توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در اتصال whmcs به Directadmin
سید محمد حسینی
January 11th, 2014, 12:03
با سلام خدمت دوستان
برای اتصال whmcs به Directadmin میبایستی در Directadmin پورت 2222 باشد، من این پورت رو تغییر داده ام، از دوستان راهنمایی خواستم گفتند باید به Whmcs تیکت بزنم و پورت رو اعلام کنم تا برایم فایلی ارسال کنند تا به Directadmin متصل شوم.
سوال من اینه : من که whmcs نال شده دارم چیکار کنم؟
نگین که برم لاینس بگیرم که گرونه.
لطفا راهنمایی کنید.
ULTRAWEB
January 11th, 2014, 12:12
این مسایل ی میگی ربطی به هم ندارن ها
whmcsبدون مشکل باید روی دایرکت ادمین در صورت نصب بودن پیش نیازها باید نصب شود
این جریان اتصال که میگید چی هست رو نمیدونم مد دشده همه میخوان این رو به کنترل پنل های
مختلف مثل کلوکسو یا دایرکت ادمین یا سی پنل یا سایرموارد متصل کننن
سید محمد حسینی
January 11th, 2014, 12:22
متشکرم از شما دوست عزیز
سید محمد حسینی
January 11th, 2014, 12:24
نه دوست عزیز برای نصب نمیگن برای ساختن خودکار پکیج ها و اتصال خودکار whmcs به سرور دایرکت ادمین تا بتونه هم یوزر بسازه و هم ساسپند کنه و اینجور چیزا که همین اول ماژولش فقط روی پورت 2222 دایرکت ادمین کار میکنه و اگه کسی مثل این دوستمون پورت دایرکت ادمین را عوض کنن whmcs نمی تونه باهاش ارتباط برقرار کنه تا موقعی که پورت در فایل directadmin.php که با ioncube رمزنگاری شده تغییر پیدا کنه.
ممنونم دوست عزیزم ولی مشکل اینجاست که از فراسو خدماتی نگرفتم و به بنده قطعا فایل مذکور رو نخواهند داد.
راه حل دیگری به ذهن شما نمیرسه دوست من؟
سید محمد حسینی
January 11th, 2014, 12:51
مرسی دوست خوبم
ممنونم از راهنمایی شما
سید محمد حسینی
January 11th, 2014, 14:14
از دوستان محترم و گرامی ، کسی هست که فایل مربوط به whmcs ورژن 5.0.3 برای من بجای پورت 2222 پورت 22222 را بدهد؟
اگر کسی میتواند اینکار را انجام دهد خواهشمندم کمک کند.
به فراسو تیکت زدم جوابش این بود :
بهتر هست پورتتون رو روی 2222 تنظیم کنید.
hajigirinof
January 12th, 2014, 10:54
لطفا بیشتر شرح دهید منظور ش ما واضح نیست
سید محمد حسینی
January 12th, 2014, 11:21
لطفا بیشتر شرح دهید منظور ش ما واضح نیست
منظورم اینه که اگه کسی لایسنس whmcs داره بی زحمت یک تیکت بزنه و درخواست فایل مربوط به اتصال دایرکت ادمین با پورت 22222 (پورت = 5 تا عدد2) رو بکنه ممنون میشم.