توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد whmcs
NaSRI
January 4th, 2014, 21:21
دوستان راهی هست که هنگامی که مشتری مبلغ سرویس رو پرداخت نمیکنه برای مشتری علاوه بر اعلام ایمیل ، تو سیستم هم تیکت باز بشه و اعلام کنه ؟
M-Sadeghi
January 4th, 2014, 21:25
عزیز باید خودتون تیکت بدید
ولی جدا نیازیم نمیشه اگر مشتری ایمیلشو ببینه میاد پرداخت می کنه!
novin-web
January 4th, 2014, 21:51
سلام
این امکان وجود نداره و باید دستی خودتون تیکت باز کنید
dexin
January 4th, 2014, 22:00
دوستان راهی هست که هنگامی که مشتری مبلغ سرویس رو پرداخت نمیکنه برای مشتری علاوه بر اعلام ایمیل ، تو سیستم هم تیکت باز بشه و اعلام کنه ؟
همچین چیزی برای cron ش تعریف نشده تا اونجایی که من میدونم!
ولی کلا زیاد استفاده نمیشه . اگه ایمیل رو ببینه پرداخت میکنه . اگرم نخاد پرداخت کنه که کلا پرداخت نمیکنه!
Mohsen.b
January 4th, 2014, 22:12
این امکلانش هست ولی برنامه نویسی نیاز داره. من راهنماییتون می کنم و شما یک برنامه نویس پیدا کن که این کار رو بکنه. شما بایذ از Hook توی WHMCS استفاده کنید. از هوک InvoicePaymentReminder
Hooks:Invoicing - WHMCS Documentation (http://docs.whmcs.com/Hooks:Invoicing#InvoiceUnpaid)
این هوک دقیقا بعد از اینکه Overdue یا Payment Reminder فرستاده شد اجرا میشه. برنامه نویس شما باید با استفاده از اطلاعاتی که هوک به شما میده اطلاعات یوزر و اینویشو از دیتابیس در بیارید و چک کنید که همچین تیکتی قبلا باز نشده و یه تیکت جدید برای این یوزر ایجاد بشه. البته قبلش باید چک بشه که تیکتی مشابه قبلا ایجاد نشده باشه. چون این هوک هر روز اجرا میشه و اگر چک نکید هر روز تیکت ایجاد میکنه.
در کل این راهشه و لی فکر نکنم تاثیر زیادی داشته باشه. مشتری که حواسش باشه هزینه رو پرداخت میکنه و اگر هم یادش بره با دیدن صفحه ساسپند یادش می افته.
behnam289
January 4th, 2014, 23:30
سلام
این طوری بیخودی تعداد تیکت ها بالامیره و حجم دیتابیس شما زیاد میشه وقتی مشتری دیر پرداخت میکنه ایمیل براش ارسال میشه وقتی هم تیکت باز میکنید یک ایمیل ارسال میشه .... هیچ فرقی نداره
بهترین کار این هست که 24 ساعت بعد از عدم پرداخت سرویس را مسدود کنید ! اگر نیاز داشته باشه پرداخت میکنه