توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اکسپایر نشدن لاسنس سیپنلم(2ماهه)
dellserver
January 15th, 2014, 20:26
سلام دوستان عزیز
یه وی پی اس دارم که روش یک سایت هست
الان نزدیک به دو ماهه لایسنسش اکسپایر نشده وقتی از وریفای سیپنل ای پی رو چک میکنم میگه لایسنسش تمام شده
لازم به ذکره حدودا 1سال بود که براش لایسنس تهیه میکردم
فقط حدثی که میزنم اینه که وقتی مثلا میرم تیواک ستینگ مینویسه شما نمیتوانید وارد شوید زیرا در حال اپدیت هست
فکر کنم رو اپدین گیر کرده برا همونم
هیپ مشکلی هم به وجود نیامده تا حالاحتی چندین بار سرومر ریست کردم
speednet
January 15th, 2014, 20:51
خب پس حالشو ببرید :d
مطئن هستید سی پنلتون کرک شده نیست ؟
ULTRAWEB
January 15th, 2014, 20:54
حال کردن نداره سی پنل نال شده هست و اپدیتم نمیشه دیگه
اگر بخاطرش ماهانه پول دادی برو دنبالش ببین شاید سرت کلاه گذاشته باشن
dellserver
January 15th, 2014, 20:59
من نمیدونم چرا دوستان پست رو کامل نمیخونن و اظهار نظر میکنند
من عرض کردم الان یک سال بود که برای این سرور و ای پی لایسنس تهیه میشد یعنی اول لایسنس انقضا میشد بعد میرفتم لایسنس تهیه میکردم
دقیقا این مشکل اون زمون اومد که سیپنل ایمیل زده بود که همه اپدیت کنند منم فقط زدم اپدیت بشه رفت رو 17% گیر کرد
و ادامه نداد
speednet
January 15th, 2014, 20:59
بنده هم همین رو عرض کردم ممکنه کرک باشه
دل سرور عزیز کامل خوندم اما تنها چیزی که به نظر من می رسه همین کرک بودن هست چون عجیبه همچین چیزی
sarv-it
January 15th, 2014, 21:01
مطمئنن یه کاری رو سیستم کردید که خودتونم دارید میگید که اپدیت نمیشه یعنی نمیتونه به سیپنل وصل بشه و اپدیت بشه صرفا برای این موضوع هم هست که لایسنس اکسپایر نمیشه
dellserver
January 15th, 2014, 21:03
دوستان یک راهی بگید من اصلا نمیتونم رو این سرور ریسک کنم یه سایت بسیار مهمی روش دارم که حتی ارزش یک درصد ریسک رو هم نداره
لازم به ذکر هست به خاطر حساسیتش اصلا نمیتونم به کسی دسترسی بدم
dellserver
January 15th, 2014, 21:04
بنده هم همین رو عرض کردم ممکنه کرک باشه
دل سرور عزیز کامل خوندم اما تنها چیزی که به نظر من می رسه همین کرک بودن هست چون عجیبه همچین چیزی
یعنی خود به خود کرک شده ؟؟؟ اونم ورژن اخر ؟؟؟؟!!!!!
speednet
January 15th, 2014, 21:06
مطمئنن یه کاری رو سیستم کردید که خودتونم دارید میگید که اپدیت نمیشه یعنی نمیتونه به سیپنل وصل بشه و اپدیت بشه صرفا برای این موضوع هم هست که لایسنس اکسپایر نمیشه
با حرفتون موافقم
یعنی خود به خود کرک شده ؟؟؟ اونم ورژن اخر ؟؟؟؟!!!!!
من همچین حرفی نزدم
speednet
January 15th, 2014, 21:15
عزیز اگه از سایت سی پنل ای پی چک کنید مینویسه از کدوم ماه لایسنست اکسپایر شده و کلا هیستوری لایسنس آی پی رو برات میاره این مدت که لایسنس میگرفتین تو این هیستوری هستش یا نه ؟
dellserver
January 15th, 2014, 21:19
دقیقا اونجا اگه بشماری هستوریهارو 13 عدد نشون میده اخرین لایسنس هم دقیقا ماله 55روز پیشه
speednet
January 15th, 2014, 21:34
جالبه !
alfavps.com
January 15th, 2014, 23:51
من هم یکبار یکی از لایسنس هام 20 روز اضافه کار کرد
بعضی وقت ها این چیز ها پیش میاد :دی
mr.ahmad
January 15th, 2014, 23:56
پیشنهاد میکنم به صورت دستی از ssh اپدیت کنید ببینید باز هم اپدیت میشه یا خیر
mhiizadi
January 16th, 2014, 10:37
سی پنل کرک بوده به احتمال زیاد
سی پنل کسی نیست بزاره یک دقیقه هم لایسنس بعد از اکسپایر شدن سرور رو نگه داره؛ یک دقیقه نشده میزنه veriy license
dellserver
January 16th, 2014, 10:45
سی پنل کرک بوده به احتمال زیاد
سی پنل کسی نیست بزاره یک دقیقه هم لایسنس بعد از اکسپایر شدن سرور رو نگه داره؛ یک دقیقه نشده میزنه veriy license
نمیدونم چرا تو اینجمن مد شده هر کی میاد بدون خوندن تاپیکهای قبلی حتی پست اول نظر میده میخواد بگه منم هستم بابا کب گفت شما نیستی
--------------------------------------
دوستان دیروز سیپنل رو دوباره نصب کردم و حل شد لطفا ادامه ندید
speednet
January 16th, 2014, 13:13
نمیدونم چرا تو اینجمن مد شده هر کی میاد بدون خوندن تاپیکهای قبلی حتی پست اول نظر میده میخواد بگه منم هستم بابا کب گفت شما نیستی
--------------------------------------
دوستان دیروز سیپنل رو دوباره نصب کردم و حل شد لطفا ادامه ندید
خب عزیز به سی پنل ایمل بزنید و ماجرا رو براشون توضیح بدید ببینید ماجرا چی بود حالا که دوباره نصب کردین و باد لایسنس تهیه کنید