اول یکم در مورد سایتم بگم
بنده خودم ریسلر دامین هام هستم و خودم دامین هامو ثبت میکنم
من از یه شرکتی هاست گرفتم 1gig رو با پهنای 30 رو گرفتم سالی 25000 تومن
حالا شرکته امسال اومده قیمتا رو بدره بالا و کلی هم سرمون منت گذاشت
در نتیجه منم تصمیم گرفتم تا قبل انقضای قراردام یه هاست خودم از اون شرکت خارجی بگیرم
من طبق هویزی که گرفتم فهمید شرکتی که الان سایت من روش vho هست و قبلترش هم giga بوده
توی لیست قیمتاشون که نگاه کردم دیدم
مثلا giga میاد 25 gig رو با پنهای نا محدود فقط ماهی 3 یورو میده(در حالی اون شرکت ایرانیه 1 gig؟؟؟؟؟ رو بات پهنای باند 30 میده 35 تومن)
الان داره شاخم در میآید که این ایرانیها تا کجا پستن!!! تا کجا نامردمن و بی انصافا که میان همچین کاری میکنن
حالا من میخوام یه هاست برای سایتم بگریم و خودم یه حساب ارزی باز کنم و پولشو پرداخت کنم و محتاج هیچ ایرانی نباشم
میخواستم راهنمایی کنید که باید چیکار کنم وبنظرتون از کجا بگریم . چطور بگیرم! آیا giga یا vho خوبه؟
خواهشا راهنمایی بفرمایید
1. ovh No vho
2 .هر جایی با توجه به خدماتی که میده تعرفه های جدا داره ....
ولی پیشنهاد من اینه که بجای خرید از شرکت های خارجی ، از یک شرکت معتبر ایرانی خریداری کنید که بعدا مشکلی براتون پیش نیاد ....
sadegh
April 25th, 2010, 09:46
اولا در مورد قیمت ها اون شرکت هست و سیاست های فروش خودش ولی اون دیتا سنتر 25 گیگ براش چیزی نیست در ضمن گیگا رو پیشنهاد نمی کنم
بعد اگه میخوای از خارج خرید کنی باید یا با پی پال پرداخت کنی یا مستر و غیره در ضمن باید انگلیسی بلد باشی تا مشکلی پیش اومد بتونی حل کنی و مشکلات دیگه اگه هاست اشتراکی می خوای نمی ارزه بره از سرویس های خارج بگیری در ضمن بعضی شرکتها داخل ایران نماینده دارن می تونی با همون قیمت تهیه کنی
mohsen1
April 25th, 2010, 10:24
از اون 25 گیگ بیشتر از یه گیگ هم نمی زارن درست استفاده کنید!!!
هاست اشتراکی هست هاست دانلود که نیست که بتونید دانلود سنتر راه بندازید.
اونقدر محدودیت می زارن که ... .
البته همه جا این موارد هست.
باز هم میل خودتون هست ولی برای پرداخت های پایین علاوه بر هزینه ی سرویس 4000 تومان هم بعنوان کارمزد هر پرداخت از شما می گیرند.اگه براتون می صرفه اقدام کنید...
Metalik
April 25th, 2010, 10:36
تنکس زدم فقط برای این جمله ات:
الان داره شاخم در میآید که این ایرانیها تا کجا پستن!!! تا کجا نامردمن و بی انصافا که میان همچین کاری میکنن
پیام خصوصی رو دریاب!
AfraWeb.net
April 25th, 2010, 10:45
netelligent - SHARED HOSTING - LINUX (http://netelligent.ca/services/shared/linux/)
behrooz_iri
April 25th, 2010, 14:30
دیگه پشت دستمو داغ میکنم که از ایرانیا خرید کنم خودم میرم از اون بر آبیها خرید میکنم دیگه محتاج هیچ کس هم نباشم که اکه یه موقع سایته گرفت قیمتاشو 100 برابر کنه
بعدشم این چه کریه وقتی اون شرکتهای خارجی هستن دیگه چه کاری من از ایران 300 برابر بخرم درحالی که قیمت واقعیش یه چیزه دیگست و خیلی خیلی ارزون میشه؟!؟!؟!؟؟!؟!
بر عکس گلی به جمال برو بچ خودمون وقتی 50 مگ لیچ کردی فرداش دیدی ساسپندت کردن نیای اینجا تاپیک چه کنم بزنی اگه 5 گیگ زدی بالا فردا کردیش 6 گیگ بعد صبح پا شدی دیدی یه هاست خالی تحویلت دادند نیای اینجا تاپیک چه کنم بزنی اگه بازدید هات 500 تا شد سایتت لود بالا زد درشو تخته کردند نیای اینجا تاپیک چه کنم بزنی حالا خود دانی
behrooz_iri
April 25th, 2010, 14:47
صلاح مصلحت خویش خسروان دانند مختارید
iranwebwork
April 25th, 2010, 14:57
دوست عزیز ه شرکتی یک سیاست کاری و فروش داره! شما نمیتونی حالا به هر دلیلی به هر شرکت یا شخصی توهین کنید و همه ایرانی ها رو پست خطاب کنید!!! ممکنه شما هم یک محصول داشته باشی و به قیمتی که دوست داشته باشی و سیاست گذاری قیمت هات اونرو بفروشی و یک شخص دیگه ممکنه انورو ارزون تر یا گرون تر بفروشه! در ضمن اکثر فروشنده های خارجی با مشخصات هاستی که می خواید مطمئنباش اگر 5 گیگ از اون 25 تا رو استفاده کنی یا لیچ کنی یا لودت بره بالاسری در سایت و تخته می کنن و انقد سنگ و جریمه جلو پات میندازن که قید اطلاعات رو بزنی! پس فکر نمی کنم که درست باشه بگی "الان داره شاخم در میآید که این ایرانیها تا کجا پستن!!! " چون بسته به شرایط و قیمتی که برای یک شرکت در می اد فروش میکنه و شما میتونی نخری ( یه جور احترام به عقاید هم هست ) .
behrooz_iri
April 25th, 2010, 15:03
دوست عزیز ه شرکتی یک سیاست کاری و فروش داره! شما نمیتونی حالا به هر دلیلی به هر شرکت یا شخصی توهین کنید و همه ایرانی ها رو پست خطاب کنید!!! ممکنه شما هم یک محصول داشته باشی و به قیمتی که دوست داشته باشی و سیاست گذاری قیمت هات اونرو بفروشی و یک شخص دیگه ممکنه انورو ارزون تر یا گرون تر بفروشه! در ضمن اکثر فروشنده های خارجی با مشخصات هاستی که می خواید مطمئنباش اگر 5 گیگ از اون 25 تا رو استفاده کنی یا لیچ کنی یا لودت بره بالاسری در سایت و تخته می کنن و انقد سنگ و جریمه جلو پات میندازن که قید اطلاعات رو بزنی! پس فکر نمی کنم که درست باشه بگی "الان داره شاخم در میآید که این ایرانیها تا کجا پستن!!! " چون بسته به شرایط و قیمتی که برای یک شرکت در می اد فروش میکنه و شما میتونی نخری ( یه جور احترام به عقاید هم هست ) .
بله متاسفانه در خیلی از مواقع هاست رو خالی میکنند و هیچ بک آپ درست و حسابی نمیدند 30 گیگ فضای یه vps هست نه هاست اشتراکی مخصوصا اگه بفهمند اهل ایرانی بعد از بستن تیکت ها تو هم ممکنه جواب ندن
borzeh
April 25th, 2010, 15:12
من خودم به شخصه تا الان مستقیم فقط دامنه خریدم
ولی دوستم سرور اختصاصی از به واسطه گرفت - لودش بالا رفت
حدود 3 ساعت
یهو همه چی قطع شد
ایمیل گرفت به خاظر بی توجهی شما سی پی یو سوخته !!!! (به حق چیزای ...)!
150$ پول سی پی یو گرفتن 30 دلار جریمه
الان مستقیم از از یه شرکت هلندی سرویس گرفته می گه لود که بالا بره یه اس ام اس دریافت می کنه!!!
ربطی به موضوع نداشت
ولی دوست عزیز ( باز کننده تاپیک)
تو هاست اشتراکی شما هزینه هاست تنها رو اگه بخوای بدی ، بله قیمت بیشتر شرکت ها بالاست
ولی شما هر وقت مشکل پیدا می کنی انتظار داری سریع فروشنده بهت کمک کنه ، حتی نصف شب
بگم من تو کار هاست و دامنه نیستم
ولی می دونم چه جور کاریه ، از نزدیک لمسش کردم
حقیقتا اگه سرویس دهی بخوای این هزینه اضافی ارزش داره
ولی اگه یه سایت بالا میذاری کار به کارش نداری - سایتت لود بالا نداره - مستقیم بگیر
یه چیزیم بگم
ما ایرانیا وقتی 1000 تومن می دیم اگه نشه میریم یه گله آدم ور میداریم بقول بعضی از هموطنان می کنیمش مرافعه!
اما اگه از اون ور آب گرفتی می خوای واسه این گله بلیت بگیری؟
اگه از اون ور می گیری از جای مطمئن بگیر و قبل از خرید با پشتیبانیش سنگاتو وا بکن
موفق باشید
behrooz_iri
April 25th, 2010, 15:19
اگه از اون ور می گیری از جای مطمئن بگیر و قبل از خرید با پشتیبانیش سنگاتو وا بکن
وا کندیم زدند زیرش اینها اهل کوتاه آمدن نیستند هر چی هم اولش میگن بازار گرمیه
borzeh
April 25th, 2010, 15:52
دوست عزیز من فکرامو کردممن توی این تاپیک فقط میخواستم نظر در مورد اون 2تا بدونم خودم میدونم که باید چطور کار کنم
من فعلا هاست رو ماهانه میگریم اگه دیدم خوب نبود انتقال میدم که فکرکنم ضرر 3یورو بهتر بندازی 35 تومنه ؟؟؟؟ نیست؟؟؟ اون 300 برابر امکانات و فضای کمتر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بله فکر خوبیه
فقط همون طور که خودتون گفتین بک آپ یادتون نره
در ضمن گفتین نمایندگی دامنه دارید
directi هم داره همین نامحدود هاست سی پنل ارئه می ده
موفق باشید
mohsen1
April 25th, 2010, 16:07
گفتنی ها گفته شد.
بحث داره منحرف میشه!
ادامه ندید بهتره.
امیدوارم ایشون هم جوابشون رو گرفته باشند.
خوب لابد دوست دارند این بلاها رو هم تجربه کنند... :)
فقط توصیه دوستانه دارم که هر شب بک آپ بگیرید...
pouyasazan
April 25th, 2010, 16:20
چه حرفا......................
چه جالب این نشون میده این جا قانون نداره
اگه اینجوریه که شما میگید اومدیم فردا صبح بقال سرکوچه قیمتها رو برد بالا، اون چه بالا بردنی 300 برابر ، بعد بهش نباید چیزی گفت (از منظق شما) چون اونم میاد میگه من اینا رو خودم کاشتم نمیدونی چه زحمتی کشیدم نمیتنم اینقدر بدم هر چی دوست دارم میدم (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
اگه قانون باشه نباید اجازه بده که همچین کارای انجام بشه و همچین شرکتهایی کار کنن( گرچه اگه هم قانون نباشه این پولها خوردن نداره و باید به آخرش فکر کرد)
من گفتم شما فروشنده هستید معلومه که میگید نه این مثله روز روشنه
ولی من کسایی رو میشناسم که تو کار هاست هستند و حقیقت رو میگن نه اینکه یه مشت دورغ تحویل بدن
شما می فرمایید قیمت را بالا برد؟؟؟ این آقا 300 برابر بالا برده؟ شما را مجبور به خرید کرده؟ شما که خودتان نمایندگی دارید حدس می زنم که فروش هاست هم دارید. بیمه مالیات و ... که در ایران هست و خارج از ایران نیست را حساب کرده اید؟ هزینه دفتر کارمند و ... را حساب کرده اید؟ سیاست کاری را مد نظر قرار دادید؟ اون شرکت اگر برای شما احترام قائل نبود و کلاه بردار بود اجازه انتقال به شما نمی داد. مطمئن باشید اگر بخواهد می تواند این کار را انجام دهد. زمانی هم که خرید می کردید می توانستید دقت کنید که حالا از واژه زشت برای ایشان و کل شرکت های ایرانی استفاده نفرمایید. شما پشت پرده آن شرکت و شرکت های دیگر ایرانی نیستید که از هزینه های آنها اطلاع داشته باشید که بخواهید قضاوت کنید. حال هم اگر گران فروش است سرویس را تمدید نکنید. اما توهین هم نکنید.
behrooz_iri
April 25th, 2010, 16:53
دوست عزیز شما که این قدر وا کندید اونم چه واکندنی
شما از اون شرکت ایرانیه که یعنی به فکر خودتون بهتون لطف کرده اومده هاست vho داده اونم هاستی که همه میدونن که چه قدر الکیه
پس برای من الکی حرف نزنید
لازم شد دو نکته رو متذکر بشم
1-من از اینجایی که شما میگید هاست نگرفتم
2- هیچ کس با شما دشمنی نداره ما فقط تجربه هامون رو گفتیم و فکر نمیکنم این فروم هدفی بالاتر از این داشته باشه ولی این رو به اطمینان بهتون عرض میکنم هرگز اجازه نمیدند 30 گیگ رو رو هاستتون نگه دارید در ضمن اگر فرض کنیم بگذارند امکان لیچ رو روش نمیگذارند که در این صورت یک دهم 30 گیگ رو هم مصرف ندارید
AfraWeb.net
April 25th, 2010, 20:21
* میخوام به طور مستقیم از شرکتها خارجی هاست بگریم(راهنمایی کنید)
مشکل چی هست شما راهنمایی میخواهید یا از شرکت خارجی که هاست دارید شکایت دارید درباره افزایش قیمت هم این policy اون شرکت هست و شما مشتری و حق اعتراض ندارید تمایل دارید تمدید میکنید تمایل دارید تمدید نمیکنید بحث حاشیه ای هم وجود ندارد .
Rapid
April 25th, 2010, 21:19
الان كه همه دارند ارزون ميكنند حجم بيشتر و قيمت پايين تر
به نظر من منتقل كنيد تو ايرانم شركت هاي خوب هست با قيمت و كيفيت خوب
اين جور شركت ها ر بايد ادب كرد ولي توهين به ديگران هم خوب نيست
Techno Pars
April 25th, 2010, 21:58
واقعا بعضی ها چه چیزایی می گن!
داداش می خوایی هاست بگیری برو از هر کسی دلت خواست بگیر.اینجا بچه ها فقط پیشنهاد دادن.شما که مجبور نیستی بخری !
میگی ایرانی ها اینجور و اونجور خب برو سوالاتت را هم از همون خارجی ها بپرس !
طرف قیمت را برده بالا؟؟ به هر جایی دوست داری ترنسفر کن !
می گی فلانی گفته تضمینی برای تحریم وجود نداره؟؟ خب درست گفته ! فکر می کنی مثلا یه شرکت آمریکایی واسه چند تا مشتری ایرانی خودشو توی دردسر میندازه؟
اصلا می دونی جریمه یک شرکت اگر به ایرانی ها سرویس بده چه قدره؟
پس بهتره واقع بین باشیم
iranwebwork
April 25th, 2010, 23:34
ببخشید اما کسی که از یک دیتا سنتر خوب سرور خوب اجاره میکنه ماهی 200 دلار با کسی که از یه دیتاسنتر معمولی یا ضعیف سرور اجاره میکنه 760 تومان تفاوتی تو کیفیت خدمات نداره؟ مثل اینه که شما مثل اینه که شما بگی چون پراید و زانتیا هر دو از یک کارخونه هست قیمت هاشم باید یکی باشه!!! واقعا با این گونه طرز فکر ها .... با کمترین هزینه بیشترین چیز رو میخواین ( ای کاش لا اقل به کیفیتش هم اندکی فکر میکردین ) با این حرف های عجیب غریب و لحن تند ( و شاید طلبکارانه نسبت به بچه های انجمن و شرکت های هاستینگ فکر نمیکنم حرفی واسه گفتن مونده باشه، فقط راهنمایی کردن شما هم خواه پند گیر خواه نه ، کسی با شما دشمنی نداره اما .... به هر حال موفق باشی
چه حرفا......................
چه جالب این نشون میده این جا قانون نداره
اگه اینجوریه که شما میگید اومدیم فردا صبح بقال سرکوچه قیمتها رو برد بالا، اون چه بالا بردنی 300 برابر ، بعد بهش نباید چیزی گفت (از منظق شما) چون اونم میاد میگه من اینا رو خودم کاشتم نمیدونی چه زحمتی کشیدم نمیتنم اینقدر بدم هر چی دوست دارم میدم (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
اگه قانون باشه نباید اجازه بده که همچین کارای انجام بشه و همچین شرکتهایی کار کنن( گرچه اگه هم قانون نباشه این پولها خوردن نداره و باید به آخرش فکر کرد)
من گفتم شما فروشنده هستید معلومه که میگید نه این مثله روز روشنه
ولی من کسایی رو میشناسم که تو کار هاست هستند و حقیقت رو میگن نه اینکه یه مشت دورغ تحویل بدن
sshiran
April 26th, 2010, 10:29
در درجه اول از توهینی که به کل هاستینگ و بچه های وب ایران کردید ممنونیم !!
اول چند مسئله ر برای خودتون روشن کنید هزینهای که دادید ماهانه نبوده سالانه بوده و این حق شرکت هست که سر سال قیمت خودش رو پایین بیاره یا بالا ببره . اگه قیمت رو پایین میاورد باز هم اینقدر شاکی بودید .
دوستان گفتند اگه اون ها قرار بود کلاه برداری کنند ( طرف داری نمیکنم ) میتونستند با چند دلیل ساده جلوی انتقال سایت رو بگیرن .
باز هم اشاره شد شما همه چیز رو نمی بینید هزینه دلار هست هزینه صدور پیپال و یا مستر هست ، کارمند ، مالیات ، مکان و بقیه موارد، که دیگه هیچی زمانی که بچه میزارن و علمشون رو دیگه نمیگم.
زبان انگلیسی رو باید مسلط باشید.
در مورد تفاوت قیمت های اون ور با ایران فقط میتونم این رو بگم شما به یک اکانت adsl ماهانه اینجا میدید 15 حالا یا بیشتر یا کمتر با چقدر پهنای باند اصلا کل پهنای باند ایران چقدر هست ؟ سرعت اتصال چی ؟ حالا فکر کنید توی کشور های خارجی مشکل پهنای باند و قیمت دارن اصلا کلا مشکل اینترنت دارن ؟ من این رو فقط مثال زدم که بدونید اگه یک دیتا سنتری بخواد راه اندازی بشه اون ور حدودا چقدر در میاد و توی ایران چقدر پس این توی قیمت ها تاثیر میزاره حالا دیگه وارد جزئیات نشدم.
کور کورانه قضاوت نکنید. هر شرکتی بسته به امکانات و پشتیبانی خودش قیمت های رو اعلام میکنه و شما میتونید خرید کنید یا نکنید .
سایت های زیادی هم بودن که با دیدگاه شما وارد بازار هاستینگ شدن هاست ارزون فروختن بدون در نظر گرفتن چیزی و در اخر فراری شدن و جمع کردن. پس پیشنهادی که براتون دارم اگه مشکل دلار و زبان انگلیسی ندارید و اطلاعات سایتتون براتون مهم نیست بهتره یک بار خرید کنید تجربه کنید اگه راضی بودید که خدارو شکر اگه نه از یکی از هاستینگ های معتبر توی ایران خریدتون رو انجام بدید .
این هم یادم داشت یادم میرفت شما قیمتی که اعلام کردید از یک دیتاسنتر بوده حالا بگردید دنبال هاستینگ های خارجی نه دیتا سنتر قیمت ها رو ببنید . باهاشون صحبت کنید ببنید با ایران کار میکنن ؟!
این پست رو هم بخونید بد نیست :
اینجا (http://www.webhostingtalk.ir/f59/%D8%AF%D8%B2%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%85%DB%8C%D9%86-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D9%85%D8%B9%D8%AA%D8%A8%D8%B1-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC%DB%8C-10309/index2.html)
امید وارم موفق باشید.
MelatHOST
April 26th, 2010, 11:36
این دوست عزیز یک مقدار بی تربیت تشریف دارند
دوست عزیز موراد زیر را در نظر داشته باشید
1- شما فکر میکنید 1 گیگ هاست مثلاً سالیانه 3 تومان هزینه دارد و ایرانیها 30 تومان میفروشند
توضیح :
در موضوع هاستینگ به هیچ وجه فضای مورد استفاده به اندازه منابع دیگر مهم نیست و یکی از ارزانترین قطعات در سرور هارد است
ولی مهم این است که فردی که به شما هاست 1 گیگ میدهد تا چه آماری را ساپورت میکند ، برای مثال هاستهایی هستند که 100 مگ فضا ارائه میکنند 50 تومان سالیانه و آمخار مورد ساپورتشان تا 200000 نفر در روز است ولی هاستهایی هستند که 20 گیگابایت فضا میدهند ولی اجازه افزایش آمار و دانلود و آپلود را نمیدهند
این یک سیاست برای بقای شرکت و تضمین آپتایم است ، سرور همانند کامپیوتر شخصی شماست آیا شما میتوانید همزمان هم با فتوشاپ کار کنید هم یک فایل سنگین را هارد به هارد کنید و هم یک سی دی رایت کنید ؟ مسلماً سرعت سیستم شما افت شدیدی خواهد کرد در مقیاس بزرگتر در هاست هم به همین شکل است و مدیر هاستینگ باید تعادل را بین مشتریان برقرار کند تا حق کسی ضایع نشود
2- شرکتهای هاستینگ خارجی از جمله iweb و سایتهای مشابه محدودیت بسیار بسیار شدیدی در مورد فایلهای کپی رایت دار همانند موسیقی نرم افزار و ... دارند و در صورت شکایت عواقب خوبی در انتظار شما نیست جدای از اینکه دسترسی به آنها ندارید
بسیاری از همین هاستینگ ها هم حتی دسترسی به بک آپ گیری شخصی را بسته اند تا امکان انتقال هاست به هاست دیگر نباشد
3- همیشه یادتان باشد هیچکس بهتر از یک هموطن نمیتواند از شما پشتیبانی کند
کاهش قیمت بدون شالوده و ساختار نتیجه منفی خواهد داشت و انتظار نداشته باشید قیمتهای یک شرکت همیشه ثابت باشد
sshiran
April 26th, 2010, 12:57
شرمنده که این جوری حرف میزنم ولی شما اصلا چیزی سرتون میشه ؟! واقعا شرمنده من اینجوری حرف میزنم ولی خندم گرفت
فکر کنم شما این پکیج رو میگید دیگه ؟! خب به این توجه کردید که 20 یرو هزینه راه اندازی میگیرن از شما ؟! این هم هست که شما خام قیمتی میشید که زدن مثلا در ماه 3 یورو خب فکر میکنید این قیمت برای ماه هست این قیمت برای سالانه ست یعنی اگه سفارش رو سالانه بدید برای هر ماه 3 یورو حساب میشه اگه بخواید ماهانه پرداخت کنید فکر نکنم به این قیمت بدن . باز هم میگم کار زیاد سختی نیت شما مستر کارت دارید میتونید بخرید چند ماه بعد متوجه کل حرف های بچه ها میشید. :))
باز معذرت اگه تند حرف زدم .
Shc
April 26th, 2010, 14:31
نمیدونم مدیران انجمن چرا با کسی که کل ایرانیها توهین میکنه برخورد نمیکنند؟
اولا اگر ایرانیها پست هستند اولین کسی که پست هست خود شمایید که فکر میکنید اون شرکت ایرانی داره مثلا داره از خود دیتاسنتر خریداری میکنه.
محدودیت ها رو هم در نظر نمیگیرید(بهتره که کل این انجمن رو سرچ کنید و بلایی که شرکت های خارجی در سر کاربرانشون،مخصوصا ایرانیها در آوردن رو بخونید)
یه چیزی شنیدی ولی هنوز بهش نرسیدی.
من خودم 1گیگ رو 10 هزار تومان میدم.به نظرتون این دلیل میشه که ما بهتر از اون شرکت و یا اون دیتاسنتر هستیم؟
اینجور که شما حرف میزنید فکر مکنید مثلا هر کی ارزون تر میده صداقت بیشتری داره،هر کی قیمت بیشتری میده بیشتر کلاهبردار هستش.
ضمنا بیشتر شرکت ها فکر میکنید کمبود فضای هارد دارن؟
اساس قیمت گذاری اینه که شما از اون مقدار فضای میخواهید چه استفاده ای کنید.
مثلا کسی که 50 مگ فضا میگیره میاد سایت استاتیک میزنه.کسی که 500 مگ میگیره میاد سایت شخصی با سیستم وبلاگ ساده و با بازدید میانگین کم میزنه.کسی که 5 گیگ میگیره سایت دانلود راه اندازی میکنه و این نوع استفاده میانگین استفاده از منابع سرور رو هم تغییر میده.
ضمنا پشتیبانی مناسب و قابل فهم رو در نظر بگیرید.
امیدوارم سطح فکرتون تغییر کنه و قبل از هر کاری تحقیق لازم رو بعمل آورید.
armanforghani
April 26th, 2010, 22:23
من از حرفای این عزیز که این گفتگو رو باز کرده تعجب می کنم. اما فکر می کنم از مشکلاتی که براش پیش اومده خیلی عصبی شده و نمی تونه در حال حاضر خوب فکر کنه. به هر حال خوبه وقتی می بینه حتی یک پست در طرفداری از حرف ایشون نیست یکم فکر کنه. به هر حال از صحبت های ایشون به نظر نمیاد تجربه چندانی داشته باشه. من این توضیحات را نه برای ایشون بلکه برای سایر کسانی که ممکنه در انتخاب میزبان در حال تحقیق باشند می گم.
اول اینکه میزبان ایشون اگر دارای کیفیت لازم بوده به نظر من به ایشون قیمت بسیار پایینی داده بوده. از نظر من قیمت ۱۰۰ مگابایت و پهنای باند ۳۰۰۰ اگر هاست دارای کیفیت خوب باشه دست کم سالانه ۶۰ تومنه. اما همان طور که اشاره کردند مهم فضا نیست. بلکه دوست عزیز ما از روی بی تجربگی مواردی از دیدشون پنهان هست.
اولا به جای میزان فضا قیمت را میزان سرویس بر روی اون فضا تعیین می کنه. در ضمن باید بدونید ما در دنیای میزبانی چیزی به نام نا محدود نداریم چرا که خود سخت افزار ها و نرم افزار ها نا محدود ارائه سرویس نمی کنند. بنابراین تمامی این سایت ها که افرهای چند صد گیگی میدن بر اساس امار دریافتند که کسی نمی تونه از اون حجم استفاده کنه مخصوصا با وجود محدودیت های ابزاری در کنترل پنل هاشون. بنابراین حتی پول هارد هم نمی دن چندان.
هنر نیست بگن فضای نامحدود اما یه گوشه سایت بنویسند فقط یه دیتا بیس تا حجم حداکثر ۲۰ مگ. یا شما برای دیتا بیس هیچ ابزار مدیریتی یا قابلیت بکاپ و ری استور نداشته باشید. در این حالت اصلا نمی تونید استفاده کنید. یک اصل کلی در مورد میزبان ها وجود داره. باید بدونید کف قیمت یک میزبانی مشخصه. قیمت سخت افزار و لاسنس نرم افزار ها مشخصه. وقتی آفر های عجیبی که از این کف قیمت پایین ترند برخورد می کنید و می رید طرفش باید بدونید سرتون کلاه رفته چون برای اینکه اون شرکت بتونه بقا داشته باشه باید به نوعی شما رو محدود کنه.
بحث بعدی اینه که خیلی ایشون اصرار دارند بر ماهیانه بودند اما بر اساس بی تجربه بودن تا حالا یه بار به بخش سفارش نرفتند تا ببینند اصلا این سایت ها ماهیانه نمی دهند مگر با دریافت ستاپ فی.
هرچند بحث هایی مانند قیمت و اینترنت و سایر مشکلات موجود در ایران از نظر من اصلا نباید طرح بشه چون این مسائل به مشتری ارتباط نداره اما وقتی کسی از ایران می خره باید بدونه بخشی از هزینه اش برای فارسی حرف زدن. راهنمایی خواستن و ... هست. بخشی از هزینه برای این هست که کس دیگری مشکلات تحریم مثل این که صبح پاشه ببینه پی پل اش لیمیت شده رو داره تحمل می کنه پس باید هزینه اش رو بده.
در نهایت بازار رقابتی است. مشتری ها فقط مجازند در ذهن خودشون شرکت ها را مقایسه کنند و بدون توهین خرید نمایند.
البته باید پذیرفت در ایران هم فروشنده ها بی تقصیر نیستند و گاهی بر این بدفهمی ها می افزایند. به طوری که الان در ایران این طور جا افتاده که مهمترین عامل قیمت میزان فضاست و ...
در آخر یادتون باشه الان بیشترین بخش قیمت یک میزبانی مربوط به ساپورت هست
pamenary
April 26th, 2010, 22:28
سلام دوست عزیز من از این شرکت http://uir.ir هاست نامحدود گرفتم تغریبا دو ماهه که گرفتم خیلی عالیه پشتیبانی خیلی خوبی هم داره اینم سایت منه که رو هاستش هست
دانلود نرم افزار، بازی ، آموزش فوتوشاپ،آموزش طراحی سایت،وردپرس،قالب وردپرس،قالب دیتالایف (http://shikdl.com)
پیشنهاد می کنم از این جا بگیری
sheitonakshirazi
January 11th, 2012, 17:08
من که میگم هر گرونی بی علت نیست هر ارزونی هم بی علت نیست
اگه خوستی ما هم میتونیم بهتون بدیم با قیمت مناسب
کاکو هاست-کیفیت اتفاقی نیست (http://www.kakohost.com/reseller)