ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فعال سازی Routing and Remote Access

mehrdad.
January 7th, 2014, 23:39
با سلام من قبلا ویندوز که نصب میکردم یا تمپلیت که داشتم به محض ریلود کردن میخواستم این قسمت برم سبز رنگ بود و میشد بر روی علامت مثبت کلیک کرد
اما حالا هر نسخه ای ویندوزی نصب میکنم این قسمت قرمز است که بخوام پورت هایی که نیاز دارم رو ببندم
17830

اطلاع دارم که باید رو روی Configure and Enable Routing and Remote Access کلیک کنم و ایجاد کنم تا ساخته بشه و علامت مثبت ظاهر بشه مشکلی که دارم این است که اطلاع ندارم رو کدوم قسمت باید کلیک کنید و کدام گزینه ها رو بزنم تا فعال بشه
فقط برای بستن پورت میخوام این قسمت فعال بشه بتونم پورت هایی که نیاز دارم رو ببندم
ممنون میشم راهنمایی کنید که بتونم این قسمت رو بر اساس نیازی که دارم(فقط بستن پورت های غیر ضروری)ایجاد کنم

j4b3r
January 8th, 2014, 00:16
سلام
تجربه زیادی در مورد سرور ویندوز ندارم الا ایحال این موارد رو چک کنید:
روی همون بخش ارور کلیک راست کنید و ببینید استارت شده با نه .
ترجیحا ری استارت کنید
از بخش services هم چک کنید ببیند این سرور ران هست.
صحبت های من قطعیت نداره.

mehrdad.
January 8th, 2014, 00:21
سلام
تجربه زیادی در مورد سرور ویندوز ندارم الا ایحال این موارد رو چک کنید:
روی همون بخش ارور کلیک راست کنید و ببینید استارت شده با نه .
ترجیحا ری استارت کنید
از بخش services هم چک کنید ببیند این سرور ران هست.
صحبت های من قطعیت نداره.
بله ران هست مشکلی با استارت و ران شدنش ندارم
مشکلم فقط اینه که طبق عکس زیر نمیدونم کدوم قسمت را باید انتخاب و چه مراحلی را باید انجام بدم که بتونم به صورت صحیح بعد از انجام این موارد که به اتمام رسید.به قسمت مربوطه برم و پورت های غیر ضروری رو ببندم
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f65/17832-%D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-routing-remote-access-k18urqt9dn9kelvt9opl-jpg

glxx
January 8th, 2014, 00:28
پورت از اینجا نمیبندن در قسمت properties کانکشن است

mehrdad.
January 8th, 2014, 00:34
پورت از اینجا نمیبندن در قسمت properties کانکشن است

همیشه طبق این آموزش می بستم ومشکلی تا الان نداشتم

http://tools98.blogfa.com/page/port1

فقط اگر کمکی کنید که چطور ایجاد کنم بعد ببندم پورت هارو ممنون میشم