پنل هاستم رایگانم از فایل زیپ پشتیبانی نمیکنه! فایل زیلا هم که برای 15 مگ 4 ساعته داره جون میده :52:
یه نرم افزار ftp با سرعت بالا و پشتیبانی از زیپ معرفی کنید لطفا... میدونید که با سرچ توی گوگل همش از فایل زیلا کشکی تعریف کردن! طوطی وار
hamedmj
January 9th, 2014, 15:22
CuteFTP خوبه
flexhost.ir
January 9th, 2014, 15:22
پنل هاستم رایگانم از فایل زیپ پشتیبانی نمیکنه! فایل زیلا هم که برای 15 مگ 4 ساعته داره جون میده :52:
یه نرم افزار ftp با سرعت بالا و پشتیبانی از زیپ معرفی کنید لطفا... میدونید که با سرچ توی گوگل همش از فایل زیلا کشکی تعریف کردن! طوطی وار
شما تو سیستم خودتون آپلود میکنید یا سرور مجازی؟
اگر تو سیستم خودتون آپلود میکنید مشکل از اینترنت شماست
چون بنده با سرور یه فایل 10 گیگابایتی رو در کمتر از 30 دقیقه آپلود کردم
ULTRAWEB
January 9th, 2014, 15:25
شاید اینترنتتت سرعتش کم هست
یا هاستتتتت مشکل داره چرا بیخودی تو سر فایل زیلا میزنی!!!!
ان+2 نفر دارن روزانه ازش استفاده میکنن و راضی هستن
خوب هست ابتدا مشکل رو ببینی کجاست بعدش به نرم افزارهای مشهور دنیا متلک بگی!
SoltanHost.Net
January 9th, 2014, 15:27
به نظر من FileZilla Client بهترینه ! حتی من یه بار شب گزاشتم واس آپ صبح دیدم قشنگ اپلود شده بدون هیچ مشکلی ! سرعت اینترنتون چنده ؟
مشکل از اینترنتون هستش یه پینگ بگیرید بدید ببینم !
wanener
January 9th, 2014, 16:31
احتمالا مشکل شما تعداد بالای فایلها هست !
که منطقی هم هست دوست عزیز با بالاترین سرعت اینترنت هم که باشید
بیشتر از 10 اتصال نمیتونید به سرور مقصد داشته باشید و چون حجم فایلها هم معمولا کم هست استارت و پاسان آپلود هر فایل پروسه ای دارد که زمان گیر است
درواقع برای هرکدام یک بار Session باز می شود و همه پروسه ای که برای یک فایل زیپ فقط یک بار دارید چند صد و یا چند هزار بار تکرار میشود به همین دلیل حتی اگر پورت شما 10000 هم باشد نمیتوانید با سرعت بالایی فایلهای کوچک را آپلود کنید
در صوتی که تک فایل بدون درد سر با سرعت بالا آپلود و دانلود می شود
مساله تک سشن بودن هم خود داستانی طولانی دارد که ناشی از کیفیت تمامی زیرساخت بین مبدا و مقصد شماست
insomnium
January 9th, 2014, 17:03
احتمالا مشکل شما تعداد بالای فایلها هست !
که منطقی هم هست دوست عزیز با بالاترین سرعت اینترنت هم که باشید
بیشتر از 10 اتصال نمیتونید به سرور مقصد داشته باشید و چون حجم فایلها هم معمولا کم هست استارت و پاسان آپلود هر فایل پروسه ای دارد که زمان گیر است
درواقع برای هرکدام یک بار Session باز می شود و همه پروسه ای که برای یک فایل زیپ فقط یک بار دارید چند صد و یا چند هزار بار تکرار میشود به همین دلیل حتی اگر پورت شما 10000 هم باشد نمیتوانید با سرعت بالایی فایلهای کوچک را آپلود کنید
در صوتی که تک فایل بدون درد سر با سرعت بالا آپلود و دانلود می شود
مساله تک سشن بودن هم خود داستانی طولانی دارد که ناشی از کیفیت تمامی زیرساخت بین مبدا و مقصد شماست
آفران L-) من بیاد دارم پهنای 2 مگ هم داشتم همین داستان بود البته اینترنت مخابرات تاثیر داره چون + تایم پینگ بالا، مرتب تایم اوت میده ولی فکر نکنم اینقدر تفاوت باشه با دوستان! مگر اینکه دوستان به روش دیگه ای دارن آپلود میکنن / من همین فایل رو با cpanel بصورت زیپ ده دقیقه ای آپ میکنم
پس نتیجه میگیریم اگه نرم افزار اف تی پی از فایل فشرده پشتیبانی نکنه باید بندازی دور
milad1124
January 9th, 2014, 17:05
به نظرم CuteFTP خودم استفاده میکنم عالیه
mahmoodi.1313
January 9th, 2014, 17:11
سلام
فکر نکنم نرم افزاری اف تی پی باشه که از زیپ پشتیبانی کنه.بهترین نرم افزار اف تی پی : CuteFTP هست که می تونی آخرین ورژنش رو دانلود کنی؟
ebiram1
January 9th, 2014, 17:19
فقط فایل زیلا
insomnium
January 9th, 2014, 17:28
به نظرم همه دارن دروغ میگن :114:
شما یه اسکریپت با استفاده از فایل زیلا آپ کنید تایم بگذارید ببینیم چقدر طول میکشه
wanener
January 9th, 2014, 17:30
آفران L-) من بیاد دارم پهنای 2 مگ هم داشتم همین داستان بود البته اینترنت مخابرات تاثیر داره چون + تایم پینگ بالا، مرتب تایم اوت میده ولی فکر نکنم اینقدر تفاوت باشه با دوستان! مگر اینکه دوستان به روش دیگه ای دارن آپلود میکنن / من همین فایل رو با cpanel بصورت زیپ ده دقیقه ای آپ میکنم
پس نتیجه میگیریم اگه نرم افزار اف تی پی از فایل فشرده پشتیبانی نکنه باید بندازی دور
من فکر نکنم امکان آنزیپ با اف تی پی از طریق کلاینت باشه یااگر هم هست من اطلاعای از اسم اون کلایت ندارم
چون زیپ و آنزیپ یک دستور است و این پروتوکل اف تی پی چنین دسترسی ندارد
فایلمنیجر یک برنامه روی خود سرور است و دسترسی برای این کار دارد
دوستان اگر اشتباه است لطفا صحصح آن را به همراه معرفی کلاینت بااین قابلیت انجام دهند .
مساله پهنای باند نیست به صورت کلی
yyo-ir
January 9th, 2014, 18:49
فایل زبلا بهترینه به نظر منه مدیر yyo.ir
maadsoft
January 9th, 2014, 21:00
من FlashFXP دارم ، سرعتش هم خوبه !
اگه تعداد فایل هاتون زیاد باشه ، این مشکل پیش میاد
اون بصورت زیپ درش بیارد، بعدا از طریق پنل آنزیپ کنید، اینطوری بهتر میشه
mizbanpars.com
January 10th, 2014, 00:09
به نظر منم فایل زیلا از بقیه بهتره
Cpt.Price
January 10th, 2014, 02:05
کیوت اف تی پی و یا فایل زیلا ، کلا میتونید بزنید کوری زیر رو در گوگل :
top ten FTP file clients :)
InterServer.ir
January 10th, 2014, 02:33
من همین دیروز با سرعت 512 نا محدود مخابرات تو 40 دقیقه 135 مگ با فایل زیلا آپلود کردم اونم در حالی که سیم تلفن سر کوچه به خاطر بارون اتصالی کرده حتی تلفن از کار افتاده!
مشکل از سرور هاست یا اینترنت شما بوده ! FileZilla یکی از سریع ترین نرم افزار هاست تنها مشکلش اینه یکی یکی فایل ها رو آپلود می کنه امکان آپلود هم زمان چند فایل رو نداره!
FTP هم امکان zip و unzip نداره ربطی به نوع نرم افزار نداره SFTP دارای چنین امکاناتی هست اما اول باید هاست شما SFTP رو پشتیبانی کنه!
reza*
January 10th, 2014, 02:46
با سلام . فایل زیلا مناسب هست . پیچیدگی خاصی هم نداره .