ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قالب se7en برای مدیریت WHMCS

persianws
January 13th, 2014, 23:15
http://webpersian.net/wp-content/uploads/2014/01/se7en-demo-660x330.jpg

اگر شما هم از جمله استفاده کنندگان از سیستم مدیریت محتوای WHMCS هستید قطعا تمایل دارید ظاهر بخش مدیریتی خود را تغییر دهید و از ظاهر خسته کننده و قدیمی قالب های پیش فرض این سیستم خلاص شوید .

وب پرشین علاوه بر رعایت نکات طراحی جدید و حرفه ای طراحی سایت ، قالب واکنش گرائی را برای بخش مدیریت این سیستم آماده نموده است .

پیش نمایش قالب (http://webpersian.net/wp-content/uploads/2014/01/se7en.png)

اطلاعات بیشتر ...

(http://webpersian.net/se7en-admin-whmcs/)

Parserver
January 13th, 2014, 23:25
لطفا لینک دانلود قالب هم قرار بدید
ULTRAWEB
January 13th, 2014, 23:38
لطفا لینک دانلود قالب هم قرار بدید
عزیزم اگر ببینی با دقت بیشتری با هزینه ی 5000هزارتومن میتونی سفارش بدین تا بهتون بدن

Parserver
January 13th, 2014, 23:46
عزیزم اگر ببینی با دقت بیشتری با هزینه ی 5000هزارتومن میتونی سفارش بدین تا بهتون بدن

حرفی از قیمت نزدن ، گفتم شاید میخواهند دعای خیری بهشون بشه !

persianws
January 13th, 2014, 23:57
حرفی از قیمت نزدن ، گفتم شاید میخواهند دعای خیری بهشون بشه !

دوستانی که با کار های من آشنایی دارند می دونند که تمام کارهایی که من معرفی می کنم جدا از کار های اختصاصی اکثرا با قیمت پائین هستند که فقط هزینه این وقتی که گذاشته شده در بیاد همین و بس ...

علت اینکه من حرفی از قیمت در متن تاپیک نزدم این بود که چون در بخش بازارچه و به اصطلاح فروشگاهی ایجاد نشده موضوع ، صرفا برای معرفی و اشنای کاربران با این قالب در بخش مربوطه بود ، سایر نمونه کار های ما در این تاپیک (http://www.webhostingtalk.ir/f139/97480/) قرار دارد ... در ضمن محتاجیم به دعا ...

با تشکر

Parserver
January 14th, 2014, 00:02
دوستانی که با کار های من آشنایی دارند می دونند که تمام کارهایی که من معرفی می کنم جدا از کار های اختصاصی اکثرا با قیمت پائین هستند که فقط هزینه این وقتی که گذاشته شده در بیاد همین و بس ...

علت اینکه من حرفی از قیمت در متن تاپیک نزدم این بود که چون در بخش بازارچه و به اصطلاح فروشگاهی ایجاد نشده موضوع ، صرفا برای معرفی و اشنای کاربران با این قالب در بخش مربوطه بود ، سایر نمونه کار های ما در این تاپیک (http://www.webhostingtalk.ir/f139/97480/) قرار دارد ... در ضمن محتاجیم به دعا ...

با تشکر

اتفاقا بنده با کارهای شما آشنایی دارم ، قالب خوبی شده و خوبی که داره اینه که قالب تخته !
ولی خوب یکسری از منو ها از دست رفته . ولی بنده بخوام تهیه کنم حتما از شما تهیه میکنم در صورتی که بیشتر روی این قالب کار بشه و حرفه ای تر ، البته در حرفه ای بودن شما شکی نیست ولی قالب هنوز جا برای کار دارد .
بازهم ممنونم از پاسخ شما

persianws
January 14th, 2014, 00:14
اتفاقا بنده با کارهای شما آشنایی دارم ، قالب خوبی شده و خوبی که داره اینه که قالب تخته !
ولی خوب یکسری از منو ها از دست رفته . ولی بنده بخوام تهیه کنم حتما از شما تهیه میکنم در صورتی که بیشتر روی این قالب کار بشه و حرفه ای تر ، البته در حرفه ای بودن شما شکی نیست ولی قالب هنوز جا برای کار دارد .
بازهم ممنونم از پاسخ شما

ممنونم از لطفتون دوست عزیز ...

درباره منو ها فرمودید چیزی از دست نرفته تماما از قالب پیش فرض منتقل شده فقط تغییری در ترکیب داشتیم ... این قالب فقط ستون کناری نداره که بنظرم بهتر شده اگرچه قالب مدیریت دارای ستون هم در حالآماده سازی داریم ... برای این سیستم قالب های پیش فرض بدلیل عریض بودن پهنای قالب و عدم استاندارد بودن .... مدیر دچار سر درگمی میشد در پیدا کردن سریع موضوع مورد نظرش ... سعی کردیم تمامی موارد ضروری و پر کار برد به منوی اول در سربرگ منتقل کنیم تا ضمن دیده شدن در تمام صفحات دسترسی سریعتر بشه و منو های که تقریبا استفاده خیلی کمی دارند هم در بخش بعدی سربرگ قرار گرفتند ..

اگرچه معتقدیم کاربران ایرانی در زمینه های گرافیک ، همیشه بدنبال بهترین ها هستند و سلیقه ی آنها بسیار متفاوت تر شده است و این موضوع باعث خواهد شد تا کار ها در این زمینه روند حرفه ای تر شدن و پیشرفت را به خود بگیرند ...

با تشکر

mizbanpars.com
January 14th, 2014, 00:19
واقعا کارشون درسته ازشون قالب گرفتم
یه سوال این قالب راست چین شده هم داره ؟

persianws
January 14th, 2014, 00:28
واقعا کارشون درسته ازشون قالب گرفتم
یه سوال این قالب راست چین شده هم داره ؟

با تشکر از شما دوست عزیز ...
با زبان فارسی که قالب و تست کردیم مشکلی نداشت / البته اگر فارسی ساز خوبی نصب کرده باشید ...

اما خوب ، زبان اصلی سیستم که بیشتر ما بهش عادت کردیم و کار کردیم باهاش یه چیزه دیگه هست .

در نظر داشتم بخش ورود به مدیریت هم تحت همین قالب تغییر بدیم که انشاالله این مورد هم در اینده ی نزدیک منتشر میکنیم ...

parsa-server
January 14th, 2014, 03:37
به نظر من روی قالب بخش کاربران کار کنید خیلی بهتر نتیجه میگیرید.
چون مطمئنن میزان درخواست و نیاز بیشتره و مطمئنن افراد حاضرا بیشتر هزینه کنن و در نتیجه سودش واسه شما طراح عزیز هست...

mizbanpars.com
January 14th, 2014, 04:26
اگر به سایت ایشون مراجعه کنید قالب های بخش کاربری whmcs هم زیاد دارن

da6276
January 14th, 2014, 04:28
قالب قشنگی هست ، برای پرتال کاربری هم قالبی طراحی کردید؟

Mr.Te0
January 14th, 2014, 06:50
در صورت نیاز قالب اختصاصی هم طراحی میکنید؟

persianws
January 14th, 2014, 10:43
قالب قشنگی هست ، برای پرتال کاربری هم قالبی طراحی کردید؟

بله / به زودی نمونه ها ارائه خواهند شد ...

persianws
January 14th, 2014, 10:47
در صورت نیاز قالب اختصاصی هم طراحی میکنید؟

طرح اختصاصی هم برای مشتری میزنم ... فقط این روزا یکم مشغله کاری دارم برای کد نویس کار ها سفارش جدید نمی گیریم ....
انشا الله از ماه آینده بعد از رونمائی از قالب جدید سایت ، سفارشات اختصاصی با هزینه مناسب هم انجام خواهیم داد ...