توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نشان دادن اطلاعات table mysql در فایل php
hannah
January 8th, 2014, 09:44
سلام
یک Mysql database دارم یک table message دارم می خوام تمام اطلاعاتی که توی اون ثبت میشه توی یه فایل php یا html نشون بدم چجوریه؟
portalsazan
January 8th, 2014, 13:07
<?php
mysql_select_db("YOURDATABASE");
$res=mysql_query("select * from YOURTABLE ");
while ( $rowu=mysql_fetch_assoc($resu)) {
foreach ($rowu as $key=>$var){
echo $var ;
}
}
?>
hannah
January 8th, 2014, 13:47
مبشه به طور کلی توضیح بدید مثلا این نام دیتابیس test_name1 و یوزر هم همین این پسوردش 45454545 و است تبل هم این message حالا می خوام اطلاعات subject و message این تبل رو توی یه فایل php نشون بده
<?php
mysql_connect("localhost","YOURDATABASEUSERNAME","YOURDATABASEPASS");
mysql_select_db("YOURDATABASE");
$res=mysql_query("select * from YOURTABLE ");
while ( $rowu=mysql_fetch_assoc($res)) {
echo $var ;
}
}
?>
خط اول با یوزرو پسوردتون به MYSQL وصل میشه خط دوم دیتابیستونو انتخاب میکنه خط سوم موارد انتخابی شما رو تعیین میکنه خط سوم و چهارم هم یه حلقه درست میکنه که باعث میشه اطلاعات تا انتها به شما نمایش داده شود .
موفق باشید ...
hannah
January 8th, 2014, 14:22
Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, null given in /home/***/public_html/11.php on line 5
لاین 5 هم اینه
while ( $rowu=mysql_fetch_assoc($resu)) {
مشکل حل شد فقط الان چجوری باید به صورت ساده جدول بندی بشه و بینشون فاصله بیوفته
و یه سوال دیگه هم اینکه فارسی رو بد نشون میده اینجوری میشه ³Ø³Ø³
portalsazan
January 8th, 2014, 14:42
حالا اگه مقداری کد HTML به اون اضافه کنید میتونید همون کارهایی رو که میخواید انجام بدید ...
دلیل نمایش "
³Ø³Ø³" هم ست نبودن چارست شما هست که باید هم توی MYSQL و هم در صفحه HTML شما اون ست بشه روی UTF-8
و برای جدول بندی به طور کندی از کدهای <table > و <tr> و <td> استفاده کنید ...
موفق باشید ...
hannah
January 8th, 2014, 15:01
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
mysql_connect("****","****","****");
mysql_select_db("****");
$res=mysql_query("select * from message ");
while ( $rowu=mysql_fetch_assoc($res)) {
echo $var ;
}
}
?></body>
</html>
مثلا شد این Collation تبل هم شد هد utf8_general_ci ولی هنوز درست فارسی رو نشون نمیده
portalsazan
January 8th, 2014, 15:10
پس اون دیگه دقیقا بر میگرده به طریقه وارد کردن اطلاعات ... احساس میکنم شما بطور دستی اطلاعات رو وارد کردید ... درسته ؟!
hannah
January 8th, 2014, 15:14
پس اون دیگه دقیقا بر میگرده به طریقه وارد کردن اطلاعات ... احساس میکنم شما بطور دستی اطلاعات رو وارد کردید ... درسته ؟!
یه اسکریپت هست در قسمتی از اون کاربران برای هم پیام میفرستن پیام ها در دیتابیس ذخیره میشه ولی برای قسمت مدیریت چیزی در نظر گرفته نشده که مدیر بتونه پیام هارو ببینه می خوام یه کار کنم مدیر بتونه اون پیام ها رو ببینه