توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارزش گذاری دامنه
firebox
January 5th, 2014, 17:43
به نظرتون دامنه ای org یا net یک سایت معروف چقدر می ارزه ، مثلا سایت میهن دانلود ؟
ULTRAWEB
January 5th, 2014, 18:01
بسته به قیمت فروشنده است و ارزش دقیقی نمیشه براش تعیین کرد
arc1o0
January 5th, 2014, 18:01
بستگی داره به مشتری تون
یکی براش مهم نیست 50 تومن هم نمی ده
یکی براش مهمه و می ارزه تا 1-2 تومن هم میده
و همچنین بستگی داره به دامنه که بشه ازش برای کارهای دیگه هم استفاده کرد یا نه
تعداد حروف هم موثره
موفق باشید.
firebox
January 5th, 2014, 18:05
الان شما بودید ، برای دامین مثلی mihandownload.net چقدر قیمت می گذاشتید؟
vahab00
January 5th, 2014, 18:18
ببينيد وقتي من دامنه اي رو بخام حتما برام ارزش داره ممكنه هرچي بكگيد بدم اما وقتي نياز ندارم هزار تومن هم برام نمي ارزه.در واقع بايد طلبش باشه تا ارزش بگيره
hamedmj
January 5th, 2014, 18:30
تنها کسی که از شما اینو خوب میخره خود مدیر میهن دانلود هست.
mahmoodi.1313
January 5th, 2014, 19:32
به نظرتون دامنه ای org یا net یک سایت معروف چقدر می ارزه ، مثلا سایت میهن دانلود ؟
ما دامین داریم تا دامین یک دامینی هست که سایتش مشهوره ولی از لحاظ حروف چینی دامین خیلی ضعیف هست مثلا یک سایت داریم با دامین سه حرفی ولی اصلا توی چشم نیست یعنی دامینش خیلی ارزش داره ولی معروف نیست و بستگی به سلیقه خودتون هم داره یکی از یک اسم خوشش میاد یکی دیگری از یک اسم دیگه.
shazo
January 5th, 2014, 19:56
از دید من عملا ارزشی نداره !!!
مگه این که در رده سایت های برتر دنیا باشه..
mihandownload.net
چه ارزشی داره ؟
میخواد خریدار یه سایت دانلود بزنه , خوب نمونه خیلی بهترش هست روی دامین دیگه !
اگه خیلی مشهور باشه چرا ولی در این سطحی که خودتون گفتین نه !!
downloaddl
January 5th, 2014, 20:06
دامنه ی میهن دانلود برای من هیچ ارزشی نداره
بیام سایت میهن دانلود که کلی روش ضحمت کشیده دات نت رو بگیرم به اسم میهن دانلود روش کار کنم !؟
کاره زشتی به حساب میاد و ضحمت های طرف زیر سوال میره
همیشه بهتره خاص ترین هارو انتخاب کنیم نه خاص های انتخاب شده
firebox
January 5th, 2014, 20:39
بابا این یک مثال بود :d
من دامین میهن دانلودم کجا بود.
Mr.Te0
January 5th, 2014, 22:00
به نظر بنده هم خود دامنه برای کسی که براش مهم نیست ارزشی نداره ..
حالا بعضی سایت ها میان دلال بازی میکنند یه سرس دامنه هارو که خوش نام هست رو ثبت و به قیمت بالاتر از قیمت اصلی دامنه میفروشند.
به نظر منم اسم سایت در حدی که کوتاه و با معنی باشه کافیه مهم محتوا و کیفیت سایته.
reza*
January 5th, 2014, 22:10
سایت های دانلود رو نمیدونم اما برای دامنه ی انجمن اگه انجمن پر مخاطب باشه 1-2 تومن دوستمون که گفتن سهله تا 4-5 هم میدم :d
MehrganWeb
January 6th, 2014, 11:32
سلام
ارزش دامنه به اسم و خاص بودن و رنکشه
به شخصه خودم برای وب شخصیم یه دومین کام میخواستم که قبلا ثبت شده بود و استفاده ای ازش نمیشد
یه هویز گرفتم زنگ زدم به طرف میگه160 ت منکه خیلی طالب بودم خریدمش 31 تومن هم هزینه انتقال دادم
درسته ازش استفاده خواصی ندارم اما خوب دیگه همینکه چهارتا از بچه ها میان میخونن نظر میدن برام ارزش داره
روز بخیر
irangate
January 7th, 2014, 14:13
با سلام
براي دامين نمي شه قيمت گذاري كرد شما مي تونيد از سايت زير كمك بگيريد
دامینستان | خرید و فروش دامین های با ارزش | خرید دامنه کمیاب رند (http://www.domainestan.com/)