توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظر شما درباره شهرداد ؟؟
sarv-it
January 12th, 2014, 17:27
سلام
ظاهرا هاست دی ال با شهرداد هم همکاری داره میخواستم ببینم کسی از دوستان با شهرداد کار کرده ؟
کلا نظرتون چیه؟
Parserver
January 12th, 2014, 18:03
از نظر کلو میخواهید اطلاعات داشته باشید ؟
شما حاضر هستید سرور خودتان را بدون هیچ گونه موارد امنیتی در اختیار آنها قرار دهید ؟
Raid_10
January 12th, 2014, 18:18
:| شهراد زیر شبکست ولی کیفیت پورتاش از افرانت بهتره |
سرعت دانلودش زیاد تره
در ضمن شهراد رو فقط از سرور های خودش استفاده کنید چرا که کلو کردن توش اصلا صحیح نیست :(
abrun
January 12th, 2014, 18:21
سرعت دانلودش زیاد تره
در ضمن شهراد رو فقط از سرور های خودش استفاده کنید چرا که کلو کردن توش اصلا صحیح نیست :(
امکانش هست بفرمایید شهراد کجاست؟ دیتا سنتر هست؟ سایت دارن؟
servervds.com
January 12th, 2014, 18:31
سلام
بدترین ای اس پی ا ی دی اس ال
هاست و دی سی تست نکردیم
abrun
January 12th, 2014, 18:42
شهراد طبق گفته های رد و بدل شده تاپیک قضیه فروش یکسان مرکز داده آسیاتک و شهرداد چیه؟ (http://www.webhostingtalk.ir/f199/98991) نماینده ویژه آسیاتک است و موقعیتشون هم یکیه.
در کل در مقایسه با افرانت و پارس انلاین آسیاتک پیشنهاد میشه؟
sarv-it
January 12th, 2014, 18:46
از نظر کلو میخواهید اطلاعات داشته باشید ؟
شما حاضر هستید سرور خودتان را بدون هیچ گونه موارد امنیتی در اختیار آنها قرار دهید ؟
نه قصد داشتم یه سرور اجاره کنم
رو این یک خط شما مثل اینکه حرفها هست میشه توضیح بدید اگر اینجا جاش نیس پ خ بدید
Parserver
January 12th, 2014, 18:46
دوستان عزیز آسیاتک و شهراد نه دیتاسنتر هستند و نه پایدار خواهند ماند
آسیاتک از یک سری امکانات زیرساخت داره استفاده میکنه و سرورهای مشتریان پرترافیک را در زیرزمین زیرساخت قرار داده مدتی هست
به تازگی هم زیرساخت به آنها اعلام کرده سرورها را جمع آوری کنند ، در کل نه آنها استانداردهای یک دیتاسنتر را دارند و نه خواهند داشت وقتی آسیاتک جایی برای کلو نداشته باشه و از زیرزمین زیر ساخت استفاده کنه چه انتظاری از شهراد دارید که یه ای اس پی اینترنت هست ؟
بهترین انتخاب برای کلو یا اجاره سرور پارس آنلاین و افرانت هست که دیتاسنتر واقعی هستند
glxx
January 12th, 2014, 19:01
شهراد - Google Search (http://www.google.com/search?q=%D8%B4%D9%87%D8%B1%D8%A7%D8%AF+&sitesearch=webhostingtalk.ir)
SoltanHost.Net
January 12th, 2014, 19:18
این شرکت کیفیت ، پشتیبانیشون چطوری هست ؟ خوب یا بد ؟ کیا از سرویس های ایشون استفاده کردن ؟
Raid_10
January 12th, 2014, 19:31
:| بد
کلا شما برید از پارس آنلاین بگیرید 200000000000000000000000 برابر سود کردید و دردسراش کمتره
SoltanHost.Net
January 12th, 2014, 19:36
:| بد
کلا شما برید از پارس آنلاین بگیرید 200000000000000000000000 برابر سود کردید و دردسراش کمتره
یه سری به قسمت ثبت دامین در سایتشون زدم دیدم زدن قیمت دامین ir یک ساله 9 تومن ! یه خورده تعجب کردم ظاهرا که قیمت هاشون بالاست !
d3m0n3y3z
January 12th, 2014, 19:41
من سرعت پورت همه رو تست کردم. شاتل از همه بهتر بود، بعد هم با اختلاف خیلی کمی پارس آنلاین. اما شهراد حقیقتاً افتضاح بود.
دوستان عزیز مرکز داده فقط پارس آنلاین و افرانت
الان یه جدید هم مثل همین شهراد اومده به اسم مبنا که اونا هم پشتیبانی 100% ضعیفی دارند و کلا هیچ تخصصی ندارند
ULTRAWEB
January 12th, 2014, 20:17
ترافیک برای سرورهای خودشون عالی برای سرورهای برای فروش مسخره و پشتیانی فوق الغاده ضعیف برای سرورهای کلو شده
روبینا سرور فکر کنم در این زمینه تجربه اش رو داشته باشه
Parserver
January 12th, 2014, 20:26
فقط یک شخص نیست که در ایران با تمام لوکیشن ها کار کرده ، خیلی از دوستان هستند که با تمامی لوکیشن ها در ایران کار کردن ! شاید شما با آنها آشنایی ندارید !
با یک نقر کار کردن دلیل نمیشه که فقط اون شخص این حرفه باشد !
pourya74
January 12th, 2014, 20:49
تصمیم داشتم اینترنت آسیاتک رو بگیرم ، اما هر جای نت جستجو کردم کسی خوبی این شرکت رو نگفته بود :d
و برای کاری قرار بود یه سرور مجازی ایران داشته باشیم ، که دوستان به دلیل همین موارد کندی پورت پیشنهاد ندادند و از مبنا تهیه کردیم
sarv-it
January 12th, 2014, 21:04
تصمیم داشتم اینترنت آسیاتک رو بگیرم ، اما هر جای نت جستجو کردم کسی خوبی این شرکت رو نگفته بود :d
و برای کاری قرار بود یه سرور مجازی ایران داشته باشیم ، که دوستان به دلیل همین موارد کندی پورت پیشنهاد ندادند و از مبنا تهیه کردیم
مبنا کیفیتش چطوره تو سایتش هیچ افری ندادن
Raid_10
January 12th, 2014, 21:50
با اقای سجادیه تماس بگیرید
در این رابطه اطلاعاتشون خوبه
ixpro
December 28th, 2014, 03:28
از هرجا می خواهی بگیری بگیر ، ولی از نگاه روشن پارس(parsdev) نَخــــر ؛ تا الان من حدود 6 دیتاسنتر در ایران رو بررسی کردم و از هرکدام آنها طی دو سال حداقل دو ماه استفاده کردم و الان حدود 8 ماهه است که رو پارس پک هستم که فوق العاده عالی است.
Woshka
December 28th, 2014, 05:37
دوستان عزیز آسیاتک و شهراد نه دیتاسنتر هستند و نه پایدار خواهند ماند
آسیاتک از یک سری امکانات زیرساخت داره استفاده میکنه و سرورهای مشتریان پرترافیک را در زیرزمین زیرساخت قرار داده مدتی هست
به تازگی هم زیرساخت به آنها اعلام کرده سرورها را جمع آوری کنند ، در کل نه آنها استانداردهای یک دیتاسنتر را دارند و نه خواهند داشت وقتی آسیاتک جایی برای کلو نداشته باشه و از زیرزمین زیر ساخت استفاده کنه چه انتظاری از شهراد دارید که یه ای اس پی اینترنت هست ؟
بهترین انتخاب برای کلو یا اجاره سرور پارس آنلاین و افرانت هست که دیتاسنتر واقعی هستند
پارس آنلاین دیتاسنتر خیلی خوبی هست و پشتیبانی عالی داره
ولی در حال حاضر اختلالات شبکه بیش از حدی به خاطر دور بودن از لیک ارتباطیش با زیرساخت داره
افرانت هم حمبه dos خیلی می شود
بنابراین من آسیاتک رو با تمام این مشکلاتش انتخاب می کنم
اینکه گفتید زیرساخت گفته آسیاتک سرورهایش را جمع کند اصلا صحیح نیست! لطفا منبع این خبر را اعلام کنید
zartosht
December 28th, 2014, 08:53
سرعت دانلودش زیاد تره
سرعت دانلود شما چه مقدار با Port 100 هست ؟
- - - Updated - - -
من سرعت پورت همه رو تست کردم. شاتل از همه بهتر بود، بعد هم با اختلاف خیلی کمی پارس آنلاین. اما شهراد حقیقتاً افتضاح بود.
سرعت دانلود شما چه مقدار با Port 100 هست ؟ :)
دوستان شما سرور های مجازی رو اینجا بیان نکنید .
2 عکس از سرعت دانلود از پارس انلاین و افرانت پیوست میکنم .
افرانت :
24363
پارس انلاین :
24364
سرعت با Port 100 بیشتر از این نیاز دارید ؟:)
پارس انلاین هم 2 دیتاسنتر داره ، یکی در تهران به اسم آپادانا یکی هم بیرون از شهر به اسم پردیس ، کیفیت در آپادانا بهتر هست.
در کل در 2 سال که گذشت دیتاسنتر افرانت پایداری خوبی داشته .