ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کنترل پنل مناسب برای centos با رم 128

djboy
January 7th, 2014, 16:13
سلام

دوستان یه کمکی میکنین بهم برای انتخاب یه کنترل پنل مناسب برای یه وی پی اس با لینوکس centos و رم 128

متشکرم

irangate
January 7th, 2014, 16:28
سلام

دوستان یه کمکی میکنین بهم برای انتخاب یه کنترل پنل مناسب برای یه وی پی اس با لینوکس centos و رم 128

متشکرم
رم خیلی کم هست، خود سنت اوس حدود ۶۰ مگ رم می‌گیره شما یک mysql‌ بخواین بیارین بالا حداقل باید 128 مگ بهش رم بدین. اگه می‌خواین hosting راه اندازی کنید باید روی حدود 1G‌رو فکر کنین. ولی اگه فقط می‌خواین سرور رو مدیریت کنین میتونین از webmin استفاده کنین.

rashed.rafiee
January 7th, 2014, 16:58
برای این میزان رم هیچ کنترل پنلی نمیتوانید راه اندازی کنید
موفق باشین

djboy
January 7th, 2014, 17:39
نه هاستینگ نمیخوام بالا بیارم فقط برا مدیریت یه سایت میخوام
من رو
ubuntu یه کنترل پنل رو با همین مقدار رم اوکی کردم و بدون هیچ مشکلی داره کار میکنه ولی میخوام با
centos یه کنترل پنل خوب اوکی کنم

firebox
January 7th, 2014, 17:44
برای Centos این رو تست کن Centmin Mod - Menu based Nginx installer for CentOS servers (http://centminmod.com/) کنترل پنل نیست ، ولی تمام نیاز هاتو براورده می کنه ، از نظر استفاده از منابع هم بهینه سازی شده.

AvalinHost
January 8th, 2014, 02:52
128 مگ رم خیلی کم هست، البته قبلنا یه آموزش دیده بودم که با غیر فعال کردن خیلی از سرویس های سیستم عامل و بهینه کردن اون بصورت تئوری میشه یه سایت ورد پرس رو بالا آورد.
ولی در عمل مطمئن باشید با این مقدار کم رم هیچ کاری بجز بوت کردن سیستم عامل سرور نمی تونید بکنید!

djboy
January 8th, 2014, 18:27
برای Centos این رو تست کن Centmin Mod - Menu based Nginx installer for CentOS servers (http://centminmod.com/) کنترل پنل نیست ، ولی تمام نیاز هاتو براورده می کنه ، از نظر استفاده از منابع هم بهینه سازی شده.

مقدار رم باید حداقل 256 باشه برا نصب
Warning: physically installed memory too low for Centmin Mod
Installation [Installed: 128 MB < 256 MB (recommended minimum)]