PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرمایه

Raid_10
January 15th, 2014, 22:41
با سلام خدمت دوستان

سری پیش که پست گذاشتم خیلی از دوستان پی ام دادن و خیلی ها هم انتقاد کردن و خیلی ها هم تا پای کار اومدن استارتو هم زدیم بعدش دیگه نشد کار کنیم
یه مورد هم هستن که الان 3 روزه آنلاین نشدن که اگر آنلاین بشن بنده پرس و جو احوالشون هستم
منتهی سریع به خدمت شما بگم
که می خوایم وارد یه کار گنده بشیم ولی شروعش کوجیکه
به هر حال الان می خوایم یه سایت فروش سرور و وی پی اس و هاست و دامنه و
............
بزنیم که به شدت سرمایه کم داریم
ولی شما دوستان هم می تونید همکار باشید هم سرمایه گذار هم اینکه تو آینده ی ما شریک باشید
مبلغ سرمایه گذاری بین 300 تا 400 تومان هست که حتما هم به ما نباید بدید بلکه می تونید نیاز های اولیه رو رفع کنید و خیالتون از پولتون راحت باشه

Ramin
January 15th, 2014, 22:43
سلام

منظور شما این هستش که سرمایه از دیگران و کار از شما؟
شما چه تخصص های خاصی دارید؟

جسارتا جدیدا تاپیک درخواست سرمایه گذار و شریک زیاد شده. گمان نمی کنم نتیجه ای داشته باشند ؟!

Raid_10
January 15th, 2014, 22:50
اولا تشکر ویژه از شما که ما رو مفتخر دانستید و به تایپیک ما علاوه بر سر زدن پاسخ هم دادین
در رابطه با این نوع سرمایه گذاری که ذکر کردم حقیقتشو بخواید یه موضوع خوب و کاملی هستش
منتهی خودتون شاید نکته ای گفتید که شاید بشه به اونم ربطش داد
اینکه سرمایه از دیگران باشه بنده کمتر از 1 ماه سرمایه رو بر می گردونم اینکه سرمایه بزارن و ما باهاش متداوم کار کنیم و خودشونم حضور داشته باشن کله قضیه فرق می کنه و موفقیت بهتر و زود تر صورت خواهد گرفت
در کل اینجا من همین اندازه می توانم توضیح بدم اسکایپ بیاید 100% صحبت می کنیم بیشتر در این رابطه
id : Raid1.0
ویرایش : شرمنده این موضوع رو یادم رفت مطرح کنم
تخصص من : اولا یه بدن سالم دارم همینم بسمه ولی در کل روی مسایل مربوطه به این کارا تسلط دارم و هر موردی هم پیش بیاد با پرسو جو و یه سرج 100% حل می شه مسایل
اگر دنبال اطلاعات بیشتر هستید با اسکایپ بنده در تماس باشید

hostfire
January 15th, 2014, 22:55
اولا تشکر ویژه از شما که ما رو مفتخر دانستید و به تایپیک ما علاوه بر سر زدن پاسخ هم دادین
در رابطه با این نوع سرمایه گذاری که ذکر کردم حقیقتشو بخواید یه موضوع خوب و کاملی هستش
منتهی خودتون شاید نکته ای گفتید که شاید بشه به اونم ربطش داد
اینکه سرمایه از دیگران باشه بنده کمتر از 1 ماه سرمایه رو بر می گردونم اینکه سرمایه بزارن و ما باهاش متداوم کار کنیم و خودشونم حضور داشته باشن کله قضیه فرق می کنه و موفقیت بهتر و زود تر صورت خواهد گرفت
در کل اینجا من همین اندازه می توانم توضیح بدم اسکایپ بیاید 100% صحبت می کنیم بیشتر در این رابطه
id : Raid1.0
ویرایش : شرمنده این موضوع رو یادم رفت مطرح کنم
تخصص من : اولا یه بدن سالم دارم همینم بسمه ولی در کل روی مسایل مربوطه به این کارا تسلط دارم و هر موردی هم پیش بیاد با پرسو جو و یه سرج 100% حل می شه مسایل
اگر دنبال اطلاعات بیشتر هستید با اسکایپ بنده در تماس باشید

شما چه تضمینی میدید که پول برکرده سر یک ماه؟ چک و سفته میدید؟
خب نمیشه که یهو یکی بیاد یاهو بگه اقا پول من تا ماه دیگه برت میگردنوم!منطقی فکر کنید....

sarv-it
January 15th, 2014, 22:59
استارتر عزیز من اون روز هم بهت تو اسکایپ گفتم شما وارد اینکار نشدین طرزی فکر میکنین که ادم فکر میکنه مثلا با عرض معذرت واقعا ادم فکر میکنه با بچه طرفه عزیز شما اون طرز فکری که داری واقعا داری از کنار این کارو میبینی در حالی که یک ماه بیای تو اینکار میفهمی چی به چیه
به نظر من ....

Raid_10
January 15th, 2014, 23:00
شما چه تضمینی میدید که پول برکرده سر یک ماه؟ چک و سفته میدید؟
خب نمیشه که یهو یکی بیاد یاهو بگه اقا پول من تا ماه دیگه برت میگردنوم!منطقی فکر کنید....
اولا با تشکر ویژه از شما
خوب زیاد تند نرید نه من می خوام فرار کنم نه شما
در ضمن به همین دلیل به مدیر عزیز عرض کردم که با اسکایپ من در تماس باشن که
مسایل رو توضیح بدم براشون
من یاهو نگفتم :ی
من ایرانی هستم یاهو هم داشتم ( از قدیما ) و دارم اکانت وب هاستینگم هم رو یاهوم ست منتهی دادم به دوستم برای چتش استفاده کنه
لذا دوست دارم برای کسی که احترام می گذاره احترام بزارم
نه کسی که اومده مارو از افغانستانم کمتر حساب کرده

hostfire
January 15th, 2014, 23:03
اولا با تشکر ویژه از شما
خوب زیاد تند نرید نه من می خوام فرار کنم نه شما
در ضمن به همین دلیل به مدیر عزیز عرض کردم که با اسکایپ من در تماس باشن که
مسایل رو توضیح بدم براشون
من یاهو نگفتم :ی
من ایرانی هستم یاهو هم داشتم ( از قدیما ) و دارم اکانت وب هاستینگم هم رو یاهوم ست منتهی دادم به دوستم برای چتش استفاده کنه
لذا دوست دارم برای کسی که احترام می گذاره احترام بزارم
نه کسی که اومده مارو از افغانستانم کمتر حساب کرده

عزیز دل :-|
الان کل این مطلبی که گفتی چه ربطی به این بحث داشت؟
میگم تضمین چیه؟شما تو این انجمن پست زدی بعد میگی بیا اسکایپ؟
خب همینجا باید بگید!
من برنامتون رو حدس میزنم! اینه:
یه سرور بخریم 300 تومن سرور مجازی بفروشیم 400-500 در میاد ماه اول بعد شما پولتو ور میداری از ماه بعد سودش نصف نصف! :)

Raid_10
January 15th, 2014, 23:04
استارتر عزیز من اون روز هم بهت تو اسکایپ گفتم شما وارد اینکار نشدین طرزی فکر میکنین که ادم فکر میکنه مثلا با عرض معذرت واقعا ادم فکر میکنه با بچه طرفه عزیز شما اون طرز فکری که داری واقعا داری از کنار این کارو میبینی در حالی که یک ماه بیای تو اینکار میفهمی چی به چیه
به نظر من ....

عزیز من از شما 50 درصد خوشم اومد 50 درصد هم بدم اومد لذا شما فقط دارید نه میارید :|
خدا می فرماید از تو حرکت از من برکت :|
شما گفتی ظاهرا من رو نمیشناسید و حرف از سرو آی تی اوردید :|
رفتم تحقیق کردم هر چی دیدیم تو این انجمن یا از شانس بدتون یا از کارتون همه بد بودن از بلاک شدن اکانتتون تا اینکه من دیدم که چند تا از دوستان تو امضا هاشون زده بودن که قبل از خرید از سرو آی تی علت بن شدن اکانتشون رو بدونید بد نیست

sarv-it
January 15th, 2014, 23:06
عزیز من از شما 50 درصد خوشم اومد 50 درصد هم بدم اومد لذا شما فقط دارید نه میارید :|
خدا می فرماید از تو حرکت از من برکت :|
شما گفتی ظاهرا من رو نمیشناسید و حرف از سرو آی تی اوردید :|
رفتم تحقیق کردم هر چی دیدیم تو این انجمن یا از شانس بدتون یا از کارتون همه بد بودن از بلاک شدن اکانتتون تا اینکه من دیدم که چند تا از دوستان تو امضا هاشون زده بودن که قبل از خرید از سرو آی تی علت بن شدن اکانتشون رو بدونید بد نیست
بلاک شدن همکار من به خاطرامضاش بوده (اینجا معلوم که فقزط اونی که به ذهنت مکیاد میگی فکر نمیکنی عاقبتش رو)
اما من از طرز فکرتون 100% بدم میاد
اقا مگه شما اون روز نگفتی 1ماهه میری بالا من توی این تاپیک اعلام میکنم 400 نمیگی شما 40 تا مشتری وی پی اس بیار توی یک ماه من بجای 400 بهت 1400000بدم مرد نیستم اگه از این حرفم فرار کنم

Raid_10
January 15th, 2014, 23:09
عزیز دل :-|
الان کل این مطلبی که گفتی چه ربطی به این بحث داشت؟
میگم تضمین چیه؟شما تو این انجمن پست زدی بعد میگی بیا اسکایپ؟
خب همینجا باید بگید!
من برنامتون رو حدس میزنم! اینه:
یه سرور بخریم 300 تومن سرور مجازی بفروشیم 400-500 در میاد ماه اول بعد شما پولتو ور میداری از ماه بعد سودش نصف نصف! :)
حالا که خیلی اسرار دارید بزارید یه مختصری بگم
نمیدونم به این اعتقاد دارید که آنانی که علم دارن برای موفقیت باید به سوی آنانی که تجربه دارن بروند
منظور از با تجربه نه این که فلان کس ادمین یه سایت گنده باشه
منظور اینکه از منو شما بیشتر تو اینترنت اعتماد داشته باشه
با زهم اسکایپ رو پیشنهاد می دم
در کل من از رید کال گرفته تا wht.com رو برسی و تحلیل کردم
توی یه زمان کوتاه با پشتکار می شه کلی پیشرفت کرد
باز هم تاکید رو اسکایپ می کنم

Raid_10
January 15th, 2014, 23:10
بلاک شدن همکار من به خاطرامضاش بوده (اینجا معلوم که فقزط اونی که به ذهنت مکیاد میگی فکر نمیکنی عاقبتش رو)
اما من از طرز فکرتون 100% بدم میاد
اقا مگه شما اون روز نگفتی 1ماهه میری بالا من توی این تاپیک اعلام میکنم 400 نمیگی شما 40 تا مشتری وی پی اس بیار توی یک ماه من بجای 400 بهت 1400000بدم مرد نیستم اگه از این حرفم فرار کنم
شما وی پی اس رم 1 گیگ رو 20 دلار می دید دیگه؟
خیر این وقفه ها فایده نداره برای من
الان یه آفرایی تو ذنمه که ما ه اول فقط می شه با سودش پول سرور رو داد و سرور جدید خرید
در رابطه با فکر کردنم :|
حرفایی می زنیدا تفاوت ما با حیوانات در همین وگرنه .............
عجب نمیشه تو این انجمن هم جواب داد ولی در کل آدم های موفق به 2 اصل رفتن:
1. من می تونم موفق می شم 2. من کارمو همین حالا انجام می دم ( منظور تلاش و کوشش )

sarv-it
January 15th, 2014, 23:14
الان یه آفرایی تو ذنمه که ما ه اول فقط می شه با سودش پول سرور رو داد و سرور جدید خرید
دقیق حرفات یادمه اومدی گفتی افر میدیم 5دلا ر با کانفیگی فلان
اومدی یکی ار همکارارو مثال زدی به والله این فکرت به جایی نمیرسه شما حرف خودتو نزن
یه بار انداز کن فقط ببین تو این ایران چند نفر هستن که تو این کارند میگم دیگه چون تو این کار نیستی و اونی که از دور میبینه فکر میکنه حلوا خیرات میکنن
در ثانی با حلوا حلوا گفتن دهن ادم شیرین نمیشه
-------------------------------------------------------------------
و اینکه اون تحقیقی که در باره ما کردی لطفا یا اینجا بزار یا برام پ خ کن ببینم به چیا رسیدی در غیر این صورت واقعا اون حرفت .....

Ramin
January 15th, 2014, 23:18
سلام

دوستان لطف کنید بحث و کل کل بیجا را در تاپیک تمام کنید
استارتر یک پیشنهاد و با بهتر گفته باشیم درخواست همکاری داشتند. لطفا اگر در این خصوص مایل به همکاری با ایشان هستید پست ارسال کنید.
چون در حال حاضر تاپیک منحرف شده از بحث اصلی .

hostfire
January 15th, 2014, 23:19

یه چیز میگم ناراحت نشو
اول از همه سنت رو مشخص کن لطفا.دوم این حرف هایی که میزنی دیدیه که اصلا تو فاز و جو بازار نیستید انگار.... آفری رم 1 گیگ 20 تومن به درد نمیخوره! چه برسه به اون آفر ارزونی که تو ذهنت داری شما
چون این آفرا مشتری ثابت نمیگیره!
چون مشتری این آفرا اغلب کسایین که مثلا 2-3 ساعت یا 2-3 روز سرور رو لازم دارن! بعدش دیگه تمدید یخدی!
شمام بهتره اول سعی کنی پولت رو خودت به دست بیاری تا شراکت
اگر محضر میاید برای اقد قرار + سفته میدید من شخصی رو سراغ دارم براتون که تا 2 تومنم بهتون سرمایه میده البته اگر که 1 تا 2 ماهه برنگردونید باید برید کانون اصلاح و تربیت.....

sarv-it
January 15th, 2014, 23:20
در رابطه با فکر کردنم :|
یک حساب کوچولو بدم بهت
الان کمترین سرور که بخوایم بگیریم با مثلا رم 16 و با 16 ای پی حدودا کمش در میاد 350هزار تومان
الان شما 350 رو بیای تقسیم بر 16تا یک گیگ کنی
350000/16=21875
یعنی باید هر وی پی اس رم 1 رو بدی 21875 تا پول سرور در بیاد حالا وقت گذاشتی پول نت پول برق سیستمت و.... به کنار اون موقع چه افری میخوای بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Raid_10
January 15th, 2014, 23:25
من یه سوال از شما می پرسم امید وارم دیگه حرفی توش نباشه و اینحا بحث رو ادامه ندیم و شما با خودتون تفکر کنید
ولی اول یه توضیح به شما بگم که :
در نامیدی بسی امید است پایان شب سیه سپید است ( حالا هر مشکلی داره شرمندتون )
شما به این حکایتم که نری
کار درست همیشه موفق آخه شما همین الان بعد گذشت جند سالی که از تجربتون گذشته چقدر تونستید پیشرفت کنید؟
جدا من کاری ندارم اینشا الله خدا برا همه بخواد منتهی من باید به شما بگم به پای قدیمیا نریدو فقط از تجربشون استفاده کنید نه فکر شون :|
شما باید بفهمید که در زندگی هر وقت طرف مقابل رو شناختید کامل بیاید و از کارش انتقاد کنید
از این رابطه باید بگم که درسته خیلیا اومدنو جای مارو گرفتن ولی من هم تجربشو دارم هم اینکه صحبتاشو کردم به هر حال سوال من از شما این بود که ( البته جسارتا ) آیا شما آدمی هستی بی عیب ؟

Raid_10
January 15th, 2014, 23:30
یک حساب کوچولو بدم بهت
الان کمترین سرور که بخوایم بگیریم با مثلا رم 16 و با 16 ای پی حدودا کمش در میاد 350هزار تومان
الان شما 350 رو بیای تقسیم بر 16تا یک گیگ کنی
350000/16=21875
یعنی باید هر وی پی اس رم 1 رو بدی 21875 تا پول سرور در بیاد حالا وقت گذاشتی پول نت پول برق سیستمت و.... به کنار اون موقع چه افری میخوای بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این پاسخ جدیدو بخونید
بعدشم شما درست می فرمایید جناب
ولی نه برای من :ِی
من بخوام کاری رو شروع کنم از ارزون تزین سرور ها استفاده می کنم من با این بها پول یه سرور 72گیگ رم با آیپیاشو می دم :ِی( حالا یه خورده کم و زیاذ)
شما با این حرفتون کاملا به من فهموندین که 1 میلیارد پولو می تونید تو 1 شب به باد بدید
به هر حال خودم هم مقداری سرمایه جور کردم که با آفر ماه اول ضرر توی تمدید رو برطرف کند( 1 به 1000 ممکنه اتفاق بیوفته)

hostfire
January 15th, 2014, 23:33
من یه سوال از شما می پرسم امید وارم دیگه حرفی توش نباشه و اینحا بحث رو ادامه ندیم و شما با خودتون تفکر کنید
ولی اول یه توضیح به شما بگم که :
در نامیدی بسی امید است پایان شب سیه سپید است ( حالا هر مشکلی داره شرمندتون )
شما به این حکایتم که نری
کار درست همیشه موفق آخه شما همین الان بعد گذشت جند سالی که از تجربتون گذشته چقدر تونستید پیشرفت کنید؟
جدا من کاری ندارم اینشا الله خدا برا همه بخواد منتهی من باید به شما بگم به پای قدیمیا نریدو فقط از تجربشون استفاده کنید نه فکر شون :|
شما باید بفهمید که در زندگی هر وقت طرف مقابل رو شناختید کامل بیاید و از کارش انتقاد کنید
از این رابطه باید بگم که درسته خیلیا اومدنو جای مارو گرفتن ولی من هم تجربشو دارم هم اینکه صحبتاشو کردم به هر حال سوال من از شما این بود که ( البته جسارتا ) آیا شما آدمی هستی بی عیب ؟

چند مورد رو ذکر میکنم در باب شما:

شما فردی هستید که اصلا از دنیای کار بازار دور هستید و در دنیایا کتاب ها ، مجازی ها ، و اخلاقات بزرگ زندگی میکنید که این ها نون آب نمیشه! آدم باید عقل داشته باشه منطقی برخورد کنه
خیلی احساساتی صحبت میکنید معلومه که الان تو افکار این هستید که در آینده ی ن چندان دور یکی از قطب های نتورک ایران بشید :-|
آقا فعلا مسائل انسانیو کتابای جک سی ریچارد و آنتنی رابینز رو ول کن ! منظقی حرف بزن قرق در احساس نشو! میگم چه چیزی داری که من اعتماد کنم؟ 5 تا خط صحبت کردن اسکایپ؟ مگه کودنم ؟
شما داری طفره میری! میگم سفته میدی؟ چک میدی؟
اگه آره بسم الله...
من تا 5تومنم کمکت میکنم! یعنی شخصی رو دارم کمک کنه

sarv-it
January 15th, 2014, 23:34
این پاسخ جدیدو بخونید
بعدشم شما درست می فرمایید جناب
ولی نه برای من :ِی
من بخوام کاری رو شروع کنم از ارزون تزین سرور ها استفاده می کنم من با این بها پول یه سرور 72گیگ رم با آیپیاشو می دم :ِی( حالا یه خورده کم و زیاذ)
شما با این حرفتون کاملا به من فهموندین که 1 میلیارد پولو می تونید تو 1 شب به باد بدید
به هر حال خودم هم مقداری سرمایه جور کردم که با آفر ماه اول ضرر توی تمدید رو برطرف کند( 1 به 1000 ممکنه اتفاق بیوفته)
با عرض معذرت از جناب Raminn (http://www.webhostingtalk.ir/member/11998/)
ولی مجبورم
میشه با رم 72گیگ و همراه ای پی با 350 بگی کجا میدن ؟؟؟ دیتاشک هم این افر رو نداره
پس دیگه اشکارا مشخص شد که هیچ گونه تجربه ای نداری فقط به قیمت نگاه میکنی و سر از کیفیت این حرفا نداری
متاسفم

sarv-it
January 15th, 2014, 23:36
یه چیز میگم ناراحت نشو
اول از همه سنت رو مشخص کن لطفا.دوم این حرف هایی که میزنی دیدیه که اصلا تو فاز و جو بازار نیستید انگار.... آفری رم 1 گیگ 20 تومن به درد نمیخوره! چه برسه به اون آفر ارزونی که تو ذهنت داری شما
چون این آفرا مشتری ثابت نمیگیره!
چون مشتری این آفرا اغلب کسایین که مثلا 2-3 ساعت یا 2-3 روز سرور رو لازم دارن! بعدش دیگه تمدید یخدی!
شمام بهتره اول سعی کنی پولت رو خودت به دست بیاری تا شراکت
اگر محضر میاید برای اقد قرار + سفته میدید من شخصی رو سراغ دارم براتون که تا 2 تومنم بهتون سرمایه میده البته اگر که 1 تا 2 ماهه برنگردونید باید برید کانون اصلاح و تربیت.....
به والله بهترین پیشنهاده خوب شمایی که مطمئنی در میاری چرا از این فرصت استفاده نمیکنی ایشونم همه انجمن میشناسن و تائید میکنن پس نگران نباش دل به دریا بده

Raid_10
January 15th, 2014, 23:37
آقای هاست فایر من به شما گفتن اسکایپ بازهم می گم اونا (کتاب ها و اینجور جیزهایی که ذکر کردید)برای هم نوعان من هستن نه من :|
برای 2 تومان که بدردم نمیخوره نمیام باهاتون سفته بازی کنم :|
من خیلی خشک رو ساده گفتم
بله شما درست میگید بازار خرابه ولی از نظر من به ظاهر خرابه به باطن خیلی هم خوبه به هر حال از اون جمله آدم هایی هستید که واقعا دوست دارم در رابطه با اینکار صحبتی هر جند کوتاه داشته باشم