PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل سرور ایران با مخابرات

cityhost
January 9th, 2014, 17:51
سلام خدمت همه کاربرای وب هاستینگ تاک
یک سرور داشتم که 3 ماه روش وقت گذاشتم
بعد امروز فهمیدم ی مشکلاتی داره
یکی از مشکلاتش اینه که رو مخابرات باز نمیشه
رو بعضی هاشون البته
یک مشکله دیگه هم پیدا کرد این که هر وقت
ای پی رو ساب دامنه ست می کنم باید named رو ریستارت کنم تا فعال شه

kianesfahan
January 11th, 2014, 00:02
ظاهرا اینکه سرور مجازی ایران با اینترنت مخابرات باز نمی شود درست است . ما هم همین مشکل را داریم .

pc-narmak
January 11th, 2014, 00:23
تجربه این مدت من اینه که مشکل خیلی خیلی کم از طرف isp پیش میاد بیشتر مربوط به مشکل بد تنظیم بودن dns های سرور یا دی ان اس های کاربری است که قصد مراجعه به سایت دارد اگر مشکل time out باشد درسته از اینترنت می باشد البته بازم ممکنه از فایروال سرور باشه ولی درکل اگر ارور time out میداد میشه گفت از مخابرات یا ای اس پی مربوطه می باشد

SixthElement
January 11th, 2014, 00:59
سلام دوست عزیزم.

ما الان یک سال و نیم هست که هم تو دیتاسنتر های روند تازه ، تبیان و پارس آنلاین سرور داریم و خدایی در مورد سرور های ایران از خیلی از کانکشن های دیگه بهتر کار می کنه. به احتمال زیاد تنظیمات فایروال یا یکی از سرویس های شما درست نیست. یک حدس می تونم بزنم، مخابرات برعکس آی اس پی های دیگه Time to live مربوط به DNS سرورها رو از خود سرور می گیره و کش نمی کنه. احتمالاً سرویس های شما در یکی دو روز آینده اگر اشکال از تنظیمات DNS سرور باشه در سرویس دهنده های دیگه هم از دسترس خارج میشه.

OmidX
January 11th, 2014, 01:00
این مشکل رو منم داشتم ، دیتاسنتر پارس آنلاین ، اما رو isp شهراد !!!

RoobinaServer
January 11th, 2014, 01:35
دوستاني كه مشكل دارند اول اين آيپي را ببينند مشاهده ميكنند ؟ پينگ داره ؟

94.232.170.176

بعد نتيجه دستور tracert IPserverKHODETON را بزنيد و وقتي تمام شد آن را اينجا بفرستيد تا ببينيم مشكل از كجاست.

مثال : tracert 94.232.170.176

يا حق