ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل بکاپ گیری از دایرکت ادمین توسط ftp

sitegostar
January 15th, 2014, 13:03
سلام. دوستان من یک اکانت بکاپ خریداری کردم با مشخصاتی مانند زیر(فرضی):
Remote FTP: ftpbackup1.00000.ir
UserName: 1614@ftpbackup1.0000.ir
PassWord: 0000
FTP Port: 21
وقتی آدرس رو بصورت:
FTP: ftpbackup1.00000.ir
در مرورگر تایپ میکنم، با همین یوزرنیم و پسورد , بدون هیچ مشکلی کانکت میشه.
اما همین مشخصات رو در قسمت بکاپ/رستور دایرکت ادمین (administrator) وارد میکنم, بعد از کلیک روی ارسال بکاپ به FTP پیغام میده:

Error during Backup Creation

Details

Invalid ftp password

جالبه که مشخصات در cute ftp هم مشکلی نداره و کانکت میشه.
گفتم شاید نحوه نوشتن مشخصات در FTP دایرکت ادمین فرق داره. اگر کسی اطلاعات بیشتری داره لطفا راهنمایی کنه. سپاس ...

iNicz.Com
January 15th, 2014, 15:30
سلام. دوستان من یک اکانت بکاپ خریداری کردم با مشخصاتی مانند زیر(فرضی):
Remote FTP: ftpbackup1.00000.ir
UserName: 1614@ftpbackup1.0000.ir
PassWord: 0000
FTP Port: 21
وقتی آدرس رو بصورت:
FTP: ftpbackup1.00000.ir
در مرورگر تایپ میکنم، با همین یوزرنیم و پسورد , بدون هیچ مشکلی کانکت میشه.
اما همین مشخصات رو در قسمت بکاپ/رستور دایرکت ادمین (administrator) وارد میکنم, بعد از کلیک روی ارسال بکاپ به FTP پیغام میده:

Error during Backup Creation

Details

Invalid ftp password

جالبه که مشخصات در cute ftp هم مشکلی نداره و کانکت میشه.
گفتم شاید نحوه نوشتن مشخصات در FTP دایرکت ادمین فرق داره. اگر کسی اطلاعات بیشتری داره لطفا راهنمایی کنه. سپاس ...

یک بار از ssh ُرورو بزنید
Ftp IP
بعد با یوز پسورد مربوطه وارید بشید ببینید وارد میشه یا نه . اگه وارد شد . باید صورت تایپی اطلاعات رو در دایرکت ادمین وارد کنید

mhiizadi
January 15th, 2014, 15:33
ایپی سرور کنونی رو در فایر وال سرور مقصد چک کنید

sitegostar
January 15th, 2014, 23:27
یک بار از ssh ُرورو بزنید
Ftp IP
بعد با یوز پسورد مربوطه وارید بشید ببینید وارد میشه یا نه . اگه وارد شد . باید صورت تایپی اطلاعات رو در دایرکت ادمین وارد کنید
ممنون از شما . اما خود دایرکت ادمین من مشکلی نداره و اصلا فایروال نصب نکردم چون با بکاپ گیری روی سرور دیگه ای که خودش دایرکت ادمین باشه مشکلی نداره.

sitegostar
January 15th, 2014, 23:28
ایپی سرور کنونی رو در فایر وال سرور مقصد چک کنید

متاسفانه من فقط به اطلاعات اف تی پی مقصد دسترسی دارم و به کنترل پنل و اس اس اچ مقصد دسترسی ندارم.

iNicz.Com
January 16th, 2014, 00:17
ممنون از شما . اما خود دایرکت ادمین من مشکلی نداره و اصلا فایروال نصب نکردم چون با بکاپ گیری روی سرور دیگه ای که خودش دایرکت ادمین باشه مشکلی نداره.

پس یک مورد به نظر من ممکنه کهدر سرور مقصد ریموت Ftp غیر فعال هستش ! روی یک اکانت هاست دیگری هم تست کنید . ببنید بازم مشکل دارید ؟

mhiizadi
January 16th, 2014, 10:45
متاسفانه من فقط به اطلاعات اف تی پی مقصد دسترسی دارم و به کنترل پنل و اس اس اچ مقصد دسترسی ندارم.

اگر auto backup هست که ما یه مشکل داشتیم از ران نشدن کرن جابز ها بود
ولی اگر آتو نباشه احتمال میدم که همون آی پی سرور مبدا توی سرور مقصد بلاکه
همین مشکل رو هم ما داشتم که آی پی بلاک بود

sitegostar
January 16th, 2014, 11:43
پس یک مورد به نظر من ممکنه کهدر سرور مقصد ریموت Ftp غیر فعال هستش ! روی یک اکانت هاست دیگری هم تست کنید . ببنید بازم مشکل دارید ؟
نه وقتی روی سرور دیگری با آیپی و یوزرپس بکاپ میگیرم هیچ مشکلی نداره.

sitegostar
January 16th, 2014, 11:45
اگر auto backup هست که ما یه مشکل داشتیم از ران نشدن کرن جابز ها بود
ولی اگر آتو نباشه احتمال میدم که همون آی پی سرور مبدا توی سرور مقصد بلاکه
همین مشکل رو هم ما داشتم که آی پی بلاک بود

نه اصلا کران جابز نساختم و همون یکبار تستی هم بکاپ نمیگیره. آخه دلیلی نداره بلاک باشه . توی هیچ بلک لیستی قرار نداریم. اروری که میده ارور پسورد اشتباهه. حالا باز تیکت بزنم بهشون ببینم چی میگن. باز هم ممنونم از دوستان.