ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور اختصاصی برای دنلود | ovh or hetzner

awed
January 13th, 2014, 18:10
سلام و خسته نباشید خدمت همه اساتید.
دوستان من برای سایت دانلودم که به صورت vip هست و همچنین سایت رایگان موزیک میخوام سرور اختصاصی بگیرم .
و تبدیلش کنم به 2 تا سرور مجازی ویندوز

بعد از کلی تحقیق و خوندن تاپیک ها بعضی ها گفتن هتزنر بعضی ها هم گفتن ovh فرانسه به هر حال اینکه من این سرور ها رو مد نظرم هست به نظر شما مشکلی نداره . از لحاظ کپی رایت کدومشون گیر میدن کمتر و اینکه سرور های جدید هتزنر دارای رید 1 هستند که برای حجم بالا به نظرم مناسب نیست مثلا الان هارد 4 ترا فقط 2 ترا قابل استفاده است که من حداقل 4 ترا فضا میخوام دستم باشه . حالا میشه سرور های هتزنر رو که رید دارند بدون رید سفارش داد؟
مورد بعدی اینکه میگن هارد سرور های هتزنر میسوزه و قابل اطمینان نیست الان هارد ها که اینترپراز هست بازم این مشکل هست . از لحاظ هارد کدوم دیتاسنتر قابل اطمینان تره ؟ و امکان ارتقا هارد در کدوم دیتاسنتر وجود دارده؟
هزینه ماهیانه هم تا ماهی 250 میتونم بدم .

من این 2 سرور رو مد نظر گرفتم براتون میزارم بگید کدومش بهتره نصب به قیمتش ؟

سرور اول از ovh با هزینه ماهیانه 230 هزار تومان و ستاپ 250 هزار تومان :

cpu :
Xeon W3 565

Ram : 48 GB
Hdd : 2*2Tb sata
port : 1Gig
ترافیک نامحدود
کنترل پنل دایرکت ادمین
رید 1 نرم افزاری

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

سرور دوم از هتزنر با هزینه ماهیانه 230 هزار تومان و ستاپ 20 هزار تومان

cpu : Core i7-3770
Ram : 32 GB
ترافیک 20 ترا
کنترل پنل دایرکت ادمین
رید 1 نرم افزاری

------------------------------------------------------------------------------

دوستان از همتون تشکر میکنم و عذرخواهی از بابت سوال های زیاد . یه سوال دیگه دارم اینکه من یه سایت دانلود فیلم و سریال خارجی هم دارم میخوام بدونم اگه لینک مستقیم و vip هم درون اون سایت قرار بدم برای خارج امکان داره سرور بسته بشه در حالی که برای هر پست که داخل سایت قرار میدم درسته که کپی رایت رو نقض میکنم ولی یه گزینه به عنوان ریپورت آبیوز قرار دادم که اگه شکایت شخصی از فیلم ها و سریال ها بود به خودم برسه و از رو سایت بردارم . به نظرتون به مشکل بر نمیخوره ؟

hostfire
January 13th, 2014, 18:13
از لحاظ پردازنده ovh قوی تره ولی از لحاظ پورت و پینگ آلمان

awed
January 13th, 2014, 18:15
از لحاظ پردازنده ovh قوی تره ولی از لحاظ پورت و پینگ آلمان
بقیه موارد هم که عرض کردم اگه اطلاع دارد ممنون میشم بفرمایید.

reza*
January 13th, 2014, 18:36
با سلام . سوختن هارد برای سری قبلی سرور ها بود که عمرشون به ته رسیده بود . سخت افزار های سری جدید بسیار مناسب هستن . رید رو میتونید حذف کنید دیتاسنتر اجباری سرور شما رو رید نمیکنه .

با توجه به اینکه وی ای پی هست زیاد نگران کپی رایت نباشید ولی در کل از این نظر به نظرم ovh بهتره .

به هر حال من میگم hetzner ولی اگه احساس میکنید پهنای باندش کمه ( که نباید احساس کنید ) ovh بگیرید .

mehrshad.ho
January 13th, 2014, 18:42
استفاده از هتزنر به دلیل
پورت بهتر
حساسیت کمتر
قیمت مناسب

البته فقط از سری های هارداینترپرایس استفاده کنید

Mr(s).Anonymous
January 13th, 2014, 18:43
سرور از هتزنر اما
از رید نرم افزار 0 و 1 استفاده نکنید.

awed
January 13th, 2014, 18:52
با سلام . سوختن هارد برای سری قبلی سرور ها بود که عمرشون به ته رسیده بود . سخت افزار های سری جدید بسیار مناسب هستن . رید رو میتونید حذف کنید دیتاسنتر اجباری سرور شما رو رید نمیکنه .

با توجه به اینکه وی ای پی هست زیاد نگران کپی رایت نباشید ولی در کل از این نظر به نظرم ovh بهتره .

به هر حال من میگم hetzner ولی اگه احساس میکنید پهنای باندش کمه ( که نباید احساس کنید ) ovh بگیرید .

استفاده از هتزنر به دلیل
پورت بهتر
حساسیت کمتر
قیمت مناسب

البته فقط از سری های هارداینترپرایس استفاده کنید

سرور از هتزنر اما
از رید نرم افزار 0 و 1 استفاده نکنید.
شرمنده که انقدر سوال میپرسم
خوب دوستان معلوم شد که هتزنر بهتره و با کار من مشکلی نداره الان سرور ex40 و ex60 کدومش رو انتخاب میکنید ؟ سی پیو ex60 ضعیف تره ولی 16 گیگ رم بیشتر داره و همچنین هزینه ستاپ نداره . از لحاظ سی پیو مشکلی پیش نمیاد؟

reza*
January 13th, 2014, 18:53
شرمنده که انقدر سوال میپرسم
خوب دوستان معلوم شد که هتزنر بهتره و با کار من مشکلی نداره الان سرور ex40 و ex60 کدومش رو انتخاب میکنید ؟ سی پیو ex60 ضعیف تره ولی 16 گیگ رم بیشتر داره و همچنین هزینه ستاپ نداره . از لحاظ سی پیو مشکلی پیش نمیاد؟

سی پیو مهم تره برای شما

hostfire
January 13th, 2014, 19:05
الان شما چه کاری میخوای بکشی از سرور؟
rar o unrar o dl دیگه؟
اگر برای این 3 کاره سی پی یو المان جواب گوی شماست
در پورت و کیفیت آلمان شک نکنید
سوختن هم ماله نزدیک به 3 سال پیش بود!

GateFa
January 13th, 2014, 19:14
به نطر من از سری px بگیرید.

AvalinHost
January 13th, 2014, 19:18
سری PX فوق العاده هست، مخصوصا مدل PX90 به بالا supermicro هستن.

hamedmj
January 13th, 2014, 19:20
جناب کی به شما گفته هزینه ستاپ هتزنر 20 هزار تومان است؟
مثلا،ex40 الان 49 یورو ستاپ داره :|

Sir.DarKNesS
January 13th, 2014, 19:27
OVH رو با Hetzner مقایسه می کنی ؟ خوب معلومه OVH بهتره!

hassan5099
January 13th, 2014, 19:30
سلام
ex40 هتزنر یکی از بهترین گرینه ها است cpu خیلی قوی داره

hamedmj
January 13th, 2014, 19:50

جناب میشه بگید دلیلتون برای این سخن پرگهر چیه؟ :|

پینگ، سرعت، قیمت هتزنر رو با او وی اچ مقایسه میکنید؟ :|

awed
January 13th, 2014, 20:59
الان شما چه کاری میخوای بکشی از سرور؟
rar o unrar o dl دیگه؟
اگر برای این 3 کاره سی پی یو المان جواب گوی شماست
در پورت و کیفیت آلمان شک نکنید
سوختن هم ماله نزدیک به 3 سال پیش بود!

میخوام تبدیلش کنم به 2 سرور مجازی ویندوز اولی با هارد 500 گیگ و رم 8 گیگ برای سایت موزیک و سرور دوم با هارد 3.5 ترا و رم 24 گیگ برای فیلم و سریال به صورت vip

به نطر من از سری px بگیرید.

قیمتش خیلی بالاست و بیشتر هزینه ستاپشه که کمر شکنه

سری PX فوق العاده هست، مخصوصا مدل PX90 به بالا supermicro هستن.
متاسفانه قیمت بالاست! مگر

جناب کی به شما گفته هزینه ستاپ هتزنر 20 هزار تومان است؟
مثلا،ex40 الان 49 یورو ستاپ داره :|

از کسی که میخواستم بگیرم مشخصات سروری که پست اول گذاشتم رو داد با اون هزینه البته سرور فکر کنم از سرور های قدیم باشه که هزینه ستاپ نداره و این 20 تومن هم خودش میخواد بگیره به همین دلیل که سرور فکر کنم قدیمی باشه پشیمون شدم که نکنه هاردش بسوزه ! البته میگم فکر کنم حالا صحبت نکردم ببینم که قدیمه یا سری جدید!

سلام
ex40 هتزنر یکی از بهترین گرینه ها است cpu خیلی قوی داره

بله عالیه فقط هزینه ستاپش یکمی گرونه . یه سوال دارم ازتون اینکه اگه رید رو بگیم نمیخواد 4 ترا هارد در دسترس هست حالا اگه پر شد قابلبت ارتقا رو داره یا باید یه سرور دیگه تهیه کرد؟

awed
January 13th, 2014, 21:01
والا ovh رو میگنم نصب مجازی ساز برای ما مبتدی ها یکمی سخته هم اینکه ممکنه به کپی رایت گیر بده حداقل هتزنر رو میشه با صحبت کردن از کپی رایت گذشت!

hostfire
January 13th, 2014, 21:09
میخوام تبدیلش کنم به 2 سرور مجازی ویندوز اولی با هارد 500 گیگ و رم 8 گیگ برای سایت موزیک و سرور دوم با هارد 3.5 ترا و رم 24 گیگ برای فیلم و سریال به صورت vip

قیمتش خیلی بالاست و بیشتر هزینه ستاپشه که کمر شکنه

متاسفانه قیمت بالاست! مگر

از کسی که میخواستم بگیرم مشخصات سروری که پست اول گذاشتم رو داد با اون هزینه البته سرور فکر کنم از سرور های قدیم باشه که هزینه ستاپ نداره و این 20 تومن هم خودش میخواد بگیره به همین دلیل که سرور فکر کنم قدیمی باشه پشیمون شدم که نکنه هاردش بسوزه ! البته میگم فکر کنم حالا صحبت نکردم ببینم که قدیمه یا سری جدید!

بله عالیه فقط هزینه ستاپش یکمی گرونه . یه سوال دارم ازتون اینکه اگه رید رو بگیم نمیخواد 4 ترا هارد در دسترس هست حالا اگه پر شد قابلبت ارتقا رو داره یا باید یه سرور دیگه تهیه کرد؟

شما 100% از هنزنر استفاده کن
ضمنان از فروشنده های معتبری مثل جناب سعادت اولین هاست و یوزر servervds.com آلمان رو خرید کنید که فکر میکنم اصلا هزینه ی ست آپ هم دریافت نمیکنن!
به ترتیب قوی ترین فروشنده ها نسبت بقیه فروشنده های آلمان هستند

hassan5099
January 13th, 2014, 21:16
بله میشه رید را برداشت
هارد هم میشه اضاف کرد

awed
January 13th, 2014, 21:50
شما 100% از هنزنر استفاده کن
ضمنان از فروشنده های معتبری مثل جناب سعادت اولین هاست و یوزر servervds.com آلمان رو خرید کنید که فکر میکنم اصلا هزینه ی ست آپ هم دریافت نمیکنن!
به ترتیب قوی ترین فروشنده ها نسبت بقیه فروشنده های آلمان هستند

والا چی بگم یه مقداری بی اعتماد هستم نسبت به فروشندگان تازه وارد. با نت افراز صحبت کردم گفتم از طریق پنل خودتون برام خرید کنید ولی گفتن فعلا نمیتونن سرور اختصاصی بگیرن بهترین گزینه مد نظرم بعد از اونا ایران سرور بود که اگه مشکلی پیش نیاد از اونا خرید میکنم، پارسال از طریق همین سایت با شایان عسگرپور آشنا شدم و چندین ماه سرور مجازی داشتم ازشون که آخرش سرور ها ترکید و فایلها رفت و خودشون هم متواری شدن :|
دوست ندارم دوباره یه همچین چیزی رو تجربه کنم :|

arc1o0
January 13th, 2014, 22:01
Ovh پشنهاد میشه

هتزنر صرفا به دلیل استفاده از سخت افزار دسکتاپ هست که قیمت هاش مناسب به نظر میاد!

وگرنه شما قیمت یک زئون 1245 ورژن 2 را با ovh مقایسه کنید!

یادتون باشه، هیچ کس نمیگه ماست من ترشه!

از نظر ما انتخاب صحیح ovh هستش

مهمترین علت پیشنهاد بنده هم ارائه آنتی دیداس کاملا رایگان + فایروال سخت افزاری رایگان روی تمامی سرور هاست!

Ovh علاوه برا این که بزگترین ارائه کننده خدمات دیتاسنتر در دنیاست یکی از بزرگترین پروایدر های پهنای باند هم هست.

در مورد مقایسه هم سرور های 50 یورو فرانسه 80-90 یورو در آلمان قیمت داره

نکته برتری دیگه ترافیک نا محدود فرانسه هستش در مقابل 20 ترابایت آلمان

awed
January 13th, 2014, 22:16
Ovh پشنهاد میشه

هتزنر صرفا به دلیل استفاده از سخت افزار دسکتاپ هست که قیمت هاش مناسب به نظر میاد!

مهمترین علت پیشنهاد بنده هم ارائه آنتی دیداس کاملا رایگان + فایروال سخت افزاری رایگان روی تمامی سرور هاست!

Ovh علاوه برا این که بزگترین ارائه کننده خدمات دیتاسنتر در دنیاست یکی از بزرگترین پروایدر های پهنای باند هم هست.

سروری که من گفتم از ovh دارای cpu e3-1225 هست که در مقابل پردازنده اینتل corei7-4770 که روی سرور ex40 هتزنر هست مقایسه کردم و پردازنده هتزنر بالاتر بود.

http://www.xum.ir/images/2014/01/13/cpu.png

هچنین من پردازنده هتزنر رو با مدلی که شما فرموده بودید مقایسه کردم باز هم کمی پردازنده e3-1245 ضعیف تر هست!

http://www.xum.ir/images/2014/01/13/1245.png

hostfire
January 13th, 2014, 22:28
Ovh پشنهاد میشه

من قصد بدی ندارم ولی با اشاره به این حرفتون میگم!این تعریف های شما مصداق بارز حرف خودتونه!
من برام تجربه شده حتی سرورهای با کیفیت چوپا و یا دیتاسنتری مثل ورد استریم و یا سینگل هاپ رو بیارن بذارن جلوی شما باز میگی OVH بهتره!

من نه تاحالا آلمان کار کردم و نه کار میکنم جز با دیتاسنتری جز دیتاسنتر های آمریکائی

شما چرا باور پدیر نیستید؟ آلمان هرچی نباشه هم پینگ عالی تری نسبت به فرانسه میده و هم سرعت پورتش عالی تره
ظمنان بنده خودم اصلا پردازنده های سری core رو قبول ندارم برای سرور! ولی نسبت به سه پردازنده ی 1240 1245 1230 هر مدل و هر ورژنیش(!) روی ورق آره ولی موقع کار core I7 بیشتر جواب گو هست!
--------------
دوسته عزیز استارتر!
جناب سعدتی که عرض کردم شرکت ثبت شده داره و فرد بسیار معتبریه
فرد دومی که معرفی کردم هم به همین منوال
ظمنان این رو بدونید هیچ سودی برای من نداره این تاپیک

servervds.com
January 13th, 2014, 22:58
با سلام

سرورهای هتزنر بسیار عالی هستند

سری حدید هارد اینترپرایس داره
سی پی مناسب
و نسبت به منابع یکی ازکمترین قیمت ها داره تا جاهای دیگر

حساسیت کمتری داره برای تورن....ت و وا-ررررز بهتر هست
پینگ بهتری داره

در مقایسه با او وی اچ از لحاظ سی پی یو ضعیف تره اما برای یک 2 سایت تفاوتی نداره الان چندین کاربر هستین رو همین سی پی وی هتزنر حدود 100 سایت دارن هاست و .....

پیشنهاد ما برای پایداری 100 % اگر میخواهید تا 1 سال راحت باشید برای پرت کیفیت و همه چیر پیشنهاد ما

لیزوب هست

تتمام کاربران ما ابتدا از المان خرید میکنن بعد که با کمبود پهنای باند موجه میشن میرن سمت لیزوب هلند

پرت 1 میتوانید 60 مگ دانلود کنید
در المان و فرانسه او وی اچ ماکس 30 مگ میتوانید دی ال کنید از سرور
...

برای مشاوره و سوالات بیشتر در تماس باشید

با تشکر

awed
January 13th, 2014, 23:10
با سلام

سرورهای هتزنر بسیار عالی هستند

سری حدید هارد اینترپرایس داره
سی پی مناسب
و نسبت به منابع یکی ازکمترین قیمت ها داره تا جاهای دیگر

حساسیت کمتری داره برای تورن....ت و وا-ررررز بهتر هست
پینگ بهتری داره

در مقایسه با او وی اچ از لحاظ سی پی یو ضعیف تره اما برای یک 2 سایت تفاوتی نداره الان چندین کاربر هستین رو همین سی پی وی هتزنر حدود 100 سایت دارن هاست و .....

پیشنهاد ما برای پایداری 100 % اگر میخواهید تا 1 سال راحت باشید برای پرت کیفیت و همه چیر پیشنهاد ما

لیزوب هست

تتمام کاربران ما ابتدا از المان خرید میکنن بعد که با کمبود پهنای باند موجه میشن میرن سمت لیزوب هلند

پرت 1 میتوانید 60 مگ دانلود کنید
در المان و فرانسه او وی اچ ماکس 30 مگ میتوانید دی ال کنید از سرور
...

برای مشاوره و سوالات بیشتر در تماس باشید

با تشکر

فعلا پرداخت هزینه های لیزوب برام امکان پذیر نیست بعد از یه مدت که بتونم هزینه سرور رو افزایش بدم منتقل میکنم البته هم سرور ovh هم سرور hetzner پورت 1 گیگ میدن و 200 مگ رو تضمین میکنن !

دوسته عزیز استارتر!
من از شما سپاسگذارم دوست عزیز و میدونم که فقط راهنما هستید ولی من هم فقط تجربه تلخی رو که داشتم گفتم حالا بررسی میکنم با توجه به اینکه هم شرکت ثبت شده و نماد اعتماد ملی دارند هر کدوم قیمت مناسب بدن، خرید رو از اونجا انجام میدم.

awed
January 13th, 2014, 23:12
دوستان از همتون تشکر میکنم و عذرخواهی از بابت سوال های زیاد . یه سوال دیگه دارم اینکه من یه سایت دانلود فیلم و سریال خارجی هم دارم میخوام بدونم اگه لینک مستقیم و vip هم درون اون سایت قرار بدم برای خارج امکان داره سرور بسته بشه در حالی که برای هر پست که داخل سایت قرار میدم درسته که کپی رایت رو نقض میکنم ولی یه گزینه به عنوان ریپورت آبیوز قرار دادم که اگه شکایت شخصی از فیلم ها و سریال ها بود به خودم برسه و از رو سایت بردارم . به نظرتون به مشکل بر نمیخوره ؟

arc1o0
January 13th, 2014, 23:17
من قصد بدی ندارم ولی با اشاره به این حرفتون میگم!این تعریف های شما مصداق بارز حرف خودتونه!
من برام تجربه شده حتی سرورهای با کیفیت چوپا و یا دیتاسنتری مثل ورد استریم و یا سینگل هاپ رو بیارن بذارن جلوی شما باز میگی OVH بهتره!

من نه تاحالا آلمان کار کردم و نه کار میکنم جز با دیتاسنتری جز دیتاسنتر های آمریکائی

شما چرا باور پدیر نیستید؟ آلمان هرچی نباشه هم پینگ عالی تری نسبت به فرانسه میده و هم سرعت پورتش عالی تره
ظمنان بنده خودم اصلا پردازنده های سری core رو قبول ندارم برای سرور! ولی نسبت به سه پردازنده ی 1240 1245 1230 هر مدل و هر ورژنیش(!) روی ورق آره ولی موقع کار core I7 بیشتر جواب گو هست!
--------------
دوسته عزیز استارتر!

سلام
اگر بنده قصد داشتم ماست ترش به ایشون بدم که دیگه نمی گفتم ماست ترش چیه:71:

دوست عزیز من چند بار تو تاپیک های محتلف اشاره کردم، وقتی میخواید 2 چیز رو مقایسه کنید باید تمام شرایط یکسان باشه ، بعد یک فاکتور از هر سرور رو مقایسه کنید!

این دیتاسنتر هایی که نام بردید فایروال رو چند میدن به شما؟

آنتی دیداس رو چند میدن به شما؟ تا چند گیگابیت نال نمی کنن؟ اصلا تا چند گیگابیت دوام میارن؟

سرور مشابه 1245 رو چند میدن به شما؟

شما کیفیت رو در چی تعریف می کنید؟

شما که با آلمان کار نکردید از کجا می دونید پینگ و پورت بهتره؟

شما 10 تا آی پی از آلمان با رنج مختلف بدید ، رندوم ، بنده هم 10 تا آی پی از رنج مختلف میدم، تست پینگ بگیرید؛ همه کاربران تست پینگ بگیرند، اگر آلمان پایین تر بود چرا نباید قبول کنم؟!

به نظر شما مقایسه آی 7 با زئون صحیح است؟

اشتباه نکنید دوست عزیز ، بنده به هیچ وجه کور کورانه تعریف نمی کنم

بنده هم می دونم نواقص هست تو او وی اچ - مثال همین پورت 200 سرور ها، که ما مجبور شدیم روی بیاریم به کلوکیشن ، برای یک آپ سنتر نیاز به پورت 1گیگ فول داشتیم با ترافیک حداقل 250 ترابایت روی هر سرور.

هر دیتاسنتری مزایا و معایبی داره و ما خوبی و بدی هر دیتا سنتری رو باید باهم ببینیم. نه این که من مزیت ها رو ببینم و شما معایب رو.

بنده این دیتا سنتر رو با توجه به نیاز و بودجه ای که داشتند به ایشون معرفی کردم،

در ضمن، بنده نگفتم هتزنر بد هستش یا ... - 2 تا مشکل داره، اول این که اکثر سایت های فیلم و دانلود ترافیک تموم می کنند - دوم این که گرون تره نسبت به فرانسه شما 2 تا سوپر میکرو رو مقایسه کنید ، نه این که بیاید کیس خونگی رو با یک سوپر میکرو مقایسه کنید.

مشکل بعد هم پهنای باند کل دیتا سنتر هست که اگه اشتباه نکنم 500 گیگ بوده ( اگه اشتباهه دوستان اصلاح کنن) این پهنای باند دربرابر چند تراپهنای باند او وی اچ کمتره و مشکل بعدی این که زیر دی داس کم میاره و فول میشه

مثل مشکلی که 1-2 ماه قبل پیش اومد و کم آوردن.

OmidX
January 13th, 2014, 23:19
دقیقا مثل شما بین این دو دیتاسنتر مونده بودم و OVH فرانسه رو انتخاب کردم !

منم سایت دانلود دارم و از hetzner هم سابقه خوبی ندارم‌ ! (یکبار کلا نابودم کرد! ، تقریبا ۲ یا ۳ سال پیش ...)

awed
January 13th, 2014, 23:24
دقیقا مثل شما بین این دو دیتاسنتر مونده بودم و OVH فرانسه رو انتخاب کردم !

منم سایت دانلود دارم و از hetzner هم سابقه خوبی ندارم‌ ! (یکبار کلا نابودم کرد! ، تقریبا ۲ یا ۳ سال پیش ...)

به خدا بد گیج شدم دوستان هر کدوم مزایا و معایبی رو میگن که قابل تامل هست . الان شما راضی هستید از سرور ؟ مشکلی از لحاظ کپی رایت ندارید؟
البته الان میگن هتزنر هاردهای باکیفیتی آورده که امکان از بین رفتن هارد رو به حداقل ممکن رسونده!

awed
January 13th, 2014, 23:26
جناب آقای
arc1o0 (http://www.webhostingtalk.ir/member/15618/)
سروری که در پست اول از ovh قرار دادم به نظرتون چطورره ؟ سخت افزار و قیمتش و همچنین اینکه شما که فعالیت بسیاری با این دیتا سنتر دارید از لحاظ کپی رایت به مشکل نمیخوریم ؟ و همچین چند پست بالاتر در مورد قرار دادن لینک در داخل سایت فیلم خارجی عرض کردم مشکل پیش نمیاد؟
بعد اینکه من از رید استفاده نمیکنم ، کیفیت هارد به چه صورت هست ؟ یهویی نسوزه بدبخت بشم
البته میگن آنتی دی داس رو به صورت رایگان تا 90 گیگ میده

OmidX
January 13th, 2014, 23:33
به خدا بد گیج شدم دوستان هر کدوم مزایا و معایبی رو میگن که قابل تامل هست . الان شما راضی هستید از سرور ؟ مشکلی از لحاظ کپی رایت ندارید؟
البته الان میگن هتزنر هاردهای باکیفیتی آورده که امکان از بین رفتن هارد رو به حداقل ممکن رسونده!

هنوز تحویل نگرفتم ، اما با تجربه ای ک از دیتاسنتر ovh کانادا دارم ، رفتم سر وقت دیتاسنتر فرانسه اش .

سرور کانادام مشکلی نداشته تا حالا ... از نظر کپی رایت در این دو دیتاسنتر خیالتون کلا راحت باشه !!!

اما در هر صورت یادتتون باشه ک رید 1 استفاده کنید ، رید 0 تو کار من و شما ریسکش بالاست .

awed
January 13th, 2014, 23:36
هنوز تحویل نگرفتم ، اما با تجربه ای ک از دیتاسنتر ovh کانادا دارم ، رفتم سر وقت دیتاسنتر فرانسه اش .

سرور کانادام مشکلی نداشته تا حالا ... از نظر کپی رایت در این دو دیتاسنتر خیالتون کلا راحت باشه !!!

اما در هر صورت یادتتون باشه ک رید 1 استفاده کنید ، رید 0 تو کار من و شما ریسکش بالاست .

رید 1 که هزینه بسیار زیادی داره چون هارد رو نصف میکنه و همچنین اینکه سرعت رو کاهش میده الان من 4 ترا فضا لازم دارم که بخواد رید 1 باشه باید 4 هارد 2 ترا بگیرم که خودش نزدیک ماهی نزدیک به 150 هزار تومن اضافه میکنه به قیمت سرور!

OmidX
January 13th, 2014, 23:42
رید 1 که هزینه بسیار زیادی داره چون هارد رو نصف میکنه و همچنین اینکه سرعت رو کاهش میده الان من 4 ترا فضا لازم دارم که بخواد رید 1 باشه باید 4 هارد 2 ترا بگیرم که خودش نزدیک ماهی نزدیک به 150 هزار تومن اضافه میکنه به قیمت سرور!

یه تحقیق درباره رید 0 و 1 بکنید ... چون رید 0 ریسک داره :d ، یک مشکلی برای یکی از هاردا پیش بیاد کل دیتای هر دو دیسک میپره ...

awed
January 13th, 2014, 23:46
یه تحقیق درباره رید 0 و 1 بکنید ... چون رید 0 ریسک داره :d ، یک مشکلی برای یکی از هاردا پیش بیاد کل دیتای هر دو دیسک میپره ...
رید 0 رو نگفتم منظورم این بود که اصلن دورش نمیرم :d چون فشار روی هر دو هارد رو بالا میبره و احتمالا سوختن هارد خیلی بالاست . 50 50 تقسیم میکنه این کار برای هاستینگ ها مناسبه نه من که 4 ترا فایل دارم :|

hamedmj
January 13th, 2014, 23:46
کی گفته هتزنر بیشتر از 30mb دانلود نداره؟ الان من ex60 رو دارم و با 90mb دانلود میکنه.
چرا شایعه میپراکنید ؟ :d

awed
January 13th, 2014, 23:50
کی گفته هتزنر بیشتر از 30mb دانلود نداره؟ الان من ex60 رو دارم و با 90mb دانلود میکنه.
تا 110 هم دانلود میده اونجوری که من پرسیدم چون 200 مگ رو تضمین کردن ، شوخی که نیست پورت 1 گیگ ها :d

arc1o0
January 13th, 2014, 23:50
جناب آقای
arc1o0 (http://www.webhostingtalk.ir/member/15618/)
سروری که در پست اول از ovh قرار دادم به نظرتون چطورره ؟ سخت افزار و قیمتش و همچنین اینکه شما که فعالیت بسیاری با این دیتا سنتر دارید از لحاظ کپی رایت به مشکل نمیخوریم ؟ و همچین چند پست بالاتر در مورد قرار دادن لینک در داخل سایت فیلم خارجی عرض کردم مشکل پیش نمیاد؟
بعد اینکه من از رید استفاده نمیکنم ، کیفیت هارد به چه صورت هست ؟ یهویی نسوزه بدبخت بشم
البته میگن آنتی دی داس رو به صورت رایگان تا 90 گیگ میده

سلام

1- سرور مناسب نیست!

پیشنهاد بنده سرور زیر هستش - شما به رم زیادی نیاز ندارید - پردازنده مهمتره تو این مورد که 1245

راندمان عملی پردازنده ها رو اینجا می تونید چک کنید PassMark Intel vs AMD CPU Benchmarks - High End (http://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html)

Intel Xeon E3-1245v2
4 c / 8 t
3.4 GHz+
32 Go
2x 2 To SATA
Hard
200 Mbps
1 Gbps

2- از نظر کپی رایت مشکلی نیست الان خیلی از سایت های فیلم و .... روی این دیتاسنتر قرار دارند و مشکلی نبوده

3- سروری که مشخصات دادم رید سخت افزاری داره که شما با توجه به نیازتون می تونید به شکل رید0 (4 ترا قابل استفاده) استفاده کنید یا کلا از رید استفاده نکنید. هیچ دیتا سنتری شما رو مجبور به استفاده از نوع خاصی رید نمی کند.

4- تمامی هارد های سرور های 32 گیگ توشیبا هستند و تا به امروز مشکل هارد ما نداشته ایم، اما برخی همکاران مشکل هارد گزارش کرده اند که خوب هیچ جا این احتمال صفر نیست

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f34/17974-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%7C-ovh-hetzner-sata-jpg

5- اصلا فرض کنید 50 گیگ، از هیچی که بهتره؟!

arc1o0
January 13th, 2014, 23:54

سلام

دوست عزیز دانلود شما داخل سرور 720 مگابیت یا 90 مگابایت است ، دانلود از سرور روی 200 مگابیت و به عبارتی 25 مگابایت لیمیت یا گارانتی شده است.

awed
January 13th, 2014, 23:56
سرور شما از لحاظ پردازنده کم نمیاره ؟ روزانه چقدر دانلود میشه ازش ؟

servervds.com
January 14th, 2014, 00:04
دوست عزیز

دانلود در سورهای هتزنر تا 110 مگ دانلود داره و مهم لینک دانلود هست که سرور ارائه دهنده بتواند جواب بدهد
و برای اپلود و یا دانلود از سرور 38 مگ میدهد اما اگر از هتزنر به هتزنر باشد تا 110 مگ دانلود میدهد

که او وی اچ نمیتونه

از یوزر ارک میپرسم ؟
و یک سوال تیکت های که در او وی اچ ارسال میشود چقدر زمان میبرد تا جواب بدهند ؟

hamedmj
January 14th, 2014, 00:08
سلام

دوست عزیز دانلود شما داخل سرور 720 مگابیت یا 90 مگابایت است ، دانلود از سرور روی 200 مگابیت و به عبارتی 25 مگابایت لیمیت یا گارانتی شده است.

جناب از لینک کچفلای بنده دست گرفتم. چه ربطی به سخنان شما داره؟

hamedmj
January 14th, 2014, 00:10
سرور شما از لحاظ پردازنده کم نمیاره ؟ روزانه چقدر دانلود میشه ازش ؟

ما برای مجازی سازی استفاده میکنیم. ولی سایت های فیلمی رو میزبانی میکنیم که +2000 دانلود در روز دارند و مشکلی از بابت سرور نبوده.

awed
January 14th, 2014, 00:13
ما برای مجازی سازی استفاده میکنیم. ولی سایت های فیلمی رو میزبانی میکنیم که +2000 دانلود در روز دارند و مشکلی از بابت سرور نبوده.
من هم میخوای 2 تا سرور مجازی ویندوز روش بزارم . بعد اینکه آهنگ که دانلود بشه که زیاد فشار نمیاره چون تازه تاسیس هست و فیلم هم دانلودش زیاد نیست شاید روزی 300 دانلود . فکر کنم منابع کافی باشه :| شما از رید استفاده میکنید ؟

hamedmj
January 14th, 2014, 00:17
من هم میخوای 2 تا سرور مجازی ویندوز روش بزارم . بعد اینکه آهنگ که دانلود بشه که زیاد فشار نمیاره چون تازه تاسیس هست و فیلم هم دانلودش زیاد نیست شاید روزی 300 دانلود . فکر کنم منابع کافی باشه :| شما از رید استفاده میکنید ؟

چون با وی ام ور سازگاری خوبی رید 1 نداره، استفاده نمیکنیم

awed
January 14th, 2014, 00:18
چون با وی ام ور سازگاری خوبی رید 1 نداره، استفاده نمیکنیم
منم میخوام استفاده نکنم چون فضای هارد برام مهمه با تحقیق که کردم هارد های اینترپرایس هتزنر کمترین ریسک رو داره.

arc1o0
January 14th, 2014, 00:22
دوست عزیز

دانلود در سورهای هتزنر تا 110 مگ دانلود داره و مهم لینک دانلود هست که سرور ارائه دهنده بتواند جواب بدهد
و برای اپلود و یا دانلود از سرور 38 مگ میدهد اما اگر از هتزنر به هتزنر باشد تا 110 مگ دانلود میدهد

که او وی اچ نمیتونه

از یوزر ارک میپرسم ؟
و یک سوال تیکت های که در او وی اچ ارسال میشود چقدر زمان میبرد تا جواب بدهند ؟

سلام جناب حسینی

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f34/17975-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%7C-ovh-hetzner-www-netiran-co_uplink-jpg

این ماکزیمم سرعتی است که بنده از سرور های 32 گیگ فرانسه داشته ام

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f34/17976-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%7C-ovh-hetzner-www-netiran-co_hp_intel_xeon_e3-12030v3-png

سرور مبدا، به شکل کلوکیشن از برند اچ پی و در آلمان واقع شده است، سرور مقصد یک miniSP ساده با 16+3 وی پی اس فعال و در فرانسه واقع شده است.

و اما در مورد تیکت ها، شما که بهتر از ما در جریانید،:

کانادا: بستگی به نوع مشکل شما دارد - از نظر تجربی 5-60 دقیقه

فرانسه : شنبه و یکشنبه پاسخ داده نمیشود و فقط تیم Emergency حضور دارند که پاسخ گویی به تیکت ها اگر مشکل از سمت دیتا سنتر نباشد مشمول هزینه خواهد بود - سایر روز ها 24-48 ساعت که البته این مقدار تا 2 هفته نیز رسیده بود ( تابستان)

نکته اینجاست که شاید ماهی 1 بار هم تیکت نزنیم.

سپاس

hamedmj
January 14th, 2014, 00:23
منم میخوام استفاده نکنم چون فضای هارد برام مهمه با تحقیق که کردم هارد های اینترپرایس هتزنر کمترین ریسک رو داره.

100%. خواستید براتون میتونم تهیه کنم. پیشنهاد من ex60 هست. چون دیفالت ستاپ نداره و قیمت مناسبی هم داره. حدود 270-80 هست.

arc1o0
January 14th, 2014, 00:25
جناب از لینک کچفلای بنده دست گرفتم. چه ربطی به سخنان شما داره؟

سلام

دوست عزیز شما یک تحقیق در مورد Uplink یا دانلود از سرور بکنید.

تفاوت بین دانلود از سرور با دانلود کردن فایل داخل سرور از زمین است تا آسمان

OmidX
January 14th, 2014, 00:29
سلام

1- سرور مناسب نیست!

پیشنهاد بنده سرور زیر هستش - شما به رم زیادی نیاز ندارید - پردازنده مهمتره تو این مورد که 1245

Intel Xeon E3-1245v2
4 c / 8 t
3.4 GHz+
32 Go
2x 2 To SATA
Hard
200 Mbps
1 Gbps

آقا یک سؤال ، این سروری ک معرفی کردید ، اینه SYS-E32-4 (http://www.soyoustart.com/offres/sys-e32-4.xml) ؟؟؟؟

hamedmj
January 14th, 2014, 00:30
سلام

دوست عزیز شما یک تحقیق در مورد Uplink یا دانلود از سرور بکنید.

تفاوت بین دانلود از سرور با دانلود کردن فایل داخل سرور از زمین است تا آسمان

مگه بنده منکر این قضیه شدم؟
میشه لینکی که از هتزنر دانلود کردید رو بدید تا ما هم تست بکنیم ؟ :) + یک لینک از او وی اچ فرانسه برای تست.
arc1o0
January 14th, 2014, 00:32
آقا یک سؤال ، این سروری ک معرفی کردید ، اینه SYS-E32-4 (http://www.soyoustart.com/offres/sys-e32-4.xml) ؟؟؟؟

سلام

خیر قربان

این یکیه Serveur SYS-E32-3 - So you Start (http://www.soyoustart.com/offres/sys-e32-3.xml)

arc1o0
January 14th, 2014, 00:39
مگه بنده منکر این قضیه شدم؟
میشه لینکی که از هتزنر دانلود کردید رو بدید تا ما هم تست بکنیم ؟ :) + یک لینک از او وی اچ فرانسه برای تست.
==>کی گفته هتزنر بیشتر از 30mb دانلود نداره؟ الان من ex60 رو دارم و با 90mb دانلود میکنه.

لینکی که دانلود کردیم از هتزنر نبود، سرور مربوط به یک آپلود سنتر هستش که هنوز راه اندازی نشده و فقط جهت تست بود.

با توجه به ترافیک نا محدود روی OVH پورت ها روی 200 لیمیت شده و عملا شما بالاتر از 25 مگابایت نمی تونید دانلود کنید

ولی دانلود داخل سرور محدودیتی ندارد و همان طور که در پست قبلی اسکرین شات قرار دادم تا 122 مگابایت هم داخل سرور دانلود داشتیم.

موفق باشید

hostfire
January 14th, 2014, 00:40
سلام
اگر بنده قصد داشتم ماست ترش به ایشون بدم که دیگه نمی گفتم ماست ترش چیه:71:

دوست عزیز من چند بار تو تاپیک های محتلف اشاره کردم، وقتی میخواید 2 چیز رو مقایسه کنید باید تمام شرایط یکسان باشه ، بعد یک فاکتور از هر سرور رو مقایسه کنید!

این دیتاسنتر هایی که نام بردید فایروال رو چند میدن به شما؟

آنتی دیداس رو چند میدن به شما؟ تا چند گیگابیت نال نمی کنن؟ اصلا تا چند گیگابیت دوام میارن؟

سرور مشابه 1245 رو چند میدن به شما؟

شما کیفیت رو در چی تعریف می کنید؟

شما که با آلمان کار نکردید از کجا می دونید پینگ و پورت بهتره؟

شما 10 تا آی پی از آلمان با رنج مختلف بدید ، رندوم ، بنده هم 10 تا آی پی از رنج مختلف میدم، تست پینگ بگیرید؛ همه کاربران تست پینگ بگیرند، اگر آلمان پایین تر بود چرا نباید قبول کنم؟!

به نظر شما مقایسه آی 7 با زئون صحیح است؟

اشتباه نکنید دوست عزیز ، بنده به هیچ وجه کور کورانه تعریف نمی کنم

بنده هم می دونم نواقص هست تو او وی اچ - مثال همین پورت 200 سرور ها، که ما مجبور شدیم روی بیاریم به کلوکیشن ، برای یک آپ سنتر نیاز به پورت 1گیگ فول داشتیم با ترافیک حداقل 250 ترابایت روی هر سرور.

هر دیتاسنتری مزایا و معایبی داره و ما خوبی و بدی هر دیتا سنتری رو باید باهم ببینیم. نه این که من مزیت ها رو ببینم و شما معایب رو.

بنده این دیتا سنتر رو با توجه به نیاز و بودجه ای که داشتند به ایشون معرفی کردم،

در ضمن، بنده نگفتم هتزنر بد هستش یا ... - 2 تا مشکل داره، اول این که اکثر سایت های فیلم و دانلود ترافیک تموم می کنند - دوم این که گرون تره نسبت به فرانسه شما 2 تا سوپر میکرو رو مقایسه کنید ، نه این که بیاید کیس خونگی رو با یک سوپر میکرو مقایسه کنید.

مشکل بعد هم پهنای باند کل دیتا سنتر هست که اگه اشتباه نکنم 500 گیگ بوده ( اگه اشتباهه دوستان اصلاح کنن) این پهنای باند دربرابر چند تراپهنای باند او وی اچ کمتره و مشکل بعدی این که زیر دی داس کم میاره و فول میشه

مثل مشکلی که 1-2 ماه قبل پیش اومد و کم آوردن.

نه عزیز من :)
اول از همه مشخص کنم
من با آلمان کار نکردم ولی از همکاران سرور مجازی داشتم و الانم دارم
ولی با ovh مستقیم کار کردم قبل از سال 2012 که شما 2 سال مشغول کار شرکتی بودی که اصلا ربط به کار الانتون نداشت بنده با OVH به صورت مستقیم کار کردم
زمانی که وت 18 درصد نبود 6 درصد بود
بله فکر نکنید چون اندازه ی دیتاسنتر OVH بزرگه دال بر خوب بودنشه
جواب تمامی سوالاتتون راجع به آلمان رو میذارم بر عهده ی جناب حسینی
مقایسه شما همیشه بر حسب کاغذ بوده! و هیچ حرف میدانی ای نمیزنید(باره اول میگید 10 ای پی بیارید پینگ بگیریم)
من یک سرور آلمان Core I7 4770 میارم شما یک سرور 1245 ورژن 3
بنده 2 تا یوزر مولتی کشی میارم شما ببینیم قدرت کدوم پردازنده بیشتره

حتی روی کاغذ هم بخواید حساب کنید I7 4770 از 1245 فوی تره!
خدمت شما
ARK | Compare Intel® Products (http://ark.intel.com/compare/75462,75123)
----------------------
بریم مسئله تیکت!من از دوستان شندیم المان 40الی 45 دقیق به تیکت جواب میده ولی تجربه داشتم OVH روزی 1 عدد تیکت من رو جواب داده!
حرف های شما راجع به I7 برای من جالبه
بنده به شخصه 1240 ورژن 2 رو رو سیستم خانگی تست کردم رو مین سوپر میکرو!برای رندر 18.000 فریم در Vray نزدیک به 4 روز من رو معطل کرد!
ولی I7 920 این عمل رو در عرض 2 روز 8 ساعت انجام داده دقیق رو همون فریم ها!
شما اگر به دید فروش سرور و ویرچوالیزه یا هاستینگ اونم از راه دور به سرور نگاه میکنید بنده برای کارم با این سرور ها کار کردم از نزدیک در دیتاسنتر hostkey روسیه!

arc1o0
January 14th, 2014, 00:52
حتی روی کاغذ هم بخواید حساب کنید I7 4770 از 1245 فوی تره!

برادر من،

من کجا گفتم 1245 قوی تره آخه؟!

من گفتم مقایسه این دو تا صحیح نیست!

ملاک بنده هم بزرگترین سایت بنچمارک هستش PassMark Intel vs AMD CPU Benchmarks - High End (http://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html)

اگه قرار بود که همه چیز رو همه کس امتحان کنند که ما باید الان درجا میزدیم

servervds.com
January 14th, 2014, 01:18
سلام جناب حسینی

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f34/17975-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%7C-ovh-hetzner-www-netiran-co_uplink-jpg

این ماکزیمم سرعتی است که بنده از سرور های 32 گیگ فرانسه داشته ام

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f34/17976-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%7C-ovh-hetzner-www-netiran-co_hp_intel_xeon_e3-12030v3-png

سرور مبدا، به شکل کلوکیشن از برند اچ پی و در آلمان واقع شده است، سرور مقصد یک miniSP ساده با 16+3 وی پی اس فعال و در فرانسه واقع شده است.

و اما در مورد تیکت ها، شما که بهتر از ما در جریانید،:

کانادا: بستگی به نوع مشکل شما دارد - از نظر تجربی 5-60 دقیقه

فرانسه : شنبه و یکشنبه پاسخ داده نمیشود و فقط تیم Emergency حضور دارند که پاسخ گویی به تیکت ها اگر مشکل از سمت دیتا سنتر نباشد مشمول هزینه خواهد بود - سایر روز ها 24-48 ساعت که البته این مقدار تا 2 هفته نیز رسیده بود ( تابستان)

نکته اینجاست که شاید ماهی 1 بار هم تیکت نزنیم.

سپاس

سلام
و خسته نباشید

ادرس لینک اعلام کنید لطفا

سلام

خیر قربان

این یکیه Serveur SYS-E32-3 - So you Start (http://www.soyoustart.com/offres/sys-e32-3.xml)

شما اعلام کردی sys 3 هست
در سایت علام کرده که سی پی یو این سرور 1245 خواهد بود اما شما مشخصاتی که نشان دادید

1 سروری نشان دادید که 4 هسته داره مدل سی پی یو 1230 چهار هسته دارد در صورتی که 1245 8 هسته دارد
پس دیتا سنتر در دادن مشخصات کوتاهی کرده :105:

برادر من،

من کجا گفتم 1245 قوی تره آخه؟!

من گفتم مقایسه این دو تا صحیح نیست!

ملاک بنده هم بزرگترین سایت بنچمارک هستش PassMark Intel vs AMD CPU Benchmarks - High End (http://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html)

اگه قرار بود که همه چیز رو همه کس امتحان کنند که ما باید الان درجا میزدیم

درمورد لینک که دادید

دقت کنید سی پی یو هم از 4770 رنک کمتری اورده 17977

دیتا سنتر او وی پی اچ 2 روز که جواب نمیده و تیکت هم که اعلام میکنید 2 هفته هم جواب نداده اند

من عکس میذارم که نشون میده 4470 چقدرتی دارد تا 1230 او وی پی اچ

17978

کمی دقت کنید سی پی یو 1230 نسبت به 4470 کمتر هست
و بحث تمام میکنم

چون او وی اچ فرانسه هیچ برتری به هتزنر ندارد از لحاظ
قیمت
و منابع نسبت به قیمت
و عدم پاسخ گوی مناسب در زمان مناسب او وی اچ که شده 2 هفته جواب نده به هتزنر که زیر 15 دقیقه جواب تیکت میدهد

delta
January 14th, 2014, 01:48
با عرض پوزش این همه حرف زدید فقط در حد تئوری! تو کاغذ بازی و قدرت و ... دارید با هم کل میندازید. یکیتون نیومد بگه عزیز کدام لوکیشن برای مصرف تو ایران بهتره!! دقیقا شده ماجرای سرورهای رداستیشن.سرورهای غولی دارند.کسی هم نمیتونه بدیشو بگه.اما ماهانه چندین بار پورتش تو ایران بسته میشه و هربار تاپیکی میبینیم که سایتها بالا نمیان و نشون نمیدند و دانلود قطع شده و... خوب عملا نمیشه گفت سرور مشکل داره.مشکل از جای دیگر هست اما هر چی هست بالاخره مشکل هست..

الان هم قضیه شما شده همین.اما نظر شخصی خودم که 4 سال با هتزنر و ovh برای سایت دانلود ازش استفاده کردم.. کم کم 7 بار از دوستان هاستینگ و بروبچ از ovh سرور گرفتم هربار با مشکل قطعی و کم اوردن سرور روبرو بودیم.سرعتش واقعا عالی بود اما خوب واقعا دل پری ازش دارم.هر بار هم هاستینگ محترمه یک چیزی میگفت و ما هم خودمون رو به خریت میزدیم چون چاره ای نبود..
الان 2 ساله دارم هتزنر استفاده میکنم.دروغ چرا قدرت سرورهای ovh رو نداره.مجبورن همیشه باید لایت اسپید و محدودیت دانلود و.. بزارم بعد فعالش کنم.ولی خوب در عوض مشکل قطعی آنچنانی و اعصاب خوردکنی نداشتیم.

ختم کلام: با این که الان دارم هتزنر استفاده میکنم اما روراست بگم به خاطر قیمتش هست بیشتر.نه فقط من بقیه هم فقط به خاطر قیمت دارند از ovh و هتزنر استفاده میکنند وگرنه اولین گزینه بنده لوکیشن هلند لیزوب بود..دیگران هم اگر پولشو داشتند و میصرفید گزینه های بسیار بهتری تو دنیا وجود داره..

Ramin
January 14th, 2014, 01:54
سلام

دوستان لطف کنید تا حد امکان از کل کل و بحث های خیلی جزئی و انحراف موضوع اضلی تاپیک در انجمن خودداری فرمائید.
اگر لطف کنید و ادامه این بحث را از طرق دیگری پیگیری فرمائید سپاس گزارم.

با تشکر

AvalinHost
January 14th, 2014, 02:02
سلام
همکاران عزیز، هرکی داره نون خودشو میخوره و مشتری برای همه هست!
کسی که OVH بخواد با میل و رقبت خودش میخره و کسی هم که Hetzner بخواد همینطور!
شب خوش

servervds.com
January 14th, 2014, 02:02
پیشنهاد اول ما هم برای سایت دانلود همین لیزوب هست و پیشنهاد دادیم
بودجه ندارند این دوست عزیز

arc1o0
January 14th, 2014, 02:13
شما اعلام کردی sys 3 هست
در سایت علام کرده که سی پی یو این سرور 1245 خواهد بود اما شما مشخصاتی که نشان دادید

1 سروری نشان دادید که 4 هسته داره مدل سی پی یو 1230 چهار هسته دارد در صورتی که 1245 8 هسته دارد
پس دیتا سنتر در دادن مشخصات کوتاهی کرده :105:

سلام - تشکر

1- سوء تفاهم نشه - سروری که بنده به استارتر پیشنهاد دادم مربوط به سو یو استارد بود که جناب OmidX لینک اون رو میخواستند.

2- تمامی سرور های OVH سوپر میکرو هستند و اچ پی یا دل ارائه نمیشه.

3- از سرور اچ پی که اشاره کردید جهت تست پورت سرور 32 گیگ فرانسه استفاده شده و ربطی به او وی اچ نداشت. سرور اچ پی پورت 1 گیگ اختصاصی 2 طرفه داشت.

4 - 1230 و 1245 چهار هسته دارند و 8 ترید

5- اشتباه متوجه شده اید. دیتاسنتر کمکاری نکرده

6- بنده هیچ جایی ادعا نکردم که 1245 راندمان بالاتری نسبت به آی7 دارد

7- پشتیبانی ضعیف فرانسه را قبول داریم - اما در مورد کانادا به هیچ وجه صادق نیست - سرور ها ظرف 15-20 دقیقه تحویل می شود. تیکت ظره 5-60 دقیقه بسته به نوع مشکل یا درخواست پاسخ داده میشه و گاهی اوقات اونقدر سریع هستش که احساس گفتگوی آنلاین دارید.

8 - از برتری هایی که می توان یاد کرد: فایروال سخت افزاری رایگان، آنتی دی داس رایگان، ترافیک نا محدود - آپتایم بسیار بالا - امکان تهیه آی پی با مشخصات 14 کشور - امکان تهیه آی پی تا 256 عدد - حذف شدن پروفشنال یوز یا همان فلکسی پک - قیمت هم نسبت به کل دنیا ارزانترین است.

awed
January 14th, 2014, 09:01
از همه دوستان تشکر میکنم ولی تا اینجا که پیش رفت تمایل من به سرور های هتزنر است چون فکر میکنم که راحت تر باشم باهاش حداقل دوستان بحث تیکت رو مطرح کردن اگه مشکلی پیش بیاد میشه راحت تر بحث کرد و مشکل رو رفع کرد برای سایت دانلود به صورت vip هم پردازنده کم نمیاره ، هارد هم که کلاس اینترپرایس اومده که امکان سوختن رو به حداقل رسونده ، الان من قصد خرید از هتزنر رو دارم ولی چند سوال دیگه که قبلا هم پرسیدم ولی بحث بین دوستان داغ بود و فراموش شد.
اینکه فرض رو بر این بزاریم که سرور رو سفارش دادم و تحویل گرفتم بعد از چند ماه میتونم هارد رو ارتقا بدم یا اینکه رید رو اضافه کنم؟
و دوم اینکه درباره سایت دانلود فیلم و سریال خارجی به صورت vip بود که من یه سایت دانلود فیلم و سریال خارجی هم دارم اگه لینک مستقیم رو درون اون سایت قرار بدم به صورت وی آی پی و همچنین برای هر پستی که میدم یه گوشه از پست قسمت ریپورت آبیوز بزارم که اگه مشکلی کسی داشت به خودم بگه مشکلی برای سرور از لحاظ کپی رایت پیش نمیاد که یهو ببندنش یا ساسپند کننن ؟

delta
January 14th, 2014, 10:32
ببین داداش منم سایت دانلود دارم vip .. همینجا بهت بگم سرور خصوصی بگیری بدجوری میره رو اعصابت.چون سرور خصوصی هزینه های اضافی جداگانه داره و حتی اگر بخری باید یک پشتیبان هم استخدام کنی مراقبش باشه.شما نیاز به یک سرور مجازی قدرتمند داری.میتونی حتی سرور نیمه اختصاصی بخری..یعنی هاستینگ یک سرور خصوصی میخره نصفشو در اختیارت میزاره اما کانفیگ و نگهداری و پشتیبانیشم با خودشه..اما خصوصی بخری همه اینا میفته گردنت.
شما یک سرور مجازی قدرتمند مثلا 16 گیگ رم با هارد 2 ترا و.. بگیر.براش یک پنل دایرکت ادمین بخر ماهی 20 تومان میفته..بعدشم بده برای انجینکس یا لایت اسپید بنصبند تمام..

در مورد ساپسنت هم بگم به شخصه رو سرورهای امریکایی انواع ویندوز و.. گذاشته بودم برای دانلود.ایبوزی نخواهد امد.معمولا برای هاستهای فایل هاستینگ گذارشی ارسال نمیشه وگرنه تا الان رپیدشیر و.. باید بارها میبستند سایتشون رو..مخصوصا مال شما که vip هست و اختصاصی.. سایت رو بله ممکنه بنندند اما برای فایل هاستینگ تو این 8 سال هیچ اخطاری به شخصه از دیتاسنتری نگرفتم. پس از نظر ایبوز و..زیاد فکرش رو نکن..
در ضمن برای ایبوز برای فایل اگر فایلت مورد دار باشه سرور رو قطع نمیکنند.اول بهت ایمیل میدند ان فایل رو 24 ساعته برداری..برش نداری بعد خاموش میکنند

awed
January 14th, 2014, 10:39
ببین داداش منم سایت دانلود دارم vip .. همینجا بهت بگم سرور خصوصی بگیری بدجوری میره رو اعصابت.چون سرور خصوصی هزینه های اضافی جداگانه داره و حتی اگر بخری باید یک پشتیبان هم استخدام کنی مراقبش باشه.شما نیاز به یک سرور مجازی قدرتمند داری.میتونی حتی سرور نیمه اختصاصی بخری..یعنی هاستینگ یک سرور خصوصی میخره نصفشو در اختیارت میزاره اما کانفیگ و نگهداری و پشتیبانیشم با خودشه..اما خصوصی بخری همه اینا میفته گردنت.
شما یک سرور مجازی قدرتمند مثلا 16 گیگ رم با هارد 2 ترا و.. بگیر.براش یک پنل دایرکت ادمین بخر ماهی 20 تومان میفته..بعدشم بده برای انجینکس یا لایت اسپید بنصبند تمام..

در مورد ساپسنت هم بگم به شخصه رو سرورهای امریکایی انواع ویندوز و.. گذاشته بودم برای دانلود.ایبوزی نخواهد امد.معمولا برای هاستهای فایل هاستینگ گذارشی ارسال نمیشه وگرنه تا الان رپیدشیر و.. باید بارها میبستند سایتشون رو..مخصوصا مال شما که vip هست و اختصاصی.. سایت رو بله ممکنه بنندند اما برای فایل هاستینگ تو این 8 سال هیچ اخطاری به شخصه از دیتاسنتری نگرفتم. پس از نظر ایبوز و..زیاد فکرش رو نکن..
در ضمن برای ایبوز برای فایل اگر فایلت مورد دار باشه سرور رو قطع نمیکنند.اول بهت ایمیل میدند ان فایل رو 24 ساعته برداری..برش نداری بعد خاموش میکنند
الان سرور اختصاصی رو که میخوام بگیرم با سیستم عامل لینوکس centos و کنترپنل دایرکت ادمین میدن ! دایرکت ادمین خوبه ولی برای کار من حتما سرور ویندوز باید باشه اگه بخوام از دایرکت ادمین استفاده کنم باید یه وی پی اس ویندوز هم بگیرم خوب چه کاریه مجازی ساز نصب میکنم بعدش اینکه الان سرور نیمه اختصاصی یا مجازی با هارد 6 ترا قیمتش دو برابر سرور اختصاصی میشه و همچنین اینکه منابع هم نصف هست.
در مورد سایت خارجی اینکه دانلود فیلم و سریال هست و پرداخت vip از طریق پی پال صورت میگیره:| ولی میترسم که اگه لینک ها رو بزارم اونجا سرور بسته بشه سایت فیلم ایرانی و موزیک هم از دست بدم :|

smhnw
January 14th, 2014, 11:05
از نظر من آلمان بهتره !

iNicz.Com
January 14th, 2014, 18:25
دوستان من برای سایت دانلودم که به صورت vip هست و همچنین سایت رایگان موزیک میخوام سرور اختصاصی بگیرم .

بعد از کلی تحقیق و خوندن تاپیک ها بعضی ها گفتن هتزنر بعضی ها هم گفتن ovh فرانسه به هر حال اینکه من این سرور ها رو مد نظرم هست به نظر شما مشکلی نداره . از لحاظ کپی رایت کدومشون گیر میدن کمتر و اینکه سرور های جدید هتزنر دارای رید 1 هستند که برای حجم بالا به نظرم مناسب نیست مثلا الان هارد 4 ترا فقط 2 ترا قابل استفاده است که من حداقل 4 ترا فضا میخوام دستم باشه . حالا میشه سرور های هتزنر رو که رید دارند بدون رید سفارش داد؟
مورد بعدی اینکه میگن هارد سرور های هتزنر میسوزه و قابل اطمینان نیست الان هارد ها که اینترپراز هست بازم این مشکل هست . از لحاظ هارد کدوم دیتاسنتر قابل اطمینان تره ؟ و امکان ارتقا هارد در کدوم دیتاسنتر وجود دارده؟

cpu :
Xeon W3 565

ترافیک نامحدود
کنترل پنل دایرکت ادمین
رید 1 نرم افزاری

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ترافیک 20 ترا
کنترل پنل دایرکت ادمین
رید 1 نرم افزاری

با سلام

بنده سال هاست که با هر 2 دیتاسنتر سرور دارم و در اختیار کاربران قرار دادم و طبق تجربه بنده برای دانلود ovh به دلیل پهنای باند اضافی بهتره و دلیل دوم هارد های خوب ovh هستش . المان هم خوبه ولی درصد سوختگی بالاتری دارند

awed
January 14th, 2014, 18:59
دوستان میشه چند ماه بعد از تحویل سرور هارد رو افزایش داد ؟

servervds.com
January 14th, 2014, 19:17
باسلام

بله
میشود

هارد های سرور های هتزنر رید نیست سری ای اکس

اکثر کاربران ما ویندوز استفاده میکنند تا بتوانند از ان برای انکد کردن و ... استفاده کنند

awed
January 14th, 2014, 19:25
باسلام

بله
میشود

هارد های سرور های هتزنر رید نیست سری ای اکس

اکثر کاربران ما ویندوز استفاده میکنند تا بتوانند از ان برای انکد کردن و ... استفاده کنند
واقعا ممنونم که بدون هیچ چشم داشتی به سوالات پاسخ میدید.
سرور های جدید که رید 1 هستند آیا برای سایتی مثل مال من مناسبن با حجم داده حدود 4 ترا بایت سرعت کم نمیشه چون من شنیدم که از سی پیو برا رید استفاده میکنه! و اینکه ایا واقعا اطمینان رو به آدم میده که اطلاعاتش از دست نره ، شما خودتون پیشنهاد میدین رید 1 رو برای حجم بالای اطلاعات؟

iNicz.Com
January 14th, 2014, 21:00
واقعا ممنونم که بدون هیچ چشم داشتی به سوالات پاسخ میدید.
سرور های جدید که رید 1 هستند آیا برای سایتی مثل مال من مناسبن با حجم داده حدود 4 ترا بایت سرعت کم نمیشه چون من شنیدم که از سی پیو برا رید استفاده میکنه! و اینکه ایا واقعا اطمینان رو به آدم میده که اطلاعاتش از دست نره ، شما خودتون پیشنهاد میدین رید 1 رو برای حجم بالای اطلاعات؟
بله رید 1 نرم افزاری مصرف سیپی یو بالایی داره . ما خودمون الان برای سایت هایی همچون rodfile و rioupload که برای دانلود هستند سرور ارائه میدیم که از ovh هستند و رید 1 استفاده میکنند . برای دانلود رید 1 مناسب هستش

mashadp30
January 16th, 2014, 04:04
با توجه به تجربه ي چند ساله بنده با هر دو ديتاسنتر پيشنهاد ميكنم از ovh استفاده كنيد. بهتره از لحاظ دانلود و كپي رايت

باز هم اين نظر بنده هستش

سؤالي بود در خدمتم.

Mr.Te0
January 16th, 2014, 05:55
به نظر بنده بین این دو دیتا سنتر کیفیت پورت هتزنر بهتره ... پینگش نسبت به ایران بهتره و بیشتر مناسب کار شما میباشد.

awed
January 17th, 2014, 10:11
از همه دوستان تشکر میکنم
بعد اینکه شرکت های معروف ارائه سروریس در این زمینه رو همه میشناسیم که فقط قیمت اسم شرکتشون رو میگیرن بهتر نیست یه تاپیک ایجاد بشه که تمامی فروشنده ها بیان و خودشون رو معرفی کنن که آدم در انتخاب برای خرید دچار تردید نشه .
الان من قصد خرید دارم دوستانی که کسب و کارشون به صورت شرکتی هست و چندیدن نفر هستند رو چطوری باید پیدا کنم شرکتی بودن به این دلیل که اگه کل کار و سرور رو دست یه شخص که در منزل کار میکنه باشه ممکنه هزاران انتفاق بیفته که سرور من در خطر هست مثلا خدای نکرده طرف تصادف کنه یا مریض بشه یا یه مشلکل تو نتش پیش بیاد و تو زمان قطعی برای منم مشکل پیش بیاد خب اینها برای من خطر سازه .
بعد سوال بعدی اینه که من اگر خودم مستقیم خرید کنم از هتزنر برای جلوگیری از موارد گفته شده و برای مدیریت و رسیدگی به آبیوز و نصب کانفینگ مورد نیاز کسی از دوستان در قبال دریافت وجه این کار رو انجام میده ؟

servervds.com
January 17th, 2014, 10:21
با سلام
در بخش مربوط درخواست سرور درخواست بدهید تا افر بدهیم
در مورد سوال هم بله شرکت های چند نفره بهتر هستند ...

و سوال اخر برای کانفیگ در صورت نیاز درخدمتیم

با تشکر

awed
January 17th, 2014, 10:28
با سلام
در بخش مربوط درخواست سرور درخواست بدهید تا افر بدهیم
در مورد سوال هم بله شرکت های چند نفره بهتر هستند ...

و سوال اخر برای کانفیگ در صورت نیاز درخدمتیم

با تشکر
ممنون از پاسختون
من توی همین تاپیک اعلام کردم که بعدا امکان ارتقا هست مثلا من سرور رو میخرم 200 تومن هزینه ستاپ میدم الان میام هارد رو 2 ماهه پر میکنم میخوام ارتقا بدم هارد رو که دوستان اعلام کردند میشه ولی من از شرکت های بزرگ هم همین سوال رو کردم و اونا گرفتن که نمیشه ارتقا دارد باید سرور جدید خریداری کنید و منتقل کنید.
الان اگه نمیشه ارتقا داد من اول باید یه سرور معمولی بدون هزینه ستاپ بخرم که سنگین نشه بعد که منتقل میخوام بکنم یه سرور خوب بگیرم ؟ بعد توی انتقال 2 ترا فایل مشکلی پیش نمیاد ؟ چقدر طول میکشه ؟

OmidX
January 17th, 2014, 10:34
ممنون از پاسختون
من توی همین تاپیک اعلام کردم که بعدا امکان ارتقا هست مثلا من سرور رو میخرم 200 تومن هزینه ستاپ میدم الان میام هارد رو 2 ماهه پر میکنم میخوام ارتقا بدم هارد رو که دوستان اعلام کردند میشه ولی من از شرکت های بزرگ هم همین سوال رو کردم و اونا گرفتن که نمیشه ارتقا دارد باید سرور جدید خریداری کنید و منتقل کنید.
الان اگه نمیشه ارتقا داد من اول باید یه سرور معمولی بدون هزینه ستاپ بخرم که سنگین نشه بعد که منتقل میخوام بکنم یه سرور خوب بگیرم ؟ بعد توی انتقال 2 ترا فایل مشکلی پیش نمیاد ؟ چقدر طول میکشه ؟

بعدا ک نمیشه ارتقا داد ، اما الان میشه ! ، میتونید موقع سفارش هارد رو 2x2TB کنید .

من ۶۰۰ گیگ نرم افزار رو از آلمان منتقل کردم کانادا (OVH) ... مشکلی نبود ...

servervds.com
January 17th, 2014, 10:37
میتوان هارد افزایش داد اما ارتقا خیر چون هزینه هزینه ان بسیار هست
در هتزنر
شما هارد سرور 4 ترا دارید و میخواهید 3 ترا افزایش بدهید
باید هزینه هارد + هزینه فلکسی پک ماهانه 15 یورو بدهید
اما در لیزوب خیر
سرورهای دارد تا 36 ترا میتوان افزایش داد بدون هزینه اضاف

و در المان حداکثر تا 10 ترا در سرورهای جدید میتوان افزایش هارد داشت

awed
January 17th, 2014, 10:44
میتوان هارد افزایش داد اما ارتقا خیر چون هزینه هزینه ان بسیار هست
در هتزنر
شما هارد سرور 4 ترا دارید و میخواهید 3 ترا افزایش بدهید
باید هزینه هارد + هزینه فلکسی پک ماهانه 15 یورو بدهید
اما در لیزوب خیر
سرورهای دارد تا 36 ترا میتوان افزایش داد بدون هزینه اضاف

و در المان حداکثر تا 10 ترا در سرورهای جدید میتوان افزایش هارد داشت
قیمت سرور های لیزوب به چه صورت هست خیلی گرونه ؟
به نظرتون اگه یه سرور بدون ستاپ بگیرم از آلمان مثلا ex60 بعد از چند ماه که پر شد منتقل کنم لیزوب خوبه ؟

awed
January 17th, 2014, 10:48
آقا شرمنده به خدا که انتقدر سوال میپرسم
پس نتیجه این شد که سرور های آلمان بعد از دریافت قابلیت افزایش هارد رو ندارند و هزینه بالایی دارند.
سرور های ovh چی ؟ اونا هم قابلیت افزایش هارد رو بعد از تحویل ندارن ؟

servervds.com
January 17th, 2014, 12:29
قیمت سرور های لیزوب به چه صورت هست خیلی گرونه ؟
به نظرتون اگه یه سرور بدون ستاپ بگیرم از آلمان مثلا ex60 بعد از چند ماه که پر شد منتقل کنم لیزوب خوبه ؟

قیمت سرورهای لیزوب گران هست برای شما که تازه کار هستید
اما ارزش کیفیت ان را دارد

ایاکس 60 شما روز اول هم میتوانید 2تا هارد اضاف کنید هزینه ان برای 6ترا اضافه میشه ماهانه 45 یورو
هر هارد 15 یورو + 15 یورو فلکسی

لیزوب برای کسانی خوب هست که هارد هایشان بیش از 12 ترا باشد

او وی اچ هم خوبه هست اما پشتیبانی بسیار پاینی دارد در فرانسه

milad4292
January 18th, 2014, 10:31

cpu :
Xeon W3 565

ترافیک نامحدود
کنترل پنل دایرکت ادمین
رید 1 نرم افزاری

ترافیک 20 ترا
کنترل پنل دایرکت ادمین
رید 1 نرم افزاری

سلام
هتزنر به چند دليل براي شما مناسبه
1. زياد به ايبوز حساس نيست
2.پينگ مناسبي داره
3. قيمت بسيار مناسب هست
4. منابعي كه هتزنر با اين قيمت به شما ميده هيشكي نميده

تست سرعت پورت سرور خودم
18064

iNicz.Com
January 18th, 2014, 14:28
با سلام
بنده به عنوان قدیمی ترین و اولین فروشنده سرور هتزنر در ایران باید عرض کنم که با وجود اینکه هنوز سرور های هتزنر رو ارائه میدم. باید عرض کنم که به گزارشات تخلف و کپی رایت حساس هستش.
قیمت سرویس هاش نسبت به پولی که میگیره مناسب هستش ولی عالی نیست .

سروری که فرمودید
Hdd : 2*3Tb sata
ترافیک 20 ترا
بدون ستاپ و ماهانه 225 ت قابل ارائه هستش .

برای سایت ها یا ارائه کننده های سرویس که کپی رایت دارند سرور از سوئیس رو پیشنهاد میکنیم . سرور ها بسیار قوی و پهنای باند ارزان دارند . که خودمون هم ارائه میدیم .

در کل هر سرویس دهنده یا دیتاسنتر بستگی به نیاز شما ممکنه متغییر باشه که کدوم بهتر هستش . تصمیم نهایی رو خودتون باید بگیرید.

awed
January 19th, 2014, 00:27
دوستان به نظرتون برای استفاده از سرور اختصاصی برای هاست دانلود با توجه به نیاز بنده برای دانلود فایل تغییر نام رار کردن و گذاشتن برای دانلود کدوم یک بهتره
1 - دایرکت ادمین
2 - سرور مجازی ویندوز
من با یه هاست صحبت کردم که روی سرور اختصاصی سیستم عامل لینوکس و دایرکت ادمین میدن و وقتی گفتم که سرور مجازی ویندوز میخوام گفتن که با استفاده از solusvm و هزینه لایسنس 12 هزار تومان در ماه و هزینه راه اندازی سرور مجازی ویندوز هم 6 هزار تومان در ماه!

company_hosting
January 19th, 2014, 00:56
با سلام دوست عزیز
شب شما خوش
شما برای استفاده از خدمات فشرده سازی zip و rar بهتر است از ویندوز استفاده کنید.
و نرم افزار iis و یا xamp میتوانند برای به اشتراک گزاری فایل های شما برای دانلود در سرور ویندوز بدردتان بخورند.

awed
January 19th, 2014, 01:00
با سلام دوست عزیز
شب شما خوش
شما برای استفاده از خدمات فشرده سازی zip و rar بهتر است از ویندوز استفاده کنید.
و نرم افزار iis و یا xamp میتوانند برای به اشتراک گزاری فایل های شما برای دانلود در سرور ویندوز بدردتان بخورند.
ممنون از پاسختون نظرتون درباره مجازی ساز xen و کنترل پنل solusvm چیه ؟ من محیطش رو دیدم به نظرم جالب بود خیلی امکانات داشت و یوزرفرندلی بود .

company_hosting
January 19th, 2014, 01:05
ممنون از پاسختون نظرتون درباره مجازی ساز xen و کنترل پنل solusvm چیه ؟ من محیطش رو دیدم به نظرم جالب بود خیلی امکانات داشت و یوزرفرندلی بود .

راحت ترین vmware هستش ولی vmware و xen جزء بهترین ها محسوب می شوند

svgdata
January 19th, 2014, 02:05
سلام نظرتون درباره دیتا سنتر سینگل هاپ چه طور و آیا در مقایسه با آلمان hetzer چه تفاوتی داره ؟

sina_67_85
January 20th, 2014, 15:18
سرور هتزتر که گفتین گمونم 4770 باید باشه.
سرور های بخش مارکتینگ هتزنر امکان اضافه کردن هارد رو نداره
هتزنر بهتر چون خیلی کمتر گیر میده به فایل ها.
تگران پهنای باند هم نباشید چون هر 1ترا 1.9 یورو هست و چیزی نمیشه.