PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استخدام برنامه نویس ، نویسنده ، گرافیست ، بازاریات در نادیا **********

nadiya.ir
January 14th, 2014, 20:45
nadiya .ir
در ناديا ثبت نام کنيد و مهارتهاي خود را انتخاب کنيد ؛ ما پروژه هاي مربوط به مهارتهاي شما را از طريق ايميل به شما اطلاع مي دهيم .

ناديا بهترين محل براي سفارش پروژه هاي شماست به دليل فعاليت افراد متخصص در زمينه هاي مختلف ، همچنين واگذاري پروژه ها به صورت مناقصه و بدون کاغذبازي انجام ميشود .

سفارش و درخواست هر نوع پروژه فقط با 1000 تومان !
ارسال آگهي دائمی با 1000 تومان !

انجام پروژه و کسب درآمد آنلاين براي برنامه نويسان و افراد داراي مهارت
استخدام برنامه نويس در تمام رشته ها
استخدام گرافيست
استخدام طراح سايت ، راست چين کردن قالب ، تبديل psd به html ...
استخدام وب مستر
استخدام نويسنده سايت ، کاريابي ، جذب کارمند
استخدام بازارياب اينترنتي

عضويت در ناديا رايگان است ، همين حالا کسب و کار آنلاين خود را شروع کنيد .

جهت کسب اطلاعات بيشتر به وبسايت ناديا مراجعه فرمائيد nadiya .ir

Mr.Te0
January 15th, 2014, 03:22
سرویس بسیار جالب است.
اگر یه بخش انلاین هم برای ارتباط افراد با کارفرمایان هم بگذارید عالی خواهد شد.

nadiya.ir
January 15th, 2014, 09:36
مهم ترین بخش سایت همین قیمت ارتباط کارفرما با پیمانکار هست که وجود دارد ، ثبت نام کنید متوجه میشین .

nadiya.ir
May 3rd, 2014, 11:42
up

nanajoon
May 3rd, 2014, 12:23
سلام ... من نویسنده سایت هستم ... از کجا باید مهارتم رو انتخاب کنم تو سایت ؟؟

hack2hacker
May 3rd, 2014, 12:27
دستمزد هم داره؟

nadiya.ir
May 3rd, 2014, 12:27
هنگام ثبت مهارت نویسنده را انتخاب کنید ، بعد از ثبت نام هم میتوانید از قسمت ویرایش پروفایل مهارتهای خود را ویرایش کنید .

nadiya.ir
May 3rd, 2014, 12:36
دستمزد هم داره؟

شما هنگام ثبت در بازار کار آنلاین نادیا مهارتهای خود را انتخاب میکنید ، بعد از ثبت نام پروژه هایی که مربوط به مهارتهای شما هستند و در نادیا ارسال میشوند برای شما نیز به صورت ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد ، سپس می توانید روی پروژه مربوط به مهارت خود پیشنهاد ارسال کنید ، همچنین با ارسال نمونه کارهای گذشته در پروفایل خود میتوانید شانس انتخاب شدن پیشنهاد را بالا ببرید .
قبل از شروع پروژه ، کارفرما میبایست مبلغ توافق شده به عنوان بیعانه را ایجاد و به حساب نادیا واریز نماید و پس از تحویل پروژه توسط شما (پیمانکار) مبلغ بیعانه توسط کارفرما آزاد می شود .
از این راه میتوانید به درآمد قابل توجهی برسید .