ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال درباره سرور اختصاصی

h-f
January 7th, 2014, 00:49
سلام
دوستان من قصد دارم یه سرور اختصاصی تهیه کنم.
اما سوالاتی دارم که ممنون میشم بهم جواب بدید و بهم در این مسیر کمک کنید.
1- میخواستم ببینم وقتی از هتزنر دارم سفارش میدم سیستم عامل رو cent os بزارم؛ همون cent os ی که روی سرور مجازی الان دارم نصب میکنن و تحویل میدن و با پوتی وصل میشم بهش و چیزه دیگه ای نمیخواد ؟
2- raid رو میدونم چیه ؛ اما چطور باید باهاش کار کنم؛ مثلا وقتی میگن raid 10 یعنی چی ؟
3- مثلا الان سروری که دارم میگیرم 2*2tb هارد داره؛ این هارد ها وقتی cent os نصب میشه؛ دو تا هارد اضاف میشن و دیگه نیازی به اضاف کردن هارد دوم نیست؟
ممنون میشم از دوستانی که بهم کمک کنن؛ ایشالله یه روزی اگر از دستم بر اومد جبران میکنم

faryspeed
January 7th, 2014, 00:54
مبارکه

۱- بله هیچ فرقی نداره
۲ - لازم نیست بدونی چطوری کار میکنه (به صورت خودکار کار خودشو میکنه ) فقط اگه بخوای سیستم عامل های قدیمی مثل xp و یه سری دیگه رو نصب کنی اذیت میکنه و باید یه سری مراحل رو طی کنی براش
۳- کلا سرورتون ۴ ترابایت هارد داره - اگه منظورتون از اضافه کردن هارد برای رید باشه خیر نیازی نیست روی همین ۲ تا رید انجام میشه

h-f
January 7th, 2014, 00:58
ممنون از راهنماییتون
خب الان من میخوام CENT OS نصب کنن برام؛ بعد هم دایرکت رو خودم بلدم کانفیگ کنم.
استفاده برای یک سایت هست و مصرفی هم ندارم یه جورایی ؛ این قابلیت RAID به کار میخوره ؟با توجه به چیزایی که من خوندم در انجمن اگر هارد مشکل پیدا کنه به کار میاد :D
اگر میشه یه راهنمایی هم درباره ی این raid بهم بکنید ممنوتون میشم که آیا خودم این raid رو باید انجام بدم یا همون موقع سفارش این کار انجام میشه؟

faryspeed
January 7th, 2014, 01:07
ممنون از راهنماییتون
خب الان من میخوام CENT OS نصب کنن برام؛ بعد هم دایرکت رو خودم بلدم کانفیگ کنم.
استفاده برای یک سایت هست و مصرفی هم ندارم یه جورایی ؛ این قابلیت RAID به کار میخوره ؟با توجه به چیزایی که من خوندم در انجمن اگر هارد مشکل پیدا کنه به کار میاد :D
اگر میشه یه راهنمایی هم درباره ی این raid بهم بکنید ممنوتون میشم که آیا خودم این raid رو باید انجام بدم یا همون موقع سفارش این کار انجام میشه؟

خوب دیگه کار حله
بله این قابلیت رید سرعت فراخانی اطلاعات رو از روی هارد بیشتر میکنه و امنیت اطلاعات ذخیره شده رو میبره بالا
مثلا یه فایل ۱ گیگ روی سرور بریزی به ۲ تا فایل ۵۰۰ مگ تقسیم میشه و روی ۲ تا هارد به طور مساوی ذخیره میشه - زمانی هم که فراخانی یا read انجام میشه از ۲ تا هارد استفاده میکنه اینطوری سرعت را افزایش میده
توی زیپ کردن و آن زیپ کردن سرعتش معلومه

رید اتوماتیک هست
مثل هارد معمولی باهاش رفتار کنید هیچ فرقی نداره
باید ببینید که رید شما software raid هست یا hardware raid
software raid هم که باشه معمولا خودشون انجام میدن و شما فقط استفاده میکنی

h-f
January 7th, 2014, 01:13
باید ببینید که رید شما software raid هست یا hardware raid
software raid هم که باشه معمولا خودشون انجام میدن و شما فقط استفاده میکنی
LeistungenIntel® Core™ i7-920
Quad-Core
inkl. Hyper-Threading-Technologie

Arbeitsspeicher 48 GB DDR3 RAM
Festplatten 2 x 2 TB SATA 6 Gb/s 7200 rpm
HDD (Software-RAID 1)
Enterprise-Klasse
Anbindung 1 GBit/s-Port
Bandbreite garantiert 200 MBit/s
Backup Space 100 GB
Traffic inklusive 20 TB

این مشخصات هست؛ دیگه نیازی کاری انجام بدم ؟ :)

faryspeed
January 7th, 2014, 01:18
Leistungen

Intel® Core™ i7-920
Quad-Core
inkl. Hyper-Threading-Technologie

Arbeitsspeicher 48 GB DDR3 RAM
Festplatten 2 x 2 TB SATA 6 Gb/s 7200 rpm
HDD (Software-RAID 1)
Enterprise-Klasse
Anbindung 1 GBit/s-Port
Bandbreite garantiert 200 MBit/s
Backup Space 100 GB
Traffic inklusive 20 TB

این مشخصات هست؛ دیگه نیازی کاری انجام بدم ؟ :)

توی این اطلاعات چیزی در مورد رید ننوشته ولی به احتمال ۹۵% چون سیستم عامل هم قرار نصب بکنن و بهتون تحویل بدن کارای رید انجام شده
چون معمولا فعال کردن رید با پاک شدن تمامی اطلاعات هارد همراه است

h-f
January 7th, 2014, 01:22
HDD (Software-RAID 1)
اینو منظورم بود :D
دیگه رید هست
ممنونم بابت راهنمایی هات
موفق و پایدار باشید

h-f
January 7th, 2014, 01:23
این raid 1 هست ؛ اینو میشه بگی چی هستتتت؟ این آخرین سوالمه :)
من گاهی دیدم raid 10 هم نوشتن بعضی جا ها

faryspeed
January 7th, 2014, 01:32
مرد حسابی گفتی رید فکر کردم Raid 0 مد نظرت هست
Raid 1 یعنی این حجم هارد میشه نصف
شما هر فایلی کپی میکنی یه نسخه اش میره روی یکی از هارد ها و یه نسخه دیگه اش میره روی یه هارد دیگه (( به صورت کامل توی ۲ تا هارد کپی میشن ))
پس اگه شما ۱ عدد فایل ۲ گیگ روی سرور بریزی ۴ گیگ از فضا رو اشغال میکنه

کلا خلاصه بگم این مدل RAID 1 روی سرعت تاثیر نداره فقط و فقط به خاطر امنیت اطلاعات ازش استفاده میشه چون شما دقیقا ۲ تا کپی از هر فایلی روی سرور دارید.
شما الان اگه این رید فعال باشه حجم هارد قابل استفاده شما ۲ ترابایت خواهد بود نه ۴ ترابایت

faryspeed
January 7th, 2014, 01:37
Raid 10 یه جورایی مخلوطی از افزایش امنیت مثل Raid 1 و افزایش سرعت مانند Raid 0 هست که معمولا بین ۴ هارد انجام میشه

faryspeed
January 7th, 2014, 01:44
میشه راهنمایی کنید این raid 1 رو چطور تغییر بدم؟
رید بیشتر چیکار میکنه ؟

برای تغییر دادنش احتمالا باید به خود دیتاسنتر اعلام کنید چون معمولا از توی تنظیمات bios مادربرد که اول کار بالا میاد این کارو انجام میدن
احتمالا راه دیگه ای هم داره ولی من بلد نیستم
رید برای موارد زیر استفاده میشه
۱- سرعت بیشتر هارد (Raid 0 )
۲- امنیت اطلاعات (Raid 1)
۳ - هر دو امکانات بالا در یک Raid مانند Raid 10 یا Raid 0+1 یا .... که هر کدام به روش خاص خودشون کار میکنن
مدل های دیگه مثل Raid 5 هم هست که سخت افزاری هست و ....
بحثش طولانی هست فکر کنم توی انجمن در موردش بحث شده

h-f
January 7th, 2014, 01:49
خیلی ممنون از زحمات شما؛ امید وارم این پست به کار نفرات بعدی هم که این سوالات رو دارن بیاد :)
اگر اون فایل دو گیگی که روی یک هارد هست
بشه 4 گیگ و روی هر دو هارد سیو بشه
بعد از اینکه اون فایل از روی یکی از هارد ها پاک بشه
چطور به اطلاعات هارد دوم که فایل هنوز روش هست دسترسی پیدا میکنم ؟
این سوال شد برام :-b

faryspeed
January 7th, 2014, 03:18
خیلی ممنون از زحمات شما؛ امید وارم این پست به کار نفرات بعدی هم که این سوالات رو دارن بیاد :)
اگر اون فایل دو گیگی که روی یک هارد هست
بشه 4 گیگ و روی هر دو هارد سیو بشه
بعد از اینکه اون فایل از روی یکی از هارد ها پاک بشه
چطور به اطلاعات هارد دوم که فایل هنوز روش هست دسترسی پیدا میکنم ؟
این سوال شد برام :-b

اگه شما دستور پاک شدن بدید از روی هر ۲ هارد پاک خواهد شد
دقیقا اطلاعات mirror میشوند یعنی هر عملیاتی که روی یه فایل انجام میدی چه ادیت باشه چه پاک کردن چه ... روی ۲ تا فایل اتفاق میوفته که توی ۲ هارد جدا از هم هستن .
اگه یکی از هارد ها بسوزه توی Raid 1 شما یه هارد دیگه داری که دقیقا همه اطلاعاتت روش هست .
ولی اگه یه فایلی رو خودت پاک کنی از ۲ تا هارد پاکش کردی این Raid 1 فقط تضمین میکنه که اگه یکی از هارد ها مشکل پیدا کرد هارد دوم تمامی اطلاعات رو داره

موفق باشید

lordvps.ir
January 7th, 2014, 05:32
روبات هتزنر سیست عامل روبوت میکنه و نصب سیستم عامل با خودتون هست در مراحل نصب رید رو انتخاب میکنید و به تنظیمات بایوس کاری نداره.

pouyajabbarisani
January 8th, 2014, 10:07
برای درک بهتر تصویر را مشاهده فرمایید.

h-f
January 8th, 2014, 11:19
برای درک بهتر تصویر را مشاهده فرمایید.
بسیار متشکرم

pouyajabbarisani
January 8th, 2014, 13:07
بسیار متشکرم

دوست عزیز برای اینکار دکمه تشکر هست ها !!! :)