توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل امنيتي هاست با اين سيستم
miladeskandari
January 6th, 2014, 10:19
سلام خسته نباشيد
مي خواستم بدونم كه اگه من از يه شركت يه هاست بخرم (پنل مديريتش whmcs باشه) بعد كارمندان اون شركت هاست دهي مي تونن وارد هاست من بشن يا بكاپ سايت من را بردارن كه اسكريپت توشه
يا كلا امكان داره بتونن اسكريپت را بردارن...
خيلي ممنون اگر اين امكان وجود داره چطور ميشه يكاري كرد كه كارمندان نتونن بكاپ ها يا اسكريپت رو بردارن.
hostfire
January 6th, 2014, 10:43
سلام خسته نباشيد
مي خواستم بدونم كه اگه من از يه شركت يه هاست بخرم (پنل مديريتش whmcs باشه) بعد كارمندان اون شركت هاست دهي مي تونن وارد هاست من بشن يا بكاپ سايت من را بردارن كه اسكريپت توشه
خيلي ممنون اگر اين امكان وجود داره چطور ميشه يكاري كرد كه كارمندان نتونن بكاپ ها يا اسكريپت رو بردارن.
بله استاف به هاست شما دسترسی داره ربطی به whmcs بودن سیستم نداره اصلا
هیچ جوره نمیشه این کار رو کرد چون شما روی سرور های اون شرکت دارید میزبانی میشید و مدیر سرور دسترسی داره به root سرور
اگر اسکریژت برای شما خیلی مهم است یک سرور مجازی یا سرور اختصاصی تهیه کنید و یک وب سرور نصب کنید روش و اسکریژت رو رو سرور خودتون بیارید بالا تا فقط خودتان به root دسترسی داشته باشید
info_parsavps
January 6th, 2014, 10:46
سلام خسته نباشيد
سلام
اره میتونن بکاپ رو بردارند و دسترسی کامل به سایت شما دارند
sheitonakshirazi
January 6th, 2014, 10:52
درود
معمولا مدیرسرور اینجور کار ها نمیکنه
اما اگر میخواین این مشکل که شاید 1در 1000 پیش بیاد میتونید سرور مجازی بگیرید و خودتان مدیر سرور باشید .
miladeskandari
January 6th, 2014, 11:37
درود
معمولا مدیرسرور اینجور کار ها نمیکنه
اما اگر میخواین این مشکل که شاید 1در 1000 پیش بیاد میتونید سرور مجازی بگیرید و خودتان مدیر سرور باشید .
عني اگر سرور مجازي بگيرم ديگه نمي تونن به اسكريپت دسترسي داشته باشن...؟
hostfire
January 6th, 2014, 11:39
عني اگر سرور مجازي بگيرم ديگه نمي تونن به اسكريپت دسترسي داشته باشن...؟
خیر نمیتونه چون خوده شما مدیر سرور هستید کی میخواد به اسکریژت دسترسی ژیدا کنه؟
miladeskandari
January 6th, 2014, 11:41
كرنل اختصاصي همون مدير سروره ديگه..
arc1o0
January 6th, 2014, 11:46
سلام
شما سرور مجازی بگیرید، بک آپ ها تون رو روی سیستم خودتون یا یه سیستم دیگه نگهداری کنید
مشکلی پیش نمیاد.
موفق باشید
Yas-Host
January 6th, 2014, 11:53
خیلی از دوستان سرور مجازی رو پیشنهاد دادن ولی اینم باید بگم اگه واقعا مدیر اون سرور اصلی آدم درستی نباشه میتونه رمز root سرور مجازی شما رو تغییر بده و به اطلاعات شما دسترسی پیدا کنه.
پس راحت ترین راه سرور اختصاصی هست(پنل سرور هم دست خودتون باشه)
که اطمینان 100 درصد پیدا کنید به دیتاتون
موفق باشید.
downloaddl
January 6th, 2014, 11:55
سلام خسته نباشيد
چ مکافاتی شده این بی اعتمادی به سرویس دهنده ها
بله whmcs هم نباشه می تونن بک آپ شما رو بردان
بهتره برای استارت کار اول تاریخ چه ی اون میزبان رو زیر و رو کنید
miladeskandari
January 6th, 2014, 11:58
خيلي ممنون از همه ...
miladeskandari
January 6th, 2014, 12:18
چ مکافاتی شده این بی اعتمادی به سرویس دهنده ها
بله whmcs هم نباشه می تونن بک آپ شما رو بردان
بهتره برای استارت کار اول تاریخ چه ی اون میزبان رو زیر و رو کنید
یه حرفی زدید بچه 10ساله هم میدونه . الان حساب بانکی شما مثلا بانک ملی هست میتونه مدیر بانک ملی یا بالاتر از اون حسابت پولو ورداره اینم همونه . از هرجایی هرچیزی بگیری مدیر هرکاری میتونه کنه عزیز.
Cpt.Price
January 10th, 2014, 02:58
در کل اگر کسی بخواد دلیل بیاره که میشه و دسترسی به دیتا های شما پیدا خواهد شد ، میشه ، اگر میخواهید هیچ و قت هیچ کس دسترسی پیدا نکنه ، هیچ راهی نیست :)
دیتا سنتر هم بزنید خودتون ***ی می آید و فایل های شما رو میبره !
سرور اختصاصی و غیره که جای خود داره ...پس اگر با دید مازوخیسمی بخواهید نگاه کنید اسکریپت رو فقط باید در مغزتون حفظ کنید ، هر جا روی کامپیوتر بیاد از لحاظ تئوری قابل دسترسه ! :)