PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کدام مجازی ساز؟

magicpowers
January 10th, 2014, 12:09
سلام.
من می خوام مجازی سازی رو یاد بگیرم به نظر شما با کدوم مجازی ساز شروع کنم که از نظر شغلی هم خوب باشه.

AvalinHost
January 10th, 2014, 12:14
سلام.
من می خوام مجازی سازی رو یاد بگیرم به نظر شما با کدوم مجازی ساز شروع کنم که از نظر شغلی هم خوب باشه.
از دید بنده xenserver فوق العاده هست.
ولی 90% کاربران این انجمن از vmware استفاده می کنند که با این اوصاف مسلما منابع آموزشی فارسی در مورد این مجازی ساز بیشتر هست.

lordvps.ir
January 10th, 2014, 12:54
چون کرک برای vmware زیادتره همه استفاده میکنن اما xenserver یه چیزه دیگست منابع کاملا اختصاصی میده به سرور مجازی

magicpowers
January 10th, 2014, 12:58
برای یادگیری چه دیتاسنتری رو پیشنهاد میدید که قیمتش پایین باشه.

AvalinHost
January 10th, 2014, 13:02
هتزنر

irangate
January 10th, 2014, 13:06
چون کرک برای vmware زیادتره همه استفاده میکنن اما xenserver یه چیزه دیگست منابع کاملا اختصاصی میده به سرور مجازی
با احترام در این مورد که فرمودید xen بهتر هست و منابع اختصاصی میده مخالفم چون vmware هم منابع کاملا اختصاصی میده و اصولا vmware خیلی شرگت بزرگ‌تری و قوی تری هست در این زمینه .

AvalinHost
January 10th, 2014, 13:08
با احترام در این مورد که فرمودید xen بهتر هست و منابع اختصاصی میده مخالفم چون vmware هم منابع کاملا اختصاصی میده و اصولا vmware خیلی شرگت بزرگ‌تری و قوی تری هست در این زمینه .
vmware میشه منابع رو بصورت اشتراکی داد و به عبارتی مشتری را دور زد، ولی در xenserver اگر هم بخواهید نمیتونید اشتراکی بدین.
تفاوت در این هست!

ProLiant
January 10th, 2014, 13:11
xen یکمی کارباهاش بهتره و سلوس هم خوبه ولی مشکلش این کنسولش هست که با جاوا کارمیکنه سرعتش خیلی افتضاحه

hostfire
January 10th, 2014, 13:11

عذر میخوام اطلاعی ندارید مجبور نیستید صحبت کنید
vmware مجازی ساز رایگان می باشد
کرکی براش نیست.شما میتونید داخل فروم vmware عضو بشید و درخواست سریال کنید!
فقط Vcenter هست که پولیه.
هیچ مجازی سازی قدرتمند تر از Vmware نیست .
درسته کرنل های اختصاصی نمیشه توش تنظیم کرد ولی آزادی فوقالعاده زیادی به مدیر سرور میده و تمام امکاناتش عالیه
شما دقت کنید تمامی مجازی ساز ها یک عیب و نقصی دارند ولی به جرات میشه گفت Vmware کامل ترین مجازی ساز می باشد.

hostfire
January 10th, 2014, 13:12
xen یکمی کارباهاش بهتره و سلوس هم خوبه ولی مشکلش این کنسولش هست که با جاوا کارمیکنه سرعتش خیلی افتضاحه

سولوس مجازی ساز نیست پنله مجازی سازه
و تحت مجازی ساز هایی همچون kvm و ... کار میکنه

AvalinHost
January 10th, 2014, 13:15
درسته کرنل های اختصاصی نمیشه توش تنظیم کرد ولی آزادی فوقالعاده زیادی به مدیر سرور میده و تمام امکاناتش عالیه
شما دقت کنید تمامی مجازی ساز ها یک عیب و نقصی دارند ولی به جرات میشه گفت Vmware کامل ترین مجازی ساز می باشد.
در کامل بودن مجازی ساز vmware شکی نیست.
vmware فقط 60 روز تریال میده ولی برای استفاده unlimited باید شما لایسنس خرید کنید که البته ایرانی ها از لایسنس های کرک شده استفاده می کنند.
اگر شما با xenserver کار کرده باشید متوجه قدرت این مجازی ساز میشید، البته بعضی ها xenserver رو با xen اشتباه میگیرن!

hostfire
January 10th, 2014, 13:17
در کامل بودن مجازی ساز vmware شکی نیست.
vmware فقط 60 روز تریال میده ولی برای استفاده unlimited باید شما لایسنس خرید کنید که البته ایرانی ها از لایسنس های کرک شده استفاده می کنند.
اگر شما با xenserver کار کرده باشید متوجه قدرت این مجازی ساز میشید، البته بعضی ها xenserver رو با xen اشتباه میگیرن!

جناب از شما بعیده!
Vmware کاملا رایگانه!
شما عضو انجمن وی ام ویر بشید ردخواست بزنید لایسنس رایگان مادامالعمر بهتون میده!
خود وی ام ویر رایگانه ولی پلاگین هاش پولیه
راجع به زن سرور توضیح بدید
OS هست یا تحت توابع باز رو لینوکس نصب میشه؟

AvalinHost
January 10th, 2014, 13:20
جناب از شما بعیده!
Vmware کاملا رایگانه!

والا تاجایی که من دیدم برای لایسنس unlimited باید serial key داشته باشید که در انجمن هم سرچ کنید پیدا میشه.
در مورد xenserver هم خودش سیستم عامل هست و باید توسط kvm روی سرور نصب بشه.

hostfire
January 10th, 2014, 13:23
والا تاجایی که من دیدم برای لایسنس unlimited باید serial key داشته باشید که در انجمن هم سرچ کنید پیدا میشه.
در مورد xenserver هم خودش سیستم عامل هست و باید توسط kvm روی سرور نصب بشه.

لینک توضیحی سراغ دارید ازش؟ممنون میشم بفرمائید
وی ام ویر کاملا رایگانه این ها سریال های رایگانه خوده سایت وی ام وی رهست که به اسم کرک قرار میدهند

AvalinHost
January 10th, 2014, 13:26
لینک توضیحی سراغ دارید ازش؟ممنون میشم بفرمائید
وی ام ویر کاملا رایگانه این ها سریال های رایگانه خوده سایت وی ام وی رهست که به اسم کرک قرار میدهند
بله خدمت شما:
1.3. What is XenServer? (http://docs.vmd.citrix.com/XenServer/4.0.1/installation/ch01s03.html)

در مورد رایگان بودن vmware شاید من اشتباه می کنم!

lordvps.ir
January 10th, 2014, 13:32
منظر من نسخه های پولی بود.esxi به تنهای چیزی نداره واسه یاد گیری

hostfire
January 10th, 2014, 13:34
منظر من نسخه های پولی بود.esxi به تنهای چیزی نداره واسه یاد گیری

نسخه ی پولی؟
منظورتون exi هست؟

lordvps.ir
January 10th, 2014, 13:35
جناب از شما بعیده!
Vmware کاملا رایگانه!

لایسنس رایگانش به vcenter وصل نمیشه.
Xenserver سیستم عامل هست که مثل vmware بر پایه لینوکس هست

hostfire
January 10th, 2014, 13:36

لایسنس رو درخواست میدید داخل فروم بهتون لایسنس میده
با همون لایسنس سرور رو اد میکنید داخل وی سنتر! اگر از لایسنس تریال وی سنتر استفاده کنید نمیتونید اد کنید
نزدیک 8 سرور داخل وی سنتر اد داریم به این منوال

Mr(s).Anonymous
January 10th, 2014, 15:57
Xenserver سیستم عامل هست که مثل vmware بر پایه لینوکس هست

Citrix XenServer هم مثل VMware بر پایه لینوکس هست با این تفاوت که Citrix بر پایه RHEL یا CentOS اماVmware ESXi از خانواده Debian
اما هر 2 بصورت جداگانه نصب میشند و نه مثل Xen/KVM از پایه لینوکس باشند و شما فقط کرنل رو تغییر بدید.

lordvps.ir
January 10th, 2014, 16:22
لایسنس رو درخواست میدید داخل فروم بهتون لایسنس میده
با همون لایسنس سرور رو اد میکنید داخل وی سنتر! اگر از لایسنس تریال وی سنتر استفاده کنید نمیتونید اد کنید
نزدیک 8 سرور داخل وی سنتر اد داریم به این منوال
خود سرور های vmware که در vcenter اضافه کردین لایسنس رایگان نیستن اگر رایگان بودن در vcenter اضافه نمیشدن
لایسنس خود vcenter هم که جدا کرک داره
که اون هم باز مدل های خودش رو داره

novin-web
January 10th, 2014, 18:57
سلام
vmware برای شروع بهتر هست.

hostfire
January 10th, 2014, 19:00
خود سرور های vmware که در vcenter اضافه کردین لایسنس رایگان نیستن اگر رایگان بودن در vcenter اضافه نمیشدن
لایسنس خود vcenter هم که جدا کرک داره
که اون هم باز مدل های خودش رو داره

چیزی که شما می فرمائید Exi هست نه Exsi
بله Exi رایگان نیست

irangate
January 10th, 2014, 19:05
http://www.vmware.com/files/pdf/vsphere_pricing.pdf
نحوه قیمت گذاری کامل توضیح داده شده.

hostfire
January 10th, 2014, 19:13
http://www.vmware.com/files/pdf/vsphere_pricing.pdf
نحوه قیمت گذاری کامل توضیح داده شده.

این قیمت گذاری وی سنتر و وی اسفر هست!
من نمیدونم عربی حرف میزنم یا روسی یا کجایی!
میگم این ها پولی اند میدونم ولی سیستم عامل خیر!

irangate
January 10th, 2014, 19:17
این قیمت گذاری وی سنتر و وی اسفر هست!
من نمیدونم عربی حرف میزنم یا روسی یا کجایی!
میگم این ها پولی اند میدونم ولی سیستم عامل خیر!
ماهم که چیزی نگفتیم قربان چرا میزنید؟ ESXi رایگان هست حرفی هم نیست ولی چطور می‌خواین مدیریتش کنین؟ چطور می‌خواین روش HA و غیره رو تنظیم کنید؟ ESXi‌به تنهایی از لینوکس هم مدیریت کردنش با کنسول خودش سخت تر هست. یک سوال رو صادقانه جواب بدین شما خودتون از vsphere و vcenter استفاده نمی‌کنین؟

lordvps.ir
January 10th, 2014, 19:38
چیزی که شما می فرمائید Exi هست نه Exsi بله Exi رایگان نیستدر مورد esxi و esx که حرف نمیزنید؟Esx درنسخه 5 هم هست؟

alfavps.com
January 10th, 2014, 22:06
به نظر من برای یاد گیری با hyper-v شروع کنید
اگر ویندوزتون 7 به بالا باشه از طریق خود ویندوز نصب میشه و خیلی راحت هست
بعد که راهکار دستتون اومد میتونید مجازی ساز های دیگر هم به راحتی استفاده کنید

magicpowers
January 11th, 2014, 23:49
برای مجازی سازی میشه از سرور مجازی استفاده کرد؟

parsa-server
January 12th, 2014, 00:12
به نظر من ESxi چون هم میتونه برای یک مبتدی خیلی خوب باشه و هم برای یک حرفه ای!

ULTRAWEB
January 12th, 2014, 01:13
هر گل یک بویی میده
هرکدام از مجازی ساز ها
برای موردی ساخته شده و برای همون مورد عالی هست

magicpowers
January 12th, 2014, 01:14
تفاوت vecenter و vsphere در چیست؟

iNicz.Com
January 12th, 2014, 11:54
اگر منظور شما از VSphere Client همان Esx/Esxi هستش این برای مدیریت برای یک سرور هستش . ولی VCenter برای چندین سرور Esx/Esxi استفاده میشه. یعنی فرضا شما چندین سرور دارید که فقط با همین برنامه تمامی سرورو ها رو یکجا میتونید مدیریت کنید و البته امکانات مدیریتی زیادی هم دارا میباشد

magicpowers
January 12th, 2014, 13:48
میشه از سرور مجازی برای مجازی سازی استفاده کرد؟

iNicz.Com
January 12th, 2014, 13:59
میشه از سرور مجازی برای مجازی سازی استفاده کرد؟

البته که میشه . ولی فقط سرورو های مجازی لینوکسی رو میتونید بسازید. و در ضمن در مجازی ساز هایی همچون vmware,xenserver.kvm,hyperv امکان پذیر هستش که کرنل اختصاصی دارند

abrun
January 12th, 2014, 17:04
خیر دوسته عزیز
برای این کار فقط باید از سرور اختصاصی استفاده کنید
این امکان وجود دارد و به آن nested virtualization میگن، یکم overhead داره و تا ۱۰ درصد کارایی رو میاره پایین. هم در kvm ‌و هم در ESXi این امکان وجود داره.

magicpowers
January 12th, 2014, 18:17
البته که میشه . ولی فقط سرورو های مجازی لینوکسی رو میتونید بسازید. و در ضمن در مجازی ساز هایی همچون vmware,xenserver.kvm,hyperv امکان پذیر هستش که کرنل اختصاصی دارند
یعنی نمیشه سرور ویندوزی ساخت؟

abrun
January 12th, 2014, 18:24
یعنی نمیشه سرور ویندوزی ساخت؟
در اون حالت nested virtualization با مجازی ساز kvm‌این امکان وجود داره ولی سرعت کند میشه و فقط برای تست خوبه.
ESXi‌هم میتونه خودش رو hostکنه و بعد روی اون یک windows‌بیارید بالا که باز اون هم برای آزمایش و آموزش خوبه.

شما مورد استفادتون چیه؟

alireza.076
January 12th, 2014, 20:53

نیازی به دیتاسنتر نیست در لوکال میتونید روی vmware workstation نصبش کنید
سیستم عامل ESXI رو دانلود کنید

alireza.076
January 12th, 2014, 21:11
دوستان esx نسخه esxi بوده بعنی از نسخه 5 اسمش از esx به esxi تغییر پیدا کرده و خودش یه سیستم عامل مسقل شده، تقریبا هم از خط فرمان قدرتمندی هم برخوردار هست اگه با دستوراتش آشنایی داشته باشید میفهمید که کل سیستم رو میشه با دستورات کنترل کرد!
بنده از vcenter به دلیل پولی بودنش استفاده نمیکنم، فقط از vspher استفاده میکنم و برای ساخت مشاین مجازی یا هر کاری که توی vspher نمیشه از خط فرمانش استفاده میکنم که کارو رو سریع تر از vcenter حتی انجام میده! در حدی که میتونم کمتر از 5 دقیقه یه ماشین مجازی جدید با کانفیگ ایپی و ... از طریق خط فرمانش انجام بدم، برای همین هیچ نیازی نمیبینم که به دلیل پولی بودنه vcente برم از یه مجازی سازه دیگه استفاده کنم!

Citrix XenServer هم مثل VMware بر پایه لینوکس هست با این تفاوت که Citrix بر پایه RHEL یا CentOS اماVmware ESXi از خانواده Debian
اما هر 2 بصورت جداگانه نصب میشند و نه مثل Xen/KVM از پایه لینوکس باشند و شما فقط کرنل رو تغییر بدید.

آلان دیگه خودش سیستم عامل مستقل حساب میشه

VMware ESXi is a smaller footprint version of ESX that does not include the ESX Service Console. It is available without the need to purchase a vCenter license as a free download from VMware with some features disabled.[26] (http://en.wikipedia.org/wiki/ESXi#cite_note-VMwareOfficialListOfVersion-26)[not in citation given (http://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Verifiability)][citation needed (http://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Citation_needed)]

VMware ESX - Wikipedia, the free encyclopedia (http://en.wikipedia.org/wiki/ESXi)

VMware states that the ESX product runs on bare metal.[7] In contrast to other VMware products, it does not run atop a third-party operating system,[8] but instead includes its own kernel. Until the last release of ESX, version 4.0, a Linux kernel was started first,[9] and is used to load a variety of specialized virtualization components, including VMware's vmkernel component. This previously booted Linux kernel then becomes the first running virtual machine and is called the service console. Thus, at normal run-time, the vmkernel is running on the bare computer and the Linux-based service console runs as the first virtual machine. As of version 4.1, VMWare has dropped development of ESX and now focuses exclusively on ESXi, which is devoid of a Linux kernel.

ProLiant
January 12th, 2014, 21:34
بنظر من درحالت فعلی vmware ازهمه لحاظ بیشتر به درد سرور هاتون میخوره

abrun
January 13th, 2014, 09:57
دوستان esx نسخه esxi بوده بعنی از نسخه 5 اسمش از esx به esxi تغییر پیدا کرده و خودش یه سیستم عامل مسقل شده، تقریبا هم از خط فرمان قدرتمندی هم برخوردار هست اگه با دستوراتش آشنایی داشته باشید میفهمید که کل سیستم رو میشه با دستورات کنترل کرد!
بنده از vcenter به دلیل پولی بودنش استفاده نمیکنم، فقط از vspher استفاده میکنم و برای ساخت مشاین مجازی یا هر کاری که توی vspher نمیشه از خط فرمانش استفاده میکنم که کارو رو سریع تر از vcenter حتی انجام میده! در حدی که میتونم کمتر از 5 دقیقه یه ماشین مجازی جدید با کانفیگ ایپی و ... از طریق خط فرمانش انجام بدم، برای همین هیچ نیازی نمیبینم که به دلیل پولی بودنه vcente برم از یه مجازی سازه دیگه استفاده کنم!

آلان دیگه خودش سیستم عامل مستقل حساب میشه

VMware ESX - Wikipedia, the free encyclopedia (http://en.wikipedia.org/wiki/ESXi)
برای کنترل کردن esxi با vsphere احتیاج به لایسنس نیست؟

rashed2285
January 13th, 2014, 12:22
بیشترین استفاده vmware است
پس از vmware استفاده کنید
موفق باشین

alfavps.com
January 13th, 2014, 13:35
سلام
دوست عزیز برای کارهای کوچیک هایپر وی پیشنهاد میکنم ( نمیگم بد هست اتفاقا عالی هست ولی زیاد حرفه ای نیست )
برای کار های بزرگتر فقط vmware پیشنهاد میکنم

irangate
January 13th, 2014, 13:54
سلام
دوست عزیز برای کارهای کوچیک هایپر وی پیشنهاد میکنم ( نمیگم بد هست اتفاقا عالی هست ولی زیاد حرفه ای نیست )
برای کار های بزرگتر فقط vmware پیشنهاد میکنم
چطور شما می‌گین هایپر-وی حرفه‌ای نیست؟ مایکروسافت سرمایه‌گذاری زیادی کرده و یک محصول حرفه‌ای درست کرده و داره ارایه می‌کنه.

alfavps.com
January 13th, 2014, 14:15
چطور شما می‌گین هایپر-وی حرفه‌ای نیست؟ مایکروسافت سرمایه‌گذاری زیادی کرده و یک محصول حرفه‌ای درست کرده و داره ارایه می‌کنه.
زمانی حرفه ای میشه که مثل وی ام ویر خودش به تنهایی سیستم عامل باشه!
مثلا توی هایپر وی برای اتصال یک یو اس بی به ماشین مجازی ساز مشکل هست و عملا یو اس بی رو نمیشناسه
ولی وی ام ویر چنین مشکلاتی رو نداره

hostfire
January 13th, 2014, 14:18
زمانی حرفه ای میشه که مثل وی ام ویر خودش به تنهایی سیستم عامل باشه!
مثلا توی هایپر وی برای اتصال یک یو اس بی به ماشین مجازی ساز مشکل هست و عملا یو اس بی رو نمیشناسه
ولی وی ام ویر چنین مشکلاتی رو نداره

عذر میخوام ملاک شما سیستم عامل بودنشه؟
یعنی الان KVM که تحت linux نصب میشه حرفه ای نیست؟

alfavps.com
January 13th, 2014, 14:20
عذر میخوام ملاک شما سیستم عامل بودنشه؟
یعنی الان KVM که تحت linux نصب میشه حرفه ای نیست؟
یکی از ملاک هام سیستم عامل بود دوست عزیز
من چیزی که خودم کار کردم رو دارم میگم هایپیر وی از نظر سرعت و خیلی چیز ها عالی هست ولی مثل وی ام ویر کامل نیست مثل همین مثالی که زدم

alireza.076
January 13th, 2014, 16:39
برای کنترل کردن esxi با vsphere احتیاج به لایسنس نیست؟
نه نیازی نیست