توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب whmcs
mamadletsgo
January 7th, 2014, 15:30
سلام
متاسفانه هر کاری میکنم برای نصب whmcs با این ارور مواجه میشم
Could not connect to the database - check the database connection details you entered and go back and correct them if necessary
هر کاری میکنم نصب نمیشه
مشکل از کجاست
لطفا راهنمایی کنید
باتشکر
ULTRAWEB
January 7th, 2014, 15:40
احتمالا رمز دیتابیسی که ساختین و تعریف کردین برای سیستم با رمز ورورد به کنترل پنلتون یکسان هست
متفاوت بزارین احتمالا مشکلتون حل میشه و یا فرایند رو با دقت بیشتری انجام بدین
mamadletsgo
January 7th, 2014, 15:48
پسورد دیتابیس با پسورد سی پنل یکی بود
تغییر دادم اما متاسفانه باز هم همین ارور هنگام نصب
Could not connect to the database - check the database connection details you entered and go back and correct them if necessary
ULTRAWEB
January 7th, 2014, 15:51
پسورد دیتابیس با پسورد سی پنل یکی بود
تغییر دادم اما متاسفانه باز هم همین ارور هنگام نصب
اطلاعات رو بدین براتون نص ب کنم فرآیند پیچیده ای نیست نمیدونم چرا ایراد میگیره ازتون
mamadletsgo
January 7th, 2014, 16:13
ممنون از شما
براتون پیام خصوصی کردم اطلاعات ورود رو
mamadletsgo
January 7th, 2014, 18:00
من این اسکریپت رو بیشتر از 50 بار تاحالا نصب کردم و با همچین مشکلی مواجه نشده بودم تابه حال
الان همون اسکریپت رو روی یک هاست از سرور دیگه امتحان کردم و بدون مشکل نصب شد
احتمالا مشکل از سرور باید باشه که نمیتونه به دیتابیس کانکت شه .
flexhost.ir
January 7th, 2014, 18:36
من این اسکریپت رو بیشتر از 50 بار تاحالا نصب کردم و با همچین مشکلی مواجه نشده بودم تابه حال
الان همون اسکریپت رو روی یک هاست از سرور دیگه امتحان کردم و بدون مشکل نصب شد
احتمالا مشکل از سرور باید باشه که نمیتونه به دیتابیس کانکت شه .
شما یه اسکریپت دیگه نصب کنید.ببینید به دیتابیس کانکت میشه
ULTRAWEB
January 7th, 2014, 18:47
این دیتابیس مشکل دارد و اجازه ی دسترسی به دیتابیس رو نمیدهد با مدیر هاستتتون تماس بگیرین و موضوع رو بخواین که حل کنه
SoltanHost.Net
January 7th, 2014, 19:28
تا اون جایی که من توی این 3 روزه که کلا درگیر whmcs بودم این ارور مربوط میشه به دیتابیس که whmcs باهاش ست نمیشه ! از نسخه نال شده استفاده کنید
AvalinHost
January 8th, 2014, 02:40
تا اون جایی که من توی این 3 روزه که کلا درگیر whmcs بودم این ارور مربوط میشه به دیتابیس که whmcs باهاش ست نمیشه ! از نسخه نال شده استفاده کنید
لطفا فقط برای 100 تایی شدن پست ندین! این موضوع چه ربطی به نال شده و یا قانونی داره؟!!
مشکل استارتر عدم ست شدن یوزر دیتابیس ساخته شده با دیتابیس هست که مربوط به خود سرور و یا اکانتشون میشه.
666regab
January 9th, 2014, 13:04
مشکلتون یا در ارائه اطلاعات اشتباه دیتابیس هست یا در مشکل اتصال .
با توجه به سابقه ای که دارید به احتمال زیاد مورد اولی نیست .( ولی چک کردن اون برای بار دیگر هم خوبه )
در مورد دومی ممکن هست mysql داوون شده باشه و خطا بده که در این موارد هم اصولا mysql wizard و phpmyadmin هم بالا نمی یاد .
ممکن هست شما دسترسی به یوزر برای تغییرات در دیتابیس رو نداشته باشید.
در کل شما یک اسکریپت دیگر رو نصب کنید ببینید که اتصال می ده یا نه ؟
اگه اتصال بده که به احتمال زیاد از نسخه یا اطلاعات ورودی و ... هست
اگه اتصال نده مشکل از جانب سرور هست .
هاستتون هاست رایگان هست یا خیر ؟
asiahosting
January 9th, 2014, 14:12
سلام
متاسفانه هر کاری میکنم برای نصب whmcs با این ارور مواجه میشم
هر کاری میکنم نصب نمیشه
مشکل از کجاست
لطفا راهنمایی کنید
باتشکر
با سلام مشکل دیتابس هست :)
موفق باشید
Cpt.Price
January 10th, 2014, 02:49
لطفا می شود اعلام بفرمایید دقیقا کجای دیتا بیس؟ یک زمانی اینترنت افتضاه ایران که خیلی بد بود ، کامپیوتر طرف هارد هم نداشت میگفتن مشکل یاهوه ! حالا شما میگید مشکل دیتا بیسه؟ چیکار کنه خب این دوست ما؟
Yas-Host
January 10th, 2014, 07:55
لطفا می شود اعلام بفرمایید دقیقا کجای دیتا بیس؟ یک زمانی اینترنت افتضاه ایران که خیلی بد بود ، کامپیوتر طرف هارد هم نداشت میگفتن مشکل یاهوه ! حالا شما میگید مشکل دیتا بیسه؟ چیکار کنه خب این دوست ما؟
دوست عزیز بنده در جریان مشکل سرور ایشون بوده و هستم.
مشکل سرور ایشون از این قرار هست که دیتابیس ساخته میشود و به یوزر متصل نمیشه..! همچنین پریمیشن های mysql سرور بصورت کامل بهم ریخته بود که حل شد