توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشگل دایرکت ادمین
aaakbaraa
January 14th, 2014, 20:27
سلام من یه دایرکت ادمین نصب کردم دی ان اس هاش ست شده دومین بالا اومده ولی تو نصب سایت تو وصل شدن به پایگاه داده به مشگل بر میخوره سایت من اینه pcdownload.biz لطفا کمکم کنید
sarinainc
January 14th, 2014, 20:31
لطفا در خط فرمان putty این دستور را بزنید و نتیجه را ببینید اگر درست نشد ، بگویید تا سایر موارد بررسی گردد
service mysql start
nginxweb
January 14th, 2014, 20:31
درود
در public_html چک بفرمایید که فایل wp-config.php موجود باشد
aaakbaraa
January 14th, 2014, 20:49
بله هستش دستی اس کیول رو ایمپورت میکنم سایت بالا میاد ولی تو نصب افزونه یا چیزه دیگه دوباره به این مشگل بر می خورم
aaakbaraa
January 14th, 2014, 20:53
من تو لینوکس اینارو زدم و نصب کردم
yum install wget gcc gcc-c++ flex bison make bind bind-libs bind-utils openssl openssl-devel perl quota libaio libcom_err-devel libcurl-devel gd zlib-devel zip unzip libcap-devel cronie bzip2
wget http://directadmin.com/setup.sh
chmod +x setup.sh
sh setup.sh
بعد از نصب
service iptables stop
رو زدم دایرکت ادمین بالا اومده ایا باید چیزه دیگه ای هم بزنم
aaakbaraa
January 14th, 2014, 20:58
لطفا در خط فرمان putty این دستور را بزنید و نتیجه را ببینید اگر درست نشد ، بگویید تا سایر موارد بررسی گردد
service mysql start
اینکارم کردم نشد
novin-web
January 14th, 2014, 22:13
سلام
این دستور رو بزنید و پیامی که میده رو بدید تا بررسی کنم:
service mysql restart
aaakbaraa
January 14th, 2014, 22:16
سلام
این دستور رو بزنید و پیامی که میده رو بدید تا بررسی کنم:
service mysql restart
تو پوتی که میزنم بعدش این پیغام رو میده
mysql: unrecognized service
aaakbaraa
January 14th, 2014, 22:29
این دستور را باید اینطوری بزنید :
service mysqld restart
زدم و این پیغام رو داد
Shutting down MySQL.. SUCCESS!
Starting MySQL.. SUCCESS!
ممنون تو قسمت دادن اطلاعات پایگاه داده مشگل حل شد ولی الان تو قسمت نصب افزونه باز بازی در میاره یکی که بلده بهش یوزر پس بدم ببینه مشگل چیه
aaakbaraa
January 14th, 2014, 22:51
یه نفر نیست که دایرکت ادمین بلد باشه ؟ شانسه ما
aaakbaraa
January 14th, 2014, 23:15
میشه بگید دقیقاً تو قسمت افزونه بازی در میاره یعنی چه اخطاری میده؟
صفحه ای مثل صفحه ای که اینترنت نیست میاد
The connection was reset
iNicz.Com
January 14th, 2014, 23:41
زدم و این پیغام رو داد
Shutting down MySQL.. SUCCESS!
Starting MySQL.. SUCCESS!
ممنون تو قسمت دادن اطلاعات پایگاه داده مشگل حل شد ولی الان تو قسمت نصب افزونه باز بازی در میاره یکی که بلده بهش یوزر پس بدم ببینه مشگل چیه
با سلام
مشکل اینه که شما دایرکت ادمین رو بصورت cli نصب کردید. که موقع نصب افزونه در cms ها مشکل داره.
در صورت تمایل یا با یاهو بنده در تماس باشید و یا پ.خ کنید اطلاعات رو تا ردیف کنم واستون لنگ نمونید
aaakbaraa
January 14th, 2014, 23:56
FTP هاست به خوبی کار میکنه؟ یعنی مثلاً با نرم افزار FileZilla می تونید وصل بشید؟
بعد تغییر خاصی در فایل wp-config,php ندادید؟
ftp کار میکنه به فایل wp-config.php هم دست نزدم
aaakbaraa
January 15th, 2014, 00:00
با سلام
مشکل اینه که شما دایرکت ادمین رو بصورت cli نصب کردید. که موقع نصب افزونه در cms ها مشکل داره.
در صورت تمایل یا با یاهو بنده در تماس باشید و یا پ.خ کنید اطلاعات رو تا ردیف کنم واستون لنگ نمونید
ایمیل شد
Sup.inicz[at]gmail.com
iNicz.Com
January 15th, 2014, 01:25
ایمیل شد
Sup.inicz[at]gmail.com
ربویلد کانفیگ سرور شما در حال انحام هستش و فکر کنم تا 1-2 ساعت اینده تموم میشه . منتظر باشید
aaakbaraa
January 15th, 2014, 09:35
ربویلد کانفیگ سرور شما در حال انحام هستش و فکر کنم تا 1-2 ساعت اینده تموم میشه . منتظر باشید
دستت درد نکنه درست شده میشه بگید چه دستوری زدید درست شد
iNicz.Com
January 15th, 2014, 10:01
دستت درد نکنه درست شده میشه بگید چه دستوری زدید درست شد
حوشحالم که مشکلتون حل شده . بنده سال ها هستش که با این پنل سر و کار دارم و پنل مورد علاقه بنده هستش.
در مورد دستورات باید عرض کنم که الان کل سیستم اپاچی سرور شما تغییر کرده و یکی دو دستور نیست که من اینجا بنویسم . هدف بنده هم بیشتر کمک به شما بود تا کارتون زود ردیف بشه.
aaakbaraa
January 15th, 2014, 15:58
حوشحالم که مشکلتون حل شده . بنده سال ها هستش که با این پنل سر و کار دارم و پنل مورد علاقه بنده هستش.
در مورد دستورات باید عرض کنم که الان کل سیستم اپاچی سرور شما تغییر کرده و یکی دو دستور نیست که من اینجا بنویسم . هدف بنده هم بیشتر کمک به شما بود تا کارتون زود ردیف بشه.
به هر حال خیلی ممنون اینم که گفتم دستورشو بده چون سرور رو میخوام عوض کنم دوباره به این مشگل بر می خورم اگر وقتشو داشتی به ایمیلم بفرست ممنون میشم و دعادت میکنم اگر هزینه ای هم داشته باشه در خدمتم تو ایمیل بگو
good_mailme @yahoo.com
supervisor
April 27th, 2014, 01:07
با سلام
من هم همین مشکلو پیدا کردم. دو هفته دارم توی نت دنبال جواب می گردم. روی سرور مجازی وردپرس نصب کرده ام ولی وقتی در پنل مدیریت، گزینه های پوسته یا افزونه را میزنم پیغام خطا میاد
connection reset
خیلی کلافه ام کرده. لطفا راهنمایی کنید.
mohammadali3517
December 26th, 2014, 02:22
دوست عزیز کاستوم بیلد رو مجددا دانلود کنین و با وب سرور اپاچی بیلدش کنین
بعد ری رایت ها رو اجرا کنین نباید مشکلی داشته باشه....