توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : باز نشدن سایت برای بعضی کشورها
mahdigh
January 5th, 2014, 13:57
سلام
من یک سایت راه انداختم ولی سایت برای کسایی که توی مالزی یا اندونزی هستن باز نمیشه. از چندتاشون هم پرسیدم آنتی ویروس نصب ندارن که بخواد بلاک کنه. مشکل از چی میتونه باشه ؟؟
sarinainc
January 5th, 2014, 14:07
سلام
اولین احتمال این است که سایت شما برخی از آی پی ها را بلاک کرده است.این امر در برخی اسکریپت ها قابل تنظیم است.دومین امر این است که ممکن است فایروال سرور مورد استفاده شما برخی آی پی ها را بلاگ کرده باشد که اگر از csf استفاده می کنید دکمه flush all block را بزنید ، به احتمال زیاد مشکلتان حل خواهد شد.
باز هم اگر نشد اعلام کنید تا سایر موارد بررسی شود.
avestahost
January 5th, 2014, 14:08
با سلام و احترام
ممکن است هاستینگ شما ip برخی از کشور ها به دلیل ddos بسته باشد، که می توانید با هاست ترکر بررسی نمایید.
mahdigh
January 5th, 2014, 14:11
سلام
اولین احتمال این است که سایت شما برخی از آی پی ها را بلاک کرده است.این امر در برخی اسکریپت ها قابل تنظیم است.دومین امر این است که ممکن است فایروال سرور مورد استفاده شما برخی آی پی ها را بلاگ کرده باشد که اگر از csf استفاده می کنید دکمه flush all block را بزنید ، به احتمال زیاد مشکلتان حل خواهد شد.
باز هم اگر نشد اعلام کنید تا سایر موارد بررسی شود.
من از ووردپرس استفاده کردم.
با سلام و احترام
ممکن است هاستینگ شما ip برخی از کشور ها به دلیل ddos بسته باشد، که می توانید با هاست ترکر بررسی نمایید.
بهشون تیکت زدم ولی هنوز جوابی دریافت نشده.
a3aish
January 5th, 2014, 14:28
ممکنه افزونه های امنیتی استفاده کرده باشین که خود به خود یه رنج آی پی به فایل اچ تی اکسس اضافه کرده باشه.توی هاست برین ببینید توی این فایل htaccess چه چیزهایی هست اسمی از ای پی هست یا نه
Mohsen.b
January 5th, 2014, 14:32
با host-tracker.com یا CA APM Cloud Monitor website monitoring service - Performance management, uptime statistics and SLA reporting (http://cloudmonitor.ca.com) چک کنید.
mahdigh
January 5th, 2014, 14:34
خب پشتیبانی جواب داد و میگن که فعلا آی پی بعضی کشورها رو بستن. با تشکر از همه دوستانی که لطف کردن و جواب دادن.