ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظرسنجی.کدام سیستم مناسب برای سایت موزیک می باشد

hostfire
January 7th, 2014, 19:24
سلام
بعد از مدت ها برای خودم زمان تفریح قائل شدم
میخواستم یک سایت موزیک بزنم
تو انخاب مدیریت محتوا موندم لطفا با استدلال هم رای بدید هم توضیح ممنون

downloaddl
January 7th, 2014, 19:26
بستگی به خودت داره مهدی جان
بهترین از همه نظر وردپرس هست
اما نیوک اگه بتونی دی باگ کنی و سئو خیلی عالی برای سایت های موزیک

rules
January 7th, 2014, 19:29
دوست عزیز همه ی اینا مثل هم هستن فقط وردپرس به خاطر آماده بودن یک سری توابع ها بین کاربر ها محبوب شده.سئو هم روی همه ی سیستم های مدیریت محتوا میشه کشید بالا.

rashed.rafiee
January 7th, 2014, 19:35
سلام
به نظر من هم وردپرس بهتره!
افزونه های خیلی زیادی داره
قابلیت طراحی قالب دستت باز تر است
سئو وردپرس آسان تر و جا افتاده تر است

mizbanpars.com
January 7th, 2014, 20:07
برای سایت موزیک به نظر من نیوک بهتره

firebox
January 7th, 2014, 20:26
اگر یک چیز حرفه ای بخوای مثل رادیو فارسی یا ویکی صدا می تونی با دروپال پیاده سازی اش کنی .

hostfire
January 7th, 2014, 21:22

من نظره خودم دروپاله ممنون صادق
نیوک اصلا آشنایی ندارم

hostfire
January 7th, 2014, 21:23
دوست عزیز همه ی اینا مثل هم هستن فقط وردپرس به خاطر آماده بودن یک سری توابع ها بین کاربر ها محبوب شده.سئو هم روی همه ی سیستم های مدیریت محتوا میشه کشید بالا.

شما یادمه سایت دشاتید
از چه سیستمی استفاده میکردید؟
البته تا قبل عشگر پور....

hostfire
January 7th, 2014, 21:25
اگر یک چیز حرفه ای بخوای مثل رادیو فارسی یا ویکی صدا می تونی با دروپال پیاده سازی اش کنی .

دقیقا نظره من دروپاله
شما با دروپال کار کردید؟ چقدر قدرت مانور به مدیر سایت میده؟

برای سایت موزیک به نظر من نیوک بهتره
نیوک شنیدم باگ داره
کسی رو سراغ دارید برای دی باگ؟

سلام
به نظر من هم وردپرس بهتره!
افزونه های خیلی زیادی داره
قابلیت طراحی قالب دستت باز تر است
سئو وردپرس آسان تر و جا افتاده تر است

mahmoodi.1313
January 7th, 2014, 21:30
نیوک!!!چون قالب برای نیوک بیشتره ولی در اصل بهترینش وردپرس هست ولی قالب رایگان براش کمه.اگر می خوای اختصاصی قالب براش طراحی کنی پس وردپرس رو انتخاب کن و اگر تو کار رایگان هستی نیوک

nimait70
January 7th, 2014, 21:37
مطمئنا وردپرس...
انعطاف پذیری بالا تو هر زمینه ای، قالب، افزونه و...
موجود بودن امکانات فارسی و رایگان بسیار زیاد...
وجود پشتیبان ها و انجمن های فوق العاده قوی و حرفه ای چه انگلیسی چه فارسی...
کلا حد و مرز نداره وردپرس تا هر کجا که بخواید پیش میره و خوبیش اینه که دنبال هر چی باشی معمولا یه نفر آمادشو ساخته و تو اینترنت قرار داده...
سئوی باور نکردنی...

firebox
January 7th, 2014, 21:44
دقیقا نظره من دروپاله
شما با دروپال کار کردید؟ چقدر قدرت مانور به مدیر سایت میده؟

از نظز قدرت و انعطاف پذیری ، حرف نداره ، هر کاری که بخواهی رو می تونی انجام بدی ، یکی از بزرگترین مزیت های دروپال اینه ، خیلی از کارهایی که تو سیستم های دیگه بخواهی کد بزنی توی دروپال با ماژولی هایی مثل View , Fields , Panels و... انجام بدی ، فقط بگم وقتی باهاش شروع بکار کنی ، لذت میبری ، تازه می فهمی یک CMS چی هست.

hostfire
January 7th, 2014, 21:50
از نظز قدرت و انعطاف پذیری ، حرف نداره ، هر کاری که بخواهی رو می تونی انجام بدی ، یکی از بزرگترین مزیت های دروپال اینه ، خیلی از کارهایی که تو سیستم های دیگه بخواهی کد بزنی توی دروپال با ماژولی هایی مثل View , Fields , Panels و... انجام بدی ، فقط بگم وقتی باهاش شروع بکار کنی ، لذت میبری ، تازه می فهمی یک CMS چی هست.

دروپال رایگانه دیگه؟
طراح درست حسابیشو سراغ دارید؟

مطمئنا وردپرس...
انعطاف پذیری بالا تو هر زمینه ای، قالب، افزونه و...
موجود بودن امکانات فارسی و رایگان بسیار زیاد...
وجود پشتیبان ها و انجمن های فوق العاده قوی و حرفه ای چه انگلیسی چه فارسی...
کلا حد و مرز نداره وردپرس تا هر کجا که بخواید پیش میره و خوبیش اینه که دنبال هر چی باشی معمولا یه نفر آمادشو ساخته و تو اینترنت قرار داده...
سئوی باور نکردنی...

من دنبال چیز های تکراری نیستم
تشکر از نظرتون

نیوک!!!چون قالب برای نیوک بیشتره ولی در اصل بهترینش وردپرس هست ولی قالب رایگان براش کمه.اگر می خوای اختصاصی قالب براش طراحی کنی پس وردپرس رو انتخاب کن و اگر تو کار رایگان هستی نیوک

نه کار رایگان انجام نمیدم

Mr.Te0
January 7th, 2014, 21:58
به نظرم قویترین سیستمی که میتونید استفاده کنید و قدرت مانور دهی بالایی داشته باشید همون وردپرس میباشد.

reza*
January 7th, 2014, 22:09

نیوک کجتش باگ داره ؟ وردپرس که بدتره !

MEHDI KARAMI
January 7th, 2014, 22:17
از نظر من برای سایت موزیک نیوک بهترین هست

hostfire
January 7th, 2014, 22:17

بالاخره نیوک باگ داره یا نه؟

hostfire
January 7th, 2014, 22:18
از نظر من برای سایت موزیک نیوک بهترین هست
مشکله باگش چی؟

reza*
January 7th, 2014, 22:25
آقا نیوک کجاش باگ داره ؟ رفیق من تو 5 سال یک بار هک شد اونم به خاطره باگ freer بود !

اما دانلود ها با اون همه تدبیر و تدارک به خاطر باگ wp هک شد .

MEHDI KARAMI
January 7th, 2014, 22:26
مشکله باگش چی؟
میشه گفت بیشتر سیستم های رایگان باگ دارن و برای راحتی خاطر استفاده کننده دیباگ میکنه سیستم مورد نظر رو
سیستمی که امنیت بالایی از نظر من داره دروپال هستش

mohammad.2016
January 7th, 2014, 22:33
فقط وردپرس
خیلی انعطاف پذیره
همه نوع قالب و افزونه ای هم براش گیر میاد
پشتبانیش هم عالیه

Sir.DarKNesS
January 7th, 2014, 22:35
نیوک مگه هنوز هم استفاده میشه :)) ؟ تعجب کردم ! شک نکن وردپرس:65:

reza*
January 7th, 2014, 22:37
نیوک بزن مثله وردپرس منابع رو قورت نمیده .

MEHDI KARAMI
January 7th, 2014, 22:48
از نظر قالب رایگان برای سایت موزیک نیوک یه سرو گردن از وردپرس بالا تره
فقط کافیه جستجو کنی قالب های رایگان موزیک برای وردپرس بیشترشون ریپ شده هستن

reza*
January 7th, 2014, 22:54
نیوک فکر کنم خودش انجمن ساز داره راحت با صفحه ی اصلی هم مچ میشه . ولی وردپرس فکر نکنم اینجوری باشه .

asafnak
January 7th, 2014, 23:00
من هم رای به نیوک میدم
حدود دو سال با نیوک سایت موزیک داشتم
از نظر امنیت هم مسلما از وردپرس قوی تر هست

fanix
January 7th, 2014, 23:04
وردپرس

درسته قالب زیاد براش وجود نداره اما اگر بدید براتون یک قالب طراحی کنند سایت بسیار عالی خواهد شد

arianmahdavi78
January 7th, 2014, 23:05
من میگم وردپرس بزن ...
چون وردپرس هم طراح های قالب زیاد و خوبی داره و هم تنوع خود سیستم وردپرس بیشتر از بقیه است ... :105:

downloaddl
January 7th, 2014, 23:17

8.2 نصب کنید
کلی شل تو سرورتون براتون آپلود می کنم بدونه دسترسی به ادمین و عضویت

downloaddl
January 7th, 2014, 23:19
نیوک کار نکردی ؟:|
من را نیوک به این دنیا آشنا کرد :| یعنی اولین سیستمی که باهاش کار کردم نیوک 8 2 بود

نیو باگ داره آما سادس دی باگ کردنش
الان سایت های رپ همه نیوک هستن ولی دی باگ شده
راه دیباگش رو نیما تو یاهو بهم گفته بود حالا یک نگاه به کانورسیشن هام میندازم برات میفرستم

mizbanpars.com
January 7th, 2014, 23:23
نیوک باگ نداره
انجمن ساز هم داره خودش و با قالب و هم با خود نیوک ست هست
از نظر کار کردن باهاش هم خیلی آسونه و به راحتی میشه همه چیز رو از داخل پنل مدیریت کرد
از نظر من عالیه
من خودم با نیوک شروع کردم

hostfire
January 8th, 2014, 09:25
سلام
اقا من نفهمیدم ! نیوک یا وردپرس بالاخره؟

نیوک انجمن سازش phpbb هست دیگه؟

arianmahdavi78
January 8th, 2014, 10:28
اصلا از سیستم مدیریت محتوای ایرانی آپادانا استفاده کن ! طراحی قالبشم آسون تره :53:

hostfire
January 8th, 2014, 10:36
اصلا از سیستم مدیریت محتوای ایرانی آپادانا استفاده کن ! طراحی قالبشم آسون تره :53:

Ramin
January 8th, 2014, 10:41
هر کدام از این سیستم ها مزایا و معایب خاص خود را دارند . اما اگر ماقیسه کنید برای سایت موزیک به نظر نیوک بهتر است

1- در صورت افزایش بازدید وردپرس شدیدا مصرف منابع بالایی دارد . چه بسا شما مجبور شوید در همان سال اول که خیلی خیلی بازدید بالایی ندارید. سرور ( مجازی ، اختصاصی ) برای سایت خود تهیه کنید و در حالتی که سایت شما هنوز به بازدهی بالایی نرسیده است در نتیجه این یعنی ضرر !
2- امنیت نیوک نسبت یه وردپرس بسیار بسیار بالاتر است ! و هر روز یک بچه دبستانی شما را هک نمی کند !
3- در نت سرچ کنید می توانید تعداد زیادی قالب نیوک مختص سایت موزیک در رنگ ها و اشکال مختلف به صورت رایگان پیدا کنید . توابع قالب ها بسیار ساده است و حتی اگر کد نویسی را ندارید . همین که فایل قالب thems.php نیوک را با نت پد باز کنید شخصا می توانید خیلی قسمت های تغییر دهید !
4- کار با پنل نیوک بسیار ساده تر است. خصوصا اینکه برای ادامه مطلب پست ها که لینک قرار می دهید می توانید این مورد را شخصی کنید و راحت تر لینک های خود را در سایت قرار دهید در نتیجه سرعت پست گذاری شما افزایش پیدا خواهد کرد !
5- نیوک خود انجمن phpbb را دارد که به صورت پیش فرض با اسکریپت اصلی هماهنگ شده و همه چیز آماده است . اما اگر خواستید حرفه ای تر عمل کنید. از طریق یک فرد مطمئن به خصوص تیم پشتیبانی مشهد تیم که مطمئن ترین هستند انجمن ساز Vb را می توانید جایگزین کنید و آنرا با نیوک خود هماهنگ کنید به صورت کامل ! (در نظر داشته باشید این مورد کمی مصرف نیوک را افزایش می دهد. چون وی بی اسکریپت تقریبا سنگینی است. و مانند phpbb سبک و نیست !)
6- تنها مشکل نیوک نسبت به وردپرس بحث سئو می باشد . که باید در ایتدا کار بر روی سئو سایت خود شدیدا کار کنید تا این ضعف برطرف شود

البته وردپرس نیز مزایای خاص خود را دارد. مثلا از لحاظ قالب و انعطاف پذیری کامل بالاتر از نیوک است !

arianmahdavi78
January 8th, 2014, 10:47
بله اینم لینک سایت : سیستم مدیریت محتوای آپادانا (http://www.apadanacms.ir)

uoogle
January 8th, 2014, 11:29
الان اگه دقت کنید تمامی سایت های موزیک بزرگ که قبلا رو نیوک بودن همه به وردپرس انتقال دادن چون دستشون تو وردپرس بازتره و میتونن به هر نحوی که بخوان پست بزارن و یه چیز دیگه که سئو سایت های وردپرس بسیار بهتر از سایت های نیوک جواب میده [ تجربه شخصی ]

arianmahdavi78
January 8th, 2014, 12:14
الان اگه دقت کنید تمامی سایت های موزیک بزرگ که قبلا رو نیوک بودن همه به وردپرس انتقال دادن چون دستشون تو وردپرس بازتره و میتونن به هر نحوی که بخوان پست بزارن و یه چیز دیگه که سئو سایت های وردپرس بسیار بهتر از سایت های نیوک جواب میده [ تجربه شخصی ]
من هم حرفتون رو قبول دارم از هر لحاظ فکر کنید هیچ سیستم مدیریت محتوایی از وردپرس بهتر نیست

hostfire
January 8th, 2014, 13:14
بله اینم لینک سایت : سیستم مدیریت محتوای آپادانا (http://www.apadanacms.ir)

عذر میخوام این آپادانا در حد یک سایت قوی نیست :) تشکر
کسی قدرت مانور سیستم هارو توضیح نمیده!

hostfire
January 8th, 2014, 13:15
هر کدام از این سیستم ها مزایا و معایب خاص خود را دارند . اما اگر ماقیسه کنید برای سایت موزیک به نظر نیوک بهتر است

1- در صورت افزایش بازدید وردپرس شدیدا مصرف منابع بالایی دارد . چه بسا شما مجبور شوید در همان سال اول که خیلی خیلی بازدید بالایی ندارید. سرور ( مجازی ، اختصاصی ) برای سایت خود تهیه کنید و در حالتی که سایت شما هنوز به بازدهی بالایی نرسیده است در نتیجه این یعنی ضرر !
2- امنیت نیوک نسبت یه وردپرس بسیار بسیار بالاتر است ! و هر روز یک بچه دبستانی شما را هک نمی کند !
3- در نت سرچ کنید می توانید تعداد زیادی قالب نیوک مختص سایت موزیک در رنگ ها و اشکال مختلف به صورت رایگان پیدا کنید . توابع قالب ها بسیار ساده است و حتی اگر کد نویسی را ندارید . همین که فایل قالب thems.php نیوک را با نت پد باز کنید شخصا می توانید خیلی قسمت های تغییر دهید !
4- کار با پنل نیوک بسیار ساده تر است. خصوصا اینکه برای ادامه مطلب پست ها که لینک قرار می دهید می توانید این مورد را شخصی کنید و راحت تر لینک های خود را در سایت قرار دهید در نتیجه سرعت پست گذاری شما افزایش پیدا خواهد کرد !
5- نیوک خود انجمن phpbb را دارد که به صورت پیش فرض با اسکریپت اصلی هماهنگ شده و همه چیز آماده است . اما اگر خواستید حرفه ای تر عمل کنید. از طریق یک فرد مطمئن به خصوص تیم پشتیبانی مشهد تیم که مطمئن ترین هستند انجمن ساز Vb را می توانید جایگزین کنید و آنرا با نیوک خود هماهنگ کنید به صورت کامل ! (در نظر داشته باشید این مورد کمی مصرف نیوک را افزایش می دهد. چون وی بی اسکریپت تقریبا سنگینی است. و مانند phpbb سبک و نیست !)
6- تنها مشکل نیوک نسبت به وردپرس بحث سئو می باشد . که باید در ایتدا کار بر روی سئو سایت خود شدیدا کار کنید تا این ضعف برطرف شود

البته وردپرس نیز مزایای خاص خود را دارد. مثلا از لحاظ قالب و انعطاف پذیری کامل بالاتر از نیوک است !

جناب رامین جز تیم مشهد تیم ، تیم دیگری سراغ ندارید کار درست؟

Ramin
January 8th, 2014, 13:20
جناب رامین جز تیم مشهد تیم ، تیم دیگری سراغ ندارید کار درست؟

در نت یک آموزش وجود دارد برای ست نیوک و وی بی . ایم متن آموزشی که ناقص و ایرادا بسیاری دارد در تمام سایت ها کپی شده است. اما واقعا دارای مشکل است.اکثر افراد این متن آموزشی را مطالعه کرده اند و خود را استاد این کار می دانند و با دریافت هزینه کمتر کار را انجام می دهند. اما واقعا بعدا مشکل ساز می شود. حتی اگر در ظاهار مشکلی وجود نداشته باشد. به همین دلیل بنده شخصا تیم پشتیبانی مشهد تیم را قبول دارم. البته یک شرکت دیگر بود که الان در خاطر ندارم . در اولین فرصت اگر دسترسی پیدا کنم برای شما ارسال می کنم/.

تیم پشتیبانی مشهد تیم هم دیر پاسخ می دهند باید چند روز در انتظار پاسخ گویی باشید

hostfire
January 8th, 2014, 13:27
در نت یک آموزش وجود دارد برای ست نیوک و وی بی . ایم متن آموزشی که ناقص و ایرادا بسیاری دارد در تمام سایت ها کپی شده است. اما واقعا دارای مشکل است.اکثر افراد این متن آموزشی را مطالعه کرده اند و خود را استاد این کار می دانند و با دریافت هزینه کمتر کار را انجام می دهند. اما واقعا بعدا مشکل ساز می شود. حتی اگر در ظاهار مشکلی وجود نداشته باشد. به همین دلیل بنده شخصا تیم پشتیبانی مشهد تیم را قبول دارم. البته یک شرکت دیگر بود که الان در خاطر ندارم . در اولین فرصت اگر دسترسی پیدا کنم برای شما ارسال می کنم/.

تیم پشتیبانی مشهد تیم هم دیر پاسخ می دهند باید چند روز در انتظار پاسخ گویی باشید

بنده با سرپرست تیم مشهد تیم مشکل شخصی دارم از گذشته های دور....
آموزش های داخل نت هم جالب نیست! وسط کار طوری به دیتابیس فشار وارد میکنه که سایت ساس میشه

Ramin
January 8th, 2014, 13:27
بنده با سرپرست تیم مشهد تیم مشکل شخصی دارم از گذشته های دور....
آموزش های داخل نت هم جالب نیست! وسط کار طوری به دیتابیس فشار وارد میکنه که سایت ساس میشه

کلا از آموزش های موجود استفاده نکنید. همه دارای مشکل است

hostfire
January 8th, 2014, 13:36
کلا از آموزش های موجود استفاده نکنید. همه دارای مشکل است

بله میدونم
بنده کارم رو از سال 2008 با وی بولتین 3.1 در دنیای مجازی آغاز کردم
اکثر این آموزش ها باعث ایجاد ضریب نفوذ پدیری میشه

reza*
January 8th, 2014, 13:55
بزن نیوک رو به حرف من گوش کن . این راهی که تو شروع کردی بری رو من آسفالت کردم . :دی

سئو واسه سایت موزیک چیه آخه . اینقدر چیزت میکنن هر روز باید دامنه میگیری . بزن نیوک رو .

hostfire
January 8th, 2014, 14:18
بزن نیوک رو به حرف من گوش کن . این راهی که تو شروع کردی بری رو من آسفالت کردم . :دی

سئو واسه سایت موزیک چیه آخه . اینقدر چیزت میکنن هر روز باید دامنه میگیری . بزن نیوک رو .

چیز؟چیز زشته :دی
چه ورينی؟

novin-web
January 8th, 2014, 14:24
سلام
نیوک واسه موزیک بهتر هست.

hostfire
January 8th, 2014, 21:28
سلام
نیوک واسه موزیک بهتر هست.

لطفا بگید چه ورژنی

hamedmj
January 8th, 2014, 21:30
وردپرس :)

Ramin
January 8th, 2014, 21:41
لطفا بگید چه ورژنی

این نیاز به سوال ندارد
آخرین ورژن یعنی 8.3 :دی

downloaddl
January 8th, 2014, 21:45
خیر 8.3 اصلا مناسب نیست
8.2 نصب کن
سئو قوی ای داره
فقط دی باگ یادت نره

Cpt.Price
January 10th, 2014, 02:42
ورد پرس به علت متن باز بودن و کار گروهی تمامی توسعه دهندگان از سر تا سر دنیا همانطور که میبینید چه در این نظر سنجی این انجمن چه در سایر نظر سنجی ها همیشه حرف اول رو داره :)

maders
January 10th, 2014, 03:39
همه ی سایت های موزیک از نیوک به وردپرس کوچ کردن
وردپرس ممکنه امنیت خوبی نداشته باشه که داره ولی باید کنترل زیادی بشه ، نیوک به نظرم هسته قوی نداره ، نیوک (8.3) باگ مطرحی نداره اگرم باشه که piv8 هست ، ولی قسمت مدیریتش باگ داره
وردپرس از نظرسئو و امکانات عالی هست طراحی قالبش هم انعطاف پذیری بیشتری داره ، ولی نیوک خودش سئو خوبی نداره مگر اینکه قالب سئو بشه ماژول خیلی کم و محدودی داره
نیوک رو بیخیال
با جوملا و .. کار نکردم اطلاعی ندارم
از نظر من وردپرس عالیه
موفق باشی

delta
January 10th, 2014, 04:15
ببین عزیز از طرف کسی که زمانی مدیر نیوک بود و کسی که 10 ساله نیوک استفاده میکنه و الان هم داره استفاده میکنه بهت میگم.
اگر میخوای مطالبت زود زود ایندکس بشه و سئوی بسیار قوی داشته باشید - رنک خوب بگیرید و معروف زود بشید فقط وردپرس فکر کن. اما از یک طرف وردپرس بدجوری منابع رو مصرف میکنه.پس باید حسابی همیشه خرجش کنید.چون همیشه باید بدید سئو کنند و بهینه و.. تا سرور تحملش کنه..البته کسی که خربزه میخوره باید پاشم بشینه..

اما نیوک .. نیوک خیلی واقعی تر شبیه سایت هست تا وردپرس.من خودم هر چه قدر فشار آوردم وردپرس استفاده کنم به دلم ننشست.واقعا وبلاگ هست وردپرس.اما نیوک واقعا یک cms درست و درمون هست.اما از نظر ایندکس شدند و سئو نه اینکه ضعیف باشه نه به پای وردپرس نمیرسه.شما اگر یک مطلب بزاری اولین نفر هم باشی 100 نفر وردپرسی کپی کنن مطلبت رو انا میان تو گوگل اول! تو رنک گیری هم والا من نتونستم بگیرم اما خود مرجع گوگل رنک 6 گوگل بود!!! حتی سایتهای بزرگ وردپرس دانلود ایران هم 6 نشدند! اما از نظر فشار خیالت راحت هست.فشاری آنچنانی مثل وردپرس در کار نیست به طوری که اگر یک وردپرس با یک بازدید معین سرور اختصاصی بخواد شما با نیوک یک vps کارت رو راه میندازه!!برای همین هزینه نگهداریشم کمتره...

اما امنیت..بارها شاهد این بودم وردپرس حتی رو سرور هاست دل هم هک شده..حتی سرورهای برتر ایران که ادعا میکنند هک شدند.اما نیوک وقتی به سایتهای هک شده رجوع کردم پیگیر میشدم میدیدم مشکل از خود سایت دارها بوده و به طریقی پسوردشون و اطلاعاتشون حتی هاست و.. لو رفته بود.و میتونم بگم نیوک امنیتش از وردپرس بالاتر هست( دلیلش اینه هکرها علاقه ای به سیستم های کم کاربردتر ندارند.دلیلی هم نداره طرف وقتش رو بزاره باک نیوک پیدا کنه 3 - 4 تا سایت نیوک بزنه..میره سروقت وردپرس یک باگ پیدا میکنه میزنه همه رو تارومار میکنه!! دقیقا مثل ماجرای لینوکس و ویندوز که هر چی ویروس نویس هست برای ویندوز مینویسن)..اما به شرطی که نرید رو هاست 5 هزار تومانی!!

و اما چرا سایتهای موزیک نیوک استفاده میکنند؟ یک سایت موزیک بخواد نخواد رنک و رتبه نمیتونه بگیره..یعنی نمیزارند بگیره و هربار همش فیل و تعویض دامین!! خوب طرف مرض نداره وقتی میدونه رتبه و رنکی در کار نیست وردپرس استفاده کنه و کلی هزینه اضافی تر بده!! یک هاست معمولی میگیره سایت موزیک میزنه!

lvlehrad
January 10th, 2014, 06:14
قطعا از هر لحاظ وردپرس بهتر هست ...بعد از وردپرس دروپال ...(البته تو این لیست شما)

نیوک که دیگه به تاریخ پیوسته چندین سال پیش سایت های موزیک آماتور از نیوک استفاده میکردن ...واقعا انتخاب اشتباهی هست ...نه پلاگین خوبی داره نه میشه توش کار خاصی انجام داد و قالب هاشم که ...ولی وردپرس بخاطر متن باز بودن و پرطرفدار بودنش هزاران پلاگین و قالب داره و سیستم و پلاگین هاش انقدری خوب هست که حتی میتونی روش سایتی مثل رادیوجوان رو پیاده کنی

MEHDI KARAMI
January 10th, 2014, 06:37
قطعا از هر لحاظ وردپرس بهتر هست ...بعد از وردپرس دروپال ...(البته تو این لیست شما)

نیوک که دیگه به تاریخ پیوسته چندین سال پیش سایت های موزیک آماتور از نیوک استفاده میکردن ...واقعا انتخاب اشتباهی هست ...نه پلاگین خوبی داره نه میشه توش کار خاصی انجام داد و قالب هاشم که ...ولی وردپرس بخاطر متن باز بودن و پرطرفدار بودنش هزاران پلاگین و قالب داره و سیستم و پلاگین هاش انقدری خوب هست که حتی میتونی روش سایتی مثل رادیوجوان رو پیاده کنی
قالب هاشم که ...؟؟؟؟؟؟
آماتور!

hostfire
January 10th, 2014, 11:32
تشکر از همه ی عزیزانی که شرکت کردند
من یه نتیجه گیری کردم
سئو و بازیه دست تو وردپرس بیشتره ولی هم منابع بیش از حد مصرف میکنه و هم امنیت پایینی داره
همچنین نیوک سبکه ولی سئوی خوبی نداره در عوض امنیت بالایی داره
برای سایت موزیک حرفه ای هم باید از دروپال استفاده کنم
خواهشا نتیجه گیری اخر رو بهم بدید
ضمنان هاست از هاست دی ال دارم
مشکل منابع ندارم
یه سوال دیگه موزیک98 و موزیک باران از چه سیستمی استفاده میکنن؟

hostfire
January 10th, 2014, 11:37
ببین عزیز از طرف کسی که زمانی مدیر نیوک بود و کسی که 10 ساله نیوک استفاده میکنه و الان هم داره استفاده میکنه بهت میگم.
اگر میخوای مطالبت زود زود ایندکس بشه و سئوی بسیار قوی داشته باشید - رنک خوب بگیرید و معروف زود بشید فقط وردپرس فکر کن. اما از یک طرف وردپرس بدجوری منابع رو مصرف میکنه.پس باید حسابی همیشه خرجش کنید.چون همیشه باید بدید سئو کنند و بهینه و.. تا سرور تحملش کنه..البته کسی که خربزه میخوره باید پاشم بشینه..

اما نیوک .. نیوک خیلی واقعی تر شبیه سایت هست تا وردپرس.من خودم هر چه قدر فشار آوردم وردپرس استفاده کنم به دلم ننشست.واقعا وبلاگ هست وردپرس.اما نیوک واقعا یک cms درست و درمون هست.اما از نظر ایندکس شدند و سئو نه اینکه ضعیف باشه نه به پای وردپرس نمیرسه.شما اگر یک مطلب بزاری اولین نفر هم باشی 100 نفر وردپرسی کپی کنن مطلبت رو انا میان تو گوگل اول! تو رنک گیری هم والا من نتونستم بگیرم اما خود مرجع گوگل رنک 6 گوگل بود!!! حتی سایتهای بزرگ وردپرس دانلود ایران هم 6 نشدند! اما از نظر فشار خیالت راحت هست.فشاری آنچنانی مثل وردپرس در کار نیست به طوری که اگر یک وردپرس با یک بازدید معین سرور اختصاصی بخواد شما با نیوک یک vps کارت رو راه میندازه!!برای همین هزینه نگهداریشم کمتره...

اما امنیت..بارها شاهد این بودم وردپرس حتی رو سرور هاست دل هم هک شده..حتی سرورهای برتر ایران که ادعا میکنند هک شدند.اما نیوک وقتی به سایتهای هک شده رجوع کردم پیگیر میشدم میدیدم مشکل از خود سایت دارها بوده و به طریقی پسوردشون و اطلاعاتشون حتی هاست و.. لو رفته بود.و میتونم بگم نیوک امنیتش از وردپرس بالاتر هست( دلیلش اینه هکرها علاقه ای به سیستم های کم کاربردتر ندارند.دلیلی هم نداره طرف وقتش رو بزاره باک نیوک پیدا کنه 3 - 4 تا سایت نیوک بزنه..میره سروقت وردپرس یک باگ پیدا میکنه میزنه همه رو تارومار میکنه!! دقیقا مثل ماجرای لینوکس و ویندوز که هر چی ویروس نویس هست برای ویندوز مینویسن)..اما به شرطی که نرید رو هاست 5 هزار تومانی!!

و اما چرا سایتهای موزیک نیوک استفاده میکنند؟ یک سایت موزیک بخواد نخواد رنک و رتبه نمیتونه بگیره..یعنی نمیزارند بگیره و هربار همش فیل و تعویض دامین!! خوب طرف مرض نداره وقتی میدونه رتبه و رنکی در کار نیست وردپرس استفاده کنه و کلی هزینه اضافی تر بده!! یک هاست معمولی میگیره سایت موزیک میزنه!

هاست مشکلی ندارم از هاست دی ال 3 گیگ هاست دارم
الان کلا بیخیال نیوک شم؟سایت های موزیک نمیتونن اصلا رنک بگیرن؟
برای سرور هم الان یه سرور کیم گرفتم فکر میکنم کفایت کنه برای شروع
تشکر از نظر مفید شما

hostfire
January 10th, 2014, 11:39

مهراد جان یادمه سایت موزیک داشتی از cms خود وی بی استفاده میکردی درسته؟
شهاب رو یادته؟یکی از مدیران یه سایت موزیک وردپرس داشت میزد ....؟
چکیده کلام طراح وردپرس حرفه ای خلاق سراغ داری؟

hostfire
January 10th, 2014, 11:41
خیر 8.3 اصلا مناسب نیست
8.2 نصب کن
سئو قوی ای داره
فقط دی باگ یادت نره

والا با این اوصاف میترسم سمت نیوک برم
-----------
پ.ن: دوستانی که با دروپال کار کردن نظرشون رو بدن

MEHDI KARAMI
January 10th, 2014, 11:43
اگر منظور music98.ir هست هر 2 از وردپرس استفاده میکنند

hostfire
January 10th, 2014, 11:48
اگر منظور music98.ir هست هر 2 از وردپرس استفاده میکنند

نه جناب
منظورم این 2 سایته
98Music ~ افتخار ما آريايي بودن ماست ! (http://www.98music145.com/)
موزیک باران | musicbaran | سايت دانلود آهنگ ، آلبوم ، موزيك ويدئو و فول آلبوم (http://www.musicbaran71.org/)

SamaN DL
January 10th, 2014, 12:17
با درود

بهترین سیتم برای سایت موزیک نیوک هست! اما متاسفانه دارای باگ و سوء بسیار ضعیف هست و...

اما اگر نمیخواید هزینه ای برای بهبود سیستم عامل نیوک بکنید بهتر هست از وردپرس استفاده کنید....

MEHDI KARAMI
January 10th, 2014, 12:18
موزیک باران همون طور که بالا هم گفتم وردپرس هست، 98 موزیک هم دقیقا نمیدونم! اما ممکن هست نیوک باشه ولی وردپرس،دروپال،جوملا نیست! شاید هم اختصاصی باشه

bmi
January 10th, 2014, 12:20
ما از نیوک استفاده کردیم و استفاده خواهیم کرد
یکی از بهترین سیستم های مدیریت محتوا می باشد که همه امکانات را در اختیار شما میگذارد بدون اینکه حتی برنامه نویسی تحت وب بلد باشید
ما در سایت پوریانت|دانلود رایگان کتاب , مقالات (http://www.poryanet.ir) که مشاهده کنید از همین سیستم استفاده کردیم و سئوسازی رو توسط خود مدیران نیوک انجام دادند
راضی هستیم...

hostfire
January 10th, 2014, 12:55
موزیک باران همون طور که بالا هم گفتم وردپرس هست، 98 موزیک هم دقیقا نمیدونم! اما ممکن هست نیوک باشه ولی وردپرس،دروپال،جوملا نیست! شاید هم اختصاصی باشه

سایت خیلی شبیه ودرپرس هست
ولی به قول شما وردپرس نیست
طراح قوی وردپرس و طراح قوی نیوک سراغ دارید؟(قیمت مهم نیست)

hostfire
January 10th, 2014, 12:57
ما از نیوک استفاده کردیم و استفاده خواهیم کرد
یکی از بهترین سیستم های مدیریت محتوا می باشد که همه امکانات را در اختیار شما میگذارد بدون اینکه حتی برنامه نویسی تحت وب بلد باشید
ما در سایت پوریانت|دانلود رایگان کتاب , مقالات (http://www.poryanet.ir) که مشاهده کنید از همین سیستم استفاده کردیم و سئوسازی رو توسط خود مدیران نیوک انجام دادند
راضی هستیم...

چقدر هزینه ی سئو کردید؟ قالب اختصاصیه؟
طراح قالب نیوک سراغ دارید؟

hostfire
January 10th, 2014, 13:06
با درود

بهترین سیتم برای سایت موزیک نیوک هست! اما متاسفانه دارای باگ و سوء بسیار ضعیف هست و...

اما اگر نمیخواید هزینه ای برای بهبود سیستم عامل نیوک بکنید بهتر هست از وردپرس استفاده کنید....

طراح و دیباگر قدرت مند جز مشهد تیم سراغ دارید؟

aalireza439
January 10th, 2014, 13:27
پ.ن: دوستانی که با دروپال کار کردن نظرشون رو بدن

دروپال قدرت اش زیادی هست ، به درد شما نمی خوره :)

مثل یک ماشین 1000 اسب بخاری است ، بدون کنترل کشش ، وقتی یک راننده مبتدی پشت اش میشینه ، فقط دور خودش می چرخه :دی

hostfire
January 10th, 2014, 13:31
دروپال قدرت اش زیادی هست ، به درد شما نمی خوره :)

مثل یک ماشین 1000 اسب بخاری است ، بدون کنترل کشش ، وقتی یک راننده مبتدی پشت اش میشینه ، فقط دور خودش می چرخه :دی

منظورتون رو از مبتدی نفهمیدم :)
تقریبا با تمام cpm های موجود کار کردم
منظورم از نظر این بود کسانی که سایت موزیک با دروپال دارن بود!میخوام ببینم بازدهی داره یا نه

MEHDI KARAMI
January 10th, 2014, 13:32
سایت خیلی شبیه ودرپرس هستولی به قول شما وردپرس نیستطراح قوی وردپرس و طراح قوی نیوک سراغ دارید؟(قیمت مهم نیست)صد درصد وردپرس نیست شک نکن،متاسفانه نمیتونم یکی رو صد درصد پیشنهاد بدم چون ممکنه شما رو راضی نکنه اما برای وردپرس فکر میکنم طراحی سایت فرهادینا, طراحی وب سایت, بهینه سازی و سئو | Farhadina Site Design SEO (http://www.farhadina.ir/) کارش خوب باشه

aalireza439
January 10th, 2014, 13:37
منظورتون رو از مبتدی نفهمیدم :)
تقریبا با تمام cpm های موجود کار کردم
منظورم از نظر این بود کسانی که سایت موزیک با دروپال دارن بود!میخوام ببینم بازدهی داره یا نه

بازدهی از چه نظر ؟ اگر منظورتون استفاده از منابع هست ، دروپال به طور کامل ، از APC , Memcach , Varnish ,ESI , MongoDB و... پشتیبانی میکنه ، بهینه ترین CMS متن باز هست ، توی نسخه 8 که بزودی منتشر میشه ، یک رقیب جدی برای سیستم های تجاری هست.

hostfire
January 10th, 2014, 13:42
بازدهی از چه نظر ؟ اگر منظورتون استفاده از منابع هست ، دروپال به طور کامل ، از APC , Memcach , Varnish ,ESI , MongoDB و... پشتیبانی میکنه ، بهینه ترین CMS متن باز هست ، توی نسخه 8 که بزودی منتشر میشه ، یک رقیب جدی برای سیستم های تجاری هست.

از نظر باگ
سئو
و طراح قالب قدر قدرتش رو سراغ دارید همراه با نمونه کار؟

aalireza439
January 10th, 2014, 13:58
از نظر باگ
سئو
و طراح قالب قدر قدرتش رو سراغ دارید همراه با نمونه کار؟

از نظر باگ ، دروپال یکی از ایمن ترین CMS هاست ، نشون به اون نشون که کاخ سفید از دروپال استفاده می کنه ، یا شرکت symantec norton ، نمونه زیاده.

سئو ، نسبت به وردپرس ، دستتون خیلی بازتره ، کنترل کاملی دارید ، بخصوص تو بخش ساختار URL ها و Page Title ها و Broken Url ها .

برای طراحی قالب ، شما اگر با CSS و HTML و تا حدودی هم JQuery با استفاده از فریمورک های قدرتمنی مثل Omega یا Zen و AdaptiveTheme قالب هایی HTML5 و واکنشگرا ایجاد کنید.

SamaN DL
January 10th, 2014, 15:11
طراح و دیباگر قدرت مند جز مشهد تیم سراغ دارید؟

درود

نه متاسفانه مشهد تیم در حال حاضر یک سال هست که روی پروزه ای 8.4 دارن کار میکنن! اما تا به اونجایی که یک هفته پیش اعلام کردن یکی از مدیران که داشتن توی پروژه کار میکردن! در کارشون کوتاهیی کردن و به همین دلیل هست که هنوز .8.4 نیامده!
اما باید بگم 100 درصد نیوک 8.4 که بیاد خیلی ها رو به خودش جذب میکنه ! مطمنن خیلی خوب روش کار خواهد شد...

--------
اگر بخواید از نیوک امن و بدون باگ استفاده کنید از سایت اصلی به زبان اینگلیسی بگیرد....

behnam_rs232
January 10th, 2014, 18:33
درود
بنده خودم سایت موزیک دارم و از سیستم نیوک 8.3.6 استفاده می کنم به نظرم نیوک سیستم خوبیه ولی متاسفانه باگ امنیتی زیاد داره شما فرض کن آدرس صفحه مدیریت سایتت رو هر کاربر ابتدایی نیوک می دونه البته یه امکانی واسش گذاشتن که میشه آدرس پیج ادمین رو تغییر داد ولی من از چند نفر که این کارو انجام دادن پرسیدم می گن که بعضی وقتا دچار مشکل میشه و بهتره همون حالت پیشفرض بمونه .

از لحاظ سئو ، نیوک افتضاحه و باید حداقل 500 تومن هزینه کنی واسه سئو + قالب اختصاصی ، علت اینکه می گن سایت های نیوک امنیتش بالاتره اینه که خیلیا سمتش نمیرن چون 95 درصد کاربرای نیوک سایت های موزیک هستن و سایت های موزیک هم اونقدر زیاد نیستن یا اطلاعات خیلی به درد بخوری واسه یه هکر ندارن که بخوان هکش کنن :71:

من خودم بین وردپرس و نیوک گیر کردم ولی نیوک رو هم خیلی دوس دارم چون خیلی کار کردن باهاش راحته در عرض چند ساعت می تونی به یه کلیت دربارش برسی و سایت خود پی اچ پی نیوک هم هست که اگه مشکلی داشتی می تونی اونجا مطرح کنی ، انجین انجمن پیش فرض نیوک 8.3 phpbb ورژن 3 هستش که اصلا قابل مقایسه با انجمن قدرتمند Vb نیستش ،پلاگین های جالبی هم نداره البته بعضی ها میان با یه هزینه 30 تومنی میان و وی بی رو واست نصب
می کنن ولی خوب تجربه ثابت کرده که کسانی که وی بی رو واسه نیوک ست کردن به مشکلات عجیب غریبی برخوردن از جمله هماهنگ نشدن یا به هم ریختن اعضا و آمار بازدید و .... البته می تونی با هزینه ی حدودا 100 تومنی یه قالب حرفه ای بدی واسه انجمن phpbb یت نصب کنن و خیلی هم شیک بشه

این طور که شنیدم از مدیران سایت پی اچ پی نیوک قراره تو نسخه 8.4 تغییرات اساسی تو هسته نیوک بدن و یکی از نکاتی که می خوان بهش توجه ویژه ای کنن همین بحث سئو هست ولی به نظر من نیوک هم آینده خیلی خوبی می تونه داشته باشه هر چند نسخه ی جدیدش فعلا معلوم نیست کی میاد شاید یه سال طول بکشه ، به نظرم فکر دروپال رو هم نکن دروپال یه سی ام اسه خیلی حرفه ایه و بیشتر به درد سایت های خیلی غول می خوره نه یه سایت موزیک البته من تجربه کار باهاش رو نداشتم ، ولی کاربردش بیشتر واسه سایت های وبلاگ دهی و ایناس مگه یه سایت موزیک چقدر امکانات می خود که از دروپال واسش استفاده کنی فکر طراحی قالب و مشکلاتی که در آینده احتمال داره واست به وجود بیاد هم باش چون کسی که تخصص داشته باشه تو این زمینه کمه
من که نیوک و انتخاب کردم و تا حالا هم از انتخابم راضی بودم سوالی داشتین در خدمتم :113:

bmi
January 10th, 2014, 18:42
درود
بنده خودم سایت موزیک دارم و از سیستم نیوک 8.3.6 استفاده می کنم به نظرم نیوک سیستم خوبیه ولی متاسفانه باگ امنیتی زیاد داره شما فرض کن آدرس صفحه مدیریت سایتت رو هر کاربر ابتدایی نیوک می دونه البته یه امکانی واسش گذاشتن که میشه آدرس پیج ادمین رو تغییر داد ولی من از چند نفر که این کارو انجام دادن پرسیدم می گن که بعضی وقتا دچار مشکل میشه و بهتره همون حالت پیشفرض بمونه .

از لحاظ سئو ، نیوک افتضاحه و باید حداقل 500 تومن هزینه کنی واسه سئو + قالب اختصاصی ، علت اینکه می گن سایت های نیوک امنیتش بالاتره اینه که خیلیا سمتش نمیرن چون 95 درصد کاربرای نیوک سایت های موزیک هستن و سایت های موزیک هم اونقدر زیاد نیستن یا اطلاعات خیلی به درد بخوری واسه یه هکر ندارن که بخوان هکش کنن :71:

من خودم بین وردپرس و نیوک گیر کردم ولی نیوک رو هم خیلی دوس دارم چون خیلی کار کردن باهاش راحته در عرض چند ساعت می تونی به یه کلیت دربارش برسی و سایت خود پی اچ پی نیوک هم هست که اگه مشکلی داشتی می تونی اونجا مطرح کنی ، انجین انجمن پیش فرض نیوک 8.3 phpbb ورژن 3 هستش که اصلا قابل مقایسه با انجمن قدرتمند Vb نیستش ،پلاگین های جالبی هم نداره البته بعضی ها میان با یه هزینه 30 تومنی میان و وی بی رو واست نصب
می کنن ولی خوب تجربه ثابت کرده که کسانی که وی بی رو واسه نیوک ست کردن به مشکلات عجیب غریبی برخوردن از جمله هماهنگ نشدن یا به هم ریختن اعضا و آمار بازدید و .... البته می تونی با هزینه ی حدودا 100 تومنی یه قالب حرفه ای بدی واسه انجمن phpbb یت نصب کنن و خیلی هم شیک بشه

این طور که شنیدم از مدیران سایت پی اچ پی نیوک قراره تو نسخه 8.4 تغییرات اساسی تو هسته نیوک بدن و یکی از نکاتی که می خوان بهش توجه ویژه ای کنن همین بحث سئو هست ولی به نظر من نیوک هم آینده خیلی خوبی می تونه داشته باشه هر چند نسخه ی جدیدش فعلا معلوم نیست کی میاد شاید یه سال طول بکشه ، به نظرم فکر دروپال رو هم نکن دروپال یه سی ام اسه خیلی حرفه ایه و بیشتر به درد سایت های خیلی غول می خوره نه یه سایت موزیک البته من تجربه کار باهاش رو نداشتم ، ولی کاربردش بیشتر واسه سایت های وبلاگ دهی و ایناس مگه یه سایت موزیک چقدر امکانات می خود که از دروپال واسش استفاده کنی فکر طراحی قالب و مشکلاتی که در آینده احتمال داره واست به وجود بیاد هم باش چون کسی که تخصص داشته باشه تو این زمینه کمه
من که نیوک و انتخاب کردم و تا حالا هم از انتخابم راضی بودم سوالی داشتین در خدمتم :113:

دوست گرامی در مورد نیوک عرض کنم که عوض کردن آدرس ورود و بالا بردن امنیت هیچ صدمه ای به خود نیوک نمیزنه و بهتر هم میشه
دوستانی که میگن نیوک باگ داره ، با اطمینان میگم که یکی از سیستم های مدیریت محتوی ایمن بین cms هاست
ما www.poryanet.ir (http://www.poryanet.ir) سفارش ایمن سازی رو به بخش سفارشات نیوک دادیم و خودشون ایمن کردند که تا حالا خدا رو شکر مشکلی نداشتیم
ولی طبق اطلاعیه جدیدی که نیوک در انجمن انتشار کرده نیوک 8.4 خیلی خیلی قدرمتند تر از این نسخه فعلی هست و در آینده ای نزدیک نچندان دور انتشار میشه
سرعت و کیفیت نیوک رو نمیشه با دیگر cmd ها مقایسه کرد.
منتظر نسخه جدید هستیم ...

delta
January 10th, 2014, 18:46
سایت خیلی شبیه ودرپرس هست
ولی به قول شما وردپرس نیست
طراح قوی وردپرس و طراح قوی نیوک سراغ دارید؟(قیمت مهم نیست)

طراحی آسمان .:. طراحی سایت (http://www.skydesignteam.com/)

behnam_rs232
January 10th, 2014, 18:57
دوست گرامی در مورد نیوک عرض کنم که عوض کردن آدرس ورود و بالا بردن امنیت هیچ صدمه ای به خود نیوک نمیزنه و بهتر هم میشه
دوستانی که میگن نیوک باگ داره ، با اطمینان میگم که یکی از سیستم های مدیریت محتوی ایمن بین cms هاست
ما www.poryanet.ir (http://www.poryanet.ir) سفارش ایمن سازی رو به بخش سفارشات نیوک دادیم و خودشون ایمن کردند که تا حالا خدا رو شکر مشکلی نداشتیم
ولی طبق اطلاعیه جدیدی که نیوک در انجمن انتشار کرده نیوک 8.4 خیلی خیلی قدرمتند تر از این نسخه فعلی هست و در آینده ای نزدیک نچندان دور انتشار میشه
سرعت و کیفیت نیوک رو نمیشه با دیگر cmd ها مقایسه کرد.
منتظر نسخه جدید هستیم ...

این گفته ای هم که بالا ذکر کردم و گفتم آدرس ادمین رو تغییر دادن و به مشکل خوردن از خودم ذکر نکردم بلکه مشکلاتی بود که سایر دوستان با نیوک داشتن به شخصه خودم باگ امنیتی مشاهده نکردم