساب داری آنلاین رو بگذاره روی freelacner.com
ضمنا شما که پی اچ پی کار خوبی هستین و با خارجی ها کار می کنین یه رزومه / پورتفولیو به من بفرستین :دی
ضمنا اگه عاشقان سینه چاک پی اچ پی / ای اس پی موافق اند یه مسابقهی کوچولو بگذاریم؟ خودم هم بین ۵۰ تا ۱۰۰ دلار اسپانسر اش می کنم
اولا ما با دلار کار نمیکنیم فقط یورو!بعد 50 دلار کمه!شما 5000 یورو بزار من هم 5000 هزار!
یه پروژه سنگین قرار میزاریم انجام بدیم هر کی تونست انجام بده کل پول مال اون!
camelian77
January 26th, 2014, 00:11
اون که خیلی زیاده. من نظرم رو یه چیز فان و جالب و هیجان انگیز ئه ۱۰۰ دلار ام فقط برای شیرین تر کردنش ئه، و گرنه یه گیک برا پول کار نمی کنه برای لذت اش می کنه!
omid3963
July 2nd, 2014, 13:16
من که با وردپرس حال میکنم و کاری به asp ندارم...
راستی چرا دیتابیس حجمش زیاد میشه؟؟؟:67:
newspub
July 2nd, 2014, 18:05
دوستان من برنامه نویس نیستم ولی تاحدودی اطلاعات دارم که بدونم چه سایتی با چی نوشته شده
میگم از دیدگاه یک برنامه نویس حرف نمیزنم ولی از دیدگاه یه کاربر معمولی از کار با سایت های نوشته شده با Asp لذت نبردم
همیشه یه مشکلی داشتند
MOHAMMAD MOHSEN
July 3rd, 2014, 01:51
درسته انتخاب زبان برنامه نویسی فاکتور بسیار مهمی هست اما کارایی یک سایت به مسائل بسیار مهمتر دیگری هم بستگی داره! اما بحث فقط روی سرور ویندوز باشه خوب قطعا asp.net بهتر هست اما اگه بخوایم روی پلتفورم لینوکس کار کنیم خوب معلومه php!
هر دو زبان هم زبان های قدرتمندی هستند و سایت های بزرگ و قدرتمندی با هر دو زبان وجود دارند. انتخاب به این بستگی داره که کدنویس ها و تیم شما با کدام زبان آشنایی بهتری دارند و با کدام می تونند کاراتر عمل کنند. با توجه به انعطاف بیشتر سیستم عامل لینوکس برای سرورها خوب معملومه که اکثرا جذب php بشوند
اول باید بحث کنید که روی کدوم پلتفورم (لینوکس/ویندوز) میخواین کار کنید بعد با توجه به پلتفورمتون بیاین زبان رو انتخاب کنید. برای داشتن یک وب سایت خوب باید ملاک های بسیاری رو در نظر بگیرید!
5h46h64rd
July 3rd, 2014, 02:12
شما بیا سی ام اس چند لایه بنویس وقتی که
ماکروسافت باگ مخفی میزاره تو asp.net چرا چون سورسش بسته است و هر کاری دلش بخواد میتونه بکنه (nsa و cia ) به این باگها دسترسی دارن
اما تو پی اچ پی که اوپن سورس هست شما از همه چی آگاهی داری
عزیزی که برمیگردی میگی امنیت asp.net بالاتره شما اصلا به سورس دات نت فریمورک دسترسی داری می دونی چی به چیه که این حرفو می زنی
باز دوباره تو لینوکس شما اوپن سورس هستی و شما کاستوم کرنل سکیور شده توسط خودت نصب می کنی
ولی تو ویندوز سرور شما نمی تونی بگی بالای چشم کرنل ابرو هست همینی که هست می خوای نخواه
SixthElement
July 4th, 2014, 13:52
شما بیا سی ام اس چند لایه بنویس وقتی که
ماکروسافت باگ مخفی میزاره تو asp.net چرا چون سورسش بسته است و هر کاری دلش بخواد میتونه بکنه (nsa و cia ) به این باگها دسترسی دارن
اما تو پی اچ پی که اوپن سورس هست شما از همه چی آگاهی داری
عزیزی که برمیگردی میگی امنیت asp.net بالاتره شما اصلا به سورس دات نت فریمورک دسترسی داری می دونی چی به چیه که این حرفو می زنی
باز دوباره تو لینوکس شما اوپن سورس هستی و شما کاستوم کرنل سکیور شده توسط خودت نصب می کنی
ولی تو ویندوز سرور شما نمی تونی بگی بالای چشم کرنل ابرو هست همینی که هست می خوای نخواه
سلام دوست عزیز.
متن جالبی نوشتید نتونستم عکس العمل نشون ندم. آیا برای گفتتون سن یا مدرک یا نمونه مشکل دارید؟ منظورم ازین باگای مخفی و ایناس
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
hamid.soltani92
July 4th, 2014, 14:19
با فرمایش دوستمون ( فکر کنم پست دوم یا سوم بود) که گفتن هیچی جاوا نمیشه شدیدا موافق هستم.
واقعا هیچی جاوا نمیشه!
Mohammad_reza
July 4th, 2014, 15:15
یکی از دلایلی که سایت های خیلی بزرگ با asp.net نیستن ، عدم وابستگیشون به یکی از بزرگترین رقباشون هست.
ولی هر دو این زبان ها کامل هستند و شاید نحوه کار باهاشون به دهن بعضی ها شیرین بیاد و به بعضی ها تلخ ... و سلیقه ای هست.
ولی در نهایت اون پروژه ای که کلاینت می خواد باهاش کار کنه ، اگر درسته نوشته شده باشه ، هیچ تفاوتی توی .net یا php بودنش نیست.
بعضی ها هم انگار فراموش کردند اینجا یه مکان عمومیه و رعایت ادبیات ، به نفع خودشون هست ...
5h46h64rd
July 4th, 2014, 15:52
سلام دوست عزیز.
متن جالبی نوشتید نتونستم عکس العمل نشون ندم. آیا برای گفتتون سن یا مدرک یا نمونه مشکل دارید؟ منظورم ازین باگای مخفی و ایناس
سه حالت بیشتر نداره
یا شما از امنیت خیلی دوری
یا اصلا از این چیزا خبر نداری
یا خبر داری و قصدت فهمیدن اون باگ هاست (مرض ندارم که از خودم دربیارم حتما یه چیزی دیدم که میگم)
اما برای روشن سازی اینا کافی می تونه باشه براتون
project prism رو تو گوگل سرچ کن بعد بیا بگو مدرک و سند (احتمالا عشق دات نتی چون زیاد باهاشون سرو کله زدم باهاشون اولین حرفشون هم همینه)
مدرک زنده : ادوارد اسنودن (ع)
مدرک
Microsoft handed the NSA access to encrypted messages | World news | The Guardian (http://www.theguardian.com/world/2013/jul/11/microsoft-nsa-collaboration-user-data)
مدرک با پاور پوینت
Secret program gives NSA, FBI backdoor access to Apple, Google, Facebook, Microsoft data | The Verge (http://www.theverge.com/2013/6/6/4403868/nsa-fbi-mine-data-apple-google-facebook-microsoft-others-prism)
ماکروسافت به nsa کمک می کنه که سریعتر به هدف برسه
از سرورهای اوت لوک خودش هم نمی گذره
فریمورک و سیستم عامل سرور که دیگه جای خودشونو دارن
ببین پسر خوب اگه یه اکسپلویت ریموت اکسز اونم با پرمیشن ادمین دست هکرهای خودمون(هکرهای ایرانی) باشه شما فکرشو بکن nsa و cia چه چیزا و دسترسی ها که ندارن
البته سر و کله زدن با کامپوننت های کرک شده تلریک رو کجای دلتون میزارید:)
یا اون سی ام اس کذایی دات نت نیوک که اومدین مثل پی اچ پی نیوک asp.net درست کنید که فاجعه ای بیش نبود
پس دات نتی های عزیز یه آمپول روغنی به asp.net بزن و یه نیشگون از پی اچ پی :)))
و دیگر هیچ
SixthElement
July 4th, 2014, 16:18
سه حالت بیشتر نداره
یا خبر داری و قصدت فهمیدن اون باگ هاست (مرض ندارم که از خودم دربیارم حتما یه چیزی دیدم که میگم)
اما برای روشن سازی اینه کافی می تونه باشه براتون
project prism رو تو گوگل سرچ کن بعد بیا بگو مدرک و سند (احتمالا عشق دات نتی )
مدرک
Microsoft handed the NSA access to encrypted messages | World news | The Guardian (http://www.theguardian.com/world/2013/jul/11/microsoft-nsa-collaboration-user-data)
مدرک با پاور پوینت
Secret program gives NSA, FBI backdoor access to Apple, Google, Facebook, Microsoft data | The Verge (http://www.theverge.com/2013/6/6/4403868/nsa-fbi-mine-data-apple-google-facebook-microsoft-others-prism)
ببین پسر خوب اگه یه اکسپلویت ریموت اکسز اونم با پرمیشن ادمین دست هکرهای خودمون(هکرهای ایرانی) باشه شما فکرشو بکن nsa و cia چه چیزا و دسترسی ها که ندارن
پس یه آمپول روغنی به asp.net بزن و یه نیشگون از پی اچ پی :)))
و دیگر هیچ
سلام دوست عزیز.
لطفاً اطلاع رسانی غلط نکنید. پروژه پریزم مطلقاً ربطی به این پلتفرم نداره و فقط شرکت مایکروسافت درگیرش نبوده. از امنیت دور نیستم. دوره هایی بیرون ایران گذروندم که متاسفانه برای هموطن هامون مثل رویا می مونه.
مطلقاً تعصبی رو پلتفرم ندارم چون در حال حاضر به یک نسبت از هردو داریم استفاده می کنیم.
قصد تعریف یا تخریب رو ندارم. اما صحبت شما مثل اینه که توی یک لیوان آب نخوریم چون ممکنه لیوانش میکروب داشته باشه ولی لیوان کناریش خوبه.
5h46h64rd
July 4th, 2014, 17:20
باشه الان فهمیدیم شما هم دوره دیدی و دوره های sans رو گذروندی:)
حالا میشه بحث درست حسابی کرد
پریزم یه مثال کلی بود که بگم ماکروسافت از هیچ کاری برای کمک نکردن به سرویس های امنیتی نمی گذره
یعنی وجود یه حفره مخفی در سیستم عامل , زبان و فریمورکش برای سرویس های امنیتی دور از انتظار نیست
اکسپلویت هم موجوده آقای سکوریتی من دوره دیده هم پابلیک موجوده (سرچ بزن)هم پرایوت که پرایوتش ماله از ما بهترونه
اما همون پابلیکش هم می تونه باعث به وجود آوردن یه اتک تمیز به تارگت بشه
دوست عزیز منظور منو شما بد برداشت کردید
لیوان بقلی سفالیه شما با گل و با دست خودت ساختی مثل لیوان اولی پلاستیکش بازیافتی نیستش که هر اتمش از یه تیکه وسیله ی پلاستیکی باشه (آفتابه لگن دمپایی)
شما وقتی خودت کاستوم کرنل ادیت شده توسط افراد مورد اعتماد خودت نصب کنی بهتره یا خودتو به امان یه شرکت که معلوم نیست با مشتریاش چند چنده بسپری
جواب پست پایین
اصلا من بی سواد قبول:)
باز ما با همون 4 تا پی دی اف فهمیدیم که نباید برای کارهای حیاتی یه کشور از شرکتی استفاده کرد که دو دستی راه ورود رو برای سرویس های اطلاعاتی درست می کنه استفاده کرد شما که برنامه نویس و هکر تشریف دارید چه توصیه ای دارید
آهان فهمیدم افتخار کردن به سایت 40 میلیونیتون
محمد جرجندی حالا می فهمم چرا انقدر حرص می خوردی تو روحت صلوات ای پیر شبگرد
_AF_
July 4th, 2014, 17:31
در عجبم چرا بعضیا خوددرگیری دارن و asp.net قبول ندارن این افراد همونایی هستن که از ویندوز ماکروسافت استفاده میکنن اینا همونایی هستن که به وجود خودشونم شک دارن با 4 تا pdf خوندن نه کسی هکر میشه نه برنامه نویس
سرعت asp.net بیشتر از php هست
صرفا جهت اطلاع وب سایت ما که تا به امروز بیش از 40 میلیون براش هزینه شده با asp.net نوشته شده و توسط یکی از برنامه نویسان داخلی که با دولت همکاری دارن نوشته شده و خود افتخار میکنیم
باشد تا رستگار شوید
hamid.soltani92
July 4th, 2014, 17:40
سه حالت بیشتر نداره
اما برای روشن سازی اینا کافی می تونه باشه براتون
project prism رو تو گوگل سرچ کن بعد بیا بگو مدرک و سند (احتمالا عشق دات نتی چون زیاد باهاشون سرو کله زدم باهاشون اولین حرفشون هم همینه)
مدرک
مدرک با پاور پوینت
یا اون سی ام اس کذایی دات نت نیوک که اومدین مثل پی اچ پی نیوک asp.net درست کنید که فاجعه ای بیش نبود
پس دات نتی های عزیز یه آمپول روغنی به asp.net بزن و یه نیشگون از پی اچ پی :)))
و دیگر هیچ
با ادبیات و ... کاری ندارم، کلیت فرمایششون کاملا تایید میشه.
به طرفداران محترم دات نت و مایکروسافت پیشنهاد می کنم به دقت این مطلب رو مطالعه بفرمایند.
Is Windows 8 a Trojan horse for the NSA? The German Government thinks so - Techworld.com (http://news.techworld.com/security/3465259/is-windows-8-a-trojan-horse-for-the-nsa-the-german-government-thinks-so/)
- - - Updated - - -
در عجبم چرا بعضیا خوددرگیری دارن و asp.net قبول ندارن این افراد همونایی هستن که از ویندوز ماکروسافت استفاده میکنن اینا همونایی هستن که به وجود خودشونم شک دارن با 4 تا pdf خوندن نه کسی هکر میشه نه برنامه نویس
صرفا جهت اطلاع وب سایت ما که تا به امروز بیش از 40 میلیون براش هزینه شده با asp.net نوشته شده و توسط یکی از برنامه نویسان داخلی که با دولت همکاری دارن نوشته شده و خود افتخار میکنیم
باشد تا رستگار شوید
جسارتا، شما واقعا سرعت لود یک زبان pre-compiled رو با یک زبان interpert مقایسه می کنید؟ یا من دارم اشتباه میبینم؟:d
- - - Updated - - -
باشد تا رستگار شوید
جسارتا، شما واقعا سرعت لود یک زبان pre-compiled رو با یک زبان interpert مقایسه می کنید؟ یا من دارم اشتباه میبینم؟:d
_AF_
July 4th, 2014, 18:25
بدی تایپ کردن همینه نمیشه کنایه هارو رسوند برای همین من از گفتگو رو در رو بیشتر لذت میبرم
خیر کنایه بود
ما دوست داشتیم این پروژه با asp.net mvc نوشته بشه با هزینه بیشتر شاید شخص دیگری با php مینوشت
در کل هر زبان مزایا و معایب داره نمیشه گفت کدوم بهتره
hamid.soltani92
July 4th, 2014, 18:40
بدی تایپ کردن همینه نمیشه کنایه هارو رسوند برای همین من از گفتگو رو در رو بیشتر لذت میبرم
خیر کنایه بود
ما دوست داشتیم این پروژه با asp.net mvc نوشته بشه با هزینه بیشتر شاید شخص دیگری با php مینوشت
در کل هر زبان مزایا و معایب داره نمیشه گفت کدوم بهتره
اشعار و متون ادبی هم صرفا نوشته هستن و به خوبی از کنایه استفاده می کنن!
عرض بنده ("جسا
رتا، شما واقعا سرعت لود یک زبان pre-compiled رو با یک زبان interpert مقایسه می کنید؟ یا من دارم اشتباه میبینم؟
") در رابطه با فرمایش شما ("
") - که در بعضی موارد کاملا صحیح هست- بود و ارتباطی به "
" نداشت!
SixthElement
July 4th, 2014, 19:02
باشه الان فهمیدیم شما هم دوره دیدی و دوره های sans رو گذروندی:)
حالا میشه بحث درست حسابی کرد
پریزم یه مثال کلی بود که بگم ماکروسافت از هیچ کاری برای کمک نکردن به سرویس های امنیتی نمی گذره
یعنی وجود یه حفره مخفی در سیستم عامل , زبان و فریمورکش برای سرویس های امنیتی دور از انتظار نیست
اکسپلویت هم موجوده آقای سکوریتی من دوره دیده هم پابلیک موجوده (سرچ بزن)هم پرایوت که پرایوتش ماله از ما بهترونه
اما همون پابلیکش هم می تونه باعث به وجود آوردن یه اتک تمیز به تارگت بشه
دوست عزیز منظور منو شما بد برداشت کردید
لیوان بقلی سفالیه شما با گل و با دست خودت ساختی مثل لیوان اولی پلاستیکش بازیافتی نیستش که هر اتمش از یه تیکه وسیله ی پلاستیکی باشه (آفتابه لگن دمپایی)
شما وقتی خودت کاستوم کرنل ادیت شده توسط افراد مورد اعتماد خودت نصب کنی بهتره یا خودتو به امان یه شرکت که معلوم نیست با مشتریاش چند چنده بسپری
جواب پست پایین
اصلا من بی سواد قبول:)
باز ما با همون 4 تا پی دی اف فهمیدیم که نباید برای کارهای حیاتی یه کشور از شرکتی استفاده کرد که دو دستی راه ورود رو برای سرویس های اطلاعاتی درست می کنه استفاده کرد شما که برنامه نویس و هکر تشریف دارید چه توصیه ای دارید
آهان فهمیدم افتخار کردن به سایت 40 میلیونیتون
محمد جرجندی حالا می فهمم چرا انقدر حرص می خوردی تو روحت صلوات ای پیر شبگرد
سلام دوست عزیزم.
در مواردی من با شما موافقم و در مواردی نیستم. در این که شرکت های بزرگ برای امنیت ملی خودشون با دولت ها همکاری می کنند شکی نیست. اگر هم همکاری نکنند همونطور که هردو ما می دونیم نرم افزار اگر حتی نخواد بک دور داشته باشه، ممکنه باگ هایی داشته باشه که ملت فضول بخوان انگشتی به سوراخهای نرم افزار ها برسونن.
من شخصاً به دو دلیل در ایران با پلتفرم های مایکروسافتی راحت تر هستم.
1. به عنوان مدیر یک شرکت نرم افزاری ، هزینه نیروی کار متخصص روی پلتفرم های مایکروسافت برای من پایین تره. یعنی من میتونم با هزینه کمتر نیروی کاری استخدام کنم. اونهم یک دلیل ساده داره ( به درستی یا غلط بودنش کاری ندارم) نیروی کار فارغ التحصیل شده دانشگاه های ما در رشته های کامپیوتر اکثراً دانش اولیه ای از کار کردن با محصولات مایکروسافت رو دارا هستند.
2. هزینه نگهداری یک سرور بر پایه مایکروسافت پایین تره ، تجربه شخصی من میگه به دلیل وجود واسط های کاربری یا همون UI خودمون کانفیگ کردن یک سرور مایکروسافت ساده تر هستش و ابزارهای زیادی که کمک می کنند تا بشه سرویس بهتری داد در دسترس تره. در خوب بودن سیستم عامل های برپایه یونیکس شکی نیست اما بازهم نیروی متخصصی که یونیکس کار باشه حقوق بیشتری می خواد که کاملاً منطقیه. مورد بعدی به دلیل عدم وجود UI راحت مدیریت یک سرور لینوکس دانش فنی بیشتری نیاز داره و سخت تره.
3. در سطحی که ما کار می کنیم ، خیلی تفاوتی از لحاظ امنیت سیستم و بک دور خیلی مفهومی نداره ، چون چیز آنچنان با ارزشی گیرشون نمیاد. اما برای سیستم های با ضریب امنیت بالا من هم با پیشنهاد شما موافق تر هستم که بهتره از سیستم های برپایه متن باز کار بشه.
4. ابزارهای قوی تری در ایران که کپی رایت نیست برای کار تیمی روی پلتفرم های مایکروسافت وجود داره که کلی هزینه مالی و زمانی رو پایین میاره و به دلیل عمومیتش دسترسی به منابع آموزشی معتبرش در ایران هست.
5. خیلی از حملات و اشکالات ورای پلتفرم هستش و بر می گرده به ضعف پروتکل IP V4 و طراحی لایه های شبکه. پس خیلی نمیشه درگیرش شد.
6. اگر امن ترین پلتفرم رو هم داشته باشیم ( چه لینوکس و چه مایکروسافت) به دلیل استفاده از تجهیزات شبکه ، مثلاً سیسکو همیشه احتمال روشهای ***ی اطلاعات ، حداقل به شکل MIM (Man In the Middle) وجود داره. پس متاسفانه همیشه راه دور خوردن هست.
7. خیلی جاها صرفه اقتصادی برای اختراع دوباره چرخ نیست.
و در نهایت استفاده از پلتفرم خیلی سلیقه ای و بر اساس نیاز هست. نظر شخصی من اینه که نمیشه مقایسه هرکدوم از پلتفرم ها خیلی کار درستی نیست. چون هرکدوم نقاط ضعف و قدرت خاص خودشون رو دارن و پر کیس باید با مطالعه انتخاب بشن.
ممنونم که منطقی و درست و بدون کل کل این بحث رو پیش می بریم.
پیروز باشید.
_AF_
July 4th, 2014, 19:28
برای انجام این پروژه با برنامه نویسان زیادی مشورت کردیم که asp.net یا php پاسخگو ما هست
تمامی برنامه نویسانی که باهاشون صحبت شد تو کارشون خبره بودن و هستن پیشنهاد این برنامه نویسان asp.net mvc بود قطعا برنامه نوسی که با دولت همکاری میکنه و asp.net پیشنهاد میده قطعا 4 تا لباس بیشتر از من و شما پاره کرده
بنده برنامه نویس نیستم که بخوام در مورد سرعت اظهار نظر کنم
شاید پروژه ای که ما قصد راه اندازی اون داشتیم asp.net بهتر جوابگو ما بود و به سرعت بهتری میرسیدیم
طبق گفته برنامه نویس ما از asp.net mvc سرعت بهتری دریافت میکردیم تا php
- - - Updated - - -
5h46h64rd
عزیزم حداقل پست جدید ارسال کن متوجه بشیم چیزی گفتی خخخخ
خیر برنامه نویسان ما شرکت نیستن! و برای دولت کار میکنن
بازم خیر ما ادعای در مورد هکر بودن و برنامه نویسی نداریم در حدی که بتونیم امنیت خودمون در دنیای مجازی حفظ کنیم کافیست
شما که هکری و برنامه نویس بفرمایید چرا بانکا از asp.net استفاده میکنن یا نوکیا ناسا
امنیت برای اونا مهم نیست! قطعا هست اگه نبود یه جوجه هکر که 4تا pdf میخونه دوتا سایت دیداس میکنه اسم خودش نمیزاره هکر
متاسفانه وقتی نیست تا لینکی که ارسال کردین مطالعه کنم تا ببینم دلیل این حرف چیه خیلی جالبه سو استفاده از اطلاعات کاربران!
پس فیس بوک توییتر گوگل پلاس بهترین جا برای جمع آوری اطلاعات هست
اصلا چرا راه دور بریم همین نت خیلی خطرناکه
ازش دوری کنید
hamid.soltani92
July 4th, 2014, 19:38
شما که هکری و برنامه نویس بفرمایید چرا بانکا از asp.net استفاده میکنن یا نوکیا ناسا
ببخشید شما از کجا میدونید این ها از asp.net استفاده می کنن؟
کمی مستند صحبت کنید!
وب سرور ناسا!!!:AmazonS3
وب سرور نوکیا:Apache
ببخشید احیانا سایت apache.org از asp.net استفاده نمیکنه؟::d
par30shop
July 4th, 2014, 19:56
به قول یکی از دوستان :تنها شرکتی و نهادی که بلده از ASP استفاده کنه خود مایکروسافت هست و بس :d
یه مورد هم دیدم که میگفتند مفت و مجانی حتما یه حکمتی داره ! تفاوت مجانی با منبع باز و نرم افزار آزاد - زمین تا آسمونه ! OpenStack = Opensoruce +Free
ubuntu = opensource +free
بهترین پلتفرم و بهترین سیستم عامل دنیا (از نطر من ) هم اوپن سورس هستند هم رایگان !!هم جوامع پشتیبانی قوی دارند و هم امکانات بسیار زیاد رایگان - وقتی این ها وجود دارند آیا انسان مشکل خاصی داره بره سمت زبان های مایکروسافت یا محصولاتش؟؟؟ وقتی ElasticSearch یا MongoDBهستند چرا بریم طرف Mysql ???? وو......
و البته
بهترین زبان وب رو شخصا PHPمیدونم - بعد پایتون که قدرتش در همه جا ثابت شده هست ! رابی هم خیلی قوی هست ولی تو ایران زیاد کسی کار نمیکنه یا بهتره بگم اگه کار میکنه حرفه ای هست و مبتدی نداریم
در کل GNU/Linux با تمام زبان هایی که ازش اومده یا PHP . Pyrhon . Perl / Ruby خیلی بهتر هستند !بهتر اینجا با توجه به قدرت و آزاد بودنشون هست
MEHDI KARAMI
July 4th, 2014, 20:24
NASA (http://www.nasa.gov/)
با دروپال ایجاد شده و زبان هم php هست!
par30shop
July 4th, 2014, 20:26
ببخشید شما از کجا میدونید این ها از asp.net استفاده می کنن؟
کمی مستند صحبت کنید!
وب سرور ناسا!!!:AmazonS3
وب سرور نوکیا:Apache
ببخشید احیانا سایت apache.org از asp.net استفاده نمیکنه؟::d
شما سهوا وب سرور رو با زبان مورد استفاده جابجا گفتید
RoobinaServer
July 4th, 2014, 20:43
عجب تاپیکی شد. :)
حرف اکثر دوستان درسته اما بدونید که هر چیزی کارایی خودش را داره.
مثلا بیشتر شرکت ها که اتوماسیون های اداری و ... داخلی طراحی میکنند دوست دارند asp .net کار کنند چون هم راحت تره هم سریعتر به هدف میرسند و هم چون داخلیه خود سازمان هست امنیتش خود به خود تضمین شدست (به قول دوستان سریع میدن و پولش را میگیرند) . طبیعتا زحمت یک php کار در مقابله یک asp کار در برخی موارد بیشتره و هزینه هایی برخی مشتریان کفاف چنین زحمتی رو نمیده.
اما از حق نگذریم با این که خودمون aps.net کار میکنیم ولی ماکروسافت با این کپسوله سازی هاش و ... یه کمی خراب کاری کرده. حتی میشه گفت در برخی موارد اوراکل از SQL خیلی بهتره و SQL کلا ساختار دیتابیس رو زیر سوال میبره در برخی امکانات و نیاز ها و این ها هم همه به خاطر این هست که بیشتر سعی میکنه که همش به سمت ویزارد پیش بره و باعث میشه کار خراب بشه.
ولی باز هم میگم هر زبان برنامه نویسی کاربرد خودش رو داره و بسته به محیط مورد نظر و نیاز مورد نظر طراحی میشه.
در مورد بانک هم میشه گفت تا جایی که مطلع هستیم برخی از بانک ها دیده شده که از JAVa برای کارهاشون استفاده میکنند و حتی برای دیتابیس ها و ... و فکر کنم JAVA از نظر امنیت بهتر باشه تا اینجای کار و طبق تجربه ، چون مفسرش اجازه موارد تخریبی رو نمیده داخل سیستم عامل و خیلی موارد دیگر ...
یک برنامه نویس خوبه اگر میتونه همه رو یاد بگیره و هرجایی از هر زبانی به درستی استفاده بکنه که تو ایران چنین برنامه نویس هایی کم هستند.
یا حق
par30shop
July 4th, 2014, 21:21
من نگفتم حجم دیتابیس PHP بیشتر میشه اصلا این جمله کاملا غلطه!!!... من گفتم MySQL در حجم اطلاعات بالا در مقایسه با SQL Server دارای Performance بسیار بسیار کمتری است!!!
پیشنهاد میکنم جای اینکه صرفا از روی تعصب و علاقه یکسری موارد اشتباه و نامرتبط را بیان کنید بیایید و با علم کافی این دو زبان را مقایسه کنید;)
SQL در حجم بالا Performance ش تغغیری نمیکنه اگه سخت افزار رو در نطر نگیریم !
اگه با سخت افزار معیار شما باشه که Performance(کارایی ) نیست و میشه Tolerance(تحمل)
hamid.soltani92
July 4th, 2014, 22:41
شما سهوا وب سرور رو با زبان مورد استفاده جابجا گفتید
شما asp.net رو روی آپاچی بالا میارید؟:109:
سرور وب - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1_%D9%88%D8%A8)
وبسرور آپاچی - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%88%D8%A8%E2%80%8C%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1_%D8% A2%D9%BE%D8%A7%DA%86%DB%8C)
How to Run ASP Pages on an Apache Server | Chron.com (http://smallbusiness.chron.com/run-asp-pages-apache-server-49752.html)
لینک آخر رو مطالعه بفرمایید، متوجه خواهید شد که برای اجرای فایل های asp.net روی وب سرور آپاچی باید Mono (http://www.mono-project.com/Main_Page) رو نصب کنید که در این صورت نام وب سرور از apache به apache-mono تغییر خواهد یافت!
با احترام، قویا پیشنهاد میکنم تا از چیزی اطمینان حاصل نکردید در موردش نظر ندید!:d
_AF_
July 4th, 2014, 22:41
ماشالله دوستان منتظرن فقط سوتی بگیرن و تو بحث ثابت کنن حق با اوناست
اصلا یه وب سایت فارسی مثال میزنم
بلاگفا از asp.net استفاده میکنه
شاید مدیر بلاگفا خودش اطلاعات میده به sia خخخخ
مدیر بلاگفا از ضعفهای asp آگاه نبوده
ما اشتباه کردیم 40 میلیون برای این پروژه اشتباه کردیم
ما اشتباه کردیم به حرف برنامه نویسا گوش دادیم و asp انتخاب کردیم
بلاگفا راسخون تمام این وب سایتها اشتباه کردن asp استفاده کردن
البته احتمال دیگه ای هست شاید بلاگفا اطلاعات داده به سیا از پولی که گرفته هزینه تبلیغات و سیستم کرده که تک رقمی الکسا محسوب میشه اصلا شاید سیا حمایتش میکنه خخخخ
par30shop
July 4th, 2014, 22:44
شما asp.net رو روی آپاچی بالا میارید؟:109:
سرور وب - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1_%D9%88%D8%A8)
وبسرور آپاچی - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%88%D8%A8%E2%80%8C%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1_%D8% A2%D9%BE%D8%A7%DA%86%DB%8C)
How to Run ASP Pages on an Apache Server | Chron.com (http://smallbusiness.chron.com/run-asp-pages-apache-server-49752.html)
لینک آخر رو مطالعه بفرمایید، متوجه خواهید شد که برای اجرای فایل های asp.net روی وب سرور آپاچی باید Mono (http://www.mono-project.com/Main_Page) رو نصب کنید که در این صورت نام وب سرور از apache به apache-mono تغییر خواهد یافت!
با احترام، قویا پیشنهاد میکنم تا از چیزی اطمینان حاصل نکردید در موردش نظر ندید!:d
:دی با احترام سوتی دادم در حد داور :d از این ور تیکت و از اینور انجمن - شما به بزرگی خودتون ببخشید
5h46h64rd
July 4th, 2014, 23:54
ماشالله دوستان منتظرن فقط سوتی بگیرن و تو بحث ثابت کنن حق با اوناست
اصلا یه وب سایت فارسی مثال میزنم
بلاگفا از asp.net استفاده میکنه
شاید مدیر بلاگفا خودش اطلاعات میده به sia خخخخ
مدیر بلاگفا از ضعفهای asp آگاه نبوده
ما اشتباه کردیم 40 میلیون برای این پروژه اشتباه کردیم
ما اشتباه کردیم به حرف برنامه نویسا گوش دادیم و asp انتخاب کردیم
بلاگفا راسخون تمام این وب سایتها اشتباه کردن asp استفاده کردن
البته احتمال دیگه ای هست شاید بلاگفا اطلاعات داده به سیا از پولی که گرفته هزینه تبلیغات و سیستم کرده که تک رقمی الکسا محسوب میشه اصلا شاید سیا حمایتش میکنه خخخخ
آقای از پس امنیت بر بیای سرور شما چرا کارهای دولتی مهم
با یه سیستم بلاگ دهی و سایت راسخون که از درجه اهمیت کمی در امنیت کشور ارزش دارنو مقایسه می کنی
حوصله بحث ندارم همه ی گمراهین رو به دست نت کرفت (ع) می سپارم تا شاید به راه راست هدایت شدید (اونایی که باید بدونن نت کرفت چیه میدونن که چه سند محکمیه)
آخه چقدر ادعا تو یه دونه از چارت ها نتونستین آپاچی رو بگیرید ماکروسافت هنوز خیلی کار داره که با تو کفش آپاچی کنه بله
March 2014 Web Server Survey | Netcraft (http://news.netcraft.com/archives/2014/03/03/march-2014-web-server-survey.html)
_AF_
July 5th, 2014, 09:26
قطعا وب سایتهای دولتی امنیت براشون مهمه و چندین متخصص برای امنیت وب سایت و شبکه استخدام میکنن
شما فکر کردین بانک به یه تازه کار امنیت وب سایت و شبکه واگذار میکنه
هیچ وقت امنیت مشتریارو به خطر نمیندازه
باشد تا رستگار شوید و از بد بینی دست بردارید
هر زبان برنامه نویسی مزایا و معایب داره
هیچ انسانی کامل نیست هر کدوم از ما یه نقصی داریم
5h46h64rd
July 5th, 2014, 18:12
شما فکر کردین بانک به یه تازه کار امنیت وب سایت و شبکه واگذار میکنه
هیچ وقت امنیت مشتریارو به خطر نمیندازه
باشد تا رستگار شوید و از بد بینی دست بردارید
هر زبان برنامه نویسی مزایا و معایب داره
هیچ انسانی کامل نیست هر کدوم از ما یه نقصی داریم
دوست عزیز بانک هامون اگه یه خورده امنیت براشون مهم بود اصلا از محصولات ماکروسافت استفاده نمی کردن
شما فکرشو بکن تو بانک یه مملکت از entity framework استفاده بکنن :))))))یعنی فاجعه
هنوز که هنوزه رو atm ها ویندوز اکس پی نصبه خودت عمق فاجعه رو حساب کن
سیستم عاملی که خود شرکتش دیگه براش آپدیت نمیده
آقا سایت از این مهم تر تو این مملکت هست یا نه ؟
کل اینترنت ایران قطع بشه این باید بالا باشه
leader.ir
این با آپاچیه حالا هی بیا لیچار بارما کن حتما اینا نمیدونستن asp.net هم وجود داره:)
یاهو هسته ی آپاچیه ادیت شده با c++ استفاده می کنه اینا هم نفهمن
Apache Traffic Server (http://trafficserver.apache.org/)
انقدر هم بانک بانک نکن تا حالا shaparak.ir رفتی ببینی وب سرورشون چیه
آقای sixelement دلیل آورد گفت پلت فورم ماکروسافت و زبونش تو ایران نیروی کاریش قیمتش کمتره نسبت به پی اچ پی و لینوکس ما هم قبول کردیم >>دلیل منطقی آورد
یعنی امنیت رو فدای قیمت کردن که بحث ما هم تموم شد با ایشون
جهان سوم جایی هست که سروراش روش windows server پچ نشده نصب باشه و با کانفیگ فوق تخصصی نکست نکست و دیفالت سر و تهشو هم آورده باشن (هر چی ارزونتر بهتر)
-----------------------------------------------------------------
این عشق دات نتی ها فقط بلدن رو اعصاب آدم راه برن و براشون هم هزارتا دلیل مدرک بیاری قبول نمی کنن(مرغ یه پا داره ) و آخرش برای اینکه از واقعیت فرار کنن میزنن به حاشیه
_AF_
July 5th, 2014, 18:42
نه عزیزم من لیچار بارت نکردم
بله شما درست میگی کل کشورا از خیلی وقت پیش atm به 7 حتی به 8 ارتقا دادن ولی هنوز ایران اینکار انجام نداده من و شما از پشت پرده خبر نداریم حتما فکری برای این جریان کردن
جهان سوم جایه که من و شما با پرداخت 3000 تومان ویندوز کرک شده نصب میکنیم
دوست عزیز بانک هامون اگه یه خورده امنیت براشون مهم بود اصلا از محصولات ماکروسافت استفاده نمی کردن
شما فکرشو بکن تو بانک یه مملکت از entity framework استفاده بکنن :))))))یعنی فاجعه
هنوز که هنوزه رو atm ها ویندوز اکس پی نصبه خودت عمق فاجعه رو حساب کن
سیستم عاملی که خود شرکتش دیگه براش آپدیت نمیده
آقا سایت از این مهم تر تو این مملکت هست یا نه ؟
کل اینترنت ایران قطع بشه این باید بالا باشه
leader.ir
این با آپاچیه حالا هی بیا لیچار بارما کن حتما اینا نمیدونستن asp.net هم وجود داره:)
یاهو هسته ی آپاچیه ادیت شده با c++ استفاده می کنه اینا هم نفهمن
Apache Traffic Server (http://trafficserver.apache.org/)
انقدر هم بانک بانک نکن تا حالا shaparak.ir رفتی ببینی وب سرورشون چیه
آقای sixelement دلیل آورد گفت پلت فورم ماکروسافت و زبونش تو ایران نیروی کاریش قیمتش کمتره نسبت به پی اچ پی و لینوکس ما هم قبول کردیم >>دلیل منطقی آورد
یعنی امنیت رو فدای قیمت کردن که بحث ما هم تموم شد با ایشون
جهان سوم جایی هست که سروراش روش windows server پچ نشده نصب باشه و با کانفیگ فوق تخصصی نکست نکست و دیفالت سر و تهشو هم آورده باشن (هر چی ارزونتر بهتر)
-----------------------------------------------------------------
این عشق دات نتی ها فقط بلدن رو اعصاب آدم راه برن و براشون هم هزارتا دلیل مدرک بیاری قبول نمی کنن(مرغ یه پا داره ) و آخرش برای اینکه از واقعیت فرار کنن میزنن به حاشیه
سلام دوست عزیزم
چند مثال میزنم.
برای سایت هایی که حد اکثر قصد نمایش چند محصول رو دارن و نهایتاً در حد 40 یا 50 صفحه اطلاعات به ازای هر سایت، آیا استفاده از این پلتفرم فرقی می کنه ؟ اتفاقاً سیستم های بسیار خوب و قوی نیز وجود داره روی همین پلتفرم که کارشناسان امنت در سطح ملی اونها رو دیدن و تایید کردن. مثال میزنم. تابلو آنلاین بازار مشتقه بورس رو الان روی همین پلتفرم مایکروسافت پیاده سازی کردیم و هم از لحاظ امنتی از مراکز مهم امنیتی دولتی تاییدیه گرفتیم ازش. پیشنهاد می کنم از دوستانی که دستی به این ماجرا دارن یک جلسه دور هم در دفتر ما جمع شیم و بجای این صحبتها بتونیم یک پلتفرم منطقی و درست رو راه بندازیم. حتی در حد توانم حاضرم اسپانسر این کار بشم و امکانات سخت افزاری و نرم افزاری رو همه جوره در اختیار دوستان بگذارم تا بتونیم یک کار درست ملی انجام بدیم.
مورد بعدی اینه نمیدونم صحبتتون در مورد جهان سوم کنایه شما بود به من یا خیر. اما لازمه بگم برای بهتر کردن کیفیت سرویس و استفاده بهینه از منابع سرویس های ما همه بصورت Core Installation نصب و راه اندازی شده و خوب تا دنیای Nextها خیلی تفاوت داره.
پیروز باشید.
viva
July 5th, 2014, 20:33
برنامه نویس اگر حرفه ای باشه یعنی با سرچ و کلاس آزاد برنامه نویس نشده باشه .php و asp فرق نداره با هر کدام نمونه های بسیار قوی در سطح دنیا وجود داره . پس این بحت ها رو نکنید
آقای جهان اول نگاه کن نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها (http://nahad.ir)
5h46h64rd
July 5th, 2014, 22:28
سلام دوست عزیزم
چند مثال میزنم.
برای سایت هایی که حد اکثر قصد نمایش چند محصول رو دارن و نهایتاً در حد 40 یا 50 صفحه اطلاعات به ازای هر سایت، آیا استفاده از این پلتفرم فرقی می کنه ؟ اتفاقاً سیستم های بسیار خوب و قوی نیز وجود داره روی همین پلتفرم که کارشناسان امنت در سطح ملی اونها رو دیدن و تایید کردن. مثال میزنم. تابلو آنلاین بازار مشتقه بورس رو الان روی همین پلتفرم مایکروسافت پیاده سازی کردیم و هم از لحاظ امنتی از مراکز مهم امنیتی دولتی تاییدیه گرفتیم ازش. پیشنهاد می کنم از دوستانی که دستی به این ماجرا دارن یک جلسه دور هم در دفتر ما جمع شیم و بجای این صحبتها بتونیم یک پلتفرم منطقی و درست رو راه بندازیم. حتی در حد توانم حاضرم اسپانسر این کار بشم و امکانات سخت افزاری و نرم افزاری رو همه جوره در اختیار دوستان بگذارم تا بتونیم یک کار درست ملی انجام بدیم.
مورد بعدی اینه نمیدونم صحبتتون در مورد جهان سوم کنایه شما بود به من یا خیر. اما لازمه بگم برای بهتر کردن کیفیت سرویس و استفاده بهینه از منابع سرویس های ما همه بصورت Core Installation نصب و راه اندازی شده و خوب تا دنیای Nextها خیلی تفاوت داره.
پیروز باشید.
با اون یه تیکه حرفتون که پر رنگ کردم موافقم ولی نه برای بانک ها و مراکز دولتی یه کشور
اما برای اون یه تیکه که زیرش خط کشیدم با حرف خودتون جواب خودتون رو می دم شما اگر وین کور کار بودی نمیومدی مسئله ی ui و راحتی کار با اون رو مطرح کنی
همون تیکه که پر رنگ کردم
شما امنیت رو فدای قیمت و راحتی می کنید با استناد به حرفهای خودتون
سلام دوست عزیزم.
در مواردی من با شما موافقم و در مواردی نیستم. در این که شرکت های بزرگ برای امنیت ملی خودشون با دولت ها همکاری می کنند شکی نیست. اگر هم همکاری نکنند همونطور که هردو ما می دونیم نرم افزار اگر حتی نخواد بک دور داشته باشه، ممکنه باگ هایی داشته باشه که ملت فضول بخوان انگشتی به سوراخهای نرم افزار ها برسونن.
من شخصاً به دو دلیل در ایران با پلتفرم های مایکروسافتی راحت تر هستم.
1. به عنوان مدیر یک شرکت نرم افزاری ، هزینه نیروی کار متخصص روی پلتفرم های مایکروسافت برای من پایین تره. یعنی من میتونم با هزینه کمتر نیروی کاری استخدام کنم. اونهم یک دلیل ساده داره ( به درستی یا غلط بودنش کاری ندارم) نیروی کار فارغ التحصیل شده دانشگاه های ما در رشته های کامپیوتر اکثراً دانش اولیه ای از کار کردن با محصولات مایکروسافت رو دارا هستند.
2. هزینه نگهداری یک سرور بر پایه مایکروسافت پایین تره ، تجربه شخصی من میگه به دلیل وجود واسط های کاربری یا همون UI خودمون کانفیگ کردن یک سرور مایکروسافت ساده تر هستش و ابزارهای زیادی که کمک می کنند تا بشه سرویس بهتری داد در دسترس تره. در خوب بودن سیستم عامل های برپایه یونیکس شکی نیست اما بازهم نیروی متخصصی که یونیکس کار باشه حقوق بیشتری می خواد که کاملاً منطقیه. مورد بعدی به دلیل عدم وجود UI راحت مدیریت یک سرور لینوکس دانش فنی بیشتری نیاز داره و سخت تره.
3. در سطحی که ما کار می کنیم ، خیلی تفاوتی از لحاظ امنیت سیستم و بک دور خیلی مفهومی نداره ، چون چیز آنچنان با ارزشی گیرشون نمیاد. اما برای سیستم های با ضریب امنیت بالا من هم با پیشنهاد شما موافق تر هستم که بهتره از سیستم های برپایه متن باز کار بشه.
4. ابزارهای قوی تری در ایران که کپی رایت نیست برای کار تیمی روی پلتفرم های مایکروسافت وجود داره که کلی هزینه مالی و زمانی رو پایین میاره و به دلیل عمومیتش دسترسی به منابع آموزشی معتبرش در ایران هست.
5. خیلی از حملات و اشکالات ورای پلتفرم هستش و بر می گرده به ضعف پروتکل IP V4 و طراحی لایه های شبکه. پس خیلی نمیشه درگیرش شد.
6. اگر امن ترین پلتفرم رو هم داشته باشیم ( چه لینوکس و چه مایکروسافت) به دلیل استفاده از تجهیزات شبکه ، مثلاً سیسکو همیشه احتمال روشهای ***ی اطلاعات ، حداقل به شکل MIM (Man In the Middle) وجود داره. پس متاسفانه همیشه راه دور خوردن هست.
7. خیلی جاها صرفه اقتصادی برای اختراع دوباره چرخ نیست.
برنامه نویس اگر حرفه ای باشه یعنی با سرچ و کلاس آزاد برنامه نویس نشده باشه .php و asp فرق نداره با هر کدام نمونه های بسیار قوی در سطح دنیا وجود داره . پس این بحت ها رو نکنید
آقای جهان اول نگاه کن نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها (http://nahad.ir)
اولا من خود سایت اصلیleader.ir گذاشتم نه نهاد نمایندگی در دانشگاه ها این دو فرقشون زمین تا آسمونه از درجه اهمیت
دوما اینم یکی از اون حرفای طلایی بود آقای برنامه نویس حرفه ای مادرزاد>>>اصلا شما از بچگی دنیس ریچی بودی:)
شما یعنی میگی هیچ فرقی بین برنامه نویسی با php , asp وجود نداره !!!!!! من دیگه حرفی ندارم با شما چون معلومه چقدر حرفه ای هستی (از این برنامه نویس آچار فرانسه ای ها که از همه چی یه سرک کشیدن و تخصص کافی تو هیچکدوم رو ندارن) اما
نمونه قوی ماکروسافت میشه چند شرکت بزرگ مثل یاهو و... نام ببری که از iis استفاده می کنن
من مثال زدم شما هم حتما می خوای بلگفا و... رو با امثال یاهو و... مقایسه کنید
لطفا بدون اطلاعات صحبت نکنید
دیگه من پست نمی دم چون فایده نداره هر چی حرف بزنم شما میگید مرغ یه پا داره
hamid.soltani92
July 5th, 2014, 22:32
ببخشید مگه برنامه نویس مادرزاد هم داریم؟!
نه سرچ کنه، نه کلاس بره، یک دفعه بفرمایید کتاب هم نخونه دیگه :))
par30shop
July 6th, 2014, 00:15
البته DELL.COM هم از ASP استفاده میکنه !ولی خوب باز هم بر میگرده به نوع استفاده و کاربرد ولی در کل پروزه هایی مثل هادوپ یا Mina Apache که یک مثل کوچک هست حتی مایکروسافت نمیتونه مثل اونها develop کنه و مایکروسافت بیشتر به سمت شرکت ها و سازمان ها میره تا اشخاص - و برای درآمد زایی هست که پابرجاست :دی ولی آپاچی آزاد هست و پیشرفته !
viva
July 6th, 2014, 12:32
با اون یه تیکه حرفتون که پر رنگ کردم موافقم ولی نه برای بانک ها و مراکز دولتی یه کشور
اما برای اون یه تیکه که زیرش خط کشیدم با حرف خودتون جواب خودتون رو می دم شما اگر وین کور کار بودی نمیومدی مسئله ی ui و راحتی کار با اون رو مطرح کنی
همون تیکه که پر رنگ کردم
شما امنیت رو فدای قیمت و راحتی می کنید با استناد به حرفهای خودتون
اولا من خود سایت اصلیleader.ir گذاشتم نه نهاد نمایندگی در دانشگاه ها این دو فرقشون زمین تا آسمونه از درجه اهمیت
دوما اینم یکی از اون حرفای طلایی بود آقای برنامه نویس حرفه ای مادرزاد>>>اصلا شما از بچگی دنیس ریچی بودی:)
شما یعنی میگی هیچ فرقی بین برنامه نویسی با php , asp وجود نداره !!!!!! من دیگه حرفی ندارم با شما چون معلومه چقدر حرفه ای هستی (از این برنامه نویس آچار فرانسه ای ها که از همه چی یه سرک کشیدن و تخصص کافی تو هیچکدوم رو ندارن) اما
نمونه قوی ماکروسافت میشه چند شرکت بزرگ مثل یاهو و... نام ببری که از iis استفاده می کنن
من مثال زدم شما هم حتما می خوای بلگفا و... رو با امثال یاهو و... مقایسه کنید
لطفا بدون اطلاعات صحبت نکنید
دیگه من پست نمی دم چون فایده نداره هر چی حرف بزنم شما میگید مرغ یه پا داره
هر دوی این سایت ها از اهمیت بالایی برای اداره کنندهاش برخوردار هستند چون متعلق به شخص اول مملکت هست .دوما شما میگید مرغ یک پا داره که از php دفاع مکینید من فقط نمونه آوردم که بدونی سایتهایی مهم هم هستند + تمام سایتهای بانک ها ،شما با وردپرس کار کنید بهتره
- - - Updated - - -
شما منظور منو نگرفتی داداش :79: بشین سرچ کن مگو چیست سرچ که راه برنامه نویس شدن تو کشور ما سرچ است سرچ 8-}
kianfar
July 7th, 2014, 05:39
عجب داستانی شده، خون و خونریزی ای راه افتاده ! :))
فارغ از اینکه تو ایران چه کار کردن یا میکنن و درست و غلتش، این قضیه به شدت برمیگرده به نوع کار و وسعت اون و همینطور مهارت برنامه نویس یا تیم برنامه نویسی که درنهایت تشخیص بدن کدوم مناسب کارشون هست.
قطعا به تناسب کار و وسعت در جایی PHP یا ASP بر دیگری برتری دارند !
جدول مقایسه PHP و ASP.Net
ASP.NET
PHP
Comments
Latest Stable Version
4.5
5.3.8
November 2011
License
MS EULA
PHP License v3.01
Price
ASP.NET – freeOS – Windows – not free
Webserver- IIS – included in OS
PHP – freeOS- Linux free
Webserver- Apache free
PHP can work on any webserver and any OS. ASP.NET only works on Windows/IIS. There is Apache module to be able to make work ASP.NET on Linux http://www.perfectwebtutorials.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif .
Hosting Price
Shared hosting – sameVPS/Dedicated – little expensive
Shared hosting – sameVPS/Dedicated – little cheaper
Check “Cost” title for more info, why i says that shared hosting is same price.
Promoted by
Microsoft
PHP Community
Support by owner
Yes
No
Security Fixes
Auto Update – part of OS
Need to update separately when available
Languages
C#VB.NET
JScripts
a lot more
PHP
Database
any
any
Prefered database for ASP.NET is MS-SQL, for PHP is MySQL
Development IDE
Visual StudioMonoDevelop
any ide
You can write php code even in Notepad, however prefered ide is ZendStudio
Easy to learn
yes
yes
From my expirience, ASP.NET Webforms with visual studio is very easy to learn.
Content Management Systems
yes
yes
PHP is absolute winner here.
Backward Compatibility
Old code will work on new framework versions without change
Old code might need tweaks to make it work on latest versions
There can be some problems with converting ASP.NET versions, however those fixes are few and quick compared to PHP.
Security
depend of architecture
depend of architecture
There is no “AUTO” button to make your website secured. Its all about developer expirience..
Performance
Faster
Slower
Check “Performance and Speed” title
Wool
July 7th, 2014, 12:47
جناب آقای کریمی
سلام به آقای pakradm (http://www.webhostingtalk.ir/member/9408/) عزیز .
دوست من اگر شما ASP را علاقه دارید و در این زمینه فعالیت میکنید . دلیلی نمیشه از چیزی که نمیدونید یک شایعه بسازید .
جهت اطلاع pakradm (http://www.webhostingtalk.ir/member/9408/) بگم در پی اچ پی دستوری داریم با نام گت تایپ ($)gettype که بهتون نوع متغییر ( استرینگ - فلوت - این تیجر integer - double - string ) رو میگه.
اینم یک کد ساده برای فهمیدن راحت تره ماجرا ::
------------------------------------------
این کدو میتونید تویه یک فایل با فرمت php سیو کنید رویه لوکال هاستی جایی ببینید
تشکر .
درمورد php zچیزی نگید . غیرته من بر میخوره
daniad
July 7th, 2014, 14:29
آقا من خیلی این تیکه ها که میندازیو دوس دارم هر وقت میبینم میپکم از خنده :))
آقایون شرمنده شاید ربطی به تاپیک نداشته باشه
ولی من الان چند روزه شروع کردم c# یاد یاد میگیرم
میخوام ببینم اگه تا آخر ادامه بدم راحت asp.net یاد میگیرم ؟
لطفا اونایی که تجربه دارند من رو راهنمایی کنند که چطوری asp.net یاد بگیرم ؟
ممنون
par30shop
July 7th, 2014, 14:33
آقا من خیلی این تیکه ها که میندازیو دوس دارم هر وقت میبینم میپکم از خنده :))
آقایون شرمنده شاید ربطی به تاپیک نداشته باشه
ولی من الان چند روزه شروع کردم c# یاد یاد میگیرم
میخوام ببینم اگه تا آخر ادامه بدم راحت asp.net یاد میگیرم ؟
لطفا اونایی که تجربه دارند من رو راهنمایی کنند که چطوری asp.net یاد بگیرم ؟
ممنون
اگه به صورت حرفه ای کار میکنید و براتون مهمه سی شارپ که من نظری ندارم - ولی اگه تازه شروع کردید و میخواید برنامه نویش بشید به نظرم از پایتون شروع کنید - من همه رو به یادگیزی پایتون تشویق میکنم
ساده - راحت - بسیار کاربردی :d
daniad
July 7th, 2014, 14:53
نه نه اینکه چیزی بلد نباشم
قبل از c# میخواستم php یاد بگیرم ولی اصلا باهاش ارتباط بر قرار نکردم
الان که چند روزه شروع کردم c# یه حس علاقه و پیوند قلبی بهش احساس میکنم :دی
آخه خیلی منظم هست و عیب یابی موقع برنامه نویسی خیلی راحته و آدم میتونه اونو با ذهن خودش منطبق کنه از نظر من
برای همین خیلی دوس دارم ادامش بدم
منتها از asp.net چیزی نمیدونم
par30shop
July 7th, 2014, 14:58
نه نه اینکه چیزی بلد نباشم
قبل از c# میخواستم php یاد بگیرم ولی اصلا باهاش ارتباط بر قرار نکردم
الان که چند روزه شروع کردم c# یه حس علاقه و پیوند قلبی بهش احساس میکنم :دی
آخه خیلی منظم هست و عیب یابی موقع برنامه نویسی خیلی راحته و آدم میتونه اونو با ذهن خودش منطبق کنه از نظر من
برای همین خیلی دوس دارم ادامش بدم
منتها از asp.net چیزی نمیدونم
درسته زبان های اسکریپت نویسی زیاد ارتباط برقرار کردن راحت نیست ولی خوب قدرت و کلاس کاری پایتون و پی اچ پی خیلی بیشتر هست
برای ASP هم دوستان که کار میکنند همه از سی شارپ شروع کردند ( دوستان خودم ) ولی بوده هم که پی اچ پی کار بودن و ASP هم کار کردن همزمان :d
دوست عزیز و گرامی
لطفا به برنامه خودتان دو خط زیر را نیز اضافه فرمایید و حاصل را مشاهده کنید.
$b="aaa";
echo gettype($b) . '<br/>'.PHP_EOL;
خواهید دید که برنامه بدون خطا اجرا شده و نوع متغیر b که چند خط بالاتر Double بود حالا شده String !!!:)
اما اگر شما در ASP.NET چنین حرکتی را انجام دهید برنامه از شما خطا گرفته و Compile نخواهد شد!!!
لذا میتوان به صحت گفته اینجانب پی برد... عزیز دل در PHP اوضاع خراب تر از این حرفاست... در یک برنامه کوچک و CMS و... این اشکالات نمایان نمیشه اما وقتی خواستید یه اتوماسیون اداری بزرگ و پیچیده بنویسید آن وقت به ضعف های PHP و داداشش MySQL پی خواهید برد;)... به عنوان مثال MySQL برخلاف MS SQL و Oracle هیچگونه Cache ای از داده ها در RAM نگهداری نمی کند و همه درخواست ها را مستقیما از روی هارد دیسک پردازش می کند لذا در پردازش های سنگین و درخواست های بالا کم می آورد!!!:)
hamid.soltani92
July 7th, 2014, 18:22
دوست عزیز و گرامی
$b="aaa";
خواهید دید که برنامه بدون خطا اجرا شده و نوع متغیر b که چند خط بالاتر Double بود حالا شده String !!!:)
اما اگر شما در ASP.NET چنین حرکتی را انجام دهید برنامه از شما خطا گرفته و Compile نخواهد شد!!!
لذا میتوان به صحت گفته اینجانب پی برد... عزیز دل در PHP اوضاع خراب تر از این حرفاست... در یک برنامه کوچک و CMS و... این اشکالات نمایان نمیشه اما وقتی خواستید یه اتوماسیون اداری بزرگ و پیچیده بنویسید آن وقت به ضعف های PHP و داداشش MySQL پی خواهید برد;)... به عنوان مثال MySQL برخلاف MS SQL و Oracle هیچگونه Cache ای از داده ها در RAM نگهداری نمی کند و همه درخواست ها را مستقیما از روی هارد دیسک پردازش می کند لذا در پردازش های سنگین و درخواست های بالا کم می آورد!!!:)
من در مورد خوبی و بدی این دو مورد صحبتی نمیکنم چون اصلا حرفه ای و قابل قبول نیست، ولی در مورد نظرات اشتباه ۱۰۰٪ واکنش نشان خواهم داد!
در مورد کش کردن mysql و استفاده از رم اشتباه کردید:
MySQL :: MySQL 5.5 Reference Manual :: 8.9 Buffering and Caching (http://dev.mysql.com/doc/refman/5.5/en/buffering-caching.html)
لازم به ذکره که دومین وبسایت بزرگ دنیا (فیسبوک) از PHP و داداشش mysql استفاده می کنه!!!!
pakradm
July 8th, 2014, 00:05
من در مورد خوبی و بدی این دو مورد صحبتی نمیکنم چون اصلا حرفه ای و قابل قبول نیست، ولی در مورد نظرات اشتباه ۱۰۰٪ واکنش نشان خواهم داد!
در مورد کش کردن mysql و استفاده از رم اشتباه کردید:
MySQL :: MySQL 5.5 Reference Manual :: 8.9 Buffering and Caching (http://dev.mysql.com/doc/refman/5.5/en/buffering-caching.html)
لازم به ذکره که دومین وبسایت بزرگ دنیا (فیسبوک) از PHP و داداشش mysql استفاده می کنه!!!!
از اینکه اشتباه مرا با مدرک و دلیل گوش زد فرمودید صمیمانه سپاسگزارم
اما یه سوال:::: چرا رم مورد استفاده MySQL به مرور زمان زیاد نمی شود؟؟؟... اما رم مورد استفاده MS SQL هرچقدر که زمان بگذرد بیشتر می شود مثلا اگر زمان استارت سرور 100MB بوده پس از یکماه این عدد به 1GB می رسد؟؟؟
متشکرم:53:
Wool
July 8th, 2014, 03:27
دوست عزیز و گرامی
$b="aaa";
در جواب دوست خوبم باید بگم . آرایه ها در پی اچ پی یک مزیت بزرگ محسوب می شوند که کمتر زبانی انعطاف پذیری پی اچ پی در آرایه رو داره .
شما می توانید با استفاده از یک آرایه کاملا ساده به این مشکلی که در کد خودتون ایجاد کردید خاتمه بدید
اینم کد ::
از اینکه اشتباه مرا با مدرک و دلیل گوش زد فرمودید صمیمانه سپاسگزارم
اما یه سوال:::: چرا رم مورد استفاده MySQL به مرور زمان زیاد نمی شود؟؟؟... اما رم مورد استفاده MS SQL هرچقدر که زمان بگذرد بیشتر می شود مثلا اگر زمان استارت سرور 100MB بوده پس از یکماه این عدد به 1GB می رسد؟؟؟
متشکرم:53:ضمن عرض ادب و احترام،
فرمایش شما به هیچ عنوان صحیح نیست. توی همین انجمن کم نیستن افرادی که سرورشون به دلیل کانفیگ اشتباه و استفاده بیش از حد از حافظه ( رم) با مشکل مواجه شده. درسته که در کانفیگ اولیه و پیش فرض mysql کش کردن غیرفعال هست، اما mysql علاوه بر query caching که mssql داره، thread caching هم داره! و جالبتر از این، mssql قابلیتی به نام in-memory OLTP ( In-Memory (http://www.microsoft.com/en-us/server-cloud/solutions/in-memory.aspx)) داره که جداول داده شما رو بر اساس استفاده به حافظه منتقل میکنه و در عوض mysql موتور ذخیره سازی ای به نام memory ( MySQL :: MySQL 5.5 Reference Manual :: 15.4 The MEMORY Storage Engine (http://dev.mysql.com/doc/refman/5.5/en/memory-storage-engine.html)) داره که تمام داده های جدول رو روی حافظه بارگذاری می کنه!
تنظیمات mysql در فایلی به نام my.cnf ذخیره میشه که شما میتونید به سادگی حداکثر میزان حافظه ای که mysql اجازه استفاده از اون رو داره مشخص کنید. میتونید سقف میزان کش کردن برای هم thread یا query رو هم مشخص کنید. میتونید زمانی که یک query در حافظه میتونه بمونه رو مشخص کنید و همچنین شما توانایی این رو دارید که برای query یا thread ها اولویت در کش شدن مشخص کنید!
همچنین علاوه بر مواردی که عرض کردم، در این صفحه میتونید مشاهده بفرمایید که mssql قابلیت Unique Query Cache رو هم نداره:MySQL :: Why Move to MySQL from Microsoft SQL Server? (http://dev.mysql.com/tech-resources/articles/move_from_microsoft_SQL_Server.html)
اگر علاقه داشته باشید این یکی از جامع ترین مقایسه بین سرور های پایگاه داده هست:Comparison of different SQL implementations (http://troels.arvin.dk/db/rdbms/)
در رابطه با فرمایشتون در مورد متغیر ها در php هم با توجه به اینکه بحث گسترده و مفصلی هست، یک نکته کوتاه رو خدمتتون عرض می کنم:
پاسخ فرمایش شما، در واقع در متن خودتون موجود بود!
فرمودید که "
اما اگر شما در ASP.NET چنین حرکتی را انجام دهید برنامه از شما خطا گرفته و Compile نخواهد شد!!!"
خب طبیعیه که وقتی شما برنامه ای رو کامپایل می کنید، به هر متغیر تنها میتونید یک حالت نسبت بدید. چون برنامه شما یکباره کامپایل میشه، نمیتونید نوع متغیر رو تغییر بدید.
اما داستان تو PHP و کلا زبان های برنامه نویسی تفسیری فرق می کنه. فرض کنید در خط اول برنامه شما به متغیر x، مقدار عددی نسبت میدید. خط اول برنامه توسط interperter تفسیر میشه و دستورات مربوط انجام میشن. در خط دهم برنامه مجددا شما به متغیر x مقدار میدید، اما این بار مقدار رو به صورت رشته انتخاب می کنید. مفسر(interperter) متغیر قبلی رو unset می کنه و متغیر جدید رو ست میکنه. در واقع از شما برتری PHP نسبت به ASP، به عنوان یک عیب و یک نقص یاد کردید:d
در پایان دو تا لینک خدمتتون میدم، در رابطه با مدیریت حافظه در PHP هستن که اتفاقا PHP یکی از قدرتمند ترین زبان های برنامه نویسی تو این زمینه هست!
PHP: Basic memory management - Manual (http://php.net/manual/en/internals2.memory.management.php)
Henry @ Web Apps: understanding PHP memory management (http://hengrui-li.blogspot.com.tr/2011/08/understanding-php-memory-management.html)
ارادتمند:53::53:
be099
July 8th, 2014, 08:04
جناب آقای کریمی
دقیق نمیشه گفت ولی تا حدودی صحیحه چون توی php و امثالهم به صورت کاملا بی بند و بار میشه کد زد ، بعضی وقتا هم چیزای خوبی ازش درمیاد
ولی oop هم نمیشه نادیده گرفت ...
H@3!N
August 25th, 2014, 08:21
سلام دوستان میدونم تاپیک مال حدود 1 ماه پیشه و شرمنده ولی با خوندنش لازم دونستم این مدارک را نشونتون بدم .
php زبان خوب و قابل احترامی هست ولی اینکه بعضی ها میگن امنیت و سرعتش از asp.net بیشتره یکم بزرگ نمایی میکنن .
چند نکته :
1. یاهو و فیسبوک و گوگل که از php استفاده میکنن اونی نیست که شما باهاش کدمیزنید . اونها php اختصاصی خودشون را دارن و خودشون توسعه دادن .
فیسبوک از php توسعه داده توسط خودش که با نام hiphop هست بهره میبره و به گفته ی خودش تا 50درصد از مصرف سرورهاش کمتر شده نسبت به php که قبلا استفاده میکرده .
2. شما php کارها ادعا دارید اپن سورس کار میکنید ولی تو دات نت هم میشه اپن سورس کار کرد .
asp.net mvc اپن سورس هست و میتونید سورسش را تا نسخه ی 3 از اینجا :
Reference Source (http://referencesource.microsoft.com)
دانلود کنید و از نسخه ی 3 به بالاتر را از اینجا :
ASP.NET MVC / Web API / Web Pages - Home (http://aspnetwebstack.codeplex.com)
دریافت کنید و توسعه بدید و منتشر کنید .
4. این مطلب را بخونید :
Compiled language - Wikipedia, the free encyclopedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Compiled_language)
تا متوجه بشید زبان های مفسری کندتر از زبان های کامپایلری هستن .
5. بعدش حالا اینو ببینید :
نمودار اول: زمان صرف شده برای تولید ونمایش نتایج برای جستجوی وب سایتهای کوچک
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f148/22314-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%D8%A7-asp-net-%D9%88-%D8%B9%D9%88%D8%A7%D9%82%D8%A8-%D8%A2%D9%86-image-axd-picture%3Dphp_v_asp1-png
همانطور که میبینید زمان متوسط برای سایت PHP، 0.1500 ثانیه و برای سایت ASP.net، 0.0150 ثانیه است. یک تفاوت بزرگ: PHP ده برابر نسبت به ASP.net کندتر است!
نمودار دوم: زمان صرف شده برای تولید و نمایش نتایج برای جستجوی وب سایتهای متوسط
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f148/22315-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%D8%A7-asp-net-%D9%88-%D8%B9%D9%88%D8%A7%D9%82%D8%A8-%D8%A2%D9%86-image-name%3Dphpvsasp2-png
PHP، 1.0097 ثانیه طول میکشد در حالی که ASP.net، 0.0810 ثانیه زمان نیاز دارد. میبینیم که PHP دوازده بار بیشتر از ASP.net زمان میبرد.
آمارهای زیر از سایت معتبر shootout.alioth.debian.org گرفته شده است. این آمارها نحوه اجرای همان کد را بر روی سیستم عامل لینوکسی برای هردو زبان نشان میدهد:
همانطور که مشاهده میکنید در سیستم لینوکسی نیز همچنان ASP.net سریعتر از PHP عمل میکند.
توسعه وب بوسیله PHP کار خوبی است، بسیاری از اپلیکیشنها و وبسایتهای شگفت انگیز توسط این زبان نوشته شده اند. اگر احساس میکنید PHP یک زبان برتر است از آن استفاده کنید اما این دلیل نمیشود که اطلاعات غلط را به دیگران القاء کنید و بدون دلیل و مدرک این زبان را از هر لحاظ برتر بدانید حال آنکه در این مقاله دیدیم که براساس چیزی که ارائه شد، ASP.net سرعت بیشتری نسبت به PHP دارد.
منبع مدارک بالا :
Asp.Net vs php : speed comparison (http://naspinski.net/post/AspNet-vs-php--speed-comparison.aspx)
نمونه کوچکی از سایتهایی که از asp.net استفاده میکنن :
سامانه اعلام نیاز یارانه نقدی (http://www.refahi.ir)
irancel.ir
hiweb.ir
shatel.ir
tebyan.net
varzesh3.com
digikala.com
digionline.ir
mihanmarket.com
softgozar.com
rasekhoon.net
myket.ir --> Android Apps
iranapplecenter.com
mobile.ir
samservice.com
Stackoverflow.com
w3schools.com
raja.ir
sanjesh.org --> old php ,now asp
favanews.com --> news
ict.gov.ir -->وزارت اطلاعات و فناوری اطلاعات
itc.ir --> سازمان فناوری اطلاعات
bankmellat.ir
bmi.ir
tejaratbank.ir
parsian-bank.com
samanepay.com
ikco.com --> ایران خودرو
saipacorp.com --> سایپا
msio.org.ir --> سازمان بیمه سلامت
asemanbooking.com هواپیمایی آسمان
mahan.aero--> هواپیمایی ماهان
ataair.ir هواپیمایی آتا ایر
airplaneticket.ir --> مرکز خرید بلیط هواپیما
etik.ir -->خرید بلیط هواپیما
همانطور که میبینید سایتهای بسیار مهم و پربازدیدی از asp.net برای طراحی خود استفاده میکنن و قطعا بیشترین حملات سایبری را میتونن داشته باشن .اگر Performance و امنیت خوبی نداشتن تا حالا هک شده بودن و یا سرعت و کارایی خوبی نداشتن.
نمونه ی بارزش سایت refahi که برای ثبت نام یارانه ها روزی چندمیلیون بازدید کننده داشت . بیشتر حملات مختلف از جمله Ddos هم به این سایتها میشه که میتونه سرور را Down کنه .
سرورهای ویندوزی به مراتب قیمت بالاتری نسبت به لینوکس دارن . قطعا کسی نمیاد از تکنولوژی استفاده کنه که هم ضعیفه و گرون تره و امنیتش پایینه .
سیستم عامل لینوکس به خودی خود مشکل Performance نداره و امنیتش عالیه ولی اگر مشکلی باشه از طرف تکنولوژی و زبان ها هست که از لینوکس استفاده میکنن .
مثالش میشه سیستم عامل آندروید را نام برد که از هسته ی لینوکس استفاده میکنه ولی کنده و سنگینه . آیا سیستم عامل لینوکس کند و سنگینه ؟
به هر حال انتخاب با خودتونه از هرکدوم فکر میکنید برتر هست استفاده کنید ...