ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین کنترل پنل هاستینگ برای لینوکس چیست؟

sarinainc
January 13th, 2014, 17:42
سلام
لطفاً نظر خودتون رو در مورد بهترین کنترل پنل هاستینگ رایگان برای سیستم عامل لینوکس و ترجیحاً سازگار با centos اعلام فرمایید.
دوستان توجه کنند که کنترل پنل kloxo را می شناسم اما به دلیل اینکه آپدیت نشده است و با نسخه های جدید centos سازگاری ندارد ، مد نظرم نیست.یک کنترل پنل حرفه ای تر می خواهم.
با تشکر از دوستانی که در این تاپیک شرکت می کنند.

sarv-it
January 13th, 2014, 17:44
منظورتون رایگان هست ؟

sarinainc
January 13th, 2014, 17:45
منظورتون رایگان هست ؟
سلام
پست را ویرایش کردم.بله رایگان منظورم است.

sarv-it
January 13th, 2014, 17:48
نمیدونم با zpanelcp کار کردین اما به نظرم خیلی خوبه من با پنل ویندوزش کار کردم میتونید پنلتحت لینوکسشم نصب کنید بهنظر من خوبه
Download | ZPanel (http://www.zpanelcp.com/download/)

sarinainc
January 13th, 2014, 17:50
نمیدونم با zpanelcp کار کردین اما به نظرم خیلی خوبه من با پنل ویندوزش کار کردم میتونید پنلتحت لینوکسشم نصب کنید بهنظر من خوبه
Download | ZPanel (http://www.zpanelcp.com/download/)

کار نکردم.به همین خاطر دنبال نظر شما هستم.چون نمی خواهم آزمون و خطا کنم.شما با تحت ویندوز این کنترل پنل کار کرده اید؟
کمی از امکانات آن و دلیل اینکه ترجیح می دهید توضیح بدهید لطفاً

ULTRAWEB
January 13th, 2014, 17:50
کنترل پنل کلوکسو ام ار رایگان هست و آپدیت می شود

nginxweb
January 13th, 2014, 17:53
درود

کامل ترین و حرفه ای ترین کنترل پنل webmin+virtualmin میباشد که ترکیب این 2 کاملترین پنل میباشد که حنی نیازی به server console هم نخواهید داشت تمامی کارهای سرور - هاست و... با پنل انجام میگردد و امکاناتی دارد که حتی پنل هایی مانند پلسک و سی پنل هم ندارند.

sarv-it
January 13th, 2014, 17:55
کار نکردم.به همین خاطر دنبال نظر شما هستم.چون نمی خواهم آزمون و خطا کنم.شما با تحت ویندوز این کنترل پنل کار کرده اید؟
کمی از امکانات آن و دلیل اینکه ترجیح می دهید توضیح بدهید لطفاً
ببینید از اونجایی که تو انجمن دوسه نفر از دوستان این پنل رو ویرایش کردن و با اسم خودشون گذاشتن (هرچند خیلی تغییر نداده بودن ) من از روی کنج کاوی رفتم نصبش کردم یه مدت تست کردم اون دردسرای کلوکسو رو نداشت کلوکسو تا بیای یه دی ان اس رو تنظیم کنی باید در مقابل زیپنل 7خان رستم طی کنی منابع خیلی خیلی کمی استفاده میکرد سرعتش واقعا خوب بود اما اینم بگم به نظرم اون موقع از لحاظ امنیت کمی پائین بود حتی یه باگی داشت که میشد ادمین رو زد الان حدودا یک سال گذشته و مطمئنن خیلی بهتر شده باقلبی جدید

sarinainc
January 13th, 2014, 17:57
کنترل پنل کلوکسو ام ار رایگان هست و آپدیت می شود

دوست گرامی
اصلا یکبار تاپیک منو خوندی؟
من که به صراحت گفتم کلوکسو رو پیشنهاد ندهید.این که به کسی می خواهی کمک کنی جای تقدیر دارد.اما اول توجه کن خواسته و نیاز استارتر چیست.به هر حال ممنونم از جوابت

sarinainc
January 13th, 2014, 18:00
درود

کامل ترین و حرفه ای ترین کنترل پنل webmin+virtualmin میباشد که ترکیب این 2 کاملترین پنل میباشد که حنی نیازی به server console هم نخواهید داشت تمامی کارهای سرور - هاست و... با پنل انجام میگردد و امکاناتی دارد که حتی پنل هایی مانند پلسک و سی پنل هم ندارند.

مثل همیشه جواب عالی و حرفه ای دادید جناب nginxweb
من مطمئنم که وقتی شما می گویید این کنترل پنل ها خوبند از روی تجربه و دانش این حرف را می زنید.تشکر بابت پاسختان
آدرس سایت اصلی webmin چیست؟
آیا vitualmin نیز محصول سازنده webmin است؟

sarinainc
January 13th, 2014, 18:01
ببینید از اونجایی که تو انجمن دوسه نفر از دوستان این پنل رو ویرایش کردن و با اسم خودشون گذاشتن (هرچند خیلی تغییر نداده بودن ) من از روی کنج کاوی رفتم نصبش کردم یه مدت تست کردم اون دردسرای کلوکسو رو نداشت کلوکسو تا بیای یه دی ان اس رو تنظیم کنی باید در مقابل زیپنل 7خان رستم طی کنی منابع خیلی خیلی کمی استفاده میکرد سرعتش واقعا خوب بود اما اینم بگم به نظرم اون موقع از لحاظ امنیت کمی پائین بود حتی یه باگی داشت که میشد ادمین رو زد الان حدودا یک سال گذشته و مطمئنن خیلی بهتر شده باقلبی جدید

شما webmin را هم تست کرده اید؟

sarv-it
January 13th, 2014, 18:05
شما webmin را هم تست کرده اید؟
بله با وب مین هم کار کردم اما به تنهایی جواب گو نیست و برای تنظیماتش خیلی باید وقت و دانش داشته باشی
اما اینم بگم همونطور که
nginxweb (http://www.webhostingtalk.ir/member/69972/) گفت وب مین واقعا قدرت منده

nginxweb
January 13th, 2014, 18:06
مثل همیشه جواب عالی و حرفه ای دادید جناب nginxweb
من مطمئنم که وقتی شما می گویید این کنترل پنل ها خوبند از روی تجربه و دانش این حرف را می زنید.تشکر بابت پاسختان
آدرس سایت اصلی webmin چیست؟
آیا vitualmin نیز محصول سازنده webmin است؟

درود بر شما
آدرس:
Webmin (http://www.webmin.com/virtualmin.html)

پنل بسیار کامل و stable میباشد بطوری که حتی کانفیگ پیش فرض اپاچی روی این پنل بصورت fastcgi میباشد و حتی قابلیت php customize per account دارد و از نظر امنیت حتی کانفیگ پیش فرض نیز در حد خوبی میباشد. . همچنین کاملترین و بهترین سازگاری را با وب سرور nginx بصورت standalone دارد. از پلاگین هایی مانند config server firewall یا همون CSF نیز پشتیبانی میکند که kloxo و.. این امکان را ندارند.

sarinainc
January 13th, 2014, 18:10
درود بر شما
آدرس:
Webmin (http://www.webmin.com/virtualmin.html)

پنل بسیار کامل و stable میباشد بطوری که حتی کانفیگ پیش فرض اپاچی روی این پنل بصورت fastcgi میباشد و حتی قابلیت php customize per account دارد و از نظر امنیت حتی کانفیگ پیش فرض نیز در حد خوبی میباشد. . همچنین کاملترین و بهترین سازگاری را با وب سرور nginx بصورت standalone دارد. از پلاگین هایی مانند config server firewall یا همون CSF نیز پشتیبانی میکند که kloxo و.. این امکان را ندارند.

خوب من مجاب شدم که اینها را روی یک سرور مجازی نصب کنم و تست کنم.
انگلیسی ام هم خوب است و دارم مستندات سایت سازنده را می خوانم اما می دانید که این خواندن زمان بر است.
بفرمایید که بهترین سیستم عامل لینوکسی که خود سازنده برای webmin توصیه کرده ، کدام نسخه لینوکس است؟
اول باید webmin را نصب کنم یا virtualmin را؟

alireza.076
January 13th, 2014, 18:14
zpancel اپدیت نمیشه! پروزش کنار گذاشته شده
اگه فقط برای یک سایت میخواهید پنل نصب کنید اشتباه زیادی دارید میکنید، میتونید با یه نصب php apache mysql خیلی راحت یه سایت رو بیارید بالا و مدیریت کنید به راحتی نه مشکل امنیتی نه ... نگرانی آپدیت و .....

nginxweb
January 13th, 2014, 18:16
خوب من مجاب شدم که اینها را روی یک سرور مجازی نصب کنم و تست کنم.
انگلیسی ام هم خوب است و دارم مستندات سایت سازنده را می خوانم اما می دانید که این خواندن زمان بر است.
بفرمایید که بهترین سیستم عامل لینوکسی که خود سازنده برای webmin توصیه کرده ، کدام نسخه لینوکس است؟
اول باید webmin را نصب کنم یا virtualmin را؟

درود

اگر vps را برم زیر 2 دارید centos 32 bit مانند 5.10 پیشنهاد میگردد
اگر بالای 2 گیگا بایت رم دارید centos 6.5 64bit مناسب میباشد

خیر نیازی به نصب جدا نیست یک GPL دارد که هر 2 را با هم در یک پنل نصب میکند

sarinainc
January 13th, 2014, 18:17
zpancel اپدیت نمیشه! پروزش کنار گذاشته شده
اگه فقط برای یک سایت میخواهید پنل نصب کنید اشتباه زیادی دارید میکنید، میتونید با یه نصب php apache mysql خیلی راحت یه سایت رو بیارید بالا و مدیریت کنید به راحتی نه مشکل امنیتی نه ... نگرانی آپدیت و .....

یک سایت نیست.نصب این موارد را هم به صورت دستی کامل بلدم.اما وقتی کنترل پنلی باشد که خیلی از کارها را به راحتی انجام دهد ، ترجیح میدهم از آن استفاده کنم.

sarinainc
January 13th, 2014, 18:18
درود

اگر vps را برم زیر 2 دارید centos 32 bit مانند 5.10 پیشنهاد میگردد
اگر بالای 2 گیگا بایت رم دارید centos 6.5 64bit مناسب میباشد

خیر نیازی به نصب جدا نیست یک GPL دارد که هر 2 را با هم در یک پنل نصب میکند

سرور ex6s هتزنر را دارم.می توانم هر سرور مجازی که دلم خواست از آن جدا کنم.

safeith
January 13th, 2014, 18:34
از ISPConfig استفاده فرمایید

mojtaba.ghadri
January 13th, 2014, 18:37
بنده هم با virtualmin کار کردم , یعنی بیشتر کنترل پنل رایگان تا الان دیده باشید نصب کردم و تست کردم , ولی هیچ کدومش به webmain نمیرسه , اما فقط میشه به صورت شخصی استفاده کرد و گرافیک کاربر پسندی نداره ( هرچند میشه قالب طراحی کرد ) , امکاناتش از سی پنل هم بیشتر !!

کلکسو بک آپ گیریش افتضاح هستش هنوز فکر کنم php نسخه ۵.۲ رو ساپورت میکنه فقط , وقتی هم دستی تغییر میدی کلی بلا دیگه سرش میاد. , zpanel هم هر روز یه باگ جدید توش معرفی میشه فکر کنم که دیگه اصلا آپدیت هم نمیشه.

sarinainc
January 13th, 2014, 18:47
از ISPConfig استفاده فرمایید

چه ویژگی هایی دارد؟
آدرس سایت سازنده را بی زحمت بگذارید.

ULTRAWEB
January 13th, 2014, 18:53
دوست گرامی
اصلا یکبار تاپیک منو خوندی؟
من که به صراحت گفتم کلوکسو رو پیشنهاد ندهید.این که به کسی می خواهی کمک کنی جای تقدیر دارد.اما اول توجه کن خواسته و نیاز استارتر چیست.به هر حال ممنونم از جوابت

من تنها فردی هستم که کل تاپیک ها رو میخونم و تمام چیزایی مینویسم روی حساب کتاب هست
و مثل خیلی ها کپی و پیست نمیکنم
شما نوشته بودی کلوکسو پیشنهاد ندیم چرا که اپدیت نمیشه و روی نسخه های جدید مشکل داره
بله اون نسخه ی کلوکسو ای هست که این خصوصیات رو نداره:)
ولی کلوکسو ام ار که نسخه ی فورک از نسخه ی اصلی هست تمام معایت شما گفتی رو رفع کرده
هم اپدیت میشه و هم با نسخه های جدید سازگاره هم وب سرورهای انجینکس رو بصورت دیفالت پیشتیبانی میکنه
پس میشه باز بهت پیش نهاد کرد
حتما میدونی کلوکسو همون کلوکسو ام آر نیست! منم کلوکسو پیشنهاد نکردم
کلوکسو ام ار پیشنهاد کردم فرق دارن

sarinainc
January 13th, 2014, 18:55
من تنها فردی هستم که کل تاپیک ها رو میخونم و تمام چیزایی مینویسم روی حساب کتاب هست
و مثل خیلی ها کپی و پیست نمیکنم
شما نوشته بودی کلوکسو پیشنهاد ندیم چرا که اپدیت نمیشه و روی نسخه های جدید مشکل داره
بله اون نسخه ی کلوکسو ای هست که این خصوصیات رو نداره:)
ولی کلوکسو ام ار که نسخه ی فورک از نسخه ی اصلی هست تمام معایت شما گفتی رو رفع کرده
هم اپدیت میشه و هم با نسخه های جدید سازگاره هم وب سرورهای انجینکس رو بصورت دیفالت پیشتیبانی میکنه
پس میشه باز بهت پیش نهاد کرد

لطفاً لینک کلوکسو فورک که می فرمایید را قرار دهید.

ULTRAWEB
January 13th, 2014, 19:15
لطفاً لینک کلوکسو فورک که می فرمایید را قرار دهید.

https://github.com/mustafaramadhan/kloxo/tree/dev
لینک سایت توسعه دهنده در github

نحوه ی نصب
How To Install Kloxo MR (Kloxo fork by Mustafa Ramadhan) | Shine Servers (http://blog.shineservers.com/how-to-install-kloxo-mr-kloxo-fork-by-mustafa-ramadhan)
انشالله موفق باشید و بیشتر دقت کنید در صحبت هاتون

Parserver
January 13th, 2014, 19:16
دوست عزیز بهترین کنترل پنل سی پنل می باشد
خوب ما میتونیم رایگان این را در اختیار شما قرار بدهیم ولی در صورتی که شما نیاز به سرور اختصاصی داشته باشید !

sarinainc
January 13th, 2014, 19:21
https://github.com/mustafaramadhan/kloxo/tree/dev
لینک سایت توسعه دهنده در github

نحوه ی نصب
How To Install Kloxo MR (Kloxo fork by Mustafa Ramadhan) | Shine Servers (http://blog.shineservers.com/how-to-install-kloxo-mr-kloxo-fork-by-mustafa-ramadhan)
انشالله موفق باشید و بیشتر دقت کنید در صحبت هاتون

شما لطف کنید در هیچ کدام از تاپیک های بنده اسپم ندهید.
این لینک ها که گذاشتید کجاش مال کلوکسواه؟
اینها مثل همون ایرانی هایی هستند که zpanel رو دستکاری کردند و به اسم خودشون انتشار دادند.
مرجع تمام مستندات شما باید سایت اصلی سازنده باشد نه جاهای متفرقه
خواهشاً وقتی اطلاعات کامل ندارید ، به بیراهه هدایت نکنید و بگذارید حرفه ای ها نظر دهند.

sarinainc
January 13th, 2014, 19:22
دوست عزیز بهترین کنترل پنل سی پنل می باشد
خوب ما میتونیم رایگان این را در اختیار شما قرار بدهیم ولی در صورتی که شما نیاز به سرور اختصاصی داشته باشید !

سلام
تشکر از پاسختون
بنده خودم از سی پنل استفاده می کنم.اما منظور من چیزی رایگان و open source است.

Mr(s).Anonymous
January 13th, 2014, 19:25
اینها مثل همون ایرانی هایی هستند که zpanel رو دستکاری کردند و به اسم خودشون انتشار دادند.
خواهشاً وقتی اطلاعات کامل ندارید ، به بیراهه هدایت نکنید و بگذارید حرفه ای ها نظر دهند.
واقعا این طرز صحبت شما با کسایی که بهتون کمک میکنن جای تامل داره.
KloxoMR اتفاقا گزینه بسیار خوبی هست و از چندین نوع کانفیگ وب سرور پشتیبانی میکنه و جهت اطلاع خودتون عرض کنم همین 4 هفته پیش آخرین آپدیت منتشر شد.

ULTRAWEB
January 13th, 2014, 19:28

من در تاپیک ها یی دوست داشته باشم با رعایت قوانین نظر میدم منم نگفتم سایت اصلی هست گفتم فورک هست
یعنی یک توسعه دهنده داره روش کار میکنه و اپدیت و پشتیبانی میکنه ازش کاش با اصطلاعات بیشتر اشناشیم
درضمن این نکته که حرفهای من اسپم هست یا نه تشخیصش با مدیران هست هرکدوم رو دیدین اسپم هست گزارش کنین
رسیدگی کنن

sarinainc
January 13th, 2014, 19:30
واقعا این طرز صحبت شما با کسایی که بهتون کمک میکنن جای تامل داره.
KloxoMR اتفاقا گزینه بسیار خوبی هست و از چندین نوع کانفیگ وب سرور پشتیبانی میکنه و جهت اطلاع خودتون عرض کنم همین 4 هفته پیش آخرین آپدیت منتشر شد.

درود
این طرز برخورد من به خاطر جمله آخر آقای ultraweb بود.بنده ترجیح می دهم از سایت های اصلی استفاده کنم تا از سایت های متفرقه ، به دنبال آقای مصطفی رمضان نیستم بلکه به دنبال یک شرکتی هستم که خودش سازنده است و خودش هم پشتیبانی می کند.هیچ اطمینانی به کاربران متفرقه که روی open source ها کار می کنند ندارم.این آقای مصطفی رمضان هم اگر توسعه دهنده واقعی باشد ، حتما در جایی از سایت lxadmin از ایشان یاد شده است.اگر هست لینک را بگذارید...در ضمن تعجبم چرا خود lxadmin از این همه زحمت ایشان حمایت نکرده و در سایتش منتشر نکرده است.

parsa-server
January 13th, 2014, 22:11
سلام
لطفاً نظر خودتون رو در مورد بهترین کنترل پنل هاستینگ رایگان برای سیستم عامل لینوکس و ترجیحاً سازگار با centos اعلام فرمایید.
دوستان توجه کنند که کنترل پنل kloxo را می شناسم اما به دلیل اینکه آپدیت نشده است و با نسخه های جدید centos سازگاری ندارد ، مد نظرم نیست.یک کنترل پنل حرفه ای تر می خواهم.

دوست عزیز Kloxo مناسب با ورژن های جدید Centos هم موجود هست.
امنیت هم روش کار کنید اکی میشه...

sarinainc
January 13th, 2014, 23:11
دوست عزیز Kloxo مناسب با ورژن های جدید Centos هم موجود هست.
امنیت هم روش کار کنید اکی میشه...

چه اصراری به کلوکسو دارید وقتی کنترل پنل های به این قدرت وجود دارد.
تا اینجای کار بنده به webmin ایمان آورده ام.بسیار قوی است.اما خوب اگر چیز جدیدی نیز پیدا کردم در تاپیک اعلام می کنم.

parsa-server
January 14th, 2014, 01:59
چه اصراری به کلوکسو دارید وقتی کنترل پنل های به این قدرت وجود دارد.
تا اینجای کار بنده به webmin ایمان آورده ام.بسیار قوی است.اما خوب اگر چیز جدیدی نیز پیدا کردم در تاپیک اعلام می کنم.

فقط در جهت اطلاع رسانی گفتم چون از پست اول تون معلوم بود که در جریان انتشار Kloxo-MR نیستید...

sms.mojit.ir
January 20th, 2014, 00:08
بهترین کنترل پنل cpanel هستش

aalireza439
January 20th, 2014, 09:18
بعد از تست خیلی از کنترل پنل ها ، فقط دوتا گزینه رو پسندیدم ، ISPConfig و virtualmin (کنترل پنل زیر مجموعه Webmin هست ، Webmin بیشتر برای مدیریت سرور هست)

iNicz.Com
January 20th, 2014, 09:54
سلام

دوست عزیز نظره بنده کمی متفاوت هستش .
کنترل پنل بسته به نیاز استفاده شما میتونه متفاوت باشه .
در پنل های پولی اگر پنل برای فروش هاست میخواهید ، با توجه به کاربر پسند بودن cpanel ،باید این رو انتخاب کنید .
اگر برای استفاده شخصی هستش و اگر حاضرید هزینه کنید ، کنترل پنل directadmin از همه بهتره . حتی از cpanel (دلایل خاص و منطقی دارم)

در مورد پنل های رایگان اولا باید در نظر داشته باشید که اگر با مشکلی بر بخورید بتونید مشکلات و خطا های بوجود اماده رو حل کنید ! یعنی نیاز به انجمن پشتیبانی خوب داره . که kloxo با وجود کامل نبودن برای فردی که زیاد در مدیریت سرور حرفه ای نیست بهتره است. البته افرادی که با لینوکس و وب سرور ها سر و کار دارند webmin+virtualmin ترجیح میدن .

پنل دیگه هم به ehcp هستش که nginx ساپورت میباشد و برای سایت های دانلود مناسب هستش . و ...

حالا شمایید که باید ببینید برای نیاز شما کدوم بهتره !!