توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Addon Domains راهنمایی
aghaee
April 24th, 2010, 02:56
سلام و خسته نباید من میخوام سادمین سایتم با یک آدرس مجزا باز بشه
برای مثال:
blog. siteee man .com
میخوام با آدرس زیر بالا بیاد!
test doamin.ir
چیکار باید بکنم دقیقا؟
Sajad
April 24th, 2010, 09:53
همون کاری که گفتید دیگه !
add on domain بسازید و پوشه اش رو برابر با همون پوشه ای که سابدامین blog توش هست بذارید !
aghaee
April 24th, 2010, 11:07
من میخوام محتوای سایتم روی سابدمین باشه
» وقتی دامنه اصلی رو باز میکنی محتوای سابدمین خونده بشه ولی دامنه همون دامنه اصلی باشه
کارهای گفته شده رو انجام دادم ولی هیچ اتفاقی نمی افته!
Dns دامنه اصلی رو باید روی سروری ست کنم که سابدمین اونجا هست؟
Sajad
April 24th, 2010, 11:23
من میخوام محتوای سایتم روی سابدمین باشه
» وقتی دامنه اصلی رو باز میکنی محتوای سابدمین خونده بشه ولی دامنه همون دامنه اصلی باشه
کارهای گفته شده رو انجام دادم ولی هیچ اتفاقی نمی افته!
Dns دامنه اصلی رو باید روی سروری ست کنم که سابدمین اونجا هست؟
سابدامین کجا هست ؟
به فرض اینا رو داری.
s.d1.com
d1.com
d2.com
این d1.com و s.d1.com مگه روی یک سرور نیستند ؟
شما وقتی میخوای d2.com رو ادد آن کنی روی s.d1.com مسلما باید dnsهایی که روی d1.com هست رو براش ست کنی !
aghaee
April 24th, 2010, 11:44
درسته! اینا رو میدونم ولی و انجام دادم! ولی بازم مشکل حل نمی شه!
ببینید:
سایت اصلی به همراه سابدمین روی یک سرور هستند!
بنده دی ان اس های دامنه جدید رو روی سرور سایت اصلی ست کردم! و از قسمت ادون دامین دامنه جدید رو به سابدیمن ربط دادم!
ولی دامنه جدید رو که میزنی هیچ چیزی بالا نمیاد! یعنی سرور نمی شناسه! که بخواد ببره روی یه شاخه ای!
از اطلاعاتی که بهم دادن گفتن باید برای دامنه جدید هاست داشته باشی و از کنترل پانل هاست ریدایرکت کنی به سابدمین سایت اصلی! اینو دارم تست میک نم .. منتظرم که دی ان اس ست بشه ببینم جواب میده یا نه!
به نظرتون چیکارکنم؟
Sajad
April 24th, 2010, 12:18
درسته! اینا رو میدونم ولی و انجام دادم! ولی بازم مشکل حل نمی شه!
ببینید:
سایت اصلی به همراه سابدمین روی یک سرور هستند!
بنده دی ان اس های دامنه جدید رو روی سرور سایت اصلی ست کردم! و از قسمت ادون دامین دامنه جدید رو به سابدیمن ربط دادم!
ولی دامنه جدید رو که میزنی هیچ چیزی بالا نمیاد! یعنی سرور نمی شناسه! که بخواد ببره روی یه شاخه ای!
از اطلاعاتی که بهم دادن گفتن باید برای دامنه جدید هاست داشته باشی و از کنترل پانل هاست ریدایرکت کنی به سابدمین سایت اصلی! اینو دارم تست میک نم .. منتظرم که دی ان اس ست بشه ببینم جواب میده یا نه!
به نظرتون چیکارکنم؟
خوب زمان لازم برای ست شدن dns بهش داده بودید ؟ طول میکشه دیگه ! بعد شما با مدیر سرورت هماهنگ کردی ببینه عیب از کجاست ؟!
aghaee
April 24th, 2010, 13:20
بله زمان برای ست شدن dns رو که در نظر گرفته بودم....
با مدیر سرور هم صحبت کردم گفتن نباید dns روی سرور ما تنظیم بشه باید ریدایرکت کنید....
من به روش ریدایرکت انجام دادم ولی....
وقتی به آدرس جدید می رویم آدرس نوار رو انتقال میده به سابدمین ...
ولی من میخوام مثل پارک دامین آدرس سابدمین مشخص نشه
ممنون میشم کمی بیشتر راهنمایی کنید
Sajad
April 24th, 2010, 13:57
همون روشی که بالا گفتم انجام بدید ! همون روش باید جواب بده !