توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اضافه کردن هاست به سایت
mehrabrajabi
January 5th, 2014, 23:04
سلام
من یک سایت راه اندازی کردم و برای اپلود نرم افزار ها و ... مجبورم از سرویس های اشتراک گذاری فایل استفاده کنم حالا میخواستم بپرسم میشه ایا بدون اینکه هاست دانلود خریداری کنم فایل هام رو تو سایت خودم بزارم برای دانلود؟یعنی مثلا یکی از این سایت هایی که هاست رایگان نامحدود میدن(مثلا fav.cc) برم ثبت نام کنم و یک هاست بگیرم و بعدش اونو وصل کنم به یکی از ساب دامین هام و اپلودکنم توش؟ایا راه خوبی هست؟ایا به ماندگاری فایل ها اطمینانی میشه داشت؟
ممنون
Mr.Te0
January 5th, 2014, 23:12
سلام
من یک سایت راه اندازی کردم و برای اپلود نرم افزار ها و ... مجبورم از سرویس های اشتراک گذاری فایل استفاده کنم حالا میخواستم بپرسم میشه ایا بدون اینکه هاست دانلود خریداری کنم فایل هام رو تو سایت خودم بزارم برای دانلود؟یعنی مثلا یکی از این سایت هایی که هاست رایگان نامحدود میدن(مثلا fav.cc) برم ثبت نام کنم و یک هاست بگیرم و بعدش اونو وصل کنم به یکی از ساب دامین هام و اپلودکنم توش؟ایا راه خوبی هست؟ایا به ماندگاری فایل ها اطمینانی میشه داشت؟
ممنون
دوست عزیز به هاست های رایگان نمیشه اعتماد کرد.
بهتره اطلاعاتتون رو روی این گونه هاست ها نبردید.
به نظر بنده بهتره از لینک های غیر مستقیم و اپلوسنتر هایی مثل :
uploadbaz
uploadboy
roadfile
و...
استفاده کنید.
pc-narmak
January 6th, 2014, 02:04
0up.ir هم میتواند به شما کمک کند ولی بهتره یه هاست جداگانه برای سایت خود استفاده کنید
Mohsen.b
January 6th, 2014, 03:04
شدن که میشه ولی پیشنهاد نمیشه.
mehrabrajabi
January 6th, 2014, 10:47
در حال حاضر از سرویس اپلود بوی استفاده میکنم ولی چندتا بدی داره.لینک اگه دانلود نشه بعد 30 روز حذف میشه!!
هر لینکی که ایجاد میکنه فقط برای یک ایپی هست یعنی اگر طرف بیاد بزنه دانلود کنه اگه متوقف کنه دانلود رو و ایپیش عوض شه شانس باید بیاره تا از دانلود مینجر استفاده کرده باشه و بتونه بازیابی ادرس دانلود کنه.
و اینکه سرعت دانلود هم محدوده.
این فقط برای اپلود بوی نیست تمام سرویس های اشتراک گذاری فایل همینطوره!!!
MehrganWeb
January 6th, 2014, 11:20
سلام
متاسفانه این سرویس های رایگان همیشه دردسر ساز بوده و هستند به این دلیل که کسی در موردشون احساس مسئولیت نداره
تا این حد بهتون بگم که پشتیبانی وقتی نباشه معلوم نیست چه بلایی ممکنه سر فایل هاتون بیاد
سرویس های اشتراک گزاری هم کنار رایگان بودنشون یه پلان دیگه دارند که باید خرید بکنید که هم امکاناتش بیشتره و هم از فایل هاتون خاطرتون جمع هستش و هم اینکه پشتیبان دارید
اما خوب وقتی کنترل چیزی دست خودتون باشه بهتره ... پس پیشنهاد میشه هاست دانلود تهیه بکنید و در صورت پیشرفت به سرور منتقل بشید .
یه مورد دیگه هم هستش " بک آپ از هر چیزی که توی نت دارید یادتون نره "
روز بخیر
reza*
January 6th, 2014, 15:49
سلام
من یک سایت راه اندازی کردم و برای اپلود نرم افزار ها و ... مجبورم از سرویس های اشتراک گذاری فایل استفاده کنم حالا میخواستم بپرسم میشه ایا بدون اینکه هاست دانلود خریداری کنم فایل هام رو تو سایت خودم بزارم برای دانلود؟یعنی مثلا یکی از این سایت هایی که هاست رایگان نامحدود میدن برم ثبت نام کنم و یک هاست بگیرم و بعدش اونو وصل کنم به یکی از ساب دامین هام و اپلودکنم توش؟ایا راه خوبی هست؟ایا به ماندگاری فایل ها اطمینانی میشه داشت؟
ممنون
با سلام . اکثرا در صورتی که مشاهده کنن برای چنین کاری استفاده میکنید حذف میکنن .
irangate
January 7th, 2014, 13:47
باسلام بهتره از هاست هاي زايگان استفاده نكنيد
شما مي تونيد اگه سايتتون بازديد خوبي داره از شركت هايي كه رايگان هاست به شما مي دهند در ازاي تبليغ سايتشون استفاده كنيد