ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لود تقریبا چقدر باید باشد؟

erroring
April 24th, 2010, 15:27
سرور لینوکس با مشخصات زیر
پردازنده Quad Core 2.33GHz
3 گیگ رم
با آنلاین 100 نفر (یعنی در بازه زمانی 5 دقیقه از سوی 100 نفر به وب سرور درخواست ارسال شده و در حال وبگردی می باشند)
سایت های روی سرور از اسکریپت Wordpress بهره می برند.
لود تقریبی برای این میزان بازدید کننده چقدر باید باشه؟

Nikihost
April 24th, 2010, 16:36
سرور لینوکس با مشخصات زیر
پردازنده Quad Core 2.33GHz
3 گیگ رم
با آنلاین 100 نفر (یعنی در بازه زمانی 5 دقیقه از سوی 100 نفر به وب سرور درخواست ارسال شده و در حال وبگردی می باشند)
سایت های روی سرور از اسکریپت Wordpress بهره می برند.
لود تقریبی برای این میزان بازدید کننده چقدر باید باشه؟
سلام :)
به نظر من نميشه اصلا حدسي در مورد لود زد ممكنه در يك بازه زماني لود زير يك باشه ممكنه در 2 دقيقه بعدش لود روي 10 يا ... باشه
بستگي به تعداد درخواستي به اپاچي و sql سرور ارسال ميشه داره.

erroring
April 24th, 2010, 16:46
سرور من با مشخصاتی که گفتم لودش بین 20 تا 30 هستش. تو فکر خریداری یک سرور با مشخصات بالاتر بودم اما گفتم شاید مشکل از بهینه سازی سرور باشه. به طور کلی چقدر میتونه بهینه سازی سرور موثر باشه رو لود؟
خودم با خوندن چندتا مقاله با دستکاری کردن تنظیمات my.cnf و httpd.conf سعی کردم تا از پردازنده و فضای رم استفاده بهتری بشه. اما نمیدونم موثر بوده یا خیر.

Desperados
April 24th, 2010, 17:37
استاندارد این هست : 1 لود به ازای هر هسته فیزیکی cpu یعنی وقتی شما لود 1 داری به این معنی هست که 100٪ یکی از هسته های داره مصرف میشه اگر cpu چهار هسته ای هست حداکثر لود 4 اگر 8 هسته ای هست حداکثر لود 8 و اگر 16 هسته ای هست حداکثر لود 16 و ... بالاتر از این حالت ها کیفیت افت شدیدی میکنه.