PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور برای ارسال ایمیل انبوه

lordvps.ir
January 9th, 2014, 07:24
سلام دوستان فقط نام دیتاسنتر و اطلاعات عمومی در مورد دیتاسنتر بدن آفر فروش ندین
کدام کشورها یا دیتاسنترها برای ارسال امیل گروه مشکلی ندارند؟
به چند سرور برای ایمیل مارکتینگ نیاز دارم.

MehrganWeb
January 9th, 2014, 10:26
با سلام
به نظرم از دیتاسنتر های هلندی تهیه کنید و کانفیگ خوب در نظر بگیرید ، ویا سعی کنید با دیتاسنتر هایی کار کنید که زیاد به اسپم حساس نباشند
مشکل ارسال بالا در این هست که در ارسال بیش از 20 یا 30 ایمیل که از میل سرور بصورت مسلسل! به یاهوو شلیک میشه آی پی بلوک میشه و تا 5 دقیقه بعد هیچ پیامی ارسال نمیشه!
برای اینکه سروری بتونه تعداد بالا که شما فرمودید ایمیل بفرسته به نظر بنده حداقل باید 8 آی پی اختصاصی داشته باشه تا بتونه یک به یک و با کانفیگ صورت گرفته روی هر آی پی این تعداد حجیم در روز رو ارسال کنه
به نظر بنده نیز از اسکریپت برای ارسال ایمیل گروهی استفاده میکنید و سعی کنید روی سرور ویندوزی با استفاده از نرم افزار های مخصوص اینکارو انجام بدید
دوست گرامی اگر هیچ تجربه ای ندارید خلاصه مراحل کار رو برای شما عرض می کنم(شیوه ای که نیاز به سرور مجازی هست البته):
1- تهیه سرور مجازی ویندوز با رم مناسب(بنده 1 گیگ رو حداقل توصیه می کنم)
2- نصب میل سرور و تنظیم کامل اون به همراه ایجاد یک اکانت smtp
3- نصب نرم افزار ارسال ایمیل گروهی روی وی پی اس که در اینترنت زیاد هست اما مهم این هست نرم افزاری باشه که زبان فارسی رو ساپورت کنه و موضع رو هم بصورت فارسی و نه علامت سوال؟؟؟؟ ارسال کنه
4- تهیه متن و ورود لیست ایمیل و ارسال.
روز بخیر

lordvps.ir
January 9th, 2014, 10:47
با سلام
به نظرم از دیتاسنتر های هلندی تهیه کنید و کانفیگ خوب در نظر بگیرید ، ویا سعی کنید با دیتاسنتر هایی کار کنید که زیاد به اسپم حساس نباشند
مشکل ارسال بالا در این هست که در ارسال بیش از 20 یا 30 ایمیل که از میل سرور بصورت مسلسل! به یاهوو شلیک میشه آی پی بلوک میشه و تا 5 دقیقه بعد هیچ پیامی ارسال نمیشه!
برای اینکه سروری بتونه تعداد بالا که شما فرمودید ایمیل بفرسته به نظر بنده حداقل باید 8 آی پی اختصاصی داشته باشه تا بتونه یک به یک و با کانفیگ صورت گرفته روی هر آی پی این تعداد حجیم در روز رو ارسال کنه
به نظر بنده نیز از اسکریپت برای ارسال ایمیل گروهی استفاده میکنید و سعی کنید روی سرور ویندوزی با استفاده از نرم افزار های مخصوص اینکارو انجام بدید
دوست گرامی اگر هیچ تجربه ای ندارید خلاصه مراحل کار رو برای شما عرض می کنم(شیوه ای که نیاز به سرور مجازی هست البته):
1- تهیه سرور مجازی ویندوز با رم مناسب(بنده 1 گیگ رو حداقل توصیه می کنم)
2- نصب میل سرور و تنظیم کامل اون به همراه ایجاد یک اکانت smtp
3- نصب نرم افزار ارسال ایمیل گروهی روی وی پی اس که در اینترنت زیاد هست اما مهم این هست نرم افزاری باشه که زبان فارسی رو ساپورت کنه و موضع رو هم بصورت فارسی و نه علامت سوال؟؟؟؟ ارسال کنه
4- تهیه متن و ورود لیست ایمیل و ارسال.
روز بخیر

برای فروش سرور مجازی میخوام
راستش یه مشتری دارم که روی سرور مجازی ها یه وب سایت فروش داره که با همون هم امیل ارسال میکنه
طرف ایرانی نیست و نمیخوام از دستش بدم.دنبال یه دیتاسنتر خوب هستم که به ارسال ایمیل گیرنده
هلند کدام دیتاسنتر رو پیشنهاد میدین؟
من به اسکریبتش آشنایی ندازم که به چه صورتی امیل ارسال میکنه.

lordvps.ir
January 10th, 2014, 07:04
دوستان نیاز شدید دارم به راهنمای.دیتاسنتر خاصی رو نمیشناسین؟

Yas-Host
January 10th, 2014, 07:59

در کل کشور هلند مناسب می باشد کاری به دیتاسنتر ها نداشته باشید.

servervds.com
January 10th, 2014, 08:46

برای 100 پست شدن نیاز نیست سوالات بپرسی و تو 3 روز تعداد پست هات برسونی به 90
سینا خان
از ادمینت که سرور میفروشه بپرس تو که اون نیستی 100% تو همین دیتا سنتری که افر میدی میشه نه اینکه ندونی فقط دوس داری پستهات به 100 برسه