توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فرد آشنا به رنکینگ
usozbaran
January 5th, 2014, 11:40
با سلام
سایتم پس از انتقال به یه هاست جدید کلاً از صفحه اول گوگل رفته به صفحه دوم و محدود به سه آدرس شده .نمیدونم مشکل از کجاست؟آیا کسی هست این مشکل رو حل کنه؟یه تصویر ضمیمه می کنم در رابطه با گوگل مستر هستش.
با تشکر
sinakhan
January 5th, 2014, 13:29
با سلام
سایتم پس از انتقال به یه هاست جدید کلاً از صفحه اول گوگل رفته به صفحه دوم و محدود به سه آدرس شده .نمیدونم مشکل از کجاست؟آیا کسی هست این مشکل رو حل کنه؟یه تصویر ضمیمه می کنم در رابطه با گوگل مستر هستش.
با تشکر
سلام ، خب ممکنه dns های جدیدت همه جا تغییر نکرده باشه و این تغییر یکمی زمان بر است، یا هاستت مشکلی داشته باشه که گوگل نتونه پینگت کنه و گزارش دان بودن سرور بده بهت.
usozbaran
January 5th, 2014, 13:51
سلام ، خب ممکنه dns های جدیدت همه جا تغییر نکرده باشه و این تغییر یکمی زمان بر است، یا هاستت مشکلی داشته باشه که گوگل نتونه پینگت کنه و گزارش دان بودن سرور بده بهت.
dms های رو همه جا تغییر دادم ت نمیدونم باز چرا اینطوری میشه ـ هاست هم مشکلی نداره چون من اولین کسی هستم با گوگل مشکل دارم.
avestahost
January 5th, 2014, 14:25
یکی از دلایل که باعث کاهش پیچ رنگ می باشد ، دان بودن هاستینگ شما زمانی که گوگل بوت به وب سایت شما سر می زند ، می باشد.
Your site's hosting server is down, overloaded, or misconfigured. If the problem persists, check with your web hoster, and consider increasing your site’s ability to handle traffic.
توصیه ما :
1- منتظر ماندن شما تا بازگشت به آپ تایم مناسب
2-تغییر هاستینگ