توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پنل ریسلر کلاب دارید؟
deldar
January 7th, 2014, 23:51
سلام. دوستان کسی پنل ریسلر کلاب دارد که در حال کار با آن باشد بدون مشکل؟
ULTRAWEB
January 8th, 2014, 00:02
نمایندگی دارم ولی باهاش کار نمیکنیم با گوددی -هویز -نیم کار میکنم چطور میگه مشکلی دارین؟باهاش؟
deldar
January 8th, 2014, 00:57
چند دامنه در ریسلر کلاب داریم که ریسلو منتقل نمیکند! و باید تمدید شود. پنل ریسلر کلاب را نمیتوانیم شارژ کنیم چون ایران تحریم هست. میخواستم اگر بشه move کنم به یک پنل ریسلر کلاب که بحث تحریم رو نداشته باشد تا بتوانم دامنه ها را تمدید کنم
خیر سرشون قول داده بودند همه دامنه ها منتقل میشه حالا سر این چندتا بازی درآوردن
lordvps.ir
January 8th, 2014, 05:31
چند دامنه در ریسلر کلاب داریم که ریسلو منتقل نمیکند! و باید تمدید شود. پنل ریسلر کلاب را نمیتوانیم شارژ کنیم چون ایران تحریم هست. میخواستم اگر بشه move کنم به یک پنل ریسلر کلاب که بحث تحریم رو نداشته باشد تا بتوانم دامنه ها را تمدید کنم
خیر سرشون قول داده بودند همه دامنه ها منتقل میشه حالا سر این چندتا بازی درآوردن
واسه پیشینه قبلش که در پنل ایران بوده به انتقال به پنل فرد غیر ایرانی گیر نمیدن؟
arazit
January 8th, 2014, 07:28
سلام
اگر اطلاعات دامنه ها مال ایران باشه اجازه انتقال نمی دهند
lordvps.ir
January 8th, 2014, 07:31
سلام
اگر اطلاعات دامنه ها مال ایران باشه اجازه انتقال نمی دهند
اگر تغیر بدیم بآ غیر ایرانن دچار مشکل میشه؟
GateFa
January 8th, 2014, 15:15
عزیز شما نمیتونید منتقل کنید. move بسته شده.
باید پیگیر باشید تا منتقل کنند. البته متاسفانه این مشکل برای ما هم پیش اومد و یک دامنه از دست رفت!
GateFa
January 8th, 2014, 16:25
گیت فا عزیز ریسلو قرار بود کل دامنه ها را منتقل کند ولی چندتاش باقی مونده بهش هم گفتیم میگه منتقل نمیکند! ریسلرکلاب هم که نه میزاره پنل را شارژ کنیم نه move کنیم!
دامنه هم از شانس ما مربوط به یک شخصی هست که از رده های بالای سیاسی کشور هست و اگر نتوانیم تمدید کنیم دردسر میشه
پسوند دامنه ها چیه؟
چرا منتقل نکردند؟
deldar
January 8th, 2014, 16:33
.eu.com هست
بهشون گفتیم فقط این جواب رو دادند:
The domain is still at ResellerClub. Please contact them for more information about the domain.
Kind regards,
GateFa
January 8th, 2014, 16:39
و جواب ResselerClub چی یود؟
deldar
January 8th, 2014, 16:43
جواب نمیدن!!
GateFa
January 8th, 2014, 17:40
تیکت ارسال کنید،
بعد هم از طریق چت آنلاین پیگیر تیکتتون بشید.
نمیشه که پاسخی ندن. اتفاقا معمولا خیلی زود پاسخ میدن.