توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارور Reverse MX A records (PTR)
firebox
January 7th, 2014, 17:38
سلام
تو سایت intodns ، دامین ام وارد کردم ، Reverse MX A records (PTR) قرمز هست ، این گزینه برای چی هست ، چطوری باید رفع اش کرد؟
irangate
January 7th, 2014, 18:15
یان رو باید دیتا سنتر براتون درستش کنن یک A رکورد هست که باید در dns سرورهاشون اضافه کنن.
firebox
January 7th, 2014, 18:35
سرور دست خودم هست ، میشه نحوه تنظیم اش رو بگید ، برای dns هم از nsd dns استفاده می کنم.
mohsen1
January 7th, 2014, 18:49
دوست عزیز دیتاسنتر باید این کار رو انجام بده .
Number14
January 7th, 2014, 18:55
Configure Reverse DNS in WHM (http://docs.cpanel.net/twiki/bin/view/AllDocumentation/WHMDocs/RdnsForBind)
اگر نشد با دیتاستر در تماس باشید تا درست کنند.
firebox
January 7th, 2014, 19:12
یک سوال دیگه ، دلیل اینکه ایمیل ها سایت برای یاهو میره تو اسپم ها برای چیه ؟ من از Digitalocean سرور دارم.
novin-web
January 7th, 2014, 19:14
سلام
وارد پنل دامنه شو و یک A record بساز و پویت بده به ای پی سرورت بعدش همون رو روی سرورت اضافه کن اوکی میشه
AvalinHost
January 8th, 2014, 02:48
سلام
تو سایت intodns ، دامین ام وارد کردم ، reverse mx a records (ptr) قرمز هست ، این گزینه برای چی هست ، چطوری باید رفع اش کرد؟
ساخته شدن رکورد ptr هیچ ارتباطی به دیتاسنتر نداره.
همچنین دلیل اسپم شدن ایمیلهاتون هم همین مورد هست.
پنل روی سرورتون چی هست؟ معمولا با خود کنترل پنل و موقع ساخت اکانت رکورد ptr هم ادد میشه.
Mohsen.b
January 8th, 2014, 03:53
این PTR رو از خود DNS های دیتاسنتر میگیره و باید دیتاسنتر واستون ok کنه.
hamra
June 16th, 2015, 20:12
با عرض پوزش از دوستان که تاپیک قدیمی رو بالا آوردم !
اما
میخواستم ببینم این مورد بالاخره از whm یا روت سرور هم قابل حل هست ؟ یا حتما باید خود دیتاسنتر تنظیم کنه ؟ طبق چیزی که داخل خود سایت intodns درج شده ؟
باتشکر
softlayer
June 16th, 2015, 20:24
معمولا همه دیتاسنتر ها این مورد رو در پنل کاربریشون دارند
از شخصی که سرور رو تهیه کردید باید اقدام کنید راهی خارج از این وجود نداره
hamra
June 16th, 2015, 20:32
معمولا همه دیتاسنتر ها این مورد رو در پنل کاربریشون دارند
از شخصی که سرور رو تهیه کردید باید اقدام کنید راهی خارج از این وجود نداره
بله .
دسترسی روت داریم . / منظور از شخص دیتاسنتر هست ؟ یا خودمون هم میتونیم اوکی کنیمش ؟
اول درست بود . اما دیشب دی ان اس ها رو که از روت سرور ریست کردیم . این مورد اینطور شده (قبلش اوکی بود)