PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهــــ دنبالــــ شریکـــــ در امر هاستینگــــ ( حرفهـــ ایـــ )

hamedmj
January 6th, 2014, 17:19
سلام و درود
دوستان نیازمند یک شریک ( هم مالی و هم کاری :d ) در امر هاستینگ هستیم.
تا به الان خودم حدود 600 هزار تومان خرج قالب وبسایت و سرور هاستینگ کرده ام.
به دنبال فردی با تجربه و با پشتوانه مالی برای همکاری هستیم در این امر.

کسانی که تمایل دارن، لطفا تجربه خودشون توی این امر + هزینه ای که میتونن بزارن رو بگن.

ارادتمند.

ded_usa
January 6th, 2014, 17:21
دوست عزیز بنظر بنده بزنید توکار سامانه پیام کوتاه دردسر خیلی کمتری دارد.

hamedmj
January 6th, 2014, 17:23
دوست عزیز بنظر بنده بزنید توکار سامانه پیام کوتاه دردسر خیلی کمتری دارد.

باتشکر از نظر شما.

pouyajabbarisani
January 6th, 2014, 17:41
سلام داداش من تخصص دارم ولی از بابت سرمایه شرمنده ام. توانایی هام: html5 , css3 , wordpress, whm , whmcs , linux server confing و جواب دادن با حوصله به تیکت ها پشتیبانی انلاین و خلاصه هر چی که بخواهی. picapixlab.com اینهم سایتی است که فعلا باهاش مشغولم.

hamedmj
January 6th, 2014, 17:44
سلام داداش من تخصص دارم ولی از بابت سرمایه شرمنده ام. توانایی هام: html5 , css3 , wordpress, whm , whmcs , linux server confing و جواب دادن با حوصله به تیکت ها پشتیبانی انلاین و خلاصه هر چی که بخواهی. picapixlab.com اینهم سایتی است که فعلا باهاش مشغولم.

درود.
متاسفانه حتما به سرمایه نیاز هست.
باتشکر

viyona
January 6th, 2014, 19:02
من هم هاستيك ميخام شريك باشم - شما شركت هستين؟ من ميخام اسم شركت خودم توش باشه- از كجا نمايندگي دارين برام پيام خصوصي كنين

hamedmj
January 6th, 2014, 19:06
من هم هاستيك ميخام شريك باشم - شما شركت هستين؟ من ميخام اسم شركت خودم توش باشه- از كجا نمايندگي دارين برام پيام خصوصي كنين
بله.
لطفا رزومه + میزان مبلغی که برای سایت میتونید بزارید رو پ.خ کنید.