با سلام
به يك سرور اختصاصي با cpanel از آمريكا يا كانادا با تضمين كتبي آپ تايم حداقل 99.98 و تضمين كتبي عدم تحريم سي پنل و سرور با مشخصات تقريبي زير نيازمنديم
Ram 2G DDR 2
Cpu xeon quad core
Cpanel license
2 x 250 GB
Port 100 ded.
2ip
پنل مديريت از راه دور
شركت ثبت شده
نماينده رسمي
پشتيباني حتي الامكان توسط ديتاسنتر باشد.
محدوده قيمت 90 تا 130
پيشنهاد، مشخصات و قيمت.
با تشكر
1eng.ir
April 24th, 2010, 00:55
تضمين كتبي عدم تحريم سي پنل
هر کی ارائه میده منم میخوام ...
P-CO
April 24th, 2010, 01:24
توی ایران، کسی نمیتونه موضوع سی پنل رو تضمین کنه...
از xlhost اگر خواستید، ما سرور زیاد ازشون خرید داریم میشه گفت یکی از رابط های این دیتاسنتر در ایران به حساب میایم...
سرورها هم در پنل شما تهیه میشه، مشکلی نداره.
در صورتی که با شرایط ما (عدم تضمین کتبی سی پنل) موافق بودید، حتماً با ما تماس بگیرید.
با احترام
Talahost.Com
April 24th, 2010, 01:32
سلام
من نمايندگان هر 3 ديتاسنتر را ميشناسم
سي پنل هم تحريم ميشه، نه كه نمي شه. ولي با واسطه خريده بشه احتمال تحريم پايين مياد اگه هم تحريم بشه با يكسري راه ها ميشه از تحريم درش آورد.
همانطور كه در بالا نوشتم لطفا پيشنهادات و قيمت را اعلام كنيد.
از دوستان خواهشمندم بحث را به حاشيه نكشانند.
Nikihost
April 24th, 2010, 12:52
سلام
چنانچه از هلند و انگلستان سرور خواستيد در خدمتيم
AfraWeb.net
April 24th, 2010, 14:05
یه مسله ای را توجه نکردید که این 3 دیتا سنتر در امریکا واقع شده اند و بر اساس قوانین امریکا اجازه فروش به ایرانیان را ندارند و اگر شرکتی یا فردی برای این سرور ها به شما قرار داد رسمی ارائه کند یه مسله غیر ممکن خواهد بود البته بحث نیکان هاست جدا هست چون شرکت در ترکیه یا دبی به ثبت رسیده است و تا الان مشکلی وجود نداشته و امیدواریم بعد از این هم مشکلی پیش نیاد چون شرکت بسیار حرفه ای هستند . در صورت تمایل به خرید از کارو با نیکان هاست تماس بگیرید در صورتی که که نیاز به سرور از کانادا داشتید میتوانید با ما تماس بگیرید . فاکتور رسمی + پنل اختصاصی سرور
درباره قیمت هم تجدید نظر باید بکنید زیرا هزینه لایسنس سی پنل در حدود 20 تا 25 دلار هست و با 100 دلار نمیتونید همچین سروری را خریداری نمایید
موفق باشید
M-Soltani.ir
April 24th, 2010, 14:20
افراوب بعضی از شرکت ها فاکتور ارائه میکنند مثل شرکت پرناکـــ رو بنر تبلیغات بالای انجمن رو بخونید ، مثل اینکه ممکن شده!
ببخشید کلا تایپیک به ..... رفت ، من دو تا ارسال خودمو پاک کردم
موفق باشید
irlogo
April 24th, 2010, 19:13
بستگی به تنظیمات سی پنل شما داره که سی پنلتون اکسپایر نشین !
هیچ کسی هم نمی تونه تضمین که که سی پنلتون نترکه چون خودتون باید حواستون باشه