توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حداقل حقوق پشتیبان هاستینگ
kamandar
January 7th, 2014, 10:26
سلام
دوستانی که هاستینگ دارن حداقل حقوق یه پشتیبان برای هاستینگ چقدره؟
mahdiazarnia
January 7th, 2014, 10:31
بستگی با ساعات پشتیبانی داره دوست عزیز
kamandar
January 7th, 2014, 10:39
یکی از دوستان پیشتهاد زدن هاستینگ داده و گفته خودش هم پشتیبانی می کنه و برا دستمزد گفته هرچی بدی خدا برکت
تقریبا 24 ساعته آنلاینه
من میخوام یه حدود قیمت بدونم که در حقش ظلم نشه و ببینم ارزش داره یا نه
reza*
January 7th, 2014, 10:57
یکی از دوستان پیشتهاد زدن هاستینگ داده و گفته خودش هم پشتیبانی می کنه و برا دستمزد گفته هرچی بدی خدا برکت
تقریبا 24 ساعته آنلاینه
ماهی 300 - 400 :106:رفیق باید ارزون بگیره دیگه !
ویرایش : شریک میخواین بشین یا ... ؟ یعنی پوله سرور هم میده ؟
Yas-Host
January 7th, 2014, 11:03
24 ساعته پشتیبان؟!
حداقل باید 700 هزار تومان ثابت باشه دوست عزیز
البته به اعتبار هاستینگی که شما دارید هم بستگی داره..!
hostfire
January 7th, 2014, 11:05
دقیقا یه پشتیبان ساده 300-350 حقوقشه در ماه با 8 ساعت آنلاین بود.
kamandar
January 7th, 2014, 11:11
ماهی 300 - 400 :106:رفیق باید ارزون بگیره دیگه !
ویرایش : شریک میخواین بشین یا ... ؟ یعنی پوله سرور هم میده ؟
پیشنهاد داده سرمایه با من کار از اون
برای شروع چنین کاری چقدر سرمایه و چه میزان خریدی رو شما پیشنهاد میکنید؟
spark3r
January 7th, 2014, 11:18
اگر هاستینگ درست و حسابی باشه و نیروی پشتیبانی هم نیروی خوبی باشه و اکثرا کارها رو بتونه انجام بده باید بالای 1.200.000 بگیره.
SamaN DL
پیشنهاد داده سرمایه با من کار از اون
برای شروع چنین کاری چقدر سرمایه و چه میزان خریدی رو شما پیشنهاد میکنید؟
اگر نیاز به اطلاعات بیشتری در این مورد دارید !
در یاهو میتونم توضیح بدم به شما....
minidl2013@att.net
reza*
تقریبا 24 ساعته آنلاینه
بستگی داره از کجا بخواین شروع کنید !
kamandar
January 7th, 2014, 11:35
بستگی داره از کجا بخواین شروع کنید !
من الان تواین فکرم که وارد این کار نشم چون واقعا دست توی این کار زیاده! توی هر سایتی میری نمیشه بنر هاستینگ نباشه!
همون سامانه پیامکی که دارم کافیه
نظر شما چیه؟
CityKala.net
January 7th, 2014, 11:35
حداقل 700~800 چون 24 ساعتس
البته بستگي به سطح علمي ايشون هم داره.
ضمنا حتما قرار داد ببنديد، پشتيبان آنلاين دو در كنه بره زياده امكانش
موفق باشيد.
ULTRAWEB
January 7th, 2014, 11:37
من الان تواین فکرم که وارد این کار نشم چون واقعا دست توی این کار زیاده! توی هر سایتی میری نمیشه بنر هاستینگ نباشه!
همون سامانه پیامکی که دارم کافیه
نظر شما چیه؟
اگر یک ماه میخوای به سود برسی که بیخیالش شو اگر صبر و حوصله داری وسرمایه داری برای چندسال میتونی کارت رو شروع کنی
namesis R
January 7th, 2014, 11:52
حداقل حقوق پشتیبانی 24 ساعته به نظر بنده باید بالای 900 تومن باشه !
kamandar
January 7th, 2014, 12:00
بقیه دوستان هم نظر بدین
شروعتون چه جوری بود؟
TARIMEHR
January 7th, 2014, 12:16
حداقل = حقوق کار 480
از این کمتر یا اینکه برای کارتون ارزش قائل نمیشید یا اینکه پشتیبان شما به قدر کافی مهارت نداره تا لایق این رقم باشه
نمیشه به صرف اینکه استارت کار هست دستمزد پشتیبان رو کسر کرد
حالا اگر در عالم رفاقت میخواد از این مبلغ مقداری رو به عنوان کمک ازتون نگیره دیگه بحثش جداست. حداقل حقوق برابر با قانون کار میشه ارزش بخشیدن به کار و پشتیبان و در نتیجه نظام مند بودن شغلتون
یه نکته ای که دوستان هم اشاره کردن مسئله ی رفتن پشتیبان هست
میان یه مدتی کار رو میبینن و اصولا چون اکثریت ایرانی روحیه تیمی ندارن به فکر استقلال میوفتن و میخوان خودشون مستقل کار کنن
علاوه بر اینکه شما قرارداد تنظیم میکنید که ایشون به مدت x روز در مجموعه ی شما مشغول باشن باید یک ضمانت اجرا (چک ، سفته ، یا ضامن) هم در نظر داشته باشید تا در صورت تخطی از شرح وظایف ، دستتون به جایی بند باشه
اگر موارد فوق که حداقل های لازم برای استخدام پشتیبان ولو اینکه رفیق باشه رو تامین نکنید ، یقینا به مشکل بر خواهید خورد
Metalik
January 7th, 2014, 21:55
پشتیبان 8 ساعت در روز (حضوری بدون دورکاری)، 44 ساعت در هفته، 176 ساعت در ماه (2.5 روز حق مرخصی در ماه)، با بیمه، حقوق 800 هزار تومان (در یک شرکت متوسط به بالای هاستینگ)
مواردی مانند، دور کاری، شیفت شب و سایر موارد بر حسب ساعت کاری باید به مبلغ فوق اضافه بشه.
Raid_10
January 10th, 2014, 17:39
با من در ارتباط باشین بهتون نظر بدم در رابطه با کار هاستینگ خوبه نه به تنهاییی
id skype : Raid1.0
irangate
January 10th, 2014, 17:53
اون دوستی که گفتن یک و دویست خیلی بالا گفتن. واقعا بیشتر از ۷۰۰ و کمتر از ۴۰۰ نباید باشه. البته باز بستگی داره به سنگینی کار.
Raid_10
January 10th, 2014, 18:20
عزیز بسته به خواسته هاشونم داره
به عبارت دیگه پول پول میاره
هزینه میزاره سود می گیره
irangate
January 10th, 2014, 18:42
عزیز بسته به خواسته هاشونم داره
به عبارت دیگه پول پول میاره
هزینه میزاره سود می گیره
این یک واقعیت هست که تو ایران نادیده گرفته میشه. بهتره یک مقداری از سود هم داده بشه به پشتیبان ها که هم بهتر کار کنن و کار رو از خودشون بدونن و هم پس فردا ول نکنن برن به خاطر حقوق کم.
TARIMEHR
January 10th, 2014, 19:48
مشاورین محترمی که الابختکی مشاوره آرمانی میدن لطفا توجیه منطقی هم ارائه کنن تا اشراف بیشتری به عملکردی که در پیش میگیریم پیدا کنیم
irangate
January 10th, 2014, 21:10
یک موقع است یک نفر یک شرکت بداره با بیشتر از ۷ یا ۸ نفر کارمند اون میتونه برای کارمند ۹ که میاد یک حقوق ثابت در نظر بگیره و چک و سفته هم برای تضمین کار ازش بگیره ولی یک موقع است یک نفر در شروع کار هست و ۲ یا ۳ نفر بیشتر نیستن اینها باید به در صد های مساوی و یا بسته به کاری که انجام میدن شریک کار باشن تا کار خوب جلو بره . البته میشه کل در صد رو همون اول نداد یعنی اگر قراره یک نیروی پشتیبان ۲ یا ۳٪ شریک باشه گفته بشه این در صد در طول ۳ سال داده میشه و هر سال یک درصد بهش داده بشه و بعد از سال سوم حتی اگر حضور هم در شرکت نداشت درصد سهمش محفوظ هست چون جزء تیم اولیه تشکیل دهنده شرکت بوده. امیدوارم این توضح قانع کننده باشه.
Mr.Te0
January 10th, 2014, 22:45
بسته گی به اعتبار سایت و ساعات کاری داره...
البته اگر 24 ساعته قراره پشتیبانی بدند این حقوق بالایی رو میطلبه البته به شرطی که توانایی انجام کار و بار علمی و تجربی رو داشته باشند.
اگه همه ی این فاکتور هارو داشته باشه حدود 600 تا 1 میلیون.
Raid_10
January 10th, 2014, 23:25
تو این کار خیلی باید تایم گذاشت
spark3r
January 11th, 2014, 09:19
اون دوستی که گفتن یک و دویست خیلی بالا گفتن. واقعا بیشتر از ۷۰۰ و کمتر از ۴۰۰ نباید باشه. البته باز بستگی داره به سنگینی کار.
با سلام
بنده پشتیبانی درجه دو رو گفتم یک و دویست. اگر شما پشتیبانی درجه 1 می خواید رقمش بالاتره.
شاید منظور شما اینکه که یک بابایی رو پیدا کنید و استخدام کنید اونم به صورت 24 ساعته و مثلا ساعتی 1200 بعش بدید.
شاید کار هاستینگ شده موش چال کردن.
netmelli
January 11th, 2014, 10:11
امور پشتیبانی عزیز حالا چه هاستینگ و چه پشتیبان اینترنت و هرچیز دیگه ای
با توجه به تخصص شخص هست
میانگین از ساعتی 1200 تومان شروع میشه به بالا که میانگین بیشتر از ساعتی 4000 تومان نمی رسه
که معمولا کسایی که خیلی وارد هستند و اوستا هستند ساعتی انقدر میشه براشون
میانگین 1200 تا 1500 ساعتی حساب کن شما
rightserver
January 24th, 2014, 16:13
خارج از بحث عرض کنم از مسائل مدیریتیش به اعتبار دوستی زیاد فاصله نگیر اینجور نباشه که وقتی فردا رفت هاستینگت هم با اون تشریف ببره. بیشتر از پشتیبان باشه ریسک داره.