توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راهنمایی در مورد ساخت اکانت اتوماتیک
k_alidoost
January 12th, 2014, 16:43
سلام به همه دوستان و اساتید
من میخواستم بدونم امکان ساخت محصولی در whmcs هست که بعد پرداخت مشتری اتوماتیک مشخصات محصول به مشتری داده شه ؟ مثل فریر منظورمه که برا فروش شارژ بکار میره تو whmcs هم میشه اینکارو کرد؟؟؟؟
k_alidoost
January 12th, 2014, 19:18
کسی نیست یه کمک کنه؟؟
sarv-it
January 12th, 2014, 19:20
بله امکانش هست اما بستگی داره شما بخواهید به چه پنلی وصلش کنید
SoltanHost.Net
January 12th, 2014, 19:24
بله میشه اگر CPnael باشه در WHM خود پکیچ مورد نظر رو بسازید با اطلاعاتی که در آفر اون محصول میدید بعدش بیاید در قسمت محصولات که محصول رو اضافه میکنید
بریز تب گزینه ها بعدش رو گزینه cpanel بزارید بعدش اسم پکیج مورد نظر رو بزارید در قسمت پایینش هم روی ساخت و تحویل آنی محصول تیک بزنید ! وصلام
k_alidoost
January 12th, 2014, 20:20
من میخوام محصول بعد پرداخت یه یوزر و یه پسورد بده به مشتری
محصول نه هاسته نه دامنه
SoltanHost.Net
January 12th, 2014, 20:27
من میخوام محصول بعد پرداخت یه یوزر و یه پسورد بده به مشتری
محصول نه هاسته نه دامنه
whmcs فکر کنم فقط واس هاستینگ هستش اگه اکانت های شیلتر نت میفروشید از whmcs استفاده نکنید !
downloaddl
January 12th, 2014, 20:31
بله امکانش هست
با whmcs می تونی اکانت هاست و سرور مجازی تحویل فوری بدی
شارژ رو نمیدونم
اما یکی از بچه ها با whmcs فروشگاه موبایل داره
بستگی داره چقدر بتونید انگیزه خرج کنید
sarv-it
January 12th, 2014, 20:37
یه پلاگین هست که لایسنس ایجاد میکنه فکر کنم یکم درش تغیرات بدی برات جواب بده
SoltanHost.Net
January 12th, 2014, 20:43
دوست عزیز بگید واسه چه کاری میخواید ما راهنماییتون کنیم ! اکثر افرادی که از WHMCS استفاده میکنن برای هاستینگ و سرور و دامین هستش
برای فروش شارژ و اکانت شیلتر بشکن از این اسکریپت استفاده کنید هم راحته فارسیه خلاصه توپه Virtual Freer استفاده کنید !
k_alidoost
January 12th, 2014, 21:19
دوست عزیز بگید واسه چه کاری میخواید ما راهنماییتون کنیم ! اکثر افرادی که از WHMCS استفاده میکنن برای هاستینگ و سرور و دامین هستش
برای فروش شارژ و اکانت شیلتر بشکن از این اسکریپت استفاده کنید هم راحته فارسیه خلاصه توپه Virtual Freer استفاده کنید !
من از فریر الان استفاده میکنم ولی سریع هکم میکنن تا حالا 3 بار هاست عوض کردم ولی فریر ضعف سکوریتی داره
اگه اسکریپ امنی سراغ دارید راهنمایی کنید
downloaddl
January 12th, 2014, 21:26
من از فریر الان استفاده میکنم ولی سریع هکم میکنن تا حالا 3 بار هاست عوض کردم ولی فریر ضعف سکوریتی داره
اگه اسکریپ امنی سراغ دارید راهنمایی کنید
اگه هک میشید هی بهتره از whmcs استفاده کنید ولی تحویل فوری رو ندارید
البته رو امنیت freer هم کمی کار کنید بد نیست
k_alidoost
January 12th, 2014, 21:42
اگه هک میشید هی بهتره از whmcs استفاده کنید ولی تحویل فوری رو ندارید
البته رو امنیت freer هم کمی کار کنید بد نیست
امنیت فریر رو چیکار میشه کرد چیزی نداره یه یوزر و پسورد ادمین داره یه پسورد کارت ها
iNicz.Com
January 12th, 2014, 22:21
شما بخواهید امنیت خوبی داشته باشید . اولا باید whmcs null استفاده نکنید . پس در نتیجه ماهانه مجبورید حدود 50 ت بدید تا براتون امنیت بهتری داشته باشید که نیاز های کامل شما رو برطرف نمیکنه.
بهتره 500-900 ت هزینه کنید یه چیز توپ برای شما برنامه نویسی بشه . با امکاناتی که می خواید
mhiizadi
January 12th, 2014, 22:28
امنیت فریر رو چیکار میشه کرد چیزی نداره یه یوزر و پسورد ادمین داره یه پسورد کارت ها