توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مقایسه ی اسکریپت های انجمن ساز .
reza*
January 7th, 2014, 10:26
با سلام خدمت دوستان .
تغییر سیستم سایت پرشین تولز از VB به XenForo باعث شد یک سری سوالاتی برام ایجاد بشه که نتیجش شد ایجاد این تاپیک .
یادمه مدتی قبل یکی از اددلیست هام یک انجمنی راه اندازی کرد که وقتی بهش گفتم چرا از VB استفاده نکردی در جواب گفت XenForo بهتره . حالا منم نپرسیدم چرا ولی بعد از مدتی ظاهراً با توجه به کم بودن پلاگین و قالب ها به VB تغییر داد .
یا یک مورد دیگه هم بود از mybb به VB کوچ کرد .
حالا دیدن این عمل پرشین تولز که حرکت خلاف جهت آب هست باعث شد این تاپیک رو بزنم تا در مورد این سیستم ها بیشتر بحث بشه . اینکه ببینیم چه سیستمی برای چه کاری و چه نوع استفاده ای بهتر هست .
دلیل انتخاب یک وب مستر برای این سیستم ها چی میتونه باشه و ...
mhiizadi
January 7th, 2014, 12:31
هیچ چیزی مثل IP. Board نمیتونه نیاز های یک انجمن رو بر آورده کنه
امکانات و گسترش پذیری های بی نهایت و عالیی داره ؛ گذشته از اون فارسی سازیش هم خوبه ؛ شمسی سازی هم داره؛ قالب های فراوران و کاربرد پند هم داره که بهترین گزینه همین هست...
downloaddl
January 7th, 2014, 13:03
هر کدوم از سیستم های انجمن ساز برای یک موضوع خوبن
مثلا مای بی بی برای سایت های تفریحی و وقت تلف کردن خوبه
اما وی بی برای انجمن های تخصصی و یا این که در یک موضوع فعالیت می کنند عالی هست ولی خیلی گرونه و پولی
ولی اگه یکم php بلد باشید با mybb می تونید بهترین انجمن ساز رو داشته باشید
ولی باز در کل vbulletin بهترینه
amirho3in
January 7th, 2014, 13:31
vbulletin عالیه خودم انجمن وی بی هست فقط به نظرم مشکلات عمدش و مهمش به امنیتش و سرعت لودش اشاره کرد
پرشین تولزم کار اشتبهی کرد - ولی دارن هنوز تغییرات میدن رو قابلیت هاش و داره بهتر میشه
sarinainc
January 7th, 2014, 13:46
بستگی به استفاده از اسکریپت داره
مثل این می مونه که بیای بگی بنز بهتره یا بی ام و
خوب هر کدوم اگر درست استفاده شوند مزیت ها و البته معایبی دارند.اما اگر یک مقایسه کلی بخواهیم داشته باشیم ، وی بولتین بهترین انجمن سازه ، که نسخه 5.0.5 آن نیز خیلی عالی شده است.
reza*
January 7th, 2014, 13:50
بله لایسنس داره
این همه فرت فرت وی بی هک می کنن برای همین نال بودنشه
قیمت لایسنس 250 تومان یک باره هست
در حال حاضر از 600 هزار تومن هست تا 1200
اون که شما میگید دلار هست .
vbulletin عالیه خودم انجمن وی بی هست فقط به نظرم مشکلات عمدش و مهمش به امنیتش و سرعت لودش اشاره کرد
پرشین تولزم کار اشتبهی کرد - ولی دارن هنوز تغییرات میدن رو قابلیت هاش و داره بهتر میشه
والا تو این مدت هر چیزی که vb قدیمی داشت این xenforo هم داره !!! پس لابد یه چیزی داره که به خاطرش این همه به خودشون زحمت دادن ...
هر کدوم از سیستم های انجمن ساز برای یک موضوع خوبن
مثلا مای بی بی برای سایت های تفریحی و وقت تلف کردن خوبه
اما وی بی برای انجمن های تخصصی و یا این که در یک موضوع فعالیت می کنند عالی هست ولی خیلی گرونه و پولی
ولی اگه یکم php بلد باشید با mybb می تونید بهترین انجمن ساز رو داشته باشید
ولی باز در کل vbulletin بهترینه
وقت تلف کردن یعنی چی ؟ :)) این امکانات چیا هستن که Vb رو واسه تخصصی ها خوب کرده ؟
هیچ چیزی مثل IP. Board نمیتونه نیاز های یک انجمن رو بر آورده کنه
امکانات و گسترش پذیری های بی نهایت و عالیی داره ؛ گذشته از اون فارسی سازیش هم خوبه ؛ شمسی سازی هم داره؛ قالب های فراوران و کاربرد پند هم داره که بهترین گزینه همین هست...
این نظر جزو نظراتی هست که هر 10 سال یک بار تکرار میشه :d
بستگی به استفاده از اسکریپت داره
مثل این می مونه که بیای بگی بنز بهتره یا بی ام و
خوب هر کدوم اگر درست استفاده شوند مزیت ها و البته معایبی دارند.اما اگر یک مقایسه کلی بخواهیم داشته باشیم ، وی بولتین بهترین انجمن سازه ، که نسخه 5.0.5 آن نیز خیلی عالی شده است.
بنز بهتره مطمئن باش .
نسخه ی 5 تغییرات اساسی کرده و واسه همین تغییرات هنوز خیلی ها راضی به استفاده نیستن . شده قضیه ی ویندوز 7 و 8 . با اینکه همه میدونن 8 بهتره ولی باز یه عده 7 استفاده میکنن .
نسخه ی 5 قالب ها و افزونه هاش نسبت به 4 کمتره .
ULTRAWEB
January 7th, 2014, 13:58
انجمن ساز فقط وتلب معرکه هست مهم اینه امنه نیومدن با عجله محصول بدن بیرون بعدش دم به دقیقه باگ فیکس کنن
این وی بولتین از سال 2005 تا همین الان باگ بحران ی دم به دقیقه ازش در میاد
reza*
January 7th, 2014, 14:07
انجمن ساز فقط وتلب معرکه هست مهم اینه امنه نیومدن با عجله محصول بدن بیرون بعدش دم به دقیقه باگ فیکس کنن
این وی بولتین از سال 2005 تا همین الان باگ بحران ی دم به دقیقه ازش در میاد
من نمیدونم چرا همیشه بهترین ها ( به اصطلاح بهترین ها ) مشکل امنیتی دارن . به خاطر اینکه زیاد ازشون استفاده میشه باگ هاشون رو میشه یا واقعا مشکل از ضعف تیم طراح هست ؟
شما نگاه کن در مورد wp هم همینطوره . الان سایت های بزرگ و همینطور اکثر کاربران ازش استفاده میکنن ولی دم به دقیقه باگ داره .
hostfire
January 7th, 2014, 14:09
تنها دلیل کوچ کردن pt به xenforo اینه که vb اسکریپت سنگینیه به خاطر قابلیت اجاکس بالاش
pt هم دیگه کاربرانش رو داره مهم نیست سیستمش چی باشه!فقط دنبال یک سیستم سبک هست!
نکته ی دوم اصلا Ip board و xenforo رو با اصلا با 2 سیستم دیگه مقایسه نکن چون در حدی نیستن.
ip Board که اصلا از روی هسته ی وی بی نوشته شده xenforo هم یک اسکریپت فوقالعاده سادست
قدیم ها my bb سروری میکرد ولی تا موقعی که vb ورژن 4 به بالاش اومد دیگه مای بب هم حرفی برای گفتن نداره.
باگ های که این دوسته بالایی عرض کردن رو همش رو میشه رفع کرد و ورژن 5 connect هم اصلا باگی نداره
اگر بشه از ویبولتین لایسنس دار استفاده کرد که دیگه خیلی عالی میشه ولی اکثر جاها دارن نال استفاده میکنن ...ویرایش
hostfire
January 7th, 2014, 14:11
من نمیدونم چرا همیشه بهترین ها ( به اصطلاح بهترین ها ) مشکل امنیتی دارن . به خاطر اینکه زیاد ازشون استفاده میشه باگ هاشون رو میشه یا واقعا مشکل از ضعف تیم طراح هست ؟
شما نگاه کن در مورد wp هم همینطوره . الان سایت های بزرگ و همینطور اکثر کاربران ازش استفاده میکنن ولی دم به دقیقه باگ داره .
ببینید باگی که میگن اصلا مرتبط با شکرت جلفاسافت که سازنده ی وی بی هست نیست!
تو کل دنیا 2 تیم مطرح هستند که وی بی رو نال میکن به اسم های Fs و Dgt که باگ در زمان نال کردن توسط این 2تیم به وجود میاد
که اگر دانش فتی فرد استفاده کنن بالا باشه با چک کردن چند فایل php میتونه باگ رو از ابتدای کار رفع کنه
ULTRAWEB
January 7th, 2014, 14:35
مسلما ضعف تیم طراحی بوده نه بخاطر نداشتن سواد بخاطر اینکه محصولی رو دارن میدن کلی امکانات داشته باشه و وقت کافی براش صرف میکنن بعدش
و ایرادات رو پیدا میکنن -حتما میدونی برند بودن و سریع عمل کردن یک بخش ماجراست که اکثر محصولات همینجوری عرضه می شوند
وردپرس - وی بی و........... باسرعت محصول جالبی رو عرضه کردن و همه ی امکانات رو توش گذاشتن ولی تیست محصول بخاطر آپن سورس بودن (وردپرس)یا بسته بودن کد(وی بی)
روندی است که در طی زمان به کاربرها متوسل میشن و هزینه زیادی نمیدن مگر بدبخت کردن مردم و کاربرا
البته بعضی وقتا تقصیرم ندارن تا محصول مورداستفاده افراد قرار نگیره نمیشه تشخیص داد کجای سیستم کارش لنگ میزنه
downloaddl
January 7th, 2014, 14:38
من تهیه کردم 258 هزار تومن :-?
شما یک انجمن تخصصی بزرگ به من نشون بده که با مای بی بی باشه
من دیگه سمت نت نمیام
اگه بود
reza*
January 7th, 2014, 14:48
من تهیه کردم 258 هزار تومن :-?
شما یک انجمن تخصصی بزرگ به من نشون بده که با مای بی بی باشه
من دیگه سمت نت نمیام
اگه بود
لابد دست دوم بود دیگه . انجمن خود mybb (شوخی) در ضمن انجمن های بزرگ قدیمی هستن واسه همین یه سیستم نصب کردن دیگه همون رو یا ارتقا دادن یا حتی اونم انجام ندادن . مسئله ی ما الانه که ببینیم کدوم بهتره .
downloaddl
January 7th, 2014, 14:51
لابد دست دوم بود دیگه . انجمن خود mybb (شوخی) در ضمن انجمن های بزرگ قدیمی هستن واسه همین یه سیستم نصب کردن دیگه همون رو یا ارتقا دادن یا حتی اونم انجام ندادن . مسئله ی ما الانه که ببینیم کدوم بهتره .
انجمن های خوده مای بی بی ؟!
فش دادی ؟!
بجز انجمن mybbiran.com بقیه پرتال هاش شده بچه بازی
شکایتو شکایت کاری
14 سالشه پرتال مای بی بی زده :-؟
mizbanpars.com
January 7th, 2014, 15:14
من خودم با vb بیشتر از بقیه حال میکنم و mybb هم در درجه دوم قرار میدم
ولی اون دوتای دیگه از نظر من استفاده ازشون زیاد درست نیست چون به اندازه vb و mybb گسترش پیدا نکردن (در ایران)
و افزونه ها و ماژول هایی که برای استفاده دارن کمه
GOD
January 7th, 2014, 15:20
بستگی داره به اینکه قرار باشه از نسخه نال استفاده کنی یا نه
اگه قرار به استفاده از نال باشه mybb بسیار مناسب تر هست
ولی در صورت خرید لایسنس vb
hostfire
January 7th, 2014, 15:24
بستگی داره به اینکه قرار باشه از نسخه نال استفاده کنی یا نه
اگه قرار به استفاده از نال باشه mybb بسیار مناسب تر هست
ولی در صورت خرید لایسنس vb
ویرایش ....
GOD
January 7th, 2014, 15:30
همین انجمن هم لایسنس نداره!
باید از مای بب استفاده کنه؟
وی بی ایران چطور؟
هرتیمی سیاست کاری خاص خودش رو داره
نظر منم اینه که گفتم
شما میدونی این انجمن لایسنس نداره؟
وبی ایران هم خودشون دارند کار میکنند رو نسخه های اورجینال تیم قوی دارند ولی همه سایت ها نمیتونند همچیم تیمی داشته باشند
hostfire
January 7th, 2014, 15:38
هرتیمی سیاست کاری خاص خودش رو داره
نظر منم اینه که گفتم
شما میدونی این انجمن لایسنس نداره؟
وبی ایران هم خودشون دارند کار میکنند رو نسخه های اورجینال تیم قوی دارند ولی همه سایت ها نمیتونند همچیم تیمی داشته باشند
وی بی ایران رو نسخه ی اورجینال کار نمیکنه.فقط نال استفاده میکنه فقط رفع باگ میکنه
من سال 2009 تا 2011 عضو کادر مدیریت وی بی ایران بودم.
سال 2012 تا 2 ماه پیش هم عضو موسس های وی بی پرو.
در جریان همه ی این حرف ها هستم ولی تاپیک به حاشیه نره دوست ندارم من که خودم تنفر دارم از بحث های اسپم وار خودم منبع بشم.
در هر صورت حرف شما متین بله استفاده از لایسنس هم اخلاقی تره هم راحت تر چون پشتیبانی رسیمی خود شرکت جلفاسافت رو داره
GOD
January 7th, 2014, 15:46
بله لایسنس نداره
همین 2 هفته پیش هم از طریق سایت اصلی چک کردم!
وی بی ایران رو نسخه ی اورجینال کار نمیکنه.فقط نال استفاده میکنه فقط رفع باگ میکنه
من سال 2009 تا 2011 عضو کادر مدیریت وی بی ایران بودم.
سال 2012 تا 2 ماه پیش هم عضو موسس های وی بی پرو.
در جریان همه ی این حرف ها هستم ولی تاپیک به حاشیه نره دوست ندارم من که خودم تنفر دارم از بحث های اسپم وار خودم منبع بشم.
در هر صورت حرف شما متین بله استفاده از لایسنس هم اخلاقی تره هم راحت تر چون پشتیبانی رسیمی خود شرکت جلفاسافت رو داره
خوبه که میدونید پس:53:
بخش زیر زمین ویبی ایران!!
اتفاقا منم(قبل از اینکه ویبی ایرانی باشه)
بهرحال این بحث ها همیشه به این شکل بوده هرکس از دیدگاه خودش سیستم ها در جایگا خوب و بد قرار میده
علاوه بر اینا استفاده از نسخه نال از نظر شرعی هم درست نیست میشه
مایل بودید توی پیغام خصوصی در خدمتتون هستم
reza*
January 7th, 2014, 16:09
دوتا ممد افتادن به جونه هم :65:
دوستان به عنوان مثال الان اکثرا از اینکه wp به سرور زیاد فشار میاره و مدام باگ براش پیدا میشه ناراضی اند . vb هم ظاهرا همین روال رو داره . به جز این ها چه مشکلاتی ممکنه بعد از اینکه انجمن پر بازدید شد به وجود بیاره ؟ امکاناتی که vb داره باعث میشه از این مسائل چشم پوشی کرد ؟
InterServer.ir
January 7th, 2014, 17:16
vb با modsecurity بیشتر اوقات مشکل داره و مصرف رم بسیار بالایی داره فقط ظاهر خوبی داره نسبت به بقیه ! پنل مدیریتیش افتضاح هست و اصلا جذاب نیست مشکلاتش با هاست ها هم بماند
مای بی بی سبک و امن هست دارای پنل مدیریتی قدرتمندیه مشکل خاصی با هاست ها نداره و modsecurity هم فعال باشه مشکلی پیش نمیاد مصرف پایینی داره ومیشه همون مصرف پایین رو به نصف کاهش داد طراحی قالبش هم بسیار اسان هست و زبان html بدونید میتونید قالب های vb رو تبدیل کنید یا قالب اختصاصی برای خودتون طراحی کنید ! در مورد امنیت تعداد سایت های vb که هک می شند بسیار بالاتر از mybb هست حتی اشیانه هک شد! در کل انتخاب vb اشتباهه ! امکانات mybb قبلا کم بود ولی الان دیگه اینطور نیست و هر روز پلاگین های جدیدی براش نوشته میشه و اونقدر ساده هست که خودتون امکاناتی که می خواین براش بنویسید!
larsa.soft
January 7th, 2014, 17:49
به نظر شخصی بنده پرشین تولز بخاطر اینکه وی بی منسوخ شده ولی خوب به نظرم به ipb تغییر میداد بهتر بود چون امکاناتش پلاگین هاش و سئو سیستمش عالی بود
mr.tiny
January 7th, 2014, 17:51
بنظر من ip board خیلی بهتر از vb هست
مدتی که هست که ازش استفاه میکنم و بنظرم خیلی کاربردی تر از vb هست
hostfire
January 7th, 2014, 17:59
بنظر من ip board خیلی بهتر از vb هست
مدتی که هست که ازش استفاه میکنم و بنظرم خیلی کاربردی تر از vb هست
میشه استدلالاتون رو بیارید؟
به نظر شخصی بنده پرشین تولز بخاطر اینکه وی بی منسوخ شده ولی خوب به نظرم به ipb تغییر میداد بهتر بود چون امکاناتش پلاگین هاش و سئو سیستمش عالی بود
وی بی منسوخ شده؟ جان؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
پ.ن : من با کسی دعوا ندارم داریم حرف میزنیم،از مدل حرف زدنم بد برداشت نکنید
firebox
January 7th, 2014, 18:02
VB رابط کاربری اش مال عهد بوقه ، تو استفاده از منابع هم بهینه نیست ، Xenforo هم خیلی بهتر از VB هست ، الان خیلی از فروم های معروف خارجی به همین Xenforo مهاجرت کردن ، نمونش Digitalpoint.
به نظر من بهترین انجمن سازی که تا به حال دیدم Phpbb هست ، از همه نظر عالیه ، متن باز هست.
mr.tiny
January 7th, 2014, 18:07
میشه استدلالاتون رو بیارید؟
پ.ن : من با کسی دعوا ندارم داریم حرف میزنیم،از مدل حرف زدنم بد برداشت نکنید
حدوداً 2 سال انجمن vb داشتم اون موقع راضی بودم اما الان مدتی ( 5 ماه ) هست که دارم با ipb کار میکنم و تازه فهمیدم که vb خیلی کند هست و فشار زیادی به سرور میاره
اما ipb رو واقعاً راضی هستم ازش
توی ایران بیشتر vb رو میشناسن و باهاش کارکردن و کم هستن افرادی که بصورت تخصصی با ipb کار کرده باشن و از همین رو نمیتونن درست این سیستم رو محک بزن یا با با vb مقایسه کنند
البته این نظر و تجربه شخصی بنده هست
hostfire
January 7th, 2014, 18:16
حدوداً 2 سال انجمن vb داشتم اون موقع راضی بودم اما الان مدتی ( 5 ماه ) هست که دارم با ipb کار میکنم و تازه فهمیدم که vb خیلی کند هست و فشار زیادی به سرور میاره
اما ipb رو واقعاً راضی هستم ازش
توی ایران بیشتر vb رو میشناسن و باهاش کارکردن و کم هستن افرادی که بصورت تخصصی با ipb کار کرده باشن و از همین رو نمیتونن درست این سیستم رو محک بزن یا با با vb مقایسه کنند
البته این نظر و تجربه شخصی بنده هست
بعله این موارد رو قبول دارم!
کسی که از وی بی استفاده میکنه باید یک سرور قوی داشته باشه!حالت ای جکس ویبی خیلی سنگین میکنه
ولی لطافت و زیبای تنوع قالب و هک و انتعطافی که وی بی داره رو هیچ کدوم ندارن
j4b3r
January 7th, 2014, 18:26
سلام
من بررسی زیادی انجام دادم برای انجمنی که میخواستم راه اندازی کنم.
طبق تحقیقاتی که کردم چند تا دسته میکنه:
vb ۴ : این نسخه خوب هست ولی مشکل سنگین بودن رو داره. . همچنین فرم قدیمی اون و مشکلات امنیتی که...
vb 5 : به نظرم ورژن خوبی نیست از وی بی
xenforo : زن فورو توسط چند تا از کارمندهای قدیم vb راه اندازی شده و بسیار سبک و درحال پیشرفت هست.
ipb : هم که شرکت قدیمی هست به قدمت vb و اخرین نسخه اون سرعت مناسب تری از vb 4 ٔاره و از زن فورو کمتره
و دلایل بسیار دیگه.
در نهایت انتخاب من IPB بود.
j4b3r
January 7th, 2014, 18:30
دوتا ممد افتادن به جونه هم :65:
دوستان به عنوان مثال الان اکثرا از اینکه wp به سرور زیاد فشار میاره و مدام باگ براش پیدا میشه ناراضی اند . vb هم ظاهرا همین روال رو داره . به جز این ها چه مشکلاتی ممکنه بعد از اینکه انجمن پر بازدید شد به وجود بیاره ؟ امکاناتی که vb داره باعث میشه از این مسائل چشم پوشی کرد ؟
سلام
برای یه انجمن امکاناتی که میخواید تقرییا همه برنامه ها دارند....
mr.tiny
January 7th, 2014, 18:31
بعله این موارد رو قبول دارم!
کسی که از وی بی استفاده میکنه باید یک سرور قوی داشته باشه!حالت ای جکس ویبی خیلی سنگین میکنه
ولی لطافت و زیبای تنوع قالب و هک و انتعطافی که وی بی داره رو هیچ کدوم ندارن
این نظریه درست نیست
انعطاف پذیری, قالب و افزونه های IPB اگه از VB بیشتر نباشه کمتر نیست شک نکنید, اگه باهاش کار کنید و در سایت های مرجه IPB فعالیت کنید متوجه خواهید شد
البته گفتم چون توی ایران چون بیشتر vb رو میشناسن نمیشه در این مورد بحث تخصصی کرد یا مقایسه عادلانه و منطقی داشت
به هر حال نظر همه دوستان و اساتید بجا و قابل احترام هست
Number14
January 7th, 2014, 18:49
در انجمن سازهای پولی به نظر من از لحاظ امکانات VB و IPboard گزینه مناسبی هستند. ولی از لحاظ سبک بودن بین این دو ipboard سبکتر هست.
در انجمن سازی های رایگان هم mybb بهترین هست. البته دست کمی هم از انجمن ساز های پولی نداره و برای کسانی که آشنایی با php دارند میشه به صورت حرفه ای ازش استفاده کرد.
دلیل تبدیل انجمن ساز پرشین تولز هم فکر کنم همون دلیل سنگینی وی بی باشه که بیشتر وبمستر ها باهاش مشکل دارند.
reza*
January 7th, 2014, 18:58
من نتونستم و نمیتونم صفحه ی 3 رو باز کنم . ریدایرکت میشه روی صفحه ی 2 . حالا هی از vb تعریف کنید .
آمار هم نشون میده دیگه چند چنده .
reza*
January 7th, 2014, 23:31
در انجمن سازهای پولی به نظر من از لحاظ امکانات VB و IPboard گزینه مناسبی هستند. ولی از لحاظ سبک بودن بین این دو ipboard سبکتر هست.
در انجمن سازی های رایگان هم mybb بهترین هست. البته دست کمی هم از انجمن ساز های پولی نداره و برای کسانی که آشنایی با php دارند میشه به صورت حرفه ای ازش استفاده کرد.
دلیل تبدیل انجمن ساز پرشین تولز هم فکر کنم همون دلیل سنگینی وی بی باشه که بیشتر وبمستر ها باهاش مشکل دارند.
دوست عزیز شنگین باشه ! پرشین تولز با اون همه درآمد مستقیم و غیر مستقیم از اون انجمن یعنی نمیتونه هزینه ی سرور هاش رو تامین کنه ؟ فقط همین مورد که چون سنگین هست باعث شده کلی به خودشون زحمت بدن از یه سیستم برن به یه سیستم دیگه که ممکنه امکاناتش هم کم باشه ؟ به نظر منطقیه ؟
من فکر کنم امکانات xenforo یا متناسب با نیاز اون هاست ، یعنی vb نتونسته اون ها رو تامین کنه یا ...
j4b3r
January 7th, 2014, 23:42
دوست عزیز شنگین باشه ! پرشین تولز با اون همه درآمد مستقیم و غیر مستقیم از اون انجمن یعنی نمیتونه هزینه ی سرور هاش رو تامین کنه ؟ فقط همین مورد که چون سنگین هست باعث شده کلی به خودشون زحمت بدن از یه سیستم برن به یه سیستم دیگه که ممکنه امکاناتش هم کم باشه ؟ به نظر منطقیه ؟
من فکر کنم امکانات xenforo یا متناسب با نیاز اون هاست ، یعنی vb نتونسته اون ها رو تامین کنه یا ...
سلام
کافیه الان چک کنی ببینی pt با چه سرعتی بالا میاد.
reza*
January 7th, 2014, 23:49
سلام
کافیه الان چک کنی ببینی pt با چه سرعتی بالا میاد.
سلام . شما استاده مایی ولی قبلا هم سرعت همینطور بود. حالا فرض کنیم سرعت بیشتر شده و به قول دوستان امکانات xenforo کمتر از vb هست . یعنی سرعت رو به امکانات ترجیح دادن ؟
j4b3r
January 7th, 2014, 23:54
سلام . شما استاده مایی ولی قبلا هم سرعت همینطور بود. حالا فرض کنیم سرعت بیشتر شده و به قول دوستان امکانات xenforo کمتر از vb هست . یعنی سرعت رو به امکانات ترجیح دادن ؟
سلام
چه امکاناتی مثلا؟
تقریبا همه امکانت رو همه انجمن سازهای پولی دارن
مثلا vb & xenfoto & ipb برای راحتی کار ما ایرانی ها مثلا پلاگین های بانگی رو نیاز داریم زبان فارسی و ....
که غیر از xenforo اون دوتا همه اینها رو داره
و البته با اختلاف فاحش سرعت ipb & xenforo از vb بهتره
من چند وقت تحقیق کردم برای انجمن ساز
انتخاب نهایی هم شد ipb
یه نکته هم برای Ipb بگم شما وقتی میخرید
مثلا سال دیگه ورژن جدید اومد با پرداخت 25 دلار میتونید اپدبت کنید
ولی vb نه. ببینید هزینه ارتقا از 4 به 5 چنده.
در ضمن خیلی ها هم از ورژن 5 ناراضی ان
reza*
January 8th, 2014, 00:00
سلام
چه امکاناتی مثلا؟
مثلا vb & xenfoto & ipb برای راحتی کار ما ایرانی ها مثلا پلاگین های بانگی رو نیاز داریم زبان فارسی و ....
انتخاب نهایی هم شد ipb
http://s5.picofile.com/file/8107816050/pt.png
هنوز بنر تبلیغاتی نذاشتن . اگه بزارن حجم صفحه ها میره بالا سرعت لود کمتر میشه .
j4b3r
January 8th, 2014, 00:08
http://s5.picofile.com/file/8107816050/pt.png
هنوز بنر تبلیغاتی نذاشتن . اگه بزارن حجم صفحه ها میره بالا سرعت لود کمتر میشه .
سلام
نگاهی به سایت های خارجی بندازید به مقایسه دیدم پیدا کردم لینکش رو میزارم
نظرت در مورد بقیه موارد هم بگید لطفا
MEHDI KARAMI
January 8th, 2014, 00:38
ipb در کل بهترین انجمن ساز هست
از نظر امنیت و طراحی فوق العادس
اپلیکیشن هاش بسیار کار آمد هستند مثلا اپلیکیشن ای پی دانلود انجمن رو بسیار حرفه ای تر میکنه
هوک و اپلیکیشن هم تا دلت بخواد داره
گیرهای نوجومی هم مثل vb نمیده!!
متاسفانه یا خوشبختانه vb خیلی بیشتر جا افتاده الان از هر کی بپرسی میگه vb بهترینه حتا اگه یک بار هم با انجمن ساز ها کار نکرده باشه!!!
reza*
January 8th, 2014, 11:56
سلام
چه امکاناتی مثلا؟
انتخاب نهایی هم شد ipb
سلام
نگاهی به سایت های خارجی بندازید به مقایسه دیدم پیدا کردم لینکش رو میزارم
نظرت در مورد بقیه موارد هم بگید لطفا
درود مجدد .
در مورد هزینه من جدیدا اقتادم تو کاره انجمن :دی قبلا رو خبر ندارم ولی فکر کنم چون 4 و 5 به کل فرق کرده واسه همین هزینه ارتقا هم زیاده .
در مورد ماژول ها هک ها و ... چون الان vb خیلی جا افتاده حداقال تو ایران واسه همین خیلی بهتر هست نسبت به بقیه .
مشکل امنیتی هم چندتا پست قبل بحث شد روش که یکی از دوستان گفتن به خاطر گروه نون کننده هست :دی
سرعت رو هم که گفتم تغییری نمیبینم من . شاید الان فشاری که به سرورهای پی تی میومد کم شده باشه ولی کاربر چیزه قابل توجهی احساس نمکنه .
j4b3r
January 8th, 2014, 12:12
درود مجدد .
در مورد هزینه من جدیدا اقتادم تو کاره انجمن :دی قبلا رو خبر ندارم ولی فکر کنم چون 4 و 5 به کل فرق کرده واسه همین هزینه ارتقا هم زیاده .
در مورد ماژول ها هک ها و ... چون الان vb خیلی جا افتاده حداقال تو ایران واسه همین خیلی بهتر هست نسبت به بقیه .
مشکل امنیتی هم چندتا پست قبل بحث شد روش که یکی از دوستان گفتن به خاطر گروه نون کننده هست :دی
سرعت رو هم که گفتم تغییری نمیبینم من . شاید الان فشاری که به سرورهای پی تی میومد کم شده باشه ولی کاربر چیزه قابل توجهی احساس نمکنه .
سلام
پیشنهاد من اینه که نصب کنید خودتون و تست کنید.
من هم تا قبل از تست کردن نظر چیز دیگه ای بود.
ولی تغییر کرد.
اینو هم بخونید:
کاربر متعصب vBulletin هستید؟ حتما مطالعه فرمایید - سوالات رایج کاربری - انجمن پشتیبانی IPB فارسی (http://forums.ipbfarsi.ir/topic/9588-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1-%D9%85%D8%AA%D8%B9%D8%B5%D8%A8-vbulletin-%D9%87%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D8%AF%D8%9F-%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%87-%D9%81%D8%B1%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D8%AF/)
اگر تمایل داشتید هم ادمین ipb رو بدم چک کنید
reza*
January 8th, 2014, 12:15
سلام
پیشنهاد من اینه که نصب کنید خودتون و تست کنید.
من هم تا قبل از تست کردن نظر چیز دیگه ای بود.
ولی تغییر کرد.
اینو هم بخونید:
کاربر متعصب vBulletin هستید؟ حتما مطالعه فرمایید - سوالات رایج کاربری - انجمن پشتیبانی IPB فارسی (http://forums.ipbfarsi.ir/topic/9588-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1-%D9%85%D8%AA%D8%B9%D8%B5%D8%A8-vbulletin-%D9%87%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D8%AF%D8%9F-%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%87-%D9%81%D8%B1%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D8%AF/)
اگر تمایل داشتید هم ادمین ipb رو بدم چک کنید
مخلصم . شما قبلا از وی بی هم استفاده کردید ؟
j4b3r
January 8th, 2014, 12:25
مخلصم . شما قبلا از وی بی هم استفاده کردید ؟
بله
نسخه ۴ بود .
برای انجمن های کوچک هم از Mybb استفاده میکنم
hostfire
January 8th, 2014, 13:09
روی صحبت من با جناب جابر عزیزه (که تلفتنشم هر وقت میزنگیم جواب نمیده)
این لینکی که دادید رو بنده الان میتونم تو وی بی ایران یا وی بی پرو بذارم تحت عنوانی بر عکس!
اگر کاربر تعصبی IPB هستید!!!!
شما تعصب زیاد دارید به خرج میدید!
تو این لینک نوشه وی بی نصف امکانات ibp رو نداره! در صورتی که نصف هک های وی بی اللخصوص وی بی سئو میرآرزه به تمامی سیستم های و ورژن های Ibp
انعطافی که وی بی نسبت به سایر سیستم های مدیریت محتوا داره خیلی بیشتر از ibp هست! در عین سادگی خیلی کارامده این سیستم!
IBP سیستمی نیست که جواب گوی سایت های بزرگ باشه! برعکس اون متنی که دادید بنده داخل انجمن vb.org جای خوندم سال 2009 که انجین اصلی IBP کپی برداری شده!
مورد دومی که وی بی رو محبوب میکنه پشتیبانیشه!
الان شما دقت کنید IBP یک سایت پشتیبانی درست حسابی نداره! ولی علی خلیلیفر وی بی ایران مسئله ای نیست که ازش سر در نیاره! به تنهای خودش قدر یک سایت 70.000 کاربره اطلاعات داره!
hostfire
January 8th, 2014, 13:17
ipb در کل بهترین انجمن ساز هست
از نظر امنیت و طراحی فوق العادس
اپلیکیشن هاش بسیار کار آمد هستند مثلا اپلیکیشن ای پی دانلود انجمن رو بسیار حرفه ای تر میکنه
هوک و اپلیکیشن هم تا دلت بخواد داره
گیرهای نوجومی هم مثل vb نمیده!!
متاسفانه یا خوشبختانه vb خیلی بیشتر جا افتاده الان از هر کی بپرسی میگه vb بهترینه حتا اگه یک بار هم با انجمن ساز ها کار نکرده باشه!!!
عذر میخوام گیر های وی بی که میفرمائید چیست؟
عرض کنید خوشبختانه نه متاسفانه
تنها دلیل جا افتادگی وی بی در ایران کارامد ، روان بودن و در عین حال قدرتمند بودنه اونه
Page load time: 1.46s
Total page size: 444KB
Total number of requests: 41
برای وی بی 5
و
Page load time: 3.59s
Total page size: 332KB
Total number of requests: 61
برای ipb
لود وی بولتین سریعتره و اون هم به خاطر سئوی بالای قالب دیفالت می باشد!
ولی بدونه تعصب بگم.چند تا مقایسه رو خوندم ویبی و ای پی بی در یک سطح هستند ولی هر کاربر نسبت به پیش نیازه خودشانتخاب میکنه
توام اگه میخوای انجمن بزنی ببین نیازت چیه! شاید دیدی نیازت رو هی بی پی رفع کنه
hostfire
January 8th, 2014, 13:35
IP. Board عالیه...
عذر میخوام! با دلیلی صحبت کنید!
شما با وی بی کار کردید تا به اکنون؟
reza*
January 8th, 2014, 13:43
لود وی بولتین سریعتره و اون هم به خاطر سئوی بالای قالب دیفالت می باشد!
ولی بدونه تعصب بگم.چند تا مقایسه رو خوندم ویبی و ای پی بی در یک سطح هستند ولی هر کاربر نسبت به پیش نیازه خودشانتخاب میکنه
توام اگه میخوای انجمن بزنی ببین نیازت چیه! شاید دیدی نیازت رو هی بی پی رفع کنه
منم دارم به این نتیجه میرسم .
Compare IP.Board vs vBulletin 4 | Forum Software Reviews (http://www.forum-software.org/forum-comparator/ipboard-vs-vbulletin4)
خیلی نزدیکن .
hostfire
January 8th, 2014, 13:46
بله البته اون امتیاز ، امتیاز یوزر هست و دقت کنید رای دهندگان وی بی بیشتر هستند
reza*
January 8th, 2014, 13:48
واسه همین گفتم نزدیکن وگرنه بخوای سطحی به قضیه نگاه کنی اختلاف فاحش دارن . اصلا به امتیاز ها کاری ندارم . مثلا میری یه جا میبینی نوشته سئوی وی بی بهتره جای دیگه نوشته سئوی ipb
یه مشکله اساسی هم اینه که vb 5 تازه هست . اصلا review درست حسابی نداره .
nimait70
January 8th, 2014, 13:55
عذر میخوام! با دلیلی صحبت کنید!
شما با وی بی کار کردید تا به اکنون؟
بله عزیز...
نظر شخصیه...
شاید امکانات آماده ی موجود vb خیلی زیاد باشه اما از هم همه نظر حاظرم به ipb رای بدم...
کدنویسی بهینه، انعطاف پذیری بالا، رابط کاربری فوق العاده و...
به نظر من دنیای امروز و کاربرهای امروزی خیلی خیلی خیلی خیلی بهتر و راحت تر رابط کاربری مدرن ipb رو به vb کاملا کلاسیک ترجیه میدن و این مورد خیلی مهمیه...
hostfire
January 8th, 2014, 13:55
واسه همین گفتم نزدیکن وگرنه بخوای سطحی به قضیه نگاه کنی اختلاف فاحش دارن . اصلا به امتیاز ها کاری ندارم . مثلا میری یه جا میبینی نوشته سئوی وی بی بهتره جای دیگه نوشته سئوی ipb
یه مشکله اساسی هم اینه که vb 5 تازه هست . اصلا review درست حسابی نداره .
vb5 فعلا در مرحله ی تست هنوز داره ریلیز های براش میاد
باید صبر کرد که نسخه ی پروش بیاد
hostfire
January 8th, 2014, 13:57
بله عزیز...
نظر شخصیه...
شاید امکانات آماده ی موجود vb خیلی زیاد باشه اما از هم همه نظر حاظرم به ipb رای بدم...
کدنویسی بهینه، انعطاف پذیری بالا، رابط کاربری فوق العاده و...
به نظر من دنیای امروز و کاربرهای امروزی خیلی خیلی خیلی خیلی بهتر و راحت تر رابط کاربری مدرن ipb رو به vb کاملا کلاسیک ترجیه میدن و این مورد خیلی مهمیه...
نظر شخصی رو قبول دارم ولی
شما برید داخل سایت ویبی .کام بعد برید داخل سایت ای بی پی!
ای بی پی اصلا ابهت نداره انگار یک سایت برای کودکستانه
نمیدونم شاید من اینجوری میبینم
reza*
January 8th, 2014, 15:27
منم اینجوری میبینم :دی
مثل این میمونه که گوشی اندرویدی اصلی رو با چینی بزاری کنار هم :دی
بعضی ها هم مثل من کلاسیک رو دوس دارن دیگه .
DeathKnight
January 8th, 2014, 15:37
Compare IP.Board vs Vanilla Forums vs vBulletin 4 vs XenForo | Forum Software Reviews (http://www.forum-software.org/forum-comparator/ipboard-vs-vanilla-vs-vbulletin4-vs-xenforo)
نظر شخصی من وانیلا هست یا زن فورو اگرم اینا رو نتوسنتید کار کنید bbpress هم خوبه به سبک خودش
hostfire
January 8th, 2014, 17:46
Compare IP.Board vs Vanilla Forums vs vBulletin 4 vs XenForo | Forum Software Reviews (http://www.forum-software.org/forum-comparator/ipboard-vs-vanilla-vs-vbulletin4-vs-xenforo)
نظر شخصی من وانیلا هست یا زن فورو اگرم اینا رو نتوسنتید کار کنید bbpress هم خوبه به سبک خودش
bbpress افزونه ای برای وردپرسه درسته؟
انجمن ساز خوبیه سبکه به دردر انجمنای ساده میخوره!
j4b3r
January 8th, 2014, 17:49
این لینکی که دادید رو بنده الان میتونم تو وی بی ایران یا وی بی پرو بذارم تحت عنوانی بر عکس!
تو این لینک نوشه وی بی نصف امکانات ibp رو نداره! در صورتی که نصف هک های وی بی اللخصوص وی بی سئو میرآرزه به تمامی سیستم های و ورژن های Ibp
انعطافی که وی بی نسبت به سایر سیستم های مدیریت محتوا داره خیلی بیشتر از ibp هست! در عین سادگی خیلی کارامده این سیستم!
IBP سیستمی نیست که جواب گوی سایت های بزرگ باشه! برعکس اون متنی که دادید بنده داخل انجمن vb.org جای خوندم سال 2009 که انجین اصلی IBP کپی برداری شده!
الان شما دقت کنید IBP یک سایت پشتیبانی درست حسابی نداره! ولی علی خلیلیفر وی بی ایران مسئله ای نیست که ازش سر در نیاره! به تنهای خودش قدر یک سایت 70.000 کاربره اطلاعات داره!
سلام
اول تلفن من که اکر با این تماس بگیرید۹۰% اوقات جواب میدم.(۰۹۳۵۵۳۷۴۶۶۰)
من تعصبی برخورد نمیکنم.
سر بحث من بین وی بی ۴ و Ipb بود. (ورژن ۵ که به هنوز ....)
من چیزی که خودم حس کردم رو گفتم.
گفتم نصب کنید و تست کنید.
کل نیازهای من رو وقتی اسکریپتی برای من رفع کنه عالیه.
j4b3r
January 8th, 2014, 17:57
bbpress افزونه ای برای وردپرسه درسته؟
انجمن ساز خوبیه سبکه به دردر انجمنای ساده میخوره!
سلام
اگر bbpress با wordpress یک نشده بود ۱۰۰٪ انتخاب من بود.
ولی خوب هسته مشترک شده .
j4b3r
January 8th, 2014, 17:59
سلام
در ضمن جان من اصلا درست نیست بگید کودکستان. هر دوشون طراحیشون خوب بوده:
vBulletin 5 Connect, The World's Leading Community Software (http://www.vbulletin.com/)
Build An Awesome Community with IPS Community Suite (http://www.invisionpower.com/)
hostfire
January 8th, 2014, 18:11
سلام
در ضمن جان من اصلا درست نیست بگید کودکستان. هر دوشون طراحیشون خوب بوده:
vbulletin 5 connect, the world's leading community software (http://www.vbulletin.com/)
build an awesome community with ips community suite (http://www.invisionpower.com/)
مستر جابر عزیز این شماررو نگاه کن ببین پری روز چند بار بت زنگ زدم(09334402100)
والا من طراحی ibp رو ساده دیدم...ولی کم کم دارم به این فکر میکنم که کامل تستش کنم
Cpt.Price
January 10th, 2014, 02:44
در صورت امکان لینک هایی رو به پست اول اظافه کنید که دموی فارسی هر انجمن ساز و اسکریپت مربوطه بشه که بعضی از ماها که با بقیه سیستم های مدیریت محتوا آشنایی چندانین داریم حد اقل ظاهر فارسی و راست چینش رو ببینیم.
سیدرضا بازیار
May 23rd, 2014, 00:28
من همیشه فکر میکردم VB بهترین انجمن ساز دنیا هست. همه جا این رو می گفتم. اما این چند روز به این نتیجه رسیدم که اینطور نیست!
IPB از VB بهتره!
امنیت بیشتری داره. امکانات فوق العاده ای داره. سرعت لود خوبی داره. و از همه مهم تر, مطالبش توی موتور های جستجوگر خیلی خوب بالا میاد
اگه از من بخواید که 3 تا از بهترین انجمن ساز های دنیا رو بهتون معرفی کنم, میگم:
1- IPB
2- vBulletin
3- discuz
به این دلیل میگید ویبولتین بهترینه, چون قبلا رقیبی نداشت و نسخه 4 به قبل خیلی عالی بود!
اما از نسخه 4 به بعد خراب کرد و دیگه توی نسخه 5 نابود شد
بسیاری از انجمن های بزرگ دنیا از این سیستم (VB) کوچ میکنن!
VB قالب های خیلی زیبایی داره. اما قالب های اون توی رنگ ها با هم فرق دارن و هیچ امکانات دیگه ای بهشون اضافه نمیشه. اما IPB ظاهر ساده ای داره
انجمن وردپرس پارسی روی IPB قرار داره و رنک 5 گوگل رو داره! من مطمئن هستم این رنک بالا رو به هیچ وجه نمیتونست با VB بگیره (چون VB یه جورایی واسه کسب در آمد ساخته شده و حجم بالا و سرعت کمی داره...)
در کل باید بگم IPB از نظر امکانات بهترینه. اما باید قالب های زیباتری رو بسازه...
majids
May 23rd, 2014, 01:24
mybb
سیدرضا بازیار
May 23rd, 2014, 13:57
mybb
این انجمن ساز رایگانه و برترین انجمن ساز های رایگان دنیا می باشد!
اما ذهنتا ساده به نظر میاد که انجمن ساز رایگان رو با انجمن ساز غیر رایگان مقایسه کنیم!
فکر کنم اینجا رقابت بین vb و ipb باشه!
البته فکر کنم ipb از vb بهتر باشه
BioT
May 30th, 2014, 02:17
با سلام و احترام
دوست گرامی در پاسخ به شما چند نکته رو متذکر میشوم
مطرح کرده بودید که IP.B اقدام به کپی برداری از کد های هسته VB کرده است
دوست گرامی قبل از ارسال پست دقت نمایید ، گفته های خودتون رو یک بار مطالعه کنید ، شاید گفته شما برای افرادی که هیچ گونه علمی ندارند قابل قبول باشه اما این گفته کاملا مضحکه و از نظر بنده پاسخی کودکانه به پرسش های مطرح شدست
شما با مطالعه دعوای حقوقی دو شرکت متوجه خواهید شد که VB ملزم به پرداخت غرامت به شرکت IP.S شده است ( البته خطایی به شما وارد نیست عدم آگاهی و تعصب بیش از اندازه و نداشتن علم بین الملل در مدیران ویبولتین موج میزند )
در تاپیکی به زبان رسمی از برای مدیران ویبی ایران آرزوی موفقیت کردم اما به دلیل عدم دانش این متن را فحاشی خطاب کردند که برای همه از جمله خودم علم و دانش آرزو میکنم
اما در تاپیکی که دوست عزیزمون قرار داده بود چند سوال مطرح شده ، شما بهتر است پاسخ مناسبی برای این سوالات پیدا کنید
آیا شما از ساختار های PAd در هسته چیزی میدونید ، جواب نه است چون شما به عنوان پست ویدر فعالیت دارید و علم توسعه هسته رو ندارید پس بهتر است به فعالیت خود ادامه دهید و در پست های تخصصی اظهار نظر نکنید
در مورد دوستم آقای خلیلفر هم با تمامی احترامی که برای ایشون قائل هستم بارها مسئله شفاف سازی این دو سیستم رو مطرح کردم که نقدی علمی با یکدیگر داشته باشیم و در پایان گزارش اجمالی مبنی بر برتری یک سیسنم رو منتشر سازیم اما این بزرگوار مخالفت کردند و تنها به نوشتن چند خط توضیح در مورد انجمن IP.B اکتفا کردند
BioT
May 30th, 2014, 02:28
دوست عزیز ، برای کودکان امکان توضیح مباحث تخصصی وجود ندارد و خارج از درک این عزیزان میباشد
و شاید برای شما کودکانه جلوه میکند
در توضیخ گفته شما : بیشتر توسعه دهندگان قدیمی ویبولتین از جمله بارک ویدن که امروز به عنوان توسعه دهنده زنفور فعالیت میکند دلیل جدایی خود را از تیم توسعه ویبولتین ساختار ضعیف این سیستم مطرح نمود و در دنیایی حرفه ای وقتی یک توسعه دهنده زمانی که از توسعه سیستمی که خود پایه ریزی کرده است منصرف میشود و به سمت سیستم های دیگر و پایه ریزی سیستم جدیدی قدم بر میدارد یعنی مرگ و خاموشی سیستم سابق
که به وضوح در به روز رسانی های اخیر ویبولتین قابل مشاهده است
اما دوستان عزیز ما عادات کودکانه خود را به همراه دارند و با هیچ منطقی توجیه نمیشوند
دوستانی که در سایت های متفاوت نظر دادند حتی توانایی نوشتن یک خط کد رو ندارند ، هیچ مقاله ای به لاتین منتشر نکرده اند که شاهد نقد های درست و اصولی باشند
و ضرب المثل طبل تو خالی مصداق بارز این عزیزان است
برخی از دوستان نیز توانایی حل مشکلات سیستم خودشون رو ندارند و در این تاپیک از دلایل و منطق صحبت میکنند
At the end
To our dear friends, I wish the knowledge of God, righteousness and scalability demanded cash I have Sazndhra Drstv withstand criticism and lack of understanding divert the thoughts of others and not to base their childlike wonder and pride, but an instrument of God large
Soltanigap
June 11th, 2014, 22:49
به نظر من بهترین انجمن ساز ویبلوتین هست به خاطر امکانات بسیار عالیش !
سیدرضا بازیار
June 11th, 2014, 22:56
به نظر من بهترین انجمن ساز ویبلوتین هست به خاطر امکانات بسیار عالیش !
ویبولتین از نظر گرافیک خیلی زیبا طراحی شده و پشتیبانی بسیار قوی در ایران داره
اما به سرور فشار زیادی میاره و امکاناتش به اندازه ipb نیست!
ipb خیلی حرفه ای طراحی شده
زنفور هم خیلی خوبه
hostfire
June 11th, 2014, 23:49
من قصد دعوا ندارم تجربمو گفتم.
با ipb و زنفرو هم جدیدا کار کردم ای پی بی برام سخت بود کار کردنش ولی لامذهب خیلی امکانات داره.زنفرو هم بر عکس تماما اجاکس بودنش خیلی سبکه و معرکست.واقعا عالین این دو سیستم کم ندارن فقط برتری وی بی تو ایران الان به صراحت بگم پشتیبانیشه.همین
Sent from my LG-D325 using Tapatalk
Pois0nous
July 7th, 2014, 16:47
یک سری توضیحات رو باید بدم!
ip Board که اصلا از روی هسته ی وی بی نوشته شده xenforo هم یک اسکریپت فوقالعاده سادست
جــــان؟!؟ ipb روی هسته ی vb نوشته شده؟!؟! :59: تا جایی که ما می دونیم vb همش داره از رو ipb کپ میزنه!
زنفورو هم خیلی بیشتر از یک انجمن ساز ساده هست. کد نویساش همون کد نویسای vb3 بودن که از جلسافت رفتن دلیل اصلی سقوط vb4 به بعد هم همین بود چون چند تا اماتور روش مونده بودن!
IPB انجمن ساز 1 جهان هست چرا امنیتش این قدر بالاست؟
اینم لینک اثبات برترین بودن:
Best Forum Software | Forum Software Reviews (http://www.forum-software.org/forum-reviews?sort=best-rated)
ولی اون دوتای دیگه از نظر من استفاده ازشون زیاد درست نیست چون به اندازه vb و mybb گسترش پیدا نکردن (در ایران)
میشه 1 دلیل قانع کننده بیارید که IPB تو ایران گسترش پیدا نکرده؟
زیاد بودن کاربرای انجمن پشتیبانی ویبولتین دلیل گسترش نیافتن بقیه نیست!
و افزونه ها و ماژول هایی که برای استفاده دارن کمه
شما فقط یک دونه افزونه نام ببر مشابهش و یا بهترش برای IPB نباشه! فقط یک دونه!!!
بله دقیقا منسوخ شده! الان 2 ساله وی بی 5 اومده شما چند بار توی یک انجمن بر پایه ی وی بی 5 ثبت نام کردید از وقتی اومده؟
ولی شما زنفورو و IPB رو در نظر بگیرید. آپدیت میاد سریع فارسی سازی میشه همه آپدیت می کنن از امکانات جدید لذت می برن.
الان شما چند تا از هک نویسای ویبولتین رو نام ببرید که هنوز داره هک می نویسه؟ نیست همه رفتن! حتی نویسنده های VB Seo هم رفتن سمت IPB یکم پایین تر لینک هم می ذارم!
خب! اول تبریک می گم توی این پستتون 7 باز اسم IPB رو آوردید 6 بارش رو اشتباه نوشتید! :)
ویبولتین یک ضعف وحشتناک داره و اونم سئو هست! VBSeo فقط اومده اون ضعف رو ماست مالی کنه! در صورتی که IPB به صورت پیشفرض بهتر از این مد رو توی خودش داره!
نقل قول از مدیر وی بی ایران:
ویبولتین بدون وی بی سئو ضعیف تر از IPB هست ولی با نصب و تنظیم وی بی سئو سهل انگاری های کد نویسان ویبولتین در کدنویسی اسکریپت پوشش داده میشود.
این لینک رو مشاهده بفرمایید:
http://community.invisionpower.com/user/371545-greenlinks/
این آقا از نویسنده های VBSeo بوده الان داره برای IPB افزونه سئو می سازه! من و شما از همچین افرادی اطلاعاتمون بیشتر نیست که، هست؟
الان شما دقت کنید IBP یک سایت پشتیبانی درست حسابی نداره!
دست شما درد نکنه :|
یک نمونه انعطاف ویبولتین رو میشه بگید؟
ما که به هرجاش دست زدیم ارور دیتابیس داد!
منم دارم به این نتیجه میرسم .
Compare IP.Board vs vBulletin 4 | Forum Software Reviews (http://www.forum-software.org/forum-comparator/ipboard-vs-vbulletin4)
خیلی نزدیکن .
بر مبنای همین لینک:
امتیازی که کاربرا به وی بی دادن 4.2 ولی ب امتیازی که به ipb دادن 7.4 هست!
یک اشتباهی هم که کرده برای ویبولتین و ipb در قسمت installation زده Fast & Simple ! من موندم ویبولتین حتی یک کانفیگ کننده خودکار هم نداره باید دستی کانفیگ بشه چه جوری سریع و ساده هست؟ الان 4 تا بچه دبستانی بشینن یک اسکریپت بزنن اولین چیزی که براش می زنن کانیگ کننده خودکاره. وی بی 5 هم باید دستی کانفیگ باشه مایه ی تاسفه!
یه نمونه دیگه نصب قالبه. شما تو وی بی قالب بخوای نصب کنی چه جوریه؟ باید بری تو ادمین پنل یه فایل ایمپورت کنی بعد بری جای تصاویر رو پیدا کنی بعد بری تصاویر رو زیپ کنی بعد بری تو هاست مسیر رو پیدا کنی فایل رو اپلود کنی بعد اکسترکتش کنی بعد فایل زیپ رو حذف کنی. حالا شما تصور کن کنترل پنل دایرکت ادمین هم باشه که دهنت رسما سرویسه!
ولی توی IPB شما قالب بخوای نصب کنی میری تو پنل ادمین دو تا XML ایمپورت می کنی! تمام! قالب نصب شد! لذت ببرید :)
موقعی که این نظر سنجی برپا شد توی وی بی ایران تاپیکی زدند مبنی بر اینکه به ویبولتین رای بدید کاربر خودش میومد می گفت تغییر ip دادم 7-8 بار رای دادم. در صورتی که خیلی از کاربرای IPB حتی روحشون هم از این نظرسنجی بی خبر بوده!
شما این مدل طراحی رو دوست ندارید دلیل نمیش مسخره کنید. خیلی ها عاشق این طراحی هستند!
ویبولتین از نظر گرافیک خیلی زیبا طراحی شده و پشتیبانی بسیار قوی در ایران داره
همه قالب هاش یکیه فقط تو رنگ و پترن فرق دارن. شما قالب دیفالتش رو بردار بشین پترن و رنگ رو عوض کن تک تک قالب هاش رو می تونی در بیاری!
سوال بود در خدمتم :d
iMajid
July 7th, 2014, 17:08
سلام
من برای ساخت انجمن سایتم از ipb استفاده کردم ، چرا ؟ اول بگم که چجوری با این انجمن ساز اشنا شدم ، سیستم مدیریت محتوای وردپرس پشتیبانی زیاد دارد ولی یکی از بهترین پشتیبانان آن از سیستم ipb استفاده کرده بود و اینقدر این انجمن سبک بود و کار کردن باش خیلی راحت بود که تصمیم گرفتم اگر یه زمانی خواستم انجمن بزنم فقط ipb استفاده کنم.
الان حدود 6 ماه هست دارم با این انجمن کار میکنم ، بی نهایت راضی هستم از هر نظر ، سرعت ، ماژول ها ، پشتیانی خوب و ....
با vb زیاد کار نکردم ولی خیلی از انجمن های ایرانی از این سیستم استفاده میکنن و واقعا حال به هم زن هستند ، اینقدر کنده که آدمو عصبی میکنه ولی بعضی از انجمن ها هستن که روی vb خوب دارند جواب میگیرند مانند انجمن سافت 98 ، بنظرم تنها انجمن vb خوب سافت 98 هست و این انجمن هم توسط افراد ماهری راه افتاده که اینقدر خوب داره جواب میده و پول زیادی هم باید خرج کرد تا مثل انجمن سفات 98 داشته باشی ولی ولی ipb اینقدر خوب هست که با یبار خوندن اموزش اون همه چیزاشو یاد میگیری از کانفیگ گرفته تا نصب قالب و غیره ... و نیازی هم به خرج کرن سافت 98 نیست :) و بهترین عملکرد را روی ان داری با کمترین هزینه