توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : از کار افتادن دامنه .tk
hamed-pc
January 6th, 2014, 14:28
دوستان مدتی حدود 1 ماهه که یک دومین در .tk ثبت کرده بودم و وصل کرده بودم به آی پی آدرس . به خوبی کار میکرد . ام امروز به کلی از کار افتاده و پینگ هم نمیده . نه ایمیلی برام اومده و در داخل پنل هم چیز مشکوکی دیده نمیشه .
دوستان میتونند راهنمایی کنند مشگل از چی میتونه باشه ؟ کسانی که تجربه این کار را دارند لطفا راهنمایی کنند
با تشکر
hannah
January 6th, 2014, 14:41
اسم دامینتور رو بزارید چک کنیم
hamed-pc
January 6th, 2014, 14:41
*****k
lممنون
hannah
January 6th, 2014, 14:49
رو چی دی ان اسی ست کرده بودید ؟ الان رو دی ان اس های خوده dot.tk هیت
hamed-pc
January 6th, 2014, 14:51
روی آی پی سرور . توی پنل دامین هم هنوز همون آی پی نشون میده . چرا باید اینطوری بشه؟
paradiseserver
January 6th, 2014, 14:57
سلام
بعد ازمدتی که دامین در پنل شما باشد به صورت خودکار بعد از چند ماه توسط خودشان حذف خواهد شد
hamed-pc
January 6th, 2014, 15:00
به چه دلیل ؟ اگر حذف شده باشه باید بتونم دوباره ثبت کنم ؟ پس در این صورت در هنگام ثبت که 12 ماه مجانی داره الکیه؟
میشه این مشگل رو بهشون ایمیل کرد ؟ آدرس ایمیل توی سایتش پیدا نمیکنم
hannah
January 6th, 2014, 15:01
روی آی پی سرور . توی پنل دامین هم هنوز همون آی پی نشون میده . چرا باید اینطوری بشه؟
ای پی سرور رو بفرستید اگر می تونید یوزر و پسورد اکانت تو سایت dot.tk رو پ.خ کنید چک کنم
paradiseserver
January 6th, 2014, 15:03
به چه دلیل ؟ اگر حذف شده باشه باید بتونم دوباره ثبت کنم ؟ پس در این صورت در هنگام ثبت که 12 ماه مجانی داره الکیه؟
میشه این مشگل رو بهشون ایمیل کرد ؟ آدرس ایمیل توی سایتش پیدا نمیکنم
ما چند بار ایمیل دادیم اما جوابی نگرفتیم !
hamed-pc
January 6th, 2014, 15:04
ای پی سرور رو بفرستید اگر می تونید یوزر و پسورد اکانت تو سایت dot.tk رو پ.خ کنید چک کنم
ممنونم .لطفا اگر میشه بفرمایید کجاها رو باید چک کنم . خودم بررسی کنم . ممنونم
hannah
January 6th, 2014, 15:07
توسط سایت های whois چک کنید ببینید ای پی که ست کردید با اونی که نشون میده یکی هست ؟
معمولا دامنه توی لیست باشه یعنی فعاله اگر دامنه تو لیستتون هست یعنی فعاله مگر این که یک مشکل مثل رعایت نکردن قوانین باشه که اینجوری میشه و امکان این هم هست که هاست شما مشکل داشته باشه بهتری روی دی ان اس ست بشه
hamed-pc
January 6th, 2014, 15:11
ممنونم . چک که میکنم از اینجا intoDNS: checks DNS and mail servers health (http://www.intodns.com) آی پی ما رو نشون نمیده . اما توی پنل خود دومین .tk داره ای پی رو نشون میده . دوباره هم ثبت میکنم . میگه موفقت انجام شد . اما بازم کار نمیکنه . دلیلش رو میخوام بدونم . چرا این طوری شده . البته من روی آی پی وی پی اس ثبت کرده بودم
hannah
January 6th, 2014, 15:13
اگر حذف کردید و دوباره ثبت کردید باید چند ساعتی صبر کنید تا ست بشه احتمالا درست میشه کمتر اتفاق میوفته که اینجوری بشه
hamed-pc
January 6th, 2014, 15:15
اگر حذف کردید و دوباره ثبت کردید باید چند ساعتی صبر کنید تا ست بشه احتمالا درست میشه کمتر اتفاق میوفته که اینجوری بشه
حذفش نکردم . همونطوری هستش . دوباره ذخیره را میزنم . ( البته مدتی پیش که ثبت کردم همون موقع شروع به کار کرد ) به نظرتون آی پی ها را حذف کنم دوباره ثبت کنم؟
hannah
January 6th, 2014, 15:18
دی ان اس بزارید شاید درست بشه یا یه ای پی دیگه ذخیره کنید بعد از ست شدن و whois گرفتن دوباره این ای پی رو جایگزین کنید
hamed-pc
January 6th, 2014, 15:20
دی ان اس آی پی رو ندارم .
hannah
January 6th, 2014, 15:27
اگر هاست لینوکس دارید روی اون ست کنید بعد ازونجا رکورد رو بزنید احتمالا درست مشه
دوستان . من یک دامین دیگه توی my.freenom.com که در واقع وصل میشه داخل همین پنل قبلی dot.tk یک دومین دیگه ادد کردم . همه چی ردیف شد . دومین قبلی هم راه افتاد . اینجا مطرح کردم که اگه کسی مثل من مشگل برخورد این کار را انجام بده مشگلش حل میشه
اما یه سئوال اگه از این سرویس دهنده دومین رو بخریم دیگه این مسائل به وجود نمیاد . یا ارزش نداره ؟ آیا نمایندگی داره تو ایران این شرکت؟
از همه دوستان متشکرم
hannah
January 7th, 2014, 08:14
احتمالا چون اکانتتون بلا استفاده بود غیر فعال شد و بعد از ادد کردن دامین دیگه فعال شد
نمایندگی فکر نکنم داشته باشه ولی ارزش خرید رو هم نداره قیمت هاشم بالاست
hamed-pc
January 7th, 2014, 09:14
اکانت تا آخرین لحظه فعالیت داشت .
با تشکر
oops_man10
January 7th, 2014, 10:44
دامنه هاي tk دچار مشكل شدن.تحريم شايد
من دامنه دارم ولي نمي تونم dns هارو تغيير بدم يا حتي دامنه جديد ثبت كنم
mizbanpars.com
January 7th, 2014, 14:32
دامنه رو یک بار حذف میکردید از نو ثبت میکردید شاید درست میشد !
azad1
January 22nd, 2014, 17:57
دامنه هاي tk دچار مشكل شدن.تحريم شايد
من دامنه دارم ولي نمي تونم dns هارو تغيير بدم يا حتي دامنه جديد ثبت كنم
سلام
من با مشخصات غیر ایرانی ثبت کردم
حدود 25 تا دامین tk که یه دفه همه با هم حذف شدن
البته برام مهم نیست چون اسنتفاده نمی شدن همه یا پارک بودن یا ریدایرکت شده بودن به همون دامین با پسوند ای ار