توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل hord در سرور برای ارسال ایمیل
Parsjoom
January 10th, 2014, 12:14
درود
بعد از انتقال سرور متاسفانه هورد مشکل داشت که با انتقال دیتابیس هورد به سرور جدید هورد باز میشود ولی نمیتوان ایمیل ارسال کرد و احتمالا دریافتش هم با مشکل مواجه شده.
بعد از ارسال ایمیل سریعا دلیوری میاد که ایمیل ارسال نشده.
آیا راه حلی برای رفع این مشکل هست ؟
Yas-Host
January 10th, 2014, 12:30
درود
بعد از انتقال سرور متاسفانه هورد مشکل داشت که با انتقال دیتابیس هورد به سرور جدید هورد باز میشود ولی نمیتوان ایمیل ارسال کرد و احتمالا دریافتش هم با مشکل مواجه شده.
بعد از ارسال ایمیل سریعا دلیوری میاد که ایمیل ارسال نشده.
آیا راه حلی برای رفع این مشکل هست ؟
سرویس exim و mailman ران هست؟!
پورت 25 باز هست؟!
فایروال رو برررسی کنید یکبار دستورات زیر را در ssh وارد کنید و سپس ببنید ایمیل ارسال میشود یا خیر:
service csf stop
service iptables stop
همچنین یکبار cpanel رو آپگرید کنید و سرویس هارو rebuild کنید و تنظیمات mail server رو به حالت دیفالت ببرید و اگر اوکی نشد احتمالا دیتاسنتر پورت 25 رو در آی پی سرور شما بسته شده است.
Parsjoom
January 10th, 2014, 13:24
ممنون
هنگام ری استور برخی اکانت ها ارور عدم موفقیت در ریستور دیتابیس هورد وجود داشت و فکر نمیکنم دیتاسنتر ای پی 25 رو بسته باشه.البته اکانتها رو سرور به سرور منتقل کردیم و همه ارورهارو مشاهده نکردم.ارسال ایمیل اسکریپت ها کار میکنه و فقط هورد مشکل داره.
گذاشتن بروزرسانی بشه ان شاالله که حل میشه
من فکر میکنم به بررسی کامل نیاز داشته باشه.
Parsjoom
January 10th, 2014, 18:05
درود
با انجام بروزرسانی اجباری مشکل حل شد اما گویا میل ها میره تو اسپم.
novin-web
January 10th, 2014, 18:44
سلام
این مشکل ای پی شما هست
جک کنید که ایا تو بلک لیست هست ای پی سرور.
Parsjoom
January 10th, 2014, 20:30
ممنون
تو سایت BLACKLISTALERT.ORG - Email Problem ? - Test if your IP or DOMAIN is blacklisted in a spamdatabase (http://www.blacklistalert.org) چک کردم اما تو بلک لیست نبود.
Yas-Host
January 10th, 2014, 20:52
درود
با انجام بروزرسانی اجباری مشکل حل شد اما گویا میل ها میره تو اسپم.
در بعضی از مواقع داریم که ایمیل فرستنده اسپم میشه...
ایمیل فرستنده رو عوض کنید سپس تست کنید
Parsjoom
January 10th, 2014, 21:14
ممنون از شما
در چندین ایمیل تست کردم در دامنه های مختلف.