ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساخته نشدن اکانت به صورت اتوماتیک پس از پرداخت آنلاین

webhosts
January 11th, 2014, 20:15
سلام

با ساخت اتوماتیک اکانت هاست پس از پرداخت آنلاین با مشکل مواجه شدم.
از whmcs لایسنس دار نسخه 5.2.15 استفاده می کنم.
سرور را اضاف کردم. از قسمت سرویس ها نام پکیج ، فضا و پهنای باند را درج کرده ام (بقیه گزینه ها را خالی گزاشته ام) و تیک گزینه ساخت اتوماتیک اکانت پس از اولین پرداخت را زده ام.
هنگامی که کاربر خرید می کند و هزینه را آنلاین پرداخت می کند فاکتور ساخته میشود و پرداخت میشود و در پنل ادمین هم درج میشود که فاکتور پرداخت شده اما اکانت برای کاربر ساخته نمیشود و ایمیلی هم مبنی بر ساخته شدن اکانت به کاربر ارسال نمی گردد.
مشکل از چیست؟ باید چه کار کنم؟

dexin
January 12th, 2014, 07:25
در این حالت ی ایمیل برا ادمین میاد و ارورش توش نوشته
ارروش چیه؟
یا شایدم میسازه ولی ایمیلش نمیاد برا مشتری

flexhost.ir
January 12th, 2014, 10:26
سلام

با ساخت اتوماتیک اکانت هاست پس از پرداخت آنلاین با مشکل مواجه شدم.
از whmcs لایسنس دار نسخه 5.2.15 استفاده می کنم.
سرور را اضاف کردم. از قسمت سرویس ها نام پکیج ، فضا و پهنای باند را درج کرده ام (بقیه گزینه ها را خالی گزاشته ام) و تیک گزینه ساخت اتوماتیک اکانت پس از اولین پرداخت را زده ام.
هنگامی که کاربر خرید می کند و هزینه را آنلاین پرداخت می کند فاکتور ساخته میشود و پرداخت میشود و در پنل ادمین هم درج میشود که فاکتور پرداخت شده اما اکانت برای کاربر ساخته نمیشود و ایمیلی هم مبنی بر ساخته شدن اکانت به کاربر ارسال نمی گردد.
مشکل از چیست؟ باید چه کار کنم؟

با چه خطایی مواجه میشید؟

کد خطا به ایمیل ارسال میشه ببینید کد خطا چنده

hajigirinof
January 12th, 2014, 10:46
سلام علیکم

1.بخش welcome email یا ایمیل خوشامد گویی هر محصول را فعال کرده اید؟
2.ساخت خودکار محصول بعد از پرداخت را فعال کرده اید ؟
3.ارسال ایمیل از سرور شما امکانپذیر است ؟

webhosts
January 12th, 2014, 20:01
یک ایمیل برایم ارسال شده که محصول ساخته نشد. نوشته: خطا : Login Failed
در قسمت سرور ، گزینه سی پنل را انتخاب کردم ، نام کاربری را درج کردم و رمز عبور را به صورت HASH وارد کردم.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
بخش welcome email فعال است - ساخت اتوماتیک محصول فعال است! سرور امکان ارسال ایمیل دارد!! ایمیل برای مشتری ارسال می گردد که فاکتور ایجاد شد ، فاکتور پرداخت شد. در پنل کاربر نیز درج میشود که فاکتور پرداخت شده است.

Parserver
January 12th, 2014, 20:13
اون تیک مربوط به اس اس ال را زدید ؟
وقتی سرور ایجاد میکنید از بخش سرورها ببینید به whm لاگین میکنه یا نه

webhosts
January 12th, 2014, 20:25
خیر تیک ssl را نزده ام. روی سرور ssl نصب نیست.
بله به whm لاگین می کند.

pendar.pardazesh
February 16th, 2014, 11:37
در هنگام ساخت محصول تعیین کردید که بعد از پرداخت خودکار ایجاد شود ؟

OxinGostar
February 16th, 2014, 15:18
سلام
فایروال را غیرفعال کنید سپس تست کنید
امکان داره از فایروال باشه

saghafi1991
February 16th, 2014, 15:25
یک ایمیل برایم ارسال شده که محصول ساخته نشد. نوشته: خطا : Login Failed
در قسمت سرور ، گزینه سی پنل را انتخاب کردم ، نام کاربری را درج کردم و رمز عبور را به صورت HASH وارد کردم.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
بخش welcome email فعال است - ساخت اتوماتیک محصول فعال است! سرور امکان ارسال ایمیل دارد!! ایمیل برای مشتری ارسال می گردد که فاکتور ایجاد شد ، فاکتور پرداخت شد. در پنل کاربر نیز درج میشود که فاکتور پرداخت شده است.

سروری را که اد کرده اید رو گزینه whm کلیک کنید ببینید اصلا به پنل هاستتون انتقال پیدا میکنه