توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا افزونه ای به این شکل است
9000001
January 10th, 2014, 17:13
سلام می خواستم ببینم افزونه ی هست که قبل از ورود به سایت از کاربر سوال بپرسه مثلا با کدام موضوع وارد شدید یا ایا شما جزء کاربر مهمان هستید ......
9000001
January 13th, 2014, 15:03
نیست ای بابا جواب آدمو نمیدند... من نمیدونم در گوگل چطوری عنوانش کنم همین خاطر می پرسم.
MEHDI KARAMI
January 13th, 2014, 15:20
راستش دقیقا متوجه نشدم به چه افزونه ای نیاز دارید! و فکر میکنم به همین دلیل هست که به شما پاسخ داده نشده
مثلا ایا
شما جزء کاربر مهمان هستید
یعنی چی؟
منظور اینه که سوالی که شما در نظر دارید رو از کاربر بپرسه؟
sarv-it
January 13th, 2014, 15:29
برای کدوم سی ام اس میخواهید ؟
SoltanHost.Net
January 13th, 2014, 15:51
سلام می خواستم ببینم افزونه ی هست که قبل از ورود به سایت از کاربر سوال بپرسه مثلا با کدام موضوع وارد شدید یا ایا شما جزء کاربر مهمان هستید ......
برای کدوم مدیریت متحوا ؟ وردپرس ؟ بلاگ ؟ جوملا ؟ نیوک ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ! لطفا واضح تر بگید راهنمایی کنیم
9000001
January 13th, 2014, 17:21
دروپال ..برای وردپرس دیگه فقط می خوما قبل از ورود کابر اینترنت به سایتم این افزونه قبل از اینکه سایت لود بشه بالا بیاد و یه مطلبی رو به کاربر بگه مثل صبر کنید خوش امدید یا یک سوال
MEHDI KARAMI
January 13th, 2014, 17:39
دروپال ..برای وردپرس دیگه فقط می خوما قبل از ورود کابر اینترنت به سایتم این افزونه قبل از اینکه سایت لود بشه بالا بیاد و یه مطلبی رو به کاربر بگه مثل صبر کنید خوش امدید یا یک سوال
برای خوش امد گویی میتونید از جاوا اسکریپت های آماده استفاده کنید