توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : به دنبال شریک ، سایت دایرکت باز
rules
January 10th, 2014, 12:41
دامین های com net ir in با شماره. فرقی که سایت ما بقیه سایت ها داره تمامی فیلم چک میشن ، تگ تصویری دارن ، تمامی سریال ها ریلیر اختصاصی و encode شده هستند.همینجور کیلویی فیلم و سریال سرور پر نمیکنیم. به هر حال دایرکت باز در آینده میتونه گنده بشه.دوستانی که علاقه مند هستند اعلام کنند.لینک در امضا. تشکر
seo-expert
January 10th, 2014, 12:49
8 هزار آیپی واقعی وبگذر.دامین های com net ir in با شماره. فرقی که سایت ما بقیه سایت ها داره تمامی فیلم چک میشن ، تگ تصویری دارن ، تمامی سریال ها ریلیر اختصاصی و encode شده هستند.همینجور کیلویی فیلم و سریال سرور پر نمیکنیم. به هر حال دایرکت باز در آینده میتونه گنده بشه.دوستانی که علاقه مند هستند اعلام کنند.لینک در امضا. تشکر
رمز وبگذر؟
rules
January 10th, 2014, 13:11
رمز وبگذر؟
پ خ
scorp
January 10th, 2014, 13:21
اطلاعات تكميلي + وبگذر لطفا
fanix
January 10th, 2014, 13:31
رمز وبگذر
هزینه سایت؟
مشخصات سرور؟
در نظر دارید vip کنید؟
seo-expert
January 10th, 2014, 13:33
پ خ
پيامي دريافت نكردم
rules
January 10th, 2014, 13:35
رمز وبگذر
هزینه سایت؟
مشخصات سرور؟
در نظر دارید vip کنید؟
اطلاعات تماس پ خ کردم. ks2 ovh.بله وقتی آرشیو سایت کامل شد.
servervds.com
January 10th, 2014, 14:19
سلام
چطوری پسر خوبی
سایت راه انداختی
ارشیوت همین ک اس 2 هست ؟
پی ام بده گارت دارم
rules
January 10th, 2014, 14:28
سلام
چطوری پسر خوبی
سایت راه انداختی
ارشیوت همین ک اس 2 هست ؟
پی ام بده گارت دارم
مخلص داداش :d آره یک 6 ماهی هست دایرکت باز بالاست.
seo-expert
January 10th, 2014, 14:28
دوستان ايشون اصلا و ابدا قابل اعتماد نيستند. اول اعلام كردن كه 8 هزار آيپي واقعي وبگذر دارن و كه رمز خواستم آيدي ياهو ارسال كردند و تو ياهو هم حاضر نشدند كه رمز بدن و فقط همين يك شات دادن!
17891
نيازي به توضيح نيست
تصوير خودش گوياست
rules
January 10th, 2014, 14:30
دوستان ايشون اصلا و ابدا قابل اعتماد نيستند. اول اعلام كردن كه 8 هزار آيپي واقعي وبگذر دارن و كه رمز خواستم آيدي ياهو ارسال كردند و تو ياهو هم حاضر نشدند كه رمز بدن و فقط همين يك شات دادن!
دوستان آمار وبگذر ما همین عکس بالاست فقط یک نکته بگم وبگذر توی انجمن سایت نیست الان به انجمن سایت نگاه کنید + 30 40 تا آنلاین داره نزدیک 50% آمار انجمنه.
سایت رو شما آنالیز کن ورودی گوگل هم ببین نوشته بالا هم که اضافه کردم نگاه کن بعدم به انجمن سایت نگاه کن. رو این حساب بت گفتم چند سالته که نمیتونی رنک و آمار یک سایت رو در بیاری:50:
سایت دایرکت باز هم اگر 2 تا frame قالب برداشته بشه میشه گفت 100% seo شده باشه که شما دیگه گریه نکنی :d
seo-expert
January 10th, 2014, 14:43
سایت رو شما آنالیز کن ورودی گوگل هم ببین نوشته بالا هم که اضافه کردم نگاه کن بعدم به انجمن سایت نگاه کن. رو این حساب بت گفتم چند سالته که نمیتونی رنک و آمار یک سایت رو در بیاری:50:
سایت دایرکت باز هم اگر 2 تا frame قالب برداشته بشه میشه گفت 100% seo شده باشه که شما دیگه گریه نکنی :d
ایشون یکی از کاربرن قدیمی ما بودند
خودشون تایید میشه
اما امار سایتش ندیدم
ebiram1
January 10th, 2014, 14:50
رمز وبگذرو بفرست
Lopez
March 16th, 2014, 22:01
جناب سید عارف هوشیار امامی گرامی ؛
بنظر میرسه که این روزها با چراغ خاموش اقدام به گشت و گذار در اینترنت میکنید !!!
جواب اس ام اس که نمیدهید!!! یاهو هم خاموش... حداقل میشود اینجا ردی از شما یافت برادر
گویا در پیچاندن هم دستانی دارید...
شمائی از تبلیغات و وی ای پی کردن سایت خوشتان نمی آید مطمئناً از خوردن حق کسی هم باید متنفر باشید...
خیلی خوشحال میشم به بنده ی حقیر بگید تکلیف این 100 تومن من چی شد ؟