توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در خصوص هاست
javad.nagizadeh
January 12th, 2014, 20:17
با سلام
من یک دامنه دارم و میخواستم هاست بخرم . تو مشخصات اون هاست نوشته شده بود که ثبت رایگان دامنه ملی نیز داره و همینطور
ادان دامین : 2 عدد
آیا منظورش اینه که میتونم تو این هاست دو عدد دامنه داشته باشم ؟
ourweb
January 12th, 2014, 20:37
سلام کنترل پنل هاست تان چیست؟ و مشخصات سرویسی که خریدید را ذکر نمایید تا راهنمایی تان کنیم.
javad.nagizadeh
January 12th, 2014, 21:05
متشکرم
پنل هاست سی پنل هست
با در نظر گرفتن اینکه این پنل یه دامنه روش هست ، من میخواستم سایتم با دامنه قبلی که خرید کردم بالا بیاد
اگه ممکنه راهنمایی کنید یا ممنون میشم مقاله ای در این مورد معرفی کنید
ourweb
January 12th, 2014, 21:07
متشکرم
پنل هاست سی پنل هست
با در نظر گرفتن اینکه این پنل یه دامنه روش هست ، من میخواستم سایتم با دامنه قبلی که خرید کردم بالا بیاد
اگه ممکنه راهنمایی کنید یا ممنون میشم مقاله ای در این مورد معرفی کنید
خدمت شما
park کردن دامنه در DirectAdmin - مرکز آموزش - پرتال پشتیبانی صباسرور (http://billing.saba-server.ir/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=88)
هست و اینکه اگه بخواهید دامنه در سی پنل پارک کنید باید در قسمت domain و یک قسمت نوشته park domain اونجا میتونید دامنه خود را پارک کنید ولی اول باید دی ان اس ها رو ست کنید و بعد اد کنید چون اگه ست نکرده باشید دامنه پارک نمیگردد .
takpar7
January 12th, 2014, 21:12
ادد دامین 2 باشه یعنی دوتا سایت با دامنه های جدا و یا اگه خواستین یک سایت با دو دامنه جدا میتونید روش بالا بیارید
SoltanHost.Net
January 12th, 2014, 21:14
با سلام
من یک دامنه دارم و میخواستم هاست بخرم . تو مشخصات اون هاست نوشته شده بود که ثبت رایگان دامنه ملی نیز داره و همینطور
بله میتونید پارک کنید هم دامین خودتون رو هم دامینی که رایگان بهتون میدن
flexhost.ir
January 12th, 2014, 21:23
با سلام
2 اددان دامین یعنی میتونید تو این هاست 2 وب سایت راه اندازی کنید
alfavps.com
January 13th, 2014, 13:31
دوست عزیز
یعنی میتونید 2عدد سایت روی یک هاست داشته باشید
reza*
January 13th, 2014, 15:26
با سلام
با احتساب دامین اصلی میشه گفت 3 دامین
mizbanpars.com
January 14th, 2014, 04:24
اددان دامین میشه اضافه کردن سایت به هاست
اگر دوتا اددان دامین داره یعنی شما میتونید 2 سایت بجز سایت اصلی در آن ایجاد کنید
یعنی کلا سه سایت در این هاستتون میتونید بزنید
ولی باید ببینید تعداد پارک دامین شما چقدره
چون اگر پارک دامین نامحدود باشه میتونید نامحدود دامنه به هاستتون وصل کنید