PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شراکت همه بخونید لطفا :(

Raid_10
January 10th, 2014, 23:05
سلام به همگی دوستان
توی تایپیک قبلیاشاره شده
ولی این سری خیلی سریع نیاز دارم به یه شریک کاری
اولا طرفین برای خرید سرور پول بزارن بعدشم فروش وی پی اس و هاست رو تضمین
می کنم
منتهی موفقیت کاریمون یه خورده گسنردست
و اینکه وقت باید برای اینکار گذاشت الان مشتری هم آماده هست
ولی برای یه سرور از dacentec با سخت افزار بالا نیاز دارم به یه شریک هم مالی هم پشتیبانی
که برای کسب اطلاعا بیشتر با آیدی اسکایپ من Raid1.0
در تماس باشید

AliFatehi
January 10th, 2014, 23:34
برای هر مشتری که بیارین درصد بهتون میدیم....

اگر مایل بودین پ.خ بدین...

با تشکر

Raid_10
January 10th, 2014, 23:37
برای هر مشتری که بیارین درصد بهتون میدیم....

اگر مایل بودین پ.خ بدین...

با تشکر
جانم ؟ نفهمیدم
من که نمی خوام برای شما کار کنم من یه برنامه دارن که
فقط نیازه به یک شریک دارم الان پول اماده شروع کنیم
عالی می شه

AliFatehi
January 10th, 2014, 23:45
جانم ؟ نفهمیدم
من که نمی خوام برای شما کار کنم من یه برنامه دارن که
فقط نیازه به یک شریک دارم الان پول اماده شروع کنیم
عالی می شه

منم متوجه ام....

بنده هم نگفتم برای ما کار کنید....

منظورم اینه که اگه اوکی نشد مشتری بیارین و درصد دریافت کنید....

downloaddl
January 10th, 2014, 23:48
لطفا بیشتر توضیح بدید
باید به شما پول بدیم شریک بشیم شما به ما پول میدی شریک بیشم ؟!
بیشتر توضیح بدید لطفا

majidisaloo1
January 11th, 2014, 00:07
شما تضمینت برای فروش چی است؟

Raid_10
January 11th, 2014, 00:25
اولا قصد جسارت ندارم ولی با برنامه خودم پیش میرم ماه های اول گسترش میدم ولی
آفرایی می زارم که فروش بره پول رو به من هم بدین رو حساب مستر کارد یا پی پال شارژ می شه برای خرید
تضمین فروش برای کسی نمیدم ولی وقتی خودم قرار باشه سروری بخرم مطمینن برای فروشش کل توانم رو می زارم
حالا به هر حال هر کسی هست بگه

Raid_10
January 11th, 2014, 00:57
سلام خدمت عزیزان
شب دراز است ولی زود می گذره تا فردا بدرور همگی شما ها فعلا که مورد خووبی پیدا نشده

pc-narmak
January 12th, 2014, 03:14
شما ایده خودتونو مطرح کنید تا همه بخونند هر شخصی هم مایل به همکاری بود حتما" بهتون پیغام میده تا طرح مطرح نشه فکر نکنم کسی حاضر به سرمایه گذاری باشه

Raid_10
January 12th, 2014, 08:22
درود بر شما
در حقیقت اسم این کار شراکت
و در کل برنامه ای که در فکر م هست و روش کار کردم به این صورت می باشد :
آدم هیچوقت نباید از جاهای بزرگ شروع کنه تا موفق شه ولی می تونه از جاهای کوچیک ولی زود موفق شه
بالفرض تو قسمت فروش من ذهتی دارم که ماه اول به تنهایی بدون مشتر ی هایی که می تونم بیارم برم دنبال قضیه فروش بیشتر از 100 تا مجازی ساز میفروشم
که اگر روزی 2 3 ساعت بیشتر وقت گداشنه بشه که این تعدد زیاد ترم می شوذ
در کل فعلا برای استارت یه سرمایه گذاشته می شود و به محض این که سرور اول فروش رفت پول سرور برای ماه آیندش برداشته می شود و با پول سود یه سرور جدید خریده می شود با توجه به برنامه
ای که هست و بحث فروش سرور که یکی خرید دید خوبه میره به 10 تا دیگه هم می گه به راحتی می شود وقتی یه خورده تعداد سرور ها زیاد شد نسخه انگلیسی سایت رو هم بالا بیاریم
و برنامه های دیگر در این رابطه

Yas-Host
January 12th, 2014, 08:25
درود بر شما
در حقیقت اسم این کار شراکت
و در کل برنامه ای که در فکر م هست و روش کار کردم به این صورت می باشد :
آدم هیچوقت نباید از جاهای بزرگ شروع کنه تا موفق شه ولی می تونه از جاهای کوچیک ولی زود موفق شه
بالفرض تو قسمت فروش من ذهتی دارم که ماه اول به تنهایی بدون مشتر ی هایی که می تونم بیارم برم دنبال قضیه فروش بیشتر از 100 تا مجازی ساز میفروشم
که اگر روزی 2 3 ساعت بیشتر وقت گداشنه بشه که این تعدد زیاد ترم می شوذ
در کل فعلا برای استارت یه سرمایه گذاشته می شود و به محض این که سرور اول فروش رفت پول سرور برای ماه آیندش برداشته می شود و با پول سود یه سرور جدید خریده می شود با توجه به برنامه
ای که هست و بحث فروش سرور که یکی خرید دید خوبه میره به 10 تا دیگه هم می گه به راحتی می شود وقتی یه خورده تعداد سرور ها زیاد شد نسخه انگلیسی سایت رو هم بالا بیاریم
و برنامه های دیگر در این رابطه

دوست عزیز شما با توجه به این برنامه ای که نوشته اید نمیتونید موفق بشید.
چون شما فقط دارید فروشتون رو در داخل همین انجمن متمرکز میکنید میتونید سوال کنید از بزرگان این انجمن ... که با شرکت های مختلف و ... هم در ارتباط هستند.

فکر هم نمیکنم کسی با شما همکاری داشته باشد به این دلیل که هرکسی دلش میخواد برای خودش کار کند و پول بزاره...! (قانون ایرانی جماعت است)

به هر حال امیدوارم موفق باشید.

pspasp
January 12th, 2014, 08:56
سلام من هستم پخ بده

delta
January 12th, 2014, 09:47
به این کار شما نمیگن شراکت..شما دنبال سرمایه گزار هستید! شراکت یعنی چند نفر دور هم جمع میشند یک فکری رو دنبال میکنند و خرید و.. و شروع به کار میکنند.سود مساوی از سهم و.. اما شما میگی خودت باید حتما بخری سرور رو..میدونی چی بخری! مشتریت هم آمادست.ایده هم مال خودته و...!! دیگه شریک این وسط چیکاره هست؟ شما دنبال یک سرمایه گذاری که بیاد پول بزاره با شما و تو سودش سهیم بشه و صد البته باید طرف ریسک کنه!

Raid_10
January 12th, 2014, 18:05
دوست عزیز شما با توجه به این برنامه ای که نوشته اید نمیتونید موفق بشید.
چون شما فقط دارید فروشتون رو در داخل همین انجمن متمرکز میکنید میتونید سوال کنید از بزرگان این انجمن ... که با شرکت های مختلف و ... هم در ارتباط هستند.

فکر هم نمیکنم کسی با شما همکاری داشته باشد به این دلیل که هرکسی دلش میخواد برای خودش کار کند و پول بزاره...! (قانون ایرانی جماعت است)

به هر حال امیدوارم موفق باشید.
با سلام
شما کالملا حق دارید ولی من نگفتم قرار متمرکز شم رو اینجا از بزرگان رایدکال گرفته تا گارنا ارتباط دارم که بیشترین وی پی اس ها رو برای ای اف کی و مولتی می خرن
فروشندگان قند شکن و خیلی موارد دیگر

Raid_10
January 12th, 2014, 18:08
به این کار شما نمیگن شراکت..شما دنبال سرمایه گزار هستید! شراکت یعنی چند نفر دور هم جمع میشند یک فکری رو دنبال میکنند و خرید و.. و شروع به کار میکنند.سود مساوی از سهم و.. اما شما میگی خودت باید حتما بخری سرور رو..میدونی چی بخری! مشتریت هم آمادست.ایده هم مال خودته و...!! دیگه شریک این وسط چیکاره هست؟ شما دنبال یک سرمایه گذاری که بیاد پول بزاره با شما و تو سودش سهیم بشه و صد البته باید طرف ریسک کنه!

شرمنده شاید شما تو اسکایپ نبودید یا شایدم من بد توضیح دادم و شما متوجه نشدید
در مورد قضیه سرور به دلیل اینکه می خوام از این کار نون در بیارم نه این که برا تفریح باشه
و می خوام سریع توی مجموعه پیشرفت کنیم
و اینکه رنج قیمت دستم باشه چفدر خرج می شه جفدر در میاد
تو اسکایپ بهتر توضیح می دم براتون
با تشکر