PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور اختصاصی پارس آنلاین

atro13
January 13th, 2014, 15:28
سلام خدمت همه دوستان
یه سوالی داشتم. من به سایت ایران سرور سر زدم. میبینم که سرور اختصاصی از پارس انلان میده با مشخصات زیر اون هم با قیمت 490 هزار تومن!! به نظر من واقعا خیل خیل خیلی ارزون و باور نکردنی هست. میشه شما هم چیزی بگید؟

مشخصات:
cpu:
2x Xeon 5520

ram: 32 gig

hdd: 2* 1TB

پورت 100 مگابیت

ترافیک 3 ترابایت!! @-) فقط 490 هزار تومن!

majidisaloo1
January 13th, 2014, 15:32
سلام خدمت همه دوستان
یه سوالی داشتم. من به سایت ایران سرور سر زدم. میبینم که سرور اختصاصی از پارس انلان میده با مشخصات زیر اون هم با قیمت 490 هزار تومن!! به نظر من واقعا خیل خیل خیلی ارزون و باور نکردنی هست. میشه شما هم چیزی بگید؟

مشخصات:
cpu:
2x Xeon 5520

hdd: 2* 1TB

پورت 100 مگابیت

نمیدونم بخش درستی تاپیک زدید یا خیر اما:

روی رک خودشان و سرور های کار کرده است تا جایی که میدونم
کیفیت نسبت به پارس آنلاین به نسبت خیلی پایین است و همچنین پشتیبانی پارس آنلاین را هیچوقت با اراده دهنده کولوکیشن و غیره نمیشه یکسان دید
ما ساعت 4 صبح از پارس آنلاین به خاطر 2 دقیقه پینگ ندادن سرور تماس داشتیم

jazebeh
January 13th, 2014, 15:34
سلام
ایران سرور، طبق گفه خودشون تعدادی سرور وارد کردن و فضایی رو به صورت کولو در این دیتاسنتر دارند. بنابراین واضح هستش که قیمت به نسبت پایینتری نسبت به تعرفه های مستقیم دیتاسنتر داشته باشه.

موفق باشید

atro13
January 13th, 2014, 15:40
خیلی ممنون از جواب دوستان. پس یعنی در حقیقت این سرورها جزء سرورهای اصلی دیتا سنتر پارس آنلاین نیستن و فقط اوجا نگه داری میشن درسته؟ ممکنه تفاوت کیفیت زیاد باشه؟ به نظر شما بخرم؟

majidisaloo1
January 13th, 2014, 15:46
خیلی ممنون از جواب دوستان. پس یعنی در حقیقت این سرورها جزء سرورهای اصلی دیتا سنتر پارس آنلاین نیستن و فقط اوجا نگه داری میشن درسته؟ ممکنه تفاوت کیفیت زیاد باشه؟ به نظر شما بخرم؟

پست خودم را ویرایش کردم و اطلاعات کامل تری دادم خدمتتان
زمان تحویلشان هم فکر کنم 15 روز است!
لازم به ذکر است دیتاسنتر پارس آنلاین هر یک ترابایت پهنای باند اضافه را دیگر حد اقل 250000 تومان میدهد که با توجه به این نکته یا پورت خیلی محدود شده یا پالیسی قرار داده شده برای استفاده و یا اینکه به شما پنل مانیتورینگ داده نمیشود و همینطوری
فته میشود 3 ترابایت و شاید 3 ترابایت نباشد.

بنده خودم چیزی در حدود 25 سرور اختصاصی در دیتاسنتر پارس آنلاین داریم که چند تاش برای خودمان و خیلی اش برای ارگان های دولتی و غیر دولتی است پارس آنلاین خودش خیلی پشتیبانی متفاوت با شرکت ها حتی خود ما دارند

SoltanHost.Net
January 13th, 2014, 15:49
سلام
ایران سرور، طبق گفه خودشون تعدادی سرور وارد کردن و فضایی رو به صورت کولو در این دیتاسنتر دارند. بنابراین واضح هستش که قیمت به نسبت پایینتری نسبت به تعرفه های مستقیم دیتاسنتر داشته باشه.

موفق باشید

با این حرفشون موافقم , اما به نظرم از خود دیتاسنتر خریداری کنید بهتره چون هر مشکلی یا کم و کسری داشتن میتونید سریعا با خودشون در ارتباط باشید ! و به نظر من 490 تومن قیمت مناسبی هستش

atro13
January 13th, 2014, 16:03
خیلی ححنون از اطلاعات کامل و مفید همه دوستان. راستش خودم هم به قضیه مشکوک بودم. چون پارس آنلاین خودشت قیمت هاش خیلی از این گرونتر میفته. پس به نظر شما hostdl.com چطوره؟ اون میگه حتی ترافیک نامحدود میده! قیمت اون هم به نسبت خود دیتا سنتر ها خیلی پایینه. یعنی اونم مثل ایران سروره؟ در حالیکه میگه میهن دانلود و خیلی از سایت های بزرگ دانلود ایران از اون سرور دارن! وقعا گیج شدم! سرور هایبرد از پارس پک گرفتم در دیتا سنتر آلمان.که وقعا بی مصرفه. اینهمه پول دادم یه هفته نشد ولش کردم.واقعا باید گفت آشغاله. اینهمه هم تعریف میکنه میگه ابری...ابری...

ULTRAWEB
January 13th, 2014, 16:05
قیمت بسیار مناسبی هست ولی روی این ترافیک بسیار شک وجود داره برام
شما هم نباید دنبال ترافیک نامحدود باشی نامحدود یک شعار هست که معنی واقعیش
محدود بودن است چه توی سرور انگلیس چه ایران چه هرجای دنیا شما نیازت مصرفی ترافیک رو
بسنج بعدش ببین میتونی هزینش رو بدی یا نه

majidisaloo1
January 13th, 2014, 16:08
شما مصرفتان را بفرمایید بهتون شاید بتونیم راهنمایی ارائه بکنیم
لینک زیر را لطفا مطالعه بکنید میتونیم بهتون در این رابطه مشاوره بدهیم:
http://www.webhostingtalk.ir/f118/102652/

atro13
January 13th, 2014, 16:14
محدود بودن است چه توی سرور انگلیس چه ایران چه هرجای دنیا شما نیازت مصرفی ترافیک رو

بله درسته. واقعا روی این ترافیک با این مقدار هزینه جای شک بسیار زیادی وجود داره. آخرش ببینیم چی میشه! ممنون.

atro13
January 13th, 2014, 16:18
شما مصرفتان را بفرمایید بهتون شاید بتونیم راهنمایی ارائه بکنیم
لینک زیر را لطفا مطالعه بکنید میتونیم بهتون در این رابطه مشاوره بدهیم:
http://www.webhostingtalk.ir/f118/102652/

راستش من برای آپلود سنتر میخوام.یه آپلودسنتر خیلی قوی. اون هم معلومه ترافیک زیادی لازم خواهد داشت. دیتا سنتر خارجی هم که این وضعیتشه. شد پارس پک.بدرد نخور.گفتم از ایران بگیرم. واقعا میخوام روش کار و هزینه کنم.نه اینکه فقط چند ماه باشه بعد تعطیل. ممنون میشم راهنمایی کنید.

princeserver
January 13th, 2014, 16:23
دوست خوبی که از پارس انلاین بدی میگن پارس انلاین تنها شرکتی هستش پهنای باندش رو خودش تامین میکنه از مخابرات نمیگیره به همین دلیله مثل افرانت هزینه این قدر زیاد نیستش
الان هیچ شرکت اینترنتی نیست که د-ی-ش داشته باشه ولی پارس انلاین هنوز تو شمال و بقیه جاها پا برجا هستش از دوستانی که شمال زندگی میکنند شاید ادرس رو بدونند

SoltanHost.Net
January 13th, 2014, 16:29
راستش من برای آپلود سنتر میخوام.یه آپلودسنتر خیلی قوی. اون هم معلومه ترافیک زیادی لازم خواهد داشت. دیتا سنتر خارجی هم که این وضعیتشه. شد پارس پک.بدرد نخور.گفتم از ایران بگیرم. واقعا میخوام روش کار و هزینه کنم.نه اینکه فقط چند ماه باشه بعد تعطیل. ممنون میشم راهنمایی کنید.

از انلاین سرور (http://onlineservers.in/), سرور اختصاصی خریداری کنید ! به نظر من این آفر خوبه
Dual Intel Xeon 5150/ رم 8 گیگ DDr2 و هارد 500 گیگ ماهانه هم 206000 تومان هستش
من نمی فروشم ها از سایت انلاین سرور دارم اینا رو میگم ! فقط یه پیشنهاد و راهنمایی هستش

majidisaloo1
January 13th, 2014, 16:36

چقدر پهنای باند نیاز دارید؟
مشکلتان با خارج دقیقا چی است؟

Parserver
January 13th, 2014, 16:39
دوستان عزیز آین فروشنده رک نداره 3 یونیت از دیتاسنتر پارس آنلاین دارند :)

Parsa08
January 14th, 2014, 03:53

سلام
به نظر من سرورتون رو از خارج ايران تهيه كنيد خيلي بهتر هست از ايران ...
از خود ديتاسنتر بگيريد كه خيلي بهتر هست ...

Mr.Te0
January 14th, 2014, 06:49
....

دوست عزیز بخش اموزشی افر دادن ممنوع است.

Mozafary
January 17th, 2014, 18:08
سلام خدمت همه دوستان

مشخصات:
Cpu:
2x xeon 5520

hdd: 2* 1tb

پورت 100 مگابیت

سلام
اگر هر سوالی در خصوص این سرورها دارید پیشنهاد میکنم که مستقیما با بخش فروش در تماس باشید. ۰۵۱۱۷۶۷۳۶۰۰ داخلی ۲
مواردی که فرمودید ارایه میشود و فراتر از آن برای اولین بار در ایران سیستم rescue نیز برروی سرورها بزودی ارایه خواهد شد. در کنار سیستم reboot از راه دور و امکان مشاهده‌ی گراف ترافیک براساس ip
:)

نمیدونم بخش درستی تاپیک زدید یا خیر اما:

روی رک خودشان و سرور های کار کرده است تا جایی که میدونم
کیفیت نسبت به پارس آنلاین به نسبت خیلی پایین است و همچنین پشتیبانی پارس آنلاین را هیچوقت با اراده دهنده کولوکیشن و غیره نمیشه یکسان دید
ما ساعت 4 صبح از پارس آنلاین به خاطر 2 دقیقه پینگ ندادن سرور تماس داشتیم
به نظر من پشتیبانی مورد نیاز یک ارایه دهنده‌ی میزبانی وب بصورت کامل در رابطه با دیتاسنتر مرتفع نمیشود، به همین دلیل پیشنهاد من دریافت خدمات از شرکت‌هایی مانند ایران سرور است، تا در صورت نیاز به خدمات پشتیبانی، کار ساده تر پیش برود.

سلام

موفق باشید
در حال حاضر هدف ما ارایه خدماتی است که از نظر نرخ خدمات و کیفیت ارابه، قابل رقابت با دیتاسنترهای خارجی باشد تا خدمات خارج ایران به داخل منتقل شوند.

پست خودم را ویرایش کردم و اطلاعات کامل تری دادم خدمتتان
زمان تحویلشان هم فکر کنم 15 روز است!
لازم به ذکر است دیتاسنتر پارس آنلاین هر یک ترابایت پهنای باند اضافه را دیگر حد اقل 250000 تومان میدهد که با توجه به این نکته یا پورت خیلی محدود شده یا پالیسی قرار داده شده برای استفاده و یا اینکه به شما پنل مانیتورینگ داده نمیشود و همینطوری
فته میشود 3 ترابایت و شاید 3 ترابایت نباشد.

بنده خودم چیزی در حدود 25 سرور اختصاصی در دیتاسنتر پارس آنلاین داریم که چند تاش برای خودمان و خیلی اش برای ارگان های دولتی و غیر دولتی است پارس آنلاین خودش خیلی پشتیبانی متفاوت با شرکت ها حتی خود ما دارند
هیچ محدودیتی از سوی ایران سرور در پهنای باند قرار داده نشده است. همانطور که پیش از این گفته شد، بزودی گراف مصرف براساس ip به پنل کاربری اضافه خواهد شد.
با توجه به تعدد درخواست‌ها و محدودیت‌های موجود در سخت افزارها، تحویل سرور با تاخیر چند روزه انجام میشود. محموله‌ی جدید سخت افزار در هفته‌ی جدید به دیتاسنتر ارسال خواهد شد :) سخت افزارهای جدید با قدرت بیشتر بزودی در سایت اضافه خواهد شد.

در صورت نیاز، دوستان میتوانند سرورهای ایران سرور را آزمایش کنند :) برای آزمایش با بخش فروش تماس بگیرید.

بله درسته. واقعا روی این ترافیک با این مقدار هزینه جای شک بسیار زیادی وجود داره. آخرش ببینیم چی میشه! ممنون.
به شما نیز توصیه میکنم که آزمایش نمایید :)

در پایان نیز اگر سوالی در خصوص سرورهای جدید ایران سرور داشتید، میتوانید مطرح کنید :) هرچند متوجه نشدم که چرا این تاپیک در این بخش هست!
اگر نیاز به سرور با هارددیسک بالا دارید، از هفته‌ی جدید سرورها با هارددیسک ۱۲ترابایتی قابل ارایه میباشد. :)