توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک مشکل در سی پنل راهنمایی کنید
sadegh
April 21st, 2010, 19:27
یکی از یوزر ها که تازه اکانت ساختم داخل سی پنل میره یوزر پس رو قبول می کنه اما داخل که میره با این ارور روبرو می شه
[a fatal error or timeout occurred while processing this directive]
لطفا راهنمایی کنید !
sadegh
April 22nd, 2010, 08:47
کسی نمی دونه؟
sadegh
April 23rd, 2010, 11:09
اکانت رو پاک کردم الان می خوام دوباره می خوام بسازم این ارور رو می ده
Account Creation Status: failed (Sorry, a DNS entry for katool.ir already exists, please delete it first (from all servers in the dns cluster) )
Sorry, a DNS entry for katool.ir already exists, please delete it first (from all servers in the dns cluster)
راهنمایی کنید
RezaFH
April 23rd, 2010, 11:25
اکانت رو پاک کردم الان می خوام دوباره می خوام بسازم این ارور رو می ده
Account Creation Status: failed (Sorry, a DNS entry for katool.ir already exists, please delete it first (from all servers in the dns cluster) )
Sorry, a DNS entry for katool.ir already exists, please delete it first (from all servers in the dns cluster)
راهنمایی کنید
احتمالا موقع پاک کردن اکانت ، گزینه Keep Dns Zone تیک زدید ؟
از DNS Functions برید به Delete a DNS Zone و دی ان اس های مربوط به اکانت رو پاک کنید
sadegh
April 23rd, 2010, 12:03
هیچ چیزی مربوط به این اکانت وجود نداره چی رو پاک کنم ؟
Woshka
April 23rd, 2010, 13:39
دامنت هم که جوریه که نمیشه یه سی پنل بگی مشکل رو حل کنه
همون طوری که گفته شد برو تو DNS Functions و Delete DNS Zone دی ان اس اون دامنه رو پاک کن یا میتونی توی tweek setting تنظیم کنی به این گیر نده