ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل حجیب با remote desktop connection!!!

imnot
January 6th, 2014, 19:02
سلام دوستان من از دیشب یهویی به این مشکل برخوردم ویندوزم عوض کردم نشد از یه pcدیگم امتحان کردم نشد مشکل اینه که وقتی ای پی سرور رو میزنم کانکت شه با سرعت باور نکردنیه میری تو ولی یوزر و پسورد رو میزنم اشتباهه در حالی که قبلا با این سرعت نمیرفت یعنی مثل سرور های ایرانی زود میره ولی به نظر من یه سرور به صورت انتخابی خودش انتخاب میکنه کانکت نمیشه ولی وارد نمیشه کسی میدونه مشکل چیه؟

namesis R
January 6th, 2014, 22:11
سلام دوستان من از دیشب یهویی به این مشکل برخوردم ویندوزم عوض کردم نشد از یه pcدیگم امتحان کردم نشد مشکل اینه که وقتی ای پی سرور رو میزنم کانکت شه با سرعت باور نکردنیه میری تو ولی یوزر و پسورد رو میزنم اشتباهه در حالی که قبلا با این سرعت نمیرفت یعنی مثل سرور های ایرانی زود میره ولی به نظر من یه سرور به صورت انتخابی خودش انتخاب میکنه کانکت نمیشه ولی وارد نمیشه کسی میدونه مشکل چیه؟
به جز شما کس دیگه ای به سرور دسترسی نداشته ؟
میتونید دسترسی بدبد تا چک کنمش؟

Mr.Te0
January 6th, 2014, 22:50

احتما داره سرورتون کرک شده باشه...
سریعا به مدیر سرور بگید پسورد ریست بدند و با انتی ویروس معتبر سرور رو اسکن کنید.

novin-web
January 6th, 2014, 23:10
سلام
ریلود کنید سیستم عامل رو اوکی میشه.

imnot
January 6th, 2014, 23:24
دوستان سرور مشکلی نداره مطمعنم
الان تست کردم بدون چیلتر شکن نمیتونم به سرور ها وصل شم
فک کنم از طرفisp محدود شده پورتش
راه حلی نیست؟
dnsهم عوض کردم نشد باز