ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین نمایندگی ثبت دامنه بین المللی ؟

msm1092
January 13th, 2014, 15:53
دوستان سلام
به نظر شما بهترین نمایندگی ثبت دامنه بین المللی کدوم شرکته ؟ منظور من بیشتر از لحاظ تنوع پسوند های دامنه هست بیشتر سایت ها یه تعداد محدودی پسوند ارائه می کنند .

ممنون میشم اگه نظر بدین ...

mizbanpars.com
January 14th, 2014, 00:15
الان شرکتی که پیشنهاد میشه برای ثبت دامنه بین المللی ریسلو هست
اگه بخاید خودتون نمایندگی مستقل بزنید باید یه حساب بسازید و 100 دلار شارژ کنید
اگر هم نمیتونید این مبلغ رو شارژ کنید میتونید تو انجمن بگردید خیلی از دوستان هستن که نمایندگی دامنه از این شرکت رو میدن

Normal
January 19th, 2014, 02:47
سلام من یه دامنه 5 ساله ir از nic.ir خریدم 48 تومن ولی تو این سایت هاست نمیده و خدمات دیگه ای به جز دامنه نداره. الان تو سایت های دیگه میبینم قیمت دامنه 5 ساله خیلی کمتره و خدمات دیگه هم میدن...
حالا می خاستم یه دامنه دیگه بگیرم نمی دونم از nic.ir بگیرم چون قبلا یه دامنه داشتم توی nic.ir ؟ یا اینکه برم از جای دیگه بگیرم بخاطر ارزون بودن قیمت و یه سوال دیگه برتری خاصی داره دامنه های nic.ir که قیمت هاش خیلی بالاتره؟
یه سوال دیگه اگه خاستم دامنه ای که توی nic.ir دارم تبدیل به سایتش کنم باید دامنه ام رو به سایت دیگه انتقال بدم؟ چون nic.ir به جز فروش دامنه خدمات دیگه ای نداره.گیج شدم نمیدونم چکار کنم کمک کنید

pspasp
January 19th, 2014, 04:06
name
شرکت خوبیه

aminxa
January 19th, 2014, 10:28
سلام من یه دامنه 5 ساله ir از nic.ir خریدم 48 تومن ولی تو این سایت هاست نمیده و خدمات دیگه ای به جز دامنه نداره. الان تو سایت های دیگه میبینم قیمت دامنه 5 ساله خیلی کمتره و خدمات دیگه هم میدن...
حالا می خاستم یه دامنه دیگه بگیرم نمی دونم از nic.ir بگیرم چون قبلا یه دامنه داشتم توی nic.ir ؟ یا اینکه برم از جای دیگه بگیرم بخاطر ارزون بودن قیمت و یه سوال دیگه برتری خاصی داره دامنه های nic.ir که قیمت هاش خیلی بالاتره؟
یه سوال دیگه اگه خاستم دامنه ای که توی nic.ir دارم تبدیل به سایتش کنم باید دامنه ام رو به سایت دیگه انتقال بدم؟ چون nic.ir به جز فروش دامنه خدمات دیگه ای نداره.گیج شدم نمیدونم چکار کنم کمک کنید

سلام
تفاوتی با خود سایت اصلی ندارن نماینده ها فقط چون تعداد بالا سفارش می دن حالت نماینده میشه و تخفیف میخوره
شما هم میتونی دامنه رو از نمایندگی ها دریافت کنی بعد dns های دامنه رو با هاستینگ ست کنی

akramieh
January 22nd, 2014, 00:04
الان فعلا نمایندگی به ایران نمیده تا زمانی که انتقال تموم بشه.
اگه خواستید طبق Slab خود شرکت ریسلو بهتون میدم یا پایین تر به قیمت های خودمون

iwpanel
January 23rd, 2014, 23:44
ریسلو تایید میشه ما کارپرداخت به صورت $ هم انجام میدیم

Abolijoon
January 23rd, 2014, 23:47
ریسلو تایید میشه

بخواهید نمایندگی تهیه کنید در خدمتیم. برای دریافت اطلاعات بیشتر پ خ بفرستید.